Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pije,ali nisam uspjela naci granulice nego tbl. Ture nema hvala Bogu. A djecica uzivaju na zraku,neka nam vala Sunca i lijepog vremena. Ko bi vise podnio one stalne kisurine...
Nasla karticu
jesi uzela na recept, njih ne moras placati uopste....
e super za karticu, to se meni cesce desava da stavim negdje nesto i onda ne mogu da nadjem
To da stavim negdje nesto i da ne znam gdje je posle mi se non stop desava, ali ja to pripisujem trudnoci . Mi cemo cekati tetku sa posla pa da ide sa nama na injekciju, oko 5-6 ako kakvo dijete cujete na dobrinji da se dere to znajte da je moja Ana, a i kakvu mamu sa njom to sam ja
Zeznula sma se ovaj put. Kupila,102 km cini mi se,ali slijedeci cu u DZ po recept... Ma u poslednje vrijeme mi se to sve cesce desava,zaboravljam stvari,prolupala...
To da stavim negdje nesto i da ne znam gdje je posle mi se non stop desava, ali ja to pripisujem trudnoci . Mi cemo cekati tetku sa posla pa da ide sa nama na injekciju, oko 5-6 ako kakvo dijete cujete na dobrinji da se dere to znajte da je moja Ana, a i kakvu mamu sa njom to sam ja
e pa to ce ti se samo nastaviti i poslije poroda, ja tako krenem sa punim zaletom u spajz i na vratima stanem jer ne znam sta sam htjela i na kraju se opet vratim
JA ako ista mrzim mrzim zaboravnost i kad mi neko kao izgovor kaze zaboravio/la sam ja se sva narogusim, a ja to non stop u zadnje vrijeme radim. Tako sam neki dan dobila kritiku od kume da me sramota bilo
Amani opet grlo i uho, jbga. Moze i meni jedan kaFućino lady? (ps. rekla mi je ona prijateljica da ce pitati za uputnicu pa javiti, tako da cekam, javim ti kad bude vise detalja )
Mi cemo cekati tetku sa posla pa da ide sa nama na injekciju, oko 5-6 ako kakvo dijete cujete na dobrinji da se dere to znajte da je moja Ana, a i kakvu mamu sa njom to sam ja
dusica draga,
bas mi je zao da se mucite toliko, ali hrabre ste vas dvije bice to dobro.
Igor je srecom dobro podnosio one geramicine, ni jedna sestra nije mogla vjerovati da uopste ne place kad dobije bocu...
Zeznula sma se ovaj put. Kupila,102 km cini mi se,ali slijedeci cu u DZ po recept... Ma u poslednje vrijeme mi se to sve cesce desava,zaboravljam stvari,prolupala...
ubicu te, ja ti jos pisala ovdje da su tbl na listi, hajde iduci mjesec trazi, ali ponesi nalaz od pulmologa jer moraju napisati na pozadini rcp da je po preporuci pulmologa jer su tbl u pitanju....
JA ako ista mrzim mrzim zaboravnost i kad mi neko kao izgovor kaze zaboravio/la sam ja se sva narogusim, a ja to non stop u zadnje vrijeme radim. Tako sam neki dan dobila kritiku od kume da me sramota bilo
Amani opet grlo i uho, jbga. Moze i meni jedan kaFućino lady? (ps. rekla mi je ona prijateljica da ce pitati za uputnicu pa javiti, tako da cekam, javim ti kad bude vise detalja )
Ja zaboravna samo tako , sve kontam da nisam A moze li 3u1 nejmam kafucino ovdje I ovo posljednje, jope hvala Ljubi mi Anu
Mala ona inace cim vidi da idemo prema Dobrinji vristi, zna da je Gezo tamo, onda cim udjemo kod njega na kliniku bjezi i place da pobjegne, a tek sada to je strasno, juce je mm jedva od auta prenio do ordinacije, a odmah se preko puta parkirali. cetvoro je drzi i opet ne mozemo da je udrzimo koliko ona vristi, valjda vise ti pregledi joj traume izazvali.
Mala ona inace cim vidi da idemo prema Dobrinji vristi, zna da je Gezo tamo, onda cim udjemo kod njega na kliniku bjezi i place da pobjegne, a tek sada to je strasno, juce je mm jedva od auta prenio do ordinacije, a odmah se preko puta parkirali. cetvoro je drzi i opet ne mozemo da je udrzimo koliko ona vristi, valjda vise ti pregledi joj traume izazvali.
Ovako nekako i kod nas Znam kako ti je