|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.6.2011 16:34:32   
Ella_H
Ola dame i bebare.
Kod nas opet kisa necu danas kuhati,
nisam vala ni jucer mubarek petak
pa uprtila mm da me izvede negdje malouser posted image .
Koko sretno s tutom, ja nisam mogla izdrzati
kod nas je kaka bila u tuti i svugdje pored tute
a i nudist mali pa se samo skidao, a moj
mozak nije izdrzao i dala sam mu pelenu
ovdje svakako to sve normalno skoro do skoleuser posted image .
Ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 22676
11.6.2011 17:14:30   
Anoniman
Mi bili kod dr, pancef nista nije pomogao, zagnojilo se skroz grlo da je spatulom gnoj vadio, uho uzasno...sad smo na penicilinima...ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja... 

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 22677
11.6.2011 17:21:28   
bananica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili kod dr, pancef nista nije pomogao, zagnojilo se skroz grlo da je spatulom gnoj vadio, uho uzasno...sad smo na penicilinima...ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja... 

da sto prije ozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

jedna pedijatrica mi je rekla da je sok od limuna jako dobar za gnojne cepice, izjeda ih.....djetetu davati po kasikicu soka
takodjer daj joj malo coca cole da pije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22678
11.6.2011 18:36:38   
samedi
Zene,smijem li N.dati domaceg soka od zove?Dobila sam 2 flase od 2l i super je,ne razmucuje se nego se onako pije,sad ne znam smijem li njoj dati?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 22679
11.6.2011 19:49:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica

da sto prije ozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

jedna pedijatrica mi je rekla da je sok od limuna jako dobar za gnojne cepice, izjeda ih.....djetetu davati po kasikicu soka
takodjer daj joj malo coca cole da pije
user posted image user posted image user posted image zao mi je jelena ...
I nama je rekla za gnojne krajnike kad smo imali da  slobodno dajem pomalo kole jer to proujeda i cepici da otadnu
user posted image user posted image user posted image user posted image brzo ozdravljenje ...

Mi smo isto danas user posted image user posted image user posted image nece da jede citav dan trcim za njim ko luda nudim ga nema scim nisam on nece pa nece ....
Nadam se da ce taj njegov strajkuser posted image brzo prestati .....

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 22680
11.6.2011 19:55:27   
Malenaoduvijek
felix jesi ga vodila mami  juce user posted image . mozda protestuje sto si ga ostavila.
a guzu jeli peres hipermanganom, cime je mazes? jesi probala penaten kremu ili neku drugu sa dosta cink oksida?

bas mi je zao anelka dusica draga...

a jelo sta da ti kazem osim da vam zelim brzo ozdravljenje..jeli prima boce ili sirup???

veliki user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22681
11.6.2011 19:57:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: samedi

Zene,smijem li N.dati domaceg soka od zove?Dobila sam 2 flase od 2l i super je,ne razmucuje se nego se onako pije,sad ne znam smijem li njoj dati?

ja ne znam stvarno probaj malo prosufati ako ti se niko ne javi da zna...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22682
11.6.2011 19:58:50   
koka i po
moje dijete kakilo user posted image user posted image user posted image ....u gace user posted image ..
da ne budem pogresno shvacena user posted image ...nije obavezno i bitno da odmah kaka u tutu bitno je da kaka user posted image  i da prebaci sklopku u glavi da nema vise pelene na sebi user posted image
cak ni u pelenu vise nece ...kaze penena kaka user posted image ...
jelo moja...uh bas mi je zao vas dvije...user posted image .....proci ce aBd user posted image ..
samedi daj djetetu soka od zove...moj S.jedino taj hoce da pije user posted image ..
tajra cekam iscrpan izvjestaj user posted image ...thank you...jos jednom user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 22683
11.6.2011 19:59:00   
mala86

joj user posted image zelim vam brzo,brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22684
11.6.2011 20:06:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

felix jesi ga vodila mami  juce user posted image . mozda protestuje sto si ga ostavila.
a guzu jeli peres hipermanganom, cime je mazes? jesi probala penaten kremu ili neku drugu sa dosta cink oksida?

bas mi je zao anelka dusica draga...

a jelo sta da ti kazem osim da vam zelim brzo ozdravljenje..jeli prima boce ili sirup???

veliki user posted image user posted image user posted image

jesam duga prica.......
uglavnom nece da jede , ....Pa neznam smijem li hipermenganom ovaj sto imam je od prosle godine ne pise rok trajanja nista ???

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 22685
11.6.2011 20:11:55   
samedi
Ma smijes felix ga oprati s tim proslogodisnjim,Apotekarka ti je vec rekla cini mi se :)
A za strajk hrane,uhhh razumijem te skroz,moze biti zbog toga sto je bio kod tvoje mame,daj mu malo vremena da se smiri(znam,lako je pricati...)user posted image
Koko user posted image user posted image user posted image za kakicu,malo pomalo i rijesit cete se skroz kaka pelena user posted image user posted image

Evo sad sam probala ovaj sok od zove,nesto mi je cudan,kisi,kad sam ga otvorila ko da sam Shokatu otvorila oni mjehurici poceli,ima nekako okus kao sirće user posted image Jel to normalno? Popila sam pola čaše pa sad čekam reakciju svog stomaka user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22686
11.6.2011 20:12:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: tajra

Kuku meni, ovako sam jela samo 2006user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinuninuuser posted image

I ja jedem ko luda, ali SIGURNO nisam trudna. Ma to je valjda doslo vrijeme da i mi pocnemo nositi odjecu za odrasle, a ne na djecijem da kupujemo user posted image user posted image user posted image

Bravo, onda za mene i tebeuser posted image

Valjda smo "poravnile"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 22687
11.6.2011 20:13:56   
koka i po
ukisnuo garant ....ili su stavili previse limuntosa-

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22688
11.6.2011 20:15:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

joj user posted image zelim vam brzo,brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Bas, bas mi je zaouser posted image user posted image user posted image

Brzo mi ozdravite i vratite osmijeh na liceuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22689
11.6.2011 20:21:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

tajra cekam iscrpan izvjestaj user posted image ...thank you...jos jednom user posted image

Sve za moju prijuuser posted image

Ja bila s R. u setnji-ekspediciji... trolejbusom i tramvajem...

Scena iz tramvaja:
"Mama, amvaj pujav...daj macu da brisem..."(prljav tramvaj, daj maramicu)
user posted image user posted image user posted image

A kako se isprljala hranom (mito da bude u kolicimauser posted image ), morala sam joj presvuci majicu, a ona mi lezerno kaze: Mama luda, kida dete (skida dijete)user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22690
11.6.2011 20:23:27   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...ovo je plus za moju snahu...(ccc vidi sto je mati hvali user posted image )
a ova druga recenica je vrh user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22691
11.6.2011 20:29:32   
R&T@
Kuhati ne zna, ali pricati znauser posted image user posted image user posted image
Mater svojauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22692
11.6.2011 21:08:19   
R&T@
Zar svi spavateuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22693
11.6.2011 21:10:14   
Anoniman
mi ne spavamo i nismo jos u planu user posted image user posted image ovaj moj samo pravi akrobacije user posted image user posted image skoro  me presjekao dobro popeo se na trosjed i nasadi se na glavu i napravi kolut nazad  a ja u kuhinji mislila sam nece se dici ode ledja
Kad dobro je hb. pa stalno se nasadjuje na glavu i to radi kolute ......boze jel bila u kog ta faza de utjesite me ocel proci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22694
11.6.2011 21:19:15   
R&T@
Moram ti ovo reci:

Kad se moja T. tako "sadila" na glavu, kaze moja svekrva: "Sad ce drugo dijete"... ja crrrrruser posted image , ali dodje R.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali kad se R. pocela tako namjestati, ja je odmah ispravim: "E, neces"user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja R. je budna, zacudo....
Ili nije... prespavala je pola danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22695
11.6.2011 21:23:50   
samedi
IZVORNA PORUKA: koka i po

ukisnuo garant ....ili su stavili previse limuntosa-

definitivno ga neću dati N.da pije...

Felix,al sam se ismijala Anelku,mogu misliti tebe user posted image user posted image user posted image eto "svekrva" Tajra ti reče šta da očekuješ user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

Neposredna veza do poruke: 22696
11.6.2011 21:24:05   
Anoniman
.jeli prima boce ili sirup???

nazalost boce, a i ja evo bolesna nema sta mi se nije upalilo...tacno da covijek poludi.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22697
11.6.2011 21:26:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Moram ti ovo reci:

Kad se moja T. tako "sadila" na glavu, kaze moja svekrva: "Sad ce drugo dijete"... ja crrrrruser posted image , ali dodje R.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali kad se R. pocela tako namjestati, ja je odmah ispravim: "E, neces"user posted image user posted image user posted image user posted image

I moja R. je budna, zacudo....
Ili nije... prespavala je pola danauser posted image
ozbiljno user posted image user posted image user posted image ti ko moja mama . Tako se A. nasadio na glavu  i stoji i gleda sebi kroz noge naopacke a ona se nasmija grohotom pa ce " bit ce drugo zensko" user posted image user posted image sta reko kao kad djete musko gleda sebi tako ispod nogu naopacke kao A. bit ce drugo zensko ....

Joj nadam se da ce ga ta luda proci,majkemi stalno to radi slomice se  bojim se vrat ledja ne gleda gdje udara user posted image user posted image user posted image neznam odakle mu to majkemi ne sadim se na glavu user posted image user posted image neznam od koga je vidio to .....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22698
11.6.2011 21:27:43   
R&T@
Suti, samedi, past ce nam felix u nesvjestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja volim i sokove i cajeve, ali taj od zohve mi je bljakuser posted image

Ja jedem novi keks, sad Domacica integraluser posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22699
11.6.2011 21:29:12   
R&T@

.jeli prima boce ili sirup???

nazalost boce, a i ja evo bolesna nema sta mi se nije upalilo...tacno da covijek poludi.

E, jojuser posted image
Bas vam se ne da...
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  906 907 [908] 909 910   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *