Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Sto je danas lijep i suncan dan.... J Sarajevo...sinoc se zaledih
kod nas oblacno ,bas bezveze
ma standardno...da ne nabrajam sta jede...vec znas sad je doruckovao suhu kiflu ...sta da ti kazem vidim da ga i trice malo more...pa sad ne znam...mada to njegovo NEjelo nema veze s zubima...al eto...barem se voca nazdere
Nemam hljeba u kuci... i svako normalan bi napravio ustipke, a ja palacinke
sad mi je jasno zasto je ovakvo vrijeme
Ja ustipke nisam napravila ne pamtim od kad mi je jednom ulje izletilo is tave u lice nikad vise imam fobiju od njih p.s. evo mi kuca sva mirise na njih mora da ih svekrva pravi
jutro vam.... Ja sam jutros zombasticna Oci mi natekle i jope me gusi.... kaze mm ako mi se ugusis na spavanju, kako cu dokazat na sudu da nisam ja Mi smo mirno spavali hB...malo sam je cesce pokrivala ali nista strasno.... Jutros iz sale kazem Lani hajde razguli, kaze ona meni guji tiiii Tatu joj njenog
Anaaaaaaaaaaaaaaaaa ne znam sta bih ti rekla, nista ti nece pomoci..ponavljam ako ti treba pomoci oko bilo cega javni mi se....imam auto, imam Lanu gdje ostaviti...jel ti muz tu, sestra?
Uh palacinciiiiiiiiiii njam njamiiiiiiiiiiiiiii Joj pa Lana to nista nece da jede....mozda bi pojela slani neki ali cim osjeti cokoladu ili krem ostavlja....
Nemam hljeba u kuci... i svako normalan bi napravio ustipke, a ja palacinke
sad mi je jasno zasto je ovakvo vrijeme
Ja ustipke nisam napravila ne pamtim od kad mi je jednom ulje izletilo is tave u lice nikad vise imam fobiju od njih p.s. evo mi kuca sva mirise na njih mora da ih svekrva pravi
Ja volim ustipke... njam, njam...
A za vrijeme Ja planirala danas obuci nesto novo, tanko i lijepo... i kad vidjeh jutros da ne moze, odmah dvije serpe na ploču Ali, izgleda da "kontra" ne pali
Ja volim ustipke... njam, njam...
A za vrijeme Ja planirala danas obuci nesto novo, tanko i lijepo... i kad vidjeh jutros da ne moze, odmah dvije serpe na ploču Ali, izgleda da "kontra" ne pali
plus nova zurkica c c c c c c
hello ostalima,
mi danas ako Bogda putujemoooo put putuje latifaga sa mamom i D koja kombinacija
Ja sam juce od posla do auta pokisla k'o mis, al bukvalno, majica, hlace, cipele... Hajd dobro....odem u Interex da kupim za kucu sta mi treba (sreca bez Lane) i dok sam stvari potrpala u auto pokisnem opet, ovaj put mi i ga.e bile mokre E hebem ti....pa stvarno.... Kaze mi svekar - od tebe nas vise nista ne iznenadjuje
Mala isto i ko i za flonidan.do 5-godina se to neradi sad ce je tajo opet odvest.al ja vec vidim terapiju
hajde za alergo testove kod nas ne idu do 3 godine iako ih ipak rade ali et kazu da su lazni rezultati. ali za taj flonidan kod nas sopaju djecu ko ista (ja kao da smo mi u engleskoj a vi u americi) ali tako ti ga dodje.
evo najmanje petoro djece ovdje na temi je pilo flonidan, sto kod laringitisa sto kod alergija
ma ne bih ti prisjedala na muku ali nece oni nikakvu odgovornost da preuzmu majke mi nista drugo.
valjda joj nece dati antibiotik ako nema temp, to je kod ili virusno ili alergijski,nikakve fajde od antibiotika, bisolvon i ventolin inhalacije.
kono moja ti nisi nigdje otisla po pitanju gusenja, cim malo vlage uzraku ti gotova
Uh palacinciiiiiiiiiii njam njamiiiiiiiiiiiiiii Joj pa Lana to nista nece da jede....mozda bi pojela slani neki ali cim osjeti cokoladu ili krem ostavlja....
Igo jeo palacinke sa onom breskvom hipp iz teglice i abc sirom i odjednom nece pljuje a meni pravo krivo