|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  894 895 [896] 897 898   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.6.2011 14:33:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

Mala i kod nas isto user posted image samo je tmurno nidje ne vidim da ce se razvedriti a kod mene sutra radovi, A. sutra abd prvi put vodim kod mame samog .

sreca draga id sam, kad cu ja dozivjeti da moje neko odvede negdje...

niko ne smije ja ispadoh babaroga ne dam fol ja user posted image nidje veze.

ma nebi ga ni ja dala da nije vako user posted image user posted image ispalo poslovi, nema sanse da ovdje bude .
Nazalost niko nas ne pita user posted image malo me panika hvata al na jedan dan je prezivjet cemo abd user posted image user posted image
njemu nesmijem spomenuti.Neki dan onak ja da vidim sta ce on reko oce anju ici kod majke . ima dvije seke igras se ....
A.on gleda suti pa ce nece nece .
Ma reko ide anji sam ne ne mama mama dodje posle.
On slozi facu i podje da place majkemiuser posted image i zagrli me.
Posle mi bi, krivo a sto mu rece ista

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22376
9.6.2011 14:34:34   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zelim smrada al neke su pogodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim stvarno dokleeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 22377
9.6.2011 14:35:39   
koka i po
]IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja odem malo da sta uradim a vi se ovdje zezate i piset_e, prozivate

kao prvo

koko user posted image user posted image moja sestra i zet su sa svojim sinom imali slicne probleme ako ne jos i gore a bilo je drustvo u pitanju, da se decko dokaze....

noa ja sta mislim to i kazem samo upakujem pomalo jer je ovo ipak porodicni forum user posted image

dadada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de bona ne prepadajko zenu, kod mononukleoze je niska temp, a to mogu biti stvarno gnojini cepici a sto koka kaze najbolje da odete dr ako ne danas onda sutra, a probaj joj ispirati sa zalfijom ili daj joj malo cole mozda joj izadje tako ako je cepic.

lady bila si mi uvijek draga a sada user posted image

felix kod nas sada padalo opet

[/quote]

hvala ti....a ja mislila da rijetko ko cita postove na toj temi user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 9.6.2011 14:36:34 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 22378
9.6.2011 14:36:00   
Lady26
Amaaaaaaaaaaaaaa progovoriiiiiiiiiiii gdje da citam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22379
9.6.2011 14:39:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Amaaaaaaaaaaaaaa progovoriiiiiiiiiiii gdje da citam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

mahaluso jedna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nista ti promac ne moze.....
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22380
9.6.2011 14:41:30   
koka i po
reci joj noa tako ti Boga user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 9.6.2011 14:42:07 >

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22381
9.6.2011 14:42:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

reci joj noa tako i Boga user posted image

ama rekla samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da se smirilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 22382
9.6.2011 14:44:32   
Lady26

reci joj noa tako ti Boga user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22383
9.6.2011 14:50:04   
salmy
Dobri den rajauser posted image user posted image
Ma nema sanse da procitam sta ste sve pisaleuser posted image user posted image  
Mene zanima sljeceda situacija,jeli se nekome ovo desava?
Kad je gospodin ljut,strasno ljut....bukvalno ujeda,od te silne huje nezna sta bi,.pa se zaleti i  spuca glavom/celom svom snagom od prvo sto mu se nađe pred njim.Ima modricu uveliko,fakat neznam sta da mu radim,uglavnom to bude staklo od balkonauser posted image  
Ne kontam sta je fol?jel do njega ili do nas?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22384
9.6.2011 14:51:15   
Lady26
Do njega je.... user posted image
Dobro ga naruzi kad to uradi ako treba i pucni....
Bar bih ja Lanu
Sad ce drvlje i kamenje na mene user posted image user posted image user posted image kako one ne bi....al eto....user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.6.2011 14:52:49 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22385
9.6.2011 14:55:25   
salmy
sta naruzi? ja ga dobro napucam redovno,ali ne pije to vode.....od toga sto je jos dobio puc puc,pocne se stipati i "mene" udara glavomuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22386
9.6.2011 14:58:54   
koka i po
a kazna ?
ja sam Irfana kaznjavala sjedenjem u fotelji kad pogrijesi.
fizicko kaznjavanje cesto ne pije vode....izvini lady govorim iz iskustvauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22387
9.6.2011 14:59:04   
Anoniman

Bar bih ja Lanu
Sad ce drvlje i kamenje na mene user posted image user posted image user posted image kako one ne bi....al eto....user posted image

user posted image user posted image user posted image nece bar od mene jer sam ista takva .
I anel kad je ljut ja neznam kako ga unesem u kucu izvija se ko glista kisna user posted image cupa me , neki dan mi je toliko kose iscupo
On jedino ne ujeda sve ostalo radi.
pucnem ga i dreknem se da zasuti inace ide u sobu sam po kazni Zatvorim vrata i nema izac dok se ne smiri.
A vrata nesmije otvoriti nema toga niti pokusava
Jedno  neznam tacno nisam gledala na sat dere se , ronda kad cujem usutio se.
Tad udjem poljubim ga i kazem da mora da slusa inace zna sta ga ceka.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22388
9.6.2011 15:00:09   
de_de
IZVORNA PORUKA: salmy

sta naruzi? ja ga dobro napucam redovno,ali ne pije to vode.....od toga sto je jos dobio puc puc,pocne se stipati i "mene" udara glavomuser posted image user posted image

Joj Salmy nasi su prijatelji imali taj problem, proslo je samo od sebe. A da ga pokusas ignorisati kada to uradi, onda ce vidjeti da na taj nacin ne moze privuci tvoju paznju.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22389
9.6.2011 15:01:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: de_de

Joj Salmy nasi su prijatelji imali taj problem, proslo je samo od sebe. A da ga pokusas ignorisati kada to uradi, onda ce vidjeti da na taj nacin ne moze privuci tvoju paznju.

i ja pustim kraju neka place ,  usutit ce kad se snjim jos vise prepirem (to sam upratila) samo gore.
Nego draga kazna uvjek upali.

(odgovor članu de_de)
  Neposredna veza do poruke: 22390
9.6.2011 15:07:07   
salmy
Joj vise nisam pametna kako se postavitiuser posted image  u sustini on ne voli silu bilo kojeg oblika,sve mu fino moram pojasniti i biti smirena kad treba da jede,spava,kad je nemiran.I dosta toga poslusa,ali ovo udaranje glavom me tacno izludi,Pa ima modricu na celu,kaze mm da mu se ne deformise celouser posted image user posted image

Imam kajsic koji uvijek stoji na hranilici, kazem ja njemu donesi mi kajs da te mama pucne.On ga donese i ceka sta cu mu? pucnem ja njega po guzi(pelene debele ne osjeti)ali  se prepadne i tog momenta,kao se smiri.Ali kad naleti ta "huja" samo njemu poznata to je cirkus,stipa,udara(kazem od prvo sto mu se nađe) i vristi dok ne promukne......kontam da nema neki poremecajuser posted image   

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 22391
9.6.2011 15:08:22   
Anoniman

Joj vise nisam pametna kako se postavitiuser posted image  u sustini on ne voli silu bilo kojeg oblika,sve mu fino moram pojasniti i biti smirena kad treba da jede,spava,kad je nemiran.I dosta toga poslusa,ali ovo udaranje glavom me tacno izludi,Pa ima modricu na celu,kaze mm da mu se ne deformise celouser posted image user posted image

Imam kajsic koji uvijek stoji na hranilici, kazem ja njemu donesi mi kajs da te mama pucne.On ga donese i ceka sta cu mu? pucnem ja njega po guzi(pelene debele ne osjeti)ali  se prepadne i tog momenta,kao se smiri.Ali kad naleti ta "huja" samo njemu poznata to je cirkus,stipa,udara(kazem od prvo sto mu se nađe) i vristi dok ne promukne......kontam da nema neki poremecajuser posted image   
kod nas je muhalica user posted image user posted image za puc puc .
Ma jok kakvi poremecaj to je samo Huja Huja teska user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 22392
9.6.2011 15:45:09   
Bambi09

Ama nije plava samo jakkkkkooooooooooo ljubicasta pa vuce na plavo user posted image user posted image
Zeljoooooooooooo Zeljooooooooooooo to je moj tim
user posted image

aleeeee ale ale aleeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Helouuu.
Vidim vi se fino zabavljate i po sparini.
Kod mene standarno opusteno.
Sto uradim ujutro to je to, za ostalo
se izvlacim na sparinu, a zimi na kratke daneuser posted image .
Pusa za sve bebare a za bolesneuser posted image user posted image .

Eh ovo je vec pitarska boja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morala sam user posted image

Ella-H user posted image user posted image user posted image user posted image

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo je Zeljovska plava user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel vidite razliku ?
Od sada pisem pljavo user posted image user posted image user posted image

kod mene na ekranu bambi iste ovakve boje kao ova tvoja gore

Kompjuter ti je daltonista user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: amela2208

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve vas i vase mališane.
mi smo dobro, Sara pravi lopovčić samo gleda zijana da napraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako je toplo ne može se u kući sjedeti.

oooooooooooooooooooooooo, hajmo sad aaaaaaaaaaaaaaaaa, pa sada eeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  pa gdje ste vi ljepotice moje drage... sta ima kako ste sta ste gdje ste dokle ste???

evo i mene..
uho prestalo da curi do prekosutra garant.pljeskavica vise nema....koga interesuje.
S.jednom pisao u tutu i dobio od nana za nagradu autice...ja ga sad mamim balonima...
eto za sve koje su pitale pitaju i pitace za nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za ljepotana... lagano piskit ce on i tamo gdje treba... nemoj da mi forsiras dijete... cmoka tebi velikacka

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

e stvarno niste normalne ja nemam kad da vas iscitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zatrpavate temu kilometarskim postovimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino sazeto u 2 recenice da mi kazete sta ima novouser posted image

-ana jelenina ima upalu usiju i rastu joj zubici i opet tura
-lady postala PR
-ja svakom loncu poklopac
-dadada kupa dijete u pijesku i lokvama
-felix ruzi anela
-bambi mene ubjedjuje da je ono lila sto ona pise, a meni pavo da ne moze biti plavlje
eto
a neko drugi ce ti napisati ozbiljniji rezime

ja se ovoliko mucila da napisem a niko osim dadade ne komentarise moj rezime hm..

e sas vam odoh i necu se vracati da znate user posted image user posted image user posted image user posted image

samo molim te prije nego sto nas napustis uradi to demonstrativno da svi znajuuser posted image user posted image user posted image ...kao svi...a i ja sam jednom, zajedno s skorpijomuser posted image user posted image user posted image

hajde vala pridruzi se u klub "napustaca" user posted image user posted image user posted image

Idiiiiiiiiiiiii i zalupi vratimaaaaaaa
Idiiiiiiiiiiiii pusti nek boli me satimaaaaaaaaaaa
Ziviiiiiiiiiii i s drugim forumom dijeli sveeeeeeeeeee
Al ne zaboraviiiiiiiiii da nekooooooo volio te jeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojhaaaa ozeziiiiii user posted image user posted image user posted image

MALA nemoj ici dok nam svima ne kazes sta mislis o namauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja znam da sam najveci nacionalista na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otvorila mi jedna zena ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje si ba nacionalilstkinjo nisam te odmah skuzila user posted image user posted image user posted image user posted image  sta ima kod mene user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: jedna2u1

pozdrav i od nas za sve vas...moj malac jutros kada je ustao nije mogao na nogicu da se osloni ne znam zbog cega ali bas me je prepao...
kasnije sam zvala kaze djevojka sto ga cuva pomalo se oslanja ali jos uvjek sepa zna li neko od cega je to?

hej draga... prvo provjeri da se nije udario, pa onda da nije izvrnuo nogicu, a onda vidi da ga nije sta ujelo pa ga boli, provjeri mu noktice, moj Nane hoce sepati ako mu poraste noktic pa se zaperi... nadam se da nije nista opasno i strasno user posted image

joj sto se nasekirah sad na jednoj temi pa u p------------ m------------user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ne mogu šuplje pa to je cudo jednouser posted image jok eto nista ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj mi bona ne bila sikirati Lady, sad ce se ona pojesti dok ne skonta temu user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj biti na kraj srca, reci (da znam i ja ) user posted image user posted image user posted image

Dobri den rajauser posted image user posted image
Ma nema sanse da procitam sta ste sve pisaleuser posted image user posted image  
Mene zanima sljeceda situacija,jeli se nekome ovo desava?
Kad je gospodin ljut,strasno ljut....bukvalno ujeda,od te silne huje nezna sta bi,.pa se zaleti i  spuca glavom/celom svom snagom od prvo sto mu se nađe pred njim.Ima modricu uveliko,fakat neznam sta da mu radim,uglavnom to bude staklo od balkonauser posted image  
Ne kontam sta je fol?jel do njega ili do nas?

faza... upravo se borimo s tim... samo Nane se baca na pod i lupa glavom od pod user posted image user posted image user posted image user posted image sto kaze de_de kod mene trenutno "pali" ignorisanje... kad se baci i ono lafo place ja se pravim da ne vidim i on ustane i odustane... ali imam osjecaj kad bih pogledala samo u njega da bi to bilo aaaaaaaaaaaaaaa

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22393
9.6.2011 16:00:03   
Malenaoduvijek

Bar bih ja Lanu

ja bih ovako, ja bih onako...

ja ne znam kako bih....

salim se, moji su huje obojica.ja sam neki dan pisala kako Luka na ulici pocne da place i da huji kad nesto nije po njegovom i da ja ludim radi toga.

samo mu ne treba pustati da mu prodje to njegovo jer ce onda shvatiti da ce time dobiti sta hoce , ja barem tako ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22394
9.6.2011 16:03:05   
Malenaoduvijek

poremecaj zvani huja i mama razmazi me....

ne brini se zeno vidis da 90 posto djece to proba da vidi dokle je granica.

a ja pokusavam npr kad Igor udari Luku da ga ne udaram nego da probam da mu objasnim da je braco dragi i milkim ga po tom mjestu da ne bi skontao kad ona mene pucne i ja cu sada da vratim, kontas sta mislim.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22395
9.6.2011 16:04:48   
Lady26
Bambi - kako ti nije mrsko sve oFo oFako detaljno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22396
9.6.2011 16:05:25   
salmy
hvala Vam mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  vidim da se desava ,nadam se da ce prociuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 22397
9.6.2011 16:08:11   
Lady26
Ma svi to rade, neki prije neki poslije...
Lana ne udara tako glavu, nego nekad legne lagano user posted image na pod i potiljkom kao udari od pod, ali zato baca sve zivo, smeta joj moja torba zafrljaci je na pod, nervira je biciklo obori ga -jedva user posted image ...i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 22398
9.6.2011 16:10:49   
mala86
pozzic svima user posted image

evo mi cekamo taju,malac ruco,mama prezadovoljna user posted image ,i evo sad jede vec drugu prociju tresanja!poslije rucka stavila mu prutic kindera i tresnje,cokoladu nije ni pogledo,al za tresnje samo govori njam,njam user posted image user posted image ,mamin sin user posted image ,ja sam ih obozavala u trudnoci

salmy user posted image !ne znam sta da ti kazem!moj malac kad pretjera ja ga samo za rukicu i otjeram u sobu,bude tamo koji minut i izvedem ga,ako nastavi vratim ga opet!mada mi jos nismo dosli do faze bacanja(ponekad ali samo u stanu na srecu)...ko zna sta me ceka

uvijek se sjetim zaove kad je njena mala imala 2 godine,koliko je bila nemirna,bacala nam se po trgovinama a ja i mm se smijali,e kako nam se sve moze vratit,pa ce se ona nama smijat user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 9.6.2011 16:11:51 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 22399
9.6.2011 16:12:28   
Lady26
Joj blago tebi ako to pali, ja kad bih lanu odvela u sobu, ili bi se popela na krevet i skakala ili bi "slagala" odjecu iz komode user posted image user posted image user posted image , sad kontam gdje god da je posaljem ima zanimaciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E jedino u krevet da je stavim njen...hm....mogla bih pokusati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  894 895 [896] 897 898   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  894 895 [896] 897 898   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *