|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.6.2011 8:53:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: tajra

Nema spavanja u mojoj kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro, mamare i bebareuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je bilo u tetkinom komsiluku posto vidim da nisi vidjela pitanje?user posted image

Suuuuper...

Nana se sredila, frizura i novi komplet, a kao iznenadila se sto smo dosli...
Jos i tortu napravilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali zaboravila sam tetku da pitam za skolskog drugauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 20976
1.6.2011 8:53:55   
Anoniman
To sama sa sobom pricati i ja nekad uhvatim sebe da razmisljam na glas user posted image

Meni sestra iz Bg dolazi sledece sedmice sa svojim djeKacima, mladji stariji od Ane pet dana, a stariji dvije i po godine, al ce nam biti veselo. Obicno kad dodje Ana se zdruzi sa starijim, pa ovaj mladji nastrada od ovo dvoje, uvijek jadan batina dobije, a ova moaj mudrica sve se starijoj djeci priklanja.

Neposredna veza do poruke: 20977
1.6.2011 8:55:40   
Anoniman

Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image

hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo user posted image user posted image user posted image ko prava budala.

dasmo bogdo blize jedna drugojuser posted image user posted image user posted image pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem teuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20978
1.6.2011 8:56:22   
Anoniman
Mama2009 user posted image user posted image user posted image user posted image , gdje mi je moja mezimica user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad cete nam doci?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20979
1.6.2011 8:56:24   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009

nego imal tih kafica?

Izgleda nista prije subote i BB...

Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 20980
1.6.2011 8:57:29   
teacher75

nego imal tih kafica?

Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste zauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20981
1.6.2011 8:57:41   
mama2009

nego imal tih kafica?

jesam draga hvala mnogooooo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20982
1.6.2011 8:58:30   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mama2009 user posted image user posted image user posted image user posted image , gdje mi je moja mezimica user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad cete nam doci?

jelena ma ja sam za druzenje uvijek, hajmo vani muka mi je od kuce....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20983
1.6.2011 8:59:10   
mama2009
IZVORNA PORUKA: teacher75

nego imal tih kafica?

ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20984
1.6.2011 9:00:21   
teacher75

nego imal tih kafica?

ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18

nama to kasno jer idem sa mm veceras u kino u 8-pirati s kariba a prije toga moramo ostaviti lanu kod mame, tako da cemo mi izletiti oko 4

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 20985
1.6.2011 9:27:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image

hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo user posted image user posted image user posted image ko prava budala.

dasmo bogdo blize jedna drugojuser posted image user posted image user posted image pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem teuser posted image

e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim user posted image user posted image user posted image

ja idem kod irme u 11 pa bujrum user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20986
1.6.2011 9:31:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim user posted image user posted image user posted image

ja idem kod irme u 11 pa bujrum user posted image

ma i do Brgavice mi je mskouser posted image ...dok se nakanim...haj ti na otokuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20987
1.6.2011 9:33:12   
Lady26
Kakve kafe se to dogovaraju?
fino fino niko ne zove....
Mama i Jelena jesu li to interni dogovori?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20988
1.6.2011 9:33:20   
chuci
dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20989
1.6.2011 9:35:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake

to je malo andrejuuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 20990
1.6.2011 9:36:12   
prskalica
moj sergej jos spava a mama pije kaficu na tenane i konacno ima kad da objavi nesto na rr a ne samo da cita.user posted image user posted image user posted image poljubac za sve

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 20991
1.6.2011 9:36:28   
Anoniman
Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno.

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 20992
1.6.2011 9:36:45   
teacher75
ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 20993
1.6.2011 9:37:49   
Anoniman
Teacher meni je to rano zbog vrucine, jer cim malo sam na toplom oteknem sva i nisam ni za sta onda.

Neposredna veza do poruke: 20994
1.6.2011 9:39:05   
Malenaoduvijek
tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega.

a nije meni mrsko nego me mrzi user posted image user posted image user posted image

lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko user posted image
a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20995
1.6.2011 9:39:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno.

Kako sluzbeno..... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20996
1.6.2011 9:40:40   
Lady26

Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce....
A i dosta je toplo oko 4-5 taman fino prehladi do 6-6,30
mi smo sinoc set_ali oko 7 vilsonovim bilo super...

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.6.2011 9:41:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 20997
1.6.2011 9:40:44   
teacher75

tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega.

a nije meni mrsko nego me mrzi user posted image user posted image user posted image

lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko user posted image
a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista

a mene ignorisesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20998
1.6.2011 9:41:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce....

ma znam, bas mi je zao, nikako da se uhvatimo, kad ja radim u smjenama i bas mi je nezgodno da se uskladim. ili izadjemo ujutro od 10 do 12 ili popodne od 4-7, a veceras imam jos i to kino pa moram doci kuci ranijeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20999
1.6.2011 9:43:36   
Anoniman
Nije mi bila namjera da bude sluzbeno, ali trcim za Anom i kuckam pa nisam stigla smailije nikakve staviti. Ma ja generalno ne mogu vani gdje je puno djece, bar ne danas... sinoc smo bili u Titu i ja sam pala od umora, dosla kuci noge kao balvani, stomak rastura...zao mi je jer se dijete istrce, ali ne mogu vise i ja da trcim za njom. Tako da ja odoh sad sa Anom malo u setnju, a popodne ako mi se bude dalo mozda malo izadjemo, a ako ne ima balkon pa nek trce koliko hoce.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  838 839 [840] 841 842   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *