|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  895 896 [897] 898 899   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.6.2011 16:15:03   
mala86

IZVORNA PORUKA: Lady26

Joj blago tebi ako to pali, ja kad bih lanu odvela u sobu, ili bi se popela na krevet i skakala ili bi "slagala" odjecu iz komode user posted image user posted image user posted image , sad kontam gdje god da je posaljem ima zanimaciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E jedino u krevet da je stavim njen...hm....mogla bih pokusati user posted image

ja u krevetic ne smijem,jer me strah da ne iskoci user posted image ,ko zna u onoj dernjavi sta moze uradit!za sad pali,i samo kad mu se spomene kenjka,bas mu soba tesko pada

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22401
9.6.2011 16:16:37   
salmy
Jos mi samo fali da se baca po radnjamauser posted image user posted image user posted image uvijek sam mrzila razmazenu djecu koja vriste i bacaju se,a evo sve me snađeuser posted image user posted image

ps:jesteli probale Coksuuser posted image  joj sto je dobra,gospodin se navuko na nju pravo.Jos ona sa bananom,a cijena je ok za razliku od Kinder koja je luđacki poskupilauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22402
9.6.2011 16:17:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mala86

Joj blago tebi ako to pali, ja kad bih lanu odvela u sobu, ili bi se popela na krevet i skakala ili bi "slagala" odjecu iz komode user posted image user posted image user posted image , sad kontam gdje god da je posaljem ima zanimaciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E jedino u krevet da je stavim njen...hm....mogla bih pokusati user posted image

ja u krevetic ne smijem,jer me strah da ne iskoci user posted image ,ko zna u onoj dernjavi sta moze uradit!za sad pali,i samo kad mu se spomene kenjka,bas mu soba tesko pada

Moja ne izlazi jos uvijek i kreveta user posted image
A ko da gledam ujutro cu vam pisati da je prvi put izasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22403
9.6.2011 16:18:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: noa

MALA nemoj ici dok nam svima ne kazes sta mislis o namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja znam da sam najveci nacionalista na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otvorila mi jedna zena ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ja veceg nacionalistu u zivotu nisam upoznalauser posted image user posted image user posted image

ti suti tad si me za jezik povuklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najkrvaviji obracun ikad na ovom forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

e svasta

da ne bi doslo do nesporazumauser posted image user posted image ...ovo moje gore receno je ironicno...ofkorzuser posted image user posted image user posted image ...bio je okrsaj...zestok...skoro da popijemo ban za sva vremenauser posted image user posted image user posted image al moja noJa nije nacionalista...mada su je "neki" tako okarakterisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image asamim tim pokazai kako oni razmisljaju...elem...sto noa rece, to mora fejs tu fejs biti ispricanouser posted image ...doslo je do nesporazuma...zapravo...ja i noa se slazemo u svemu...mozda samo u nekim nijansama, ne...al to je vec stvar geografskog polozaja stanovanjauser posted image ...a za sve je kriva hr. novinarka dijana culjakuser posted image user posted image user posted image tj.moja izjava "nekima"user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22404
9.6.2011 16:19:07   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

ps:jesteli probale Coksuuser posted image  joj sto je dobra,gospodin se navuko na nju pravo.Jos ona sa bananom,a cijena je ok za razliku od Kinder koja je luđacki poskupilauser posted image user posted image user posted image  

Lana slatko ne voli user posted image , samo ce pojesti jedan kinder stapic, monte, vocni jogurt ili puding...drugo nista, kolaci, cokolade i sl nista....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22405
9.6.2011 16:20:33   
Lady26

da ne bi doslo do nesporazumauser posted image user posted image ...ovo moje gore receno je ironicno...ofkorzuser posted image user posted image user posted image ...bio je okrsaj...zestok...skoro da popijemo ban za sva vremenauser posted image user posted image user posted image al moja noJa nije nacionalista...mada su je "neki" tako okarakterisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image asamim tim pokazai kako oni razmisljaju...elem...sto noa rece, to mora fejs tu fejs biti ispricanouser posted image ...doslo je do nesporazuma...zapravo...ja i noa se slazemo u svemu...mozda samo u nekim nijansama, ne...al to je vec stvar geografskog polozaja stanovanjauser posted image ...a za sve je kriva hr. novinarka dijana culjakuser posted image user posted image user posted image tj.moja izjava "nekima"user posted image

Znaci i ti si nacionalista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22406
9.6.2011 16:21:17   
salmy

Lana slatko ne voli user posted image , samo ce pojesti jedan kinder stapic, monte, vocni jogurt ili puding...drugo nista, kolaci, cokolade i sl nista....

Dovoljno je jedan dnevno,i vocni jogutr je super.Mada moj nije odusevljen,On jednim zalogajem pojede kinder stapic( kad ga sam nađe bude tu pojedenih.......)user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22407
9.6.2011 16:24:17   
Lady26
Mislila sam nesto od ovoga ce pojesti, ne sve odjednom ili u jednom danu
Ono samo da budemo nacisto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS kako su mi noge natekle zene, kao nekad u trudnoci....uzas jedan....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22408
9.6.2011 16:26:10   
Anoniman

Znaci i ti si nacionalista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daaaaaaa...zar se neprimjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22409
9.6.2011 16:28:05   
Lady26
Aha user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22410
9.6.2011 16:29:54   
Lady26
Jao koji pljusak....a ja odoh kuci....
Definitivno ne idem iz kuce nigdje danas....

Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22411
9.6.2011 16:30:09   
Anoniman
bebacha...nisam te zeljela prepadati...sad mi je krivo sto ista napisah...ma nije mono.nista opasna...ja sam je prebolovala bez ikakvih posljedica...i moja rodica, i rodjak...cak i moja sestra dok je mala bila...valjda je u obdanistu pokupila...svi smo zivi, zdravi i praviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22412
9.6.2011 16:36:38   
bebacha
dadada sve okuser posted image
vidjet kakvo ce biti stanje do sutra pa cuu skontat dal da je odvedem.danas je bilo kasno da je vodim,ja sam to vidjela oko 2 a pedijatrija radi do 3. a da sam je odvela na hitniu poslali bi je za Tuzlu a to me izbaci iz takta skroz.do sad su nas 3 puta slali pa se ljudi na klinici hvataju za glavu zbog cega smo smo dosli.
jpj kod nas opet pljusak a ja tamam kontala ih izvest napolje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22413
9.6.2011 18:27:37   
N_N
Hej raja, je li ko raspoložen za rezime user posted image
Vjerovale ili ne meni baš godi ova kiša user posted image neka je neka se ispada a ne ono svaki dan po malo user posted image
Evo mene ko dadada-in čoek user posted image - dobila sam dugo očekivani posao user posted image user posted image sutra startam jeeeeeeeeeeee. Jutro mi je počelo sa ovom lijepom info. Hvala Bogu!!! Jeste da to znači da najvjerovatnije od moreta ništa ove godine, samo koji vikend, ali šta se može..... Uh kako mi je dragoooooooo user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22414
9.6.2011 19:08:57   
Anoniman

Jos mi samo fali da se baca po radnjamauser posted image user posted image user posted image uvijek sam mrzila razmazenu djecu koja vriste i bacaju se,a evo sve me snađeuser posted image user posted image

taj tvoj maleni medek voli sve sto i aneluser posted image user posted image user posted image da mi smo se opasno navukli na nju anel kaze koksa user posted image user posted image daj koksu .
Jedetel vi i sad smoki ???Moj anel nesto ga vise neceuser posted image Nikako isto kao da ga neko urekouser posted image user posted image ili ukleo heheh salim se.
Nece  nikako , valjda mu dosadiouser posted image a prije mahne svaki dan po jednu kesu sad dam stavim pred njega ma jok nece .
Slatko voli svaki dan pojede po jednu koksuuser posted image dobre su nema sta .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 22415
9.6.2011 19:15:40   
tekja
vece...

ja nisam bila nesto ok ovih dana, pa se nisam ni javljala, rekoh da vam ne kvarim super raspolozenje....bice da me lomi glupi pms...

N_N, cestitam na novom poslu, da bude hairliuser posted image ...eh kako bih voljela da i meni jedno jutro pocne sa takvom vijescuuser posted image

V. je dobro, fino jede, a kad je tako...sve mi je do mora ___________________user posted image user posted image user posted image ...MM ozdravio, poceo raditi, hB, na glavu mi se popeo viseci po vazdan u kuciuser posted image user posted image user posted image

Jelo, zao mi je Ancike, borac mali...kako ona sve trpiuser posted image user posted image

Koko, ozdravila...jeeeeeee....user posted image

Bebacha, kako je Ajla?
Felix, sretno sutra...mada mislim da ce njemu kod nane biti superuser posted image

V. je pola dana u odjeci za izlazak, ja sve cekam da malo popusti, da makar proset_amo do BBI-a, a kako je krenulo, necemo nigdjeuser posted image

Salmy, V. je isto to radio, tacno me ispred njega zaboli glava, ja ignorisala, on prestaouser posted image

Malauser posted image ...sto to nema Tajre....aaaaaa sjetila sam se...pa danas je cetvrtakuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lady, mnogo volem da citam tvoje postove...svidja mi se tvoj smisao za humoruser posted image ...a i one noeuser posted image

eto...ako sam sta/koga izostavila, drugi putuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 9.6.2011 19:16:56 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22416
9.6.2011 19:18:07   
bebana27
evo da se i ja javim da znate da sam ziva:)))
ibrahim slusa veliki momak

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 22417
9.6.2011 19:20:45   
mala86

IZVORNA PORUKA: bebana27

eee bebana user posted image user posted image user posted image

sta ima,kako trudnoca?jel znas jel user posted image ili user posted image ? kako se osjecas user posted image
javi se cesce

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 22418
9.6.2011 19:32:20   
bebana27
ja sam dobro ibrahim raste
jos ne znamo sta je ali sve ide da je curica:)))
kom mi ne radi pa ne mogu na internet cesto

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22419
9.6.2011 19:36:12   
*pcelica*

pozzic svima user posted image

evo mi cekamo taju,malac ruco,mama prezadovoljna user posted image ,i evo sad jede vec drugu prociju tresanja!poslije rucka stavila mu prutic kindera i tresnje,cokoladu nije ni pogledo,al za tresnje samo govori njam,njam user posted image user posted image ,mamin sin user posted image ,ja sam ih obozavala u trudnoci

salmy user posted image !ne znam sta da ti kazem!moj malac kad pretjera ja ga samo za rukicu i otjeram u sobu,bude tamo koji minut i izvedem ga,ako nastavi vratim ga opet!mada mi jos nismo dosli do faze bacanja(ponekad ali samo u stanu na srecu)...ko zna sta me ceka

uvijek se sjetim zaove kad je njena mala imala 2 godine,koliko je bila nemirna,bacala nam se po trgovinama a ja i mm se smijali,e kako nam se sve moze vratit,pa ce se ona nama smijat user posted image

Ja svoju nebi smijela oszaviti samu ni u praznoj sobi. Neki dan je za kaznu morala sjediti na kaucu dok joj ja ne kazem da ustane ja izasla iz sobe i virim je a ona ko s poslom ustala i nastavila po svom user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22420
9.6.2011 20:00:47   
mala86

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

pozzic svima user posted image

evo mi cekamo taju,malac ruco,mama prezadovoljna user posted image ,i evo sad jede vec drugu prociju tresanja!poslije rucka stavila mu prutic kindera i tresnje,cokoladu nije ni pogledo,al za tresnje samo govori njam,njam user posted image user posted image ,mamin sin user posted image ,ja sam ih obozavala u trudnoci

salmy user posted image !ne znam sta da ti kazem!moj malac kad pretjera ja ga samo za rukicu i otjeram u sobu,bude tamo koji minut i izvedem ga,ako nastavi vratim ga opet!mada mi jos nismo dosli do faze bacanja(ponekad ali samo u stanu na srecu)...ko zna sta me ceka

uvijek se sjetim zaove kad je njena mala imala 2 godine,koliko je bila nemirna,bacala nam se po trgovinama a ja i mm se smijali,e kako nam se sve moze vratit,pa ce se ona nama smijat user posted image

Ja svoju nebi smijela oszaviti samu ni u praznoj sobi. Neki dan je za kaznu morala sjediti na kaucu dok joj ja ne kazem da ustane ja izasla iz sobe i virim je a ona ko s poslom ustala i nastavila po svom user posted image

snaslo se dijete user posted image user posted image vidi da tebe nema

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 22421
9.6.2011 20:27:21   
Anoniman
N_Nuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni drago ko da sam ga ja dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...znam kako je cekati...neka je sretanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22422
9.6.2011 20:46:23   
marinčii
IZVORNA PORUKA: bebana27

user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 22423
9.6.2011 21:07:20   
Bambi09

Bambi - kako ti nije mrsko sve oFo oFako detaljno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

e dusa moja, drugacije bih zaboravila sta sam htjela reci... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostarilo se moja Lady... posenililo... user posted image user posted image user posted image user posted image

N_N cestitam ti novo radno mestooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22424
9.6.2011 21:10:58   
emi7908
Jao dok sam sve iščitala oči mi iskočil, a trtica mi otpada od pakovanja ipripremanja za selidbu...user posted image user posted image user posted image
N_N čestitam draga i da sve bude onako kako si željela. Želim ti puno sreće...
Bebacha nadam se da nije ništa strašno a ova Dadada i mene isprepadala user posted image user posted image
jao ti Dadada i Noa i nisam znala da ste tako opasne...user posted image   user posted image
Lady kad bude aktuelna ta kafa povodom ove dvije gore navedene molim te javi mi rado bi da čujemuser posted image user posted image user posted image ja častim ako treba i pivom... mislim ako nam kafe budu malo user posted image user posted image odoh još malo prošnjihati pa nasatviti svoje pakovanje ...uuuuuuu

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  895 896 [897] 898 899   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  895 896 [897] 898 899   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *