tekja
|
vece... ja nisam bila nesto ok ovih dana, pa se nisam ni javljala, rekoh da vam ne kvarim super raspolozenje....bice da me lomi glupi pms... N_N, cestitam na novom poslu, da bude hairli ...eh kako bih voljela da i meni jedno jutro pocne sa takvom vijescu V. je dobro, fino jede, a kad je tako...sve mi je do mora ___________________ ...MM ozdravio, poceo raditi, hB, na glavu mi se popeo viseci po vazdan u kuci Jelo, zao mi je Ancike, borac mali...kako ona sve trpi Koko, ozdravila...jeeeeeee.... Bebacha, kako je Ajla? Felix, sretno sutra...mada mislim da ce njemu kod nane biti super V. je pola dana u odjeci za izlazak, ja sve cekam da malo popusti, da makar proset_amo do BBI-a, a kako je krenulo, necemo nigdje Salmy, V. je isto to radio, tacno me ispred njega zaboli glava, ja ignorisala, on prestao Mala ...sto to nema Tajre....aaaaaa sjetila sam se...pa danas je cetvrtak Lady, mnogo volem da citam tvoje postove...svidja mi se tvoj smisao za humor ...a i one noe eto...ako sam sta/koga izostavila, drugi put
< Poruku je uredio tekja -- 9.6.2011 19:16:56 >