Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ola dame i bebare. Kod nas opet kisa necu danas kuhati, nisam vala ni jucer mubarek petak pa uprtila mm da me izvede negdje malo . Koko sretno s tutom, ja nisam mogla izdrzati kod nas je kaka bila u tuti i svugdje pored tute a i nudist mali pa se samo skidao, a moj mozak nije izdrzao i dala sam mu pelenu ovdje svakako to sve normalno skoro do skole . Ljubim vas sve .
Mi bili kod dr, pancef nista nije pomogao, zagnojilo se skroz grlo da je spatulom gnoj vadio, uho uzasno...sad smo na penicilinima...ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja...
Mi bili kod dr, pancef nista nije pomogao, zagnojilo se skroz grlo da je spatulom gnoj vadio, uho uzasno...sad smo na penicilinima...ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja...
da sto prije ozdravite
jedna pedijatrica mi je rekla da je sok od limuna jako dobar za gnojne cepice, izjeda ih.....djetetu davati po kasikicu soka takodjer daj joj malo coca cole da pije
da sto prije ozdravite
jedna pedijatrica mi je rekla da je sok od limuna jako dobar za gnojne cepice, izjeda ih.....djetetu davati po kasikicu soka takodjer daj joj malo coca cole da pije
zao mi je jelena ... I nama je rekla za gnojne krajnike kad smo imali da slobodno dajem pomalo kole jer to proujeda i cepici da otadnu brzo ozdravljenje ...
Mi smo isto danas nece da jede citav dan trcim za njim ko luda nudim ga nema scim nisam on nece pa nece .... Nadam se da ce taj njegov strajk brzo prestati .....
felix jesi ga vodila mami juce . mozda protestuje sto si ga ostavila. a guzu jeli peres hipermanganom, cime je mazes? jesi probala penaten kremu ili neku drugu sa dosta cink oksida?
bas mi je zao anelka dusica draga...
a jelo sta da ti kazem osim da vam zelim brzo ozdravljenje..jeli prima boce ili sirup???
moje dijete kakilo ....u gace .. da ne budem pogresno shvacena ...nije obavezno i bitno da odmah kaka u tutu bitno je da kaka i da prebaci sklopku u glavi da nema vise pelene na sebi cak ni u pelenu vise nece ...kaze penena kaka ... jelo moja...uh bas mi je zao vas dvije... .....proci ce aBd .. samedi daj djetetu soka od zove...moj S.jedino taj hoce da pije .. tajra cekam iscrpan izvjestaj ...thank you...jos jednom
joj zelim vam brzo,brzo ozdravljenje
a jelo sta da ti kazem osim da vam zelim brzo ozdravljenje..jeli prima boce ili sirup???
veliki
jesam duga prica....... uglavnom nece da jede , ....Pa neznam smijem li hipermenganom ovaj sto imam je od prosle godine ne pise rok trajanja nista ???
Ma smijes felix ga oprati s tim proslogodisnjim,Apotekarka ti je vec rekla cini mi se :) A za strajk hrane,uhhh razumijem te skroz,moze biti zbog toga sto je bio kod tvoje mame,daj mu malo vremena da se smiri(znam,lako je pricati...) Koko za kakicu,malo pomalo i rijesit cete se skroz kaka pelena
Evo sad sam probala ovaj sok od zove,nesto mi je cudan,kisi,kad sam ga otvorila ko da sam Shokatu otvorila oni mjehurici poceli,ima nekako okus kao sirće Jel to normalno? Popila sam pola čaše pa sad čekam reakciju svog stomaka
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
joj zelim vam brzo,brzo ozdravljenje
Bas, bas mi je zao
Brzo mi ozdravite i vratite osmijeh na lice
mi ne spavamo i nismo jos u planu ovaj moj samo pravi akrobacije skoro me presjekao dobro popeo se na trosjed i nasadi se na glavu i napravi kolut nazad a ja u kuhinji mislila sam nece se dici ode ledja Kad dobro je hb. pa stalno se nasadjuje na glavu i to radi kolute ......boze jel bila u kog ta faza de utjesite me ocel proci
Kad se moja T. tako "sadila" na glavu, kaze moja svekrva: "Sad ce drugo dijete"... ja crrrrr , ali dodje R.
Ali kad se R. pocela tako namjestati, ja je odmah ispravim: "E, neces"
I moja R. je budna, zacudo.... Ili nije... prespavala je pola dana
ozbiljno ti ko moja mama . Tako se A. nasadio na glavu i stoji i gleda sebi kroz noge naopacke a ona se nasmija grohotom pa ce " bit ce drugo zensko" sta reko kao kad djete musko gleda sebi tako ispod nogu naopacke kao A. bit ce drugo zensko ....
Joj nadam se da ce ga ta luda proci,majkemi stalno to radi slomice se bojim se vrat ledja ne gleda gdje udara neznam odakle mu to majkemi ne sadim se na glavu neznam od koga je vidio to .....