|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  911 912 [913] 914 915   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.6.2011 13:59:04   
Lady26
Lana piski i kaki na tutu od rodjendana....ne skiedam joj pelene ali nekad znamo samo 1 max 2 pelene potrositi na dan....
NE trazi ali ni ne bjezi od nje, cak stavise nekad nece da ustane s nje user posted image user posted image ako gleda neki crtani user posted image user posted image ....
Tako da mislim da nama nece biti problem, nadam se....
Samo tu ja grijesim, vikednom je kod bake, dodje kuci samo da jede i spava pa onda negdje idemo...tako da je stavim mooooooozda 1 na tutu....da je forsiram i ja mozda smo vec mogli nesto vise postici...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 22801
13.6.2011 14:00:18   
koka i po
sa djevojcicama je lakse...barem tako kazu

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22802
13.6.2011 14:05:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala ona inace cim vidi da idemo prema Dobrinji vristi, zna da je Gezo tamo, onda cim udjemo kod njega na kliniku bjezi i place da pobjegne, a tek sada to je strasno, juce je mm jedva od auta prenio do ordinacije, a odmah se preko puta parkirali. cetvoro je drzi i opet ne mozemo da je udrzimo koliko ona vristi, valjda vise ti pregledi joj traume izazvali.

tako i Luka, cak je  plakao kad smo isli Irmi ali je prestao, a sada cim vidi dr u mantilu pocne plakati, a Igo  ne tako da mi je lakse barem jedan ne pravi probleme....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22803
13.6.2011 14:08:19   
Malenaoduvijek
nego gdje ona lady

lady +jelena
user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22804
13.6.2011 14:11:11   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

nego gdje ona lady

lady +jelena
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22805
13.6.2011 14:12:57   
Anoniman
Al sam se sad nažderala bukvalno receno, gladne oci pa svasta na posluzavnik stavila i citam rr i jedem, tek kad sam sve pojela skontala sam koliko sam pojelauser posted image . Moje dijete i dalje nece da spava crce od smijeha u krevetcu.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22806
13.6.2011 14:13:26   
Lady26
Vidi Jelo sto su ljubomorne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nemaju razloga, sve je javno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22807
13.6.2011 14:14:30   
Lady26

Al sam se sad nažderala bukvalno receno, gladne oci pa svasta na posluzavnik stavila i citam rr i jedem, tek kad sam sve pojela skontala sam koliko sam pojelauser posted image . Moje dijete i dalje nece da spava crce od smijeha u krevetcu.

Najlakse je tako u neznanju user posted image user posted image user posted image
A hajde ionako ti je linija user posted image user posted image , samo pupo ispred....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22808
13.6.2011 14:15:18   
Anoniman
Lady javi li se mama? Joj mi izgleda necemo na more, tj ja user posted image . Dr mi dala dozvolu, ali necu moci sad zbog Ane. Tako da ce izgleda Ana krajem avgusta sa tetkom ici.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22809
13.6.2011 14:16:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Vidi Jelo sto su ljubomorne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nemaju razloga, sve je javno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma vas dvije se stalno domundjavate nesto i ja sam vam sad ljuta da znate kao malo dijete kad mu ne das cokoladu, eto ti sad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22810
13.6.2011 14:16:56   
Anoniman
ja nisam dobra danas za drustvo.
Samo cu vam mahnuti pusa od nas.....

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 22811
13.6.2011 14:17:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

sta je bilo dusice???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22812
13.6.2011 14:18:01   
Anoniman
Mala juce si mi pala na pamet. Bili u Tilavi na rucku i sve gledam da te necu gdje vidjeti, krcato bilo i bas lijepo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22813
13.6.2011 14:20:14   
Lady26
Dje to, sta je to user posted image user posted image user posted image user posted image
JA nista ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22814
13.6.2011 14:20:34   
Malenaoduvijek

Mala juce si mi pala na pamet. Bili u Tilavi na rucku i sve gledam da te necu gdje vidjeti, krcato bilo i bas lijepo.

ma ja izvlaci se ti sad, fol mislila na mene...

dobro dobro i jedna i druga..

ustvari trudnici oprastm ali lady na tebe sam ljuta user posted image user posted image

a nismo juce isli, a mijenjamo bazu dole nam je sada prvise fancy i nema ko ne dolazi svega ima tako da trazimo neku divljinu opet...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22815
13.6.2011 14:20:51   
bebacha
evo i nas od pedijatrice.stanje nije dobro al et,valja pregurat.

Ajla-povisene sedimentacija,mislim oko 60ncrp,leukociti poviseni.terapija Azomex,a pila ga prije 8 mjeseci.
hgb 116,pa ce joj sljedece sedmice ukljuciz heferol. 

Alen-sedimentacija 112(onaj drugi broj),crp,leukociti vsoki.terapija pancef.
hgb 101user posted image user posted image  

neznam sta da radim vise

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 22816
13.6.2011 14:21:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

sta je bilo dusice???

mah nesto sam od jutros nikakva samo mi se place nesto sam pekmezava user posted image user posted image A. mi nije dobro pa sam i ja fuj jos sam jutros ga malo vise naruzila no inace pa sam posle sjela pa oplakala ko godina
Ono znas kad nije tvoj dan takva sam nisam dugo ovako tuzna bila.

Neposredna veza do poruke: 22817
13.6.2011 14:23:12   
Anoniman
Joj Bebacha draga bas mi je zaouser posted image , duse male. Ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22818
13.6.2011 14:23:55   
Lady26

Lady javi li se mama? Joj mi izgleda necemo na more, tj ja user posted image . Dr mi dala dozvolu, ali necu moci sad zbog Ane. Tako da ce izgleda Ana krajem avgusta sa tetkom ici.

Napala sam je u nedjelju gdje mi je poruka, kad kaze poslala mi u subotu i htjela ona mene napasti sto ne odogovaram user posted image , ja nisam nista dobila....
Uglavnom sve ok, svidja joj se smjestaj ali joj daleko plaza i ima brda....ja to pokazem mm, kaze da nije, plaza je ni 100m od kuce, uzbrdo jest (to sam joj rekla)...sad na koju je ona plazu isla ne znam....

Bas mi je zao, ali kad skontas sta bi ne daj boze da se ovako razboli i dole...sta bi s njom....user posted image
A smjet ces je pustiti samu na more user posted image ....ja sam onda luda, ja ne bi ni za pare, pojela bih se ziva....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22819
13.6.2011 14:24:26   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: bebacha

Ajla-povisene sedimentacija,mislim oko 60ncrp,leukociti poviseni.terapija Azomex,a pila ga prije 8 mjeseci.

neznam sta da radim vise

dusice drage user posted image

a jeli crp puno povisen...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22820
13.6.2011 14:25:56   
Lady26

ma ja izvlaci se ti sad, fol mislila na mene...

dobro dobro i jedna i druga..

ustvari trudnici oprastm ali lady na tebe sam ljuta user posted image user posted image

a nismo juce isli, a mijenjamo bazu dole nam je sada prvise fancy i nema ko ne dolazi svega ima tako da trazimo neku divljinu opet...

Ali zastooooooooooooooooooooooooooooo user posted image
Dje ovo, sta je ovo?

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.6.2011 14:26:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22821
13.6.2011 14:26:31   
bebacha
na obadva nalaza samo pise veci od 6(koja je gornja granica)ma oni su meni super,od juce nijedno nema temp.veseli su,sad rucali i zaspali.samo mi daje vise ovom stat u kraj.svaku dozu antibiotika koju im dadnem ja oplacem,ko da im otvrov dajem

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 22822
13.6.2011 14:26:39   
Anoniman
Lady sa Jelenom i na kraj svijeta bih je pustila, a za druge bi se pitala. Vjeruj mi da je bolje pazi nekad i vise zivaca ima sa njom nego ja. Voljela bih i ja da idem, ali jbge ne mogu, a treba malo da ode dijete, pa bolje i tako nego nikako.

Neposredna veza do poruke: 22823
13.6.2011 14:27:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

neznam sta da radim vise

Bas mi je zao hebem mu misha.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A znate li uzrok svemu tome?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 22824
13.6.2011 14:28:12   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Napala sam je u nedjelju gdje mi je poruka, kad kaze poslala mi u subotu i htjela ona mene napasti sto ne odogovaram user posted image , ja nisam nista dobila....
Uglavnom sve ok, svidja joj se smjestaj ali joj daleko plaza i ima brda....ja to pokazem mm, kaze da nije, plaza je ni 100m od kuce, uzbrdo jest (to sam joj rekla)...sad na koju je ona plazu isla ne znam....

Bas mi je zao, ali kad skontas sta bi ne daj boze da se ovako razboli i dole...sta bi s njom....user posted image
A smjet ces je pustiti samu na more user posted image ....ja sam onda luda, ja ne bi ni za pare, pojela bih se ziva....

ma ne bih ni ja svoje pustila, pomahnitala bih, ali jela ce se tada poroditi pa joj je bolje da ide taman da se zena dozove...

ja kad sam se porodila sa Igorom kad se sjetim cirkusa sa Lukom, ali smotano sve pa sta ces..user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  911 912 [913] 914 915   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  911 912 [913] 914 915   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *