|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.6.2011 21:29:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

IZVORNA PORUKA: koka i po

ukisnuo garant ....ili su stavili previse limuntosa-

definitivno ga neću dati N.da pije...

Felix,al sam se ismijala Anelku,mogu misliti tebe user posted image user posted image user posted image eto "svekrva" Tajra ti reče šta da očekuješ user posted image user posted image user posted image

procita draga samedi procita user posted image user posted image ajd neka .....
Nasadjujel se tvoja malena  na glavu kao anel user posted image ocel abd uskoro biti novine user posted image jel stala user posted image
Ja svoju pogledam , ovi dana samo sto ne procuri ....stomo boli pomalo ....
Jelena  bit ce bolje abd od boce al tek od 3 . ce pocet djelovati (tako bar nama ) .
Cuvajte se ako moze ti tko doc bar malo da pomogne  uhar je ..
Sveki ti je blizu .....
user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 22701
11.6.2011 21:36:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Suti, samedi, past ce nam felix u nesvjestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja volim i sokove i cajeve, ali taj od zohve mi je bljakuser posted image

Ja jedem novi keks, sad Domacica integraluser posted image
ma necu nebrini user posted image user posted image user posted image samo ce mi to biti na pameti sta si rekla morat cu ga odvikavat brzo od toga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam jos u planu ni na mapi za djecu ....
Tako neka se jos ne nasadjuje ......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22702
11.6.2011 21:36:31   
R&T@
Felix, ti i ja imamo isti mjesecni ciklus...
Cim se ti pocnes zaliti na pms, ja ga primjjetim kod sebeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22703
11.6.2011 21:38:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Felix, ti i ja imamo isti mjesecni ciklus...
Cim se ti pocnes zaliti na pms, ja ga primjjetim kod sebeuser posted image
ja imala prosli mjes. 15estog i uvjek dodje prije recimo na 2 do 3 dana kako kad ...
Al pms me drma prije na 10 dana i vise user posted image user posted image Bogami tacno i MM zna kad sam u pms samo jedem ko luda ....
U svaka doba a o cokoladama da ne pricam ....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22704
11.6.2011 21:44:28   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: samedi

Zene,smijem li N.dati domaceg soka od zove?Dobila sam 2 flase od 2l i super je,ne razmucuje se nego se onako pije,sad ne znam smijem li njoj dati?

ja ne znam stvarno probaj malo prosufati ako ti se niko ne javi da zna...

ja svojoj dajem,cak moja mama kaze da je dobar za bronhije.neznam ja dajem 22mjeseca curici

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22705
11.6.2011 21:54:35   
Anoniman
Koko, super za kakuuser posted image user posted image
Jelena, a stvarno mi je zao Ane, a dusa malauser posted image , sretno sa lijecenjem, pazi i sebeuser posted image

(odgovor članu mamaajna)
  Neposredna veza do poruke: 22706
11.6.2011 22:17:01   
bebacha
vidim svasta novo.ja sad skonta da nisam napisala sta bi juce kod doktora.nije bila Ajlina doktorica nego druga i rekla da su pluca cista,nema upale,samo da joj dajemo sirup za kaslj i kapi u nos.juce bila dobra,danas malo nervozna i u 16 sati opet topla,temp.evo je sad 38,5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaslje jako malo.neznam sta daradim.u pon idem u 7 u Dom zdravlja da moze odma izvadit nalaze.bojim se da nedobije upalu pluca.djete samo leze i zaspauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nit je mozemo istusirat ni dat sirup.samo smo joj uspjeli stavit razblazeno sirce na noge,to joj uvjek najbolje skine.cim je pipnemo odma pocne histerisat i gurat nas.sad je pratimo,izgleda da polahko spada.bice ovo duga noc.

jelena jako mi je zao Ane

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22707
11.6.2011 22:51:18   
Anoniman
bebacha, nadam se da nije nista ozbiljno kod Ajlice, ma kakva upala pluca, ne spominji touser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22708
12.6.2011 1:49:04   
N_N
koko user posted image  evo i nas.
Kod nas je haos user posted image user posted image  Juče sam primjetila da B već 2 dana nije imao stolicu user posted image  On koji inače kaki kao grlica..... Izgleda da proživljava traumu zvana tuta. Jooooooooooooooj!!!! Ja u biti nisam za da se tuta forsira i uči što prije. S je pelene koristila skoro pa do 3. godine, sve dok sama nije skužila kako i šta. Međutim, u vrtiću su tete, zadnji mj. počele B učiti da koristi tutu i super mu je išlo ali ovih par zadnjih dana haos nam je nastao. Regularno piški, bez problema, čak naveče više ne stavljamo pelenu ali dijete neće da kaki user posted image  Sinoć je bio vrhunac, ima potrebu ali ne želi, trpi user posted image  U momentu sve te muke počeo se tresti, vrištati user posted image user posted image  tako sam se prepala da sam i ja plakala sa njim user posted image  Nakon 2 jače kamilice odvela sam ga na tuširanje pa je u kabini uspio ali katastrofa. Danas isto user posted image  Napravila mu jaču supicu od koljenice, 2 kamilice, kompot od šljiva, breskva, kruške i opet ništa user posted image  Kad dođe do toga on se stisne da to ne obavi. Na kraju sam otišla u apoteku i kupila sirup od smokvi i šljiva. 2h iza toga je opet kakio u kabini dok sam ga tuširala. Ma muka prava user posted image  Pretpostavljam da ga je neko u vrtiću zaružio kad se ukakio u gače i tad mu je, vjerovatno, stvoren taj otpor. Živa ne znam šta da radim, ja ga pokušavam vratiti u pelene ali neeeeeće user posted image
Tako se brinem, iduće sedmice ne ide u vrtić (jer se vrtić čisti i kreči) biće sa mm i S ne znam kako će to izgurati user posted image  Uh kako sam zabrinuta user posted image user posted image

Izvinite na dužini posta user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22709
12.6.2011 7:41:19   
bebacha
N-N potpuno te razumijem jer smo sve isto prosli.Ajla je s dvije godine prestala nosit pelenu a sljedeci 6 mjesci je regularno kakila u gaceuser posted image user posted image jer je bojala,onavezno se sakrije negdje i to obavi.mi smo sve pokusali i  jednom smo je uspjeli nagpvorit da kaki u tutu i od tad vise nikad nij kakila u gace.

kod nas mirna noc,Ajli oko 23 spala temp i nije se vise vracala,nadam se da ce tako i ostat.

nego treba mi rjesenje.Alen je od rodenja jako dobra beba.navece se budi makximalno 2 puta.zadnji par noci djete po cjelu noc dojiuser posted image user posted image user posted image orvo sto me to smori a drugo boliiiiiiiuser posted image user posted image nekontam otkud to sad.mi kontamo u soping pa na vikendicu a moji jos spavaju

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22710
12.6.2011 8:00:21   
Anoniman
Jutrouser posted image user posted image user posted image
Znaci i Benjo ima problema, a joj, izgleda da je to nepisano pravilo sa odvikavanjem od pelenauser posted image sretno!
Mi smo budni od pola sedam ili i ranije, ali sta je tu je, jos sedmicu i na godisnji, jeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22711
12.6.2011 9:13:57   
koka i po
jutro...
N_N znam kako je user posted image ..
ja S.nisam forsirala da kaki u tutu...jednom je poceo i ja sam ga stavila na nju nista nije obavio..
nije mi cilj da odmah krene koliko mi je bitno da mu proradi klik u glavi da je bez pelene i da mora svoje fizioloske potrebe obavljati tamo gdje treba.pa polako....niko se nije preko noci naucio.
pokusaj da mu stavis kasiku jestivog ulja u mlijeko...nama je pomogla i jogobela,jabuke i samo jabuke.kad primjetis da bi mogao kakati  ignorisi...neka se opusti pa i neka uradi u gacice naucice s vremenom i u tutu.i nemora znaciti da ga je neko ruzio sto je obavio u gacice...ja S.nisam pa se opet javio otpor. 
prelazni period je najgoriuser posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 12.6.2011 9:15:17 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 22712
12.6.2011 12:21:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Znaci i Benjo ima problema, a joj, izgleda da je to nepisano pravilo sa odvikavanjem od pelenauser posted image sretno!
Mi smo budni od pola sedam ili i ranije, ali sta je tu je, jos sedmicu i na godisnji, jeeeeeeeeuser posted image
blago vama user posted image ja jedva cekam da mm dobije godisnji al nema jos nista do agusta .
Bebacha , koko, N.N  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22713
12.6.2011 14:43:57   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

A mi smo pajkli skoro do 10 danas, sto je bas neuobicajeno...

Moja curka se malo prije vratila iz šetnjice s dedom...naime, hodala je bosa jer je dedi rekla da joj skine sandale i on je naravno to uradio...ko bi joj odolio...pa, smo imali detaljno ribanje stopala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22714
12.6.2011 14:51:05   
Mya_81 RR
Uh, misija 'tuta' je i nama big problem. Jednostavno neće tako da je ni ne stavljam, već čekamo da sad odmah poslije roćkasa skinemo pelene i navučemo gaćice user posted image Pa, neka se tako nauči! Vidim da već sad čim kaki odmah traži da je presvučem, smeta joj, tako da se nadam da nam neće biti neki veći problem odvikavanje od pelena. 

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22715
12.6.2011 14:53:09   
Apotekarka
Dan,ja sam vam ko slomljena,dosli u 4 sa svadbe a jutros se Antonio penje po nama 15 do 8user posted image user posted image ,ne znam kud udram cjeli dan,evo kruh pecem,cekam da mi se tijesto ohladi da pravim kolac Antoniu sutra imendan,juhu,kuca haos a ja sam nesto posebno nerovozna,nije pms,nerovoza sto moram cjeluz sedmici biti odsutna od kuce svaki dan 11 h u 2 smjene raditiuser posted image ,ne znam kako cu sve sticiuser posted image
A i onaj moj blentavi mm sinoc nabrao i zobe tonbu pa sad evo i sok moram pokiseliti...Moj Antonio ga je prije pio nadfam se da ce i sad htjeti,zdrav je i domaci
Koko u vas bar ide u nas ne ide,sjedi par sekundi na njoj,a kad ga skinem zapisa se do za vrat a svedno muuser posted image
Jelena t zao mi vas obje,tako se i nas jedan period snapilo bilo sve,Antonio pije imunoglukan sir a i ja sam zadnu tbl danasd popila,Antoniu se digao imunitet i dobro je a brate i jede puno bolje,posavjetruj se s pedijatrom za taj imunoglukan Anuski ja se kunem u njega,znate kako ja vazda kukam uz njega sam puno bolje i maje se zalim,niste primjewtile hi hi
Ostale da ne nabrajam cmokam vas

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22716
12.6.2011 15:23:55   
N_N
Ama neće on ni u gačice ni u pelenu ma nigdje!! Ja ga molim da kaki bilo gdje ali sve dok mu ne dođe 5 do 12 suzdržava se a to zna trajati i po 12h i onda jadan čitav dan plače, jauče, govori "B boli guza" ali neće/ne smije da kaki user posted image  Piški ti je savladao, pelenu čak ni po noći ne koristi, probudi se skroz suh a popije tokom noći i po 0,5 lit. tečnosti. I danas supica od koljenice, breskva i kruška, pahuljice, jogobela, sirup za probavu..... još ništa, sad spava, budio se 2x plačući i govoreći da ga boli guza. Umirim ga i opet zaspi. Nadam se da će ubrzo shvatiti kako guza fercera user posted image  Ali je muka gledati ga kako se pati user posted image  Ne znam kako ću se sutra skoncentrisati na posao znajući da se muči user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22717
12.6.2011 15:53:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

naime, hodala je bosa jer je dedi rekla da joj skine sandale i on je naravno to uradio...ko bi joj odolio...pa, smo imali detaljno ribanje stopala user posted image

Dusa slatka, ma divni su, hahahahahahhuser posted image

N_N, misa mu, vise i kaka, sretno!
Apotekarka, hoce to ko derneci do ujutro, ma hajde barem znas zasto si umornauser posted image

Mi se danas druzile sa tiki i Lanom, najbolje ispadne kad ne planirasuser posted image , Lana je pametnica, i druzeljubiva za razliku od mojeuser posted image , a glavna stvar je bila maskota krave koju su ganjaleuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22718
12.6.2011 17:32:25   
dafri
pozz,
jelena žao mi je Anice,nadam se da će brzo ozdraviti
bebacha nadam se da ste imali mirnu noć,bez temp.

vidim tuta je aktuelna,koko,N_N mogu misliti kako je teško gledati ih kako se muče,
i mi bi trebali uskoro početi  ali ja sve nekako odgađam

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22719
12.6.2011 18:31:07   
R&T@
Pozdrav svima koliko vas imauser posted image
ili "nema", pusta nam temauser posted image user posted image user posted image

Ja i danas radila, djevojcice se druzile s mojim roditeljimauser posted image

Citam pate se male guzeuser posted image ...da sto prije "prorade"user posted image

Dafri, kako teku pripreme za rodjendan????????????

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22720
12.6.2011 18:38:24   
bebacha
a lijepo vrijeme i nema vasuser posted image user posted image
Ajla je danas u jednom momentu imala povisenu temp al malo,sad je dobro.al je Alen imao 39,3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dala sam mu panadol i spala je za 15 minuta.sad nema.nekontam otkud.sumnjam da je viroza-ujutru idem trazit da rade laboratorijske nalaze samo me interesuje koliko smije biti star urin po sto hocu Alenu pokusat uzet s kesicom

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22721
12.6.2011 18:47:07   
R&T@
Joj, bebachauser posted image

Stvarno mi nije jasno kako su tako cesto bolesni...
Pametno ti je to za nalaze.

Za mokracu ne znam, zao mi je...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22722
12.6.2011 19:03:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

a lijepo vrijeme i nema vasuser posted image user posted image
Ajla je danas u jednom momentu imala povisenu temp al malo,sad je dobro.al je Alen imao 39,3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dala sam mu panadol i spala je za 15 minuta.sad nema.nekontam otkud.sumnjam da je viroza-ujutru idem trazit da rade laboratorijske nalaze samo me interesuje koliko smije biti star urin po sto hocu Alenu pokusat uzet s kesicom

ne smije dugo urin stajati i ne smije se dugo kesa drzati
Ja sam vako ujutro mi stave kad sam ga vodila na kontr. oko pola 9 ja do  9 im odnesem pisu .
Znalo se desiti da se prospe iz kese user posted image , pa ja jedva posle sama zalijepim opet drugu da nekako ulovim.
I receno mi da NE presipam iz kese pisu Vec da direkt kesu stavim u sterilnu posudu onu i odnesem .
Tako sam bar ja radila.
I bilo bi fino kad bi povadila im nalaze sve urina, krvi , briseve ....
Da znas na cemu si ...
user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 22723
12.6.2011 19:06:41   
Anoniman
Jelena , kako je A. danas ????Nadam se da je bolje user posted image
Mala, Lady falite danas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22724
12.6.2011 19:29:12   
IvanaTz
Imam pitanje; maloprije smo user posted image pronasli krpelja na stomaku, izvadili smo ga pincetom, cini mi se da se nije bio dobro ni zakacio, ocistili to mjesto alkoholom, sta nam je dalje ciniti? Treba li ipak otici doktoru ili...? 

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  907 908 [909] 910 911   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *