Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:53:37
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: tajra Nema spavanja u mojoj kuci Jutro, mamare i bebare iiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je bilo u tetkinom komsiluku posto vidim da nisi vidjela pitanje? Suuuuper... Nana se sredila, frizura i novi komplet, a kao iznenadila se sto smo dosli... Jos i tortu napravila Ali zaboravila sam tetku da pitam za skolskog druga
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:53:55
Anoniman
To sama sa sobom pricati i ja nekad uhvatim sebe da razmisljam na glas Meni sestra iz Bg dolazi sledece sedmice sa svojim djeKacima, mladji stariji od Ane pet dana, a stariji dvije i po godine, al ce nam biti veselo. Obicno kad dodje Ana se zdruzi sa starijim, pa ovaj mladji nastrada od ovo dvoje, uvijek jadan batina dobije, a ova moaj mudrica sve se starijoj djeci priklanja.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:55:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:56:22
Anoniman
Mama2009 , gdje mi je moja mezimica Kad cete nam doci?
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:56:24
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:57:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:57:41
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? jesam draga hvala mnogooooo Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:58:30
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT Mama2009 , gdje mi je moja mezimica Kad cete nam doci? jelena ma ja sam za druzenje uvijek, hajmo vani muka mi je od kuce....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 8:59:10
mama2009
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:00:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: mama2009 nego imal tih kafica? Izgleda nista prije subote i BB... Nego, jesi li dobila slike na ovu novu adresu mi bi mogle na kafu oko 4-5 ako ste za ja radim do 16 dok dodjem kuci hmmmm, mogu oko 18 nama to kasno jer idem sa mm veceras u kino u 8-pirati s kariba a prije toga moramo ostaviti lanu kod mame, tako da cemo mi izletiti oko 4
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:27:55
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim ja idem kod irme u 11 pa bujrum
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:31:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 Bambino...ni A. ne pricauser posted image ...a ja poludih od dosade...da mi je s nekim pricatuser posted image user posted image user posted image hajde na kafu da pricamo i ja najvise sama sa sobom pricam, pocela sam kad izlazim iz prodavnice sama sebi govoriti e hajdemo ko prava budala. dasmo bogdo blize jedna drugoj pravo da ti kazem...mrsko mi je do grada...mada bi bilo lijepo malo prohodati seherom...kad se nakanim...zovem te e mogla si danas doci do grbavice, hihi vidi sto je mamim ja idem kod irme u 11 pa bujrum ma i do Brgavice mi je msko ...dok se nakanim...haj ti na otoku
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:33:12
Lady26
Kakve kafe se to dogovaraju? fino fino niko ne zove.... Mama i Jelena jesu li to interni dogovori?
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:33:20
chuci
dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:35:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci dadada trk na bb stranicu eno neko nudi ljetne kompletiće majice i šorcevi za 18 do 24 mjeseca za dječake to je malo andreju
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:12
prskalica
moj sergej jos spava a mama pije kaficu na tenane i konacno ima kad da objavi nesto na rr a ne samo da cita. poljubac za sve
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:28
Anoniman
Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:36:45
teacher75
ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:37:49
Anoniman
Teacher meni je to rano zbog vrucine, jer cim malo sam na toplom oteknem sva i nisam ni za sta onda.
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:39:05
Malenaoduvijek
tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega. a nije meni mrsko nego me mrzi lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista
_____________________________ Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:39:51
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT Lady cim je na temi znaci da je javno, i da ste i vi dobrodosli. Da je sta interno ne bi javno diskutovale o tome, a nema ni razloga da bude interno. Kako sluzbeno.....
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:40:40
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75 ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce.... A i dosta je toplo oko 4-5 taman fino prehladi do 6-6,30 mi smo sinoc set_ali oko 7 vilsonovim bilo super...
< Poruku je uredio Lady26 -- 1.6.2011 9:41:29 >
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:40:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994 tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega. a nije meni mrsko nego me mrzi lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista a mene ignorises
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:41:52
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 ja sam zvala na kafu u tito oko 4-5 al niko ne moze izgleda Tiki dosta nas radi, ja recimo radim do pola 5, kuci sam u 5, Lana jede oko 6 i ja prije nema sanse da izadjem iz kuce.... ma znam, bas mi je zao, nikako da se uhvatimo, kad ja radim u smjenama i bas mi je nezgodno da se uskladim. ili izadjemo ujutro od 10 do 12 ili popodne od 4-7, a veceras imam jos i to kino pa moram doci kuci ranije
RE: Bebe od 1 - 2 godine 1.6.2011 9:43:36
Anoniman
Nije mi bila namjera da bude sluzbeno, ali trcim za Anom i kuckam pa nisam stigla smailije nikakve staviti. Ma ja generalno ne mogu vani gdje je puno djece, bar ne danas... sinoc smo bili u Titu i ja sam pala od umora, dosla kuci noge kao balvani, stomak rastura...zao mi je jer se dijete istrce, ali ne mogu vise i ja da trcim za njom. Tako da ja odoh sad sa Anom malo u setnju, a popodne ako mi se bude dalo mozda malo izadjemo, a ako ne ima balkon pa nek trce koliko hoce.
Anketa
Kako odviknuti bebu od nocnog hranjenja Cickolini Kako ste ukinuli nocna hranjenja? Moja beba se budi, ali mislim da nije gladna nego se samo probudi i ne moze da zaspe bez dojenja. Molim savjet (
100% )
Molim savjet (
0% )
Broj svih glasova: 33 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake