Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
kao zbog te upale grla.nemogu biti pametna.vidjet cu nalaze,ako leukociti i crp nebudu poviseni necu ni davat antibiotik.tako ja to donesem kuci u stoji njoj cu ukjljucit inhalacije. on nepije nista,nekako mi mal za to.a njoj se prije 2-3 mjeseca posla davat Redapin i prekinula danas cu nastavit
ja sam davala Luki redapin i pravo sam se razocarala jer dijete ne da nije bolje jelo nego je cak i slabije jeo. sad mu opet dajem pikovit sa omegom, a Igoru onaj neki Imuno (nesto) za imuni sistem, a dr nam je preporucila neke kap od firme ESI ali ja ih nisam uspjela naci ...
a ja njima dajem i pekmez od kruske jer su mi rekli da je on dobar za bronhije, kupila kod jednog cike. hB zdravi su, e sada do cega je ne znam ali neka samo ostane ovako...
JUtro...Ja piopila kavicu jutarnju,pacijenti navalili ohladila se...Joj na vazdansam covjece kad ce 18 h pa dijete ce se nakon ovoga odviknuti od mene ,veceras cu imato gostiju imendan nam... Ako ovaj tjedamn prezivim... Nego srdila sam grlo na svadbi bambusom...i onu ranicu pozbunila Antonio nocas se probudio i plakao,a nesto sinoc bio nerovozan valjd nije od vakvcine 11 dan je...Bilismo na scu kod prijatelja iigrao se u pijesku naravno ili s tatim ili mamom,nece sam i toliko je vristao kad smo krenuli kuci,htio ostati a pijeska nem gdje nije bilo po njemu.... Mala 1994 ja po ne znam koji put hvalim imunoglukan... Jelena t jesi ti bolje a i Anuska ce biti ok Bebacha je li to kod njega alergijski Tajra,koka,felix,a gdje su ddada,Lady 26 i bambina dav mi malo raziju ovaj dan koji je bas dug na poslu a terk sat prosao jos 9
Apotekarko i ja sam na antibiotiku, a bolje sam, ma cim je cura bolje i ja sam. Moze li se imunoglukan bez recepta kupiti. Nama dr preporucio neki Immuno G ali nasla sam da se ne daje prije dvije godine i da su tabletice ili tako nesto u pitanju, on nam rekao da rastopimo u vodi i da joj dam da popije. Sta ti znas o tom immuno G? Ustvari rekao je on nama da se ne daje prije dvije godine, ali kao ona je napredna pa moze, a meni se ne daje ako ima jos nesto dobro sto moze da se da za njen uzrast.
evo ja sam malo surfala i nasla i jedan i drugi, ovaj apotekarkin u sustini nema nista sto bi moglo skoditi, bas cu otici do apotke da vidim ovaj sirup
ABd 15.07. do 01.08. uzela samo 2 sedmice... A od ove godine imam jos 2 dana, pa cu uzeti dva petka slobodna, spojiti sa vikendom.... Planirajte kafu
kad je isplanirate javite mi na FB profil neka od vas jer na Fb mogu ući sa mobitela koji ću sad ići da kupim hoćem bar na kafu kad ne mogu on line da visim
Borimo se,kako koji dan,dobro je,ne smijem da se zalim... Sinoc je prvi put prespavao cijelu noc sam u svojoj sobici. Ja se budila svaki sat haman,provjeravala je li sve ok,je li dobro, a moj mali top se probudio jutros u pola 9h i probudio me njegov glasic : mami... A ja maloprije prebacivala neke slikice s aparata i sad nigdje ne mogu da nadjem karticu. Svasta,ko da duhove imam u kuci,nigdje je... Il su duhovi,il sam prolupala,to je vrlo moguce...