Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
vi nocne razgovore udarile i na jutru ...sta bi stricek Frojd na sve ovo rekao
jutro ...hej, hej, hej, danas sam okej ...osim...
...V. mi sinoc pao s kreveta...MM bio nocna, on spavao sa mnom, kad u po frke vrisak...doduse tijelom je pao na zastitni jastuk, al' je zato bradu zagrebao na nocni ormaric ...ja bih danas popodne trebala kod svojih ...bebacha eto me u tvoj/nas kraj
bolesnim bebicama da ozdrave cim prije, svima ostalima
...V. mi sinoc pao s kreveta...MM bio nocna, on spavao sa mnom, kad u po frke vrisak...doduse tijelom je pao na zastitni jastuk, al' je zato bradu zagrebao na nocni ormaric ...
Jel se puno udario ?
Mislim da nije, malo je zagrebao bradu i dio vrata...on uvijek spava sa mnom kad je MM nocna i nije do sad pao (osim ono kad je imao 6 mjeseci ), ali sinoc je bas nemirno spavao, pa odlutao...inace spava na meni ...hvala sto pitas
tajra
a vidite li ovih 900 i kusur strana ...mislim da smo rekorderi na RR
Joj vremena Boze dragi,imal kraja pljuskovima Mi i dalje udaramo glavom,deremo se i nerviramo mamu i tatu Joj sto djete voli tresnje,cudo jedno.Jutros doruckuje i kad je zavrsio trazi da mu dam tresnje,pa pojeo je poprilicno N_N cestitam za posao i meni se hinjski smjeska moje staro radno mesto Felix voli smoki i dalje,neki dan otisli u kupovinu,toliko je plakao jer mu nisam dala da jede smoki.Na kraju ga uvalim u kolica i otvorim veliku kesu smokija djete je jelo i sutilo narednih sat vremena Inace je nemogu misija ici sa njim u kupovinu Nane legenda,vidim ja njega u buducnosti ako Bog da kao direktora Ostale zenice
ja se vratila na rupicu na kajsu od prije trudnoce, jupiiiiii a bila sam dvije rupice daleko nakon poroda. jos da se vratim u stare uske farmerke i bice super