|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  921 922 [923] 924 925   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.6.2011 18:06:59   
R&T@
Necu vise citatiuser posted image

"Udarila sam" na visoku temperaturuuser posted image , tvrdu kakuuser posted image , prolivuser posted image , kasaljuser posted image

sprzeno cvijeceuser posted image , ima i nema slatkouser posted image , jeftinu kupovinuuser posted image , kisu i sunceuser posted image ...

Mislim, stvarnouser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23051
14.6.2011 18:17:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Pozdrav, zene...

Ovo nije fer, manje sam radila dok nije poceo raspust...
Sad moram 5 sati dnevno kahve ispijati i misliti sta pojestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sinoc bila na jednom rodjendanu, i zbog moje "divne" R. placuci pobjegla kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad sinoc sve moje miroljubive humane odgojne metode nisu pale u vodu, nece nikadauser posted image

Odoh malo citati prethodne stranice
haj jos dok sredjujete dnevnike...to mogu shvatiti sto morate visiti u skoli...jest da mi nije jasno zasto to mora biti vremenski jednako ko da imate casove...al mi nikad nece one dezure biti jasneuser posted image user posted image user posted image

A sta mi je to dijete uradilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23052
14.6.2011 18:18:03   
Anoniman

"Udarila sam" na visoku temperaturuuser posted image , tvrdu kakuuser posted image , prolivuser posted image , kasaljuser posted image

sprzeno cvijeceuser posted image , ima i nema slatkouser posted image , jeftinu kupovinuuser posted image , kisu i sunceuser posted image ...

user posted image

user posted image

daleko najjaca je ladyna haiku poezijauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23053
14.6.2011 18:19:00   
ivanak
APOTEKARKA, FELIX evo meeeee....
mi smo skoro pa još par dana u ovoj grupi.... rođendan nam je 17-og kad punimo 2 godine...
malo smo našu generaciju zapostavili, ali vratit ćemo se....

puse svima...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23054
14.6.2011 18:31:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

A sta mi je to dijete uradilouser posted image user posted image user posted image

Bolje pitaj sta nijeuser posted image

Ali da pocnem nabrajati: isplazi jezik kome stignes, otmi, prospi, pokvari, popni se, placi, skini se...

Je li dovoljno?user posted image

Da sam kucnog ljubimca povela humanije bi reagovao u drustvuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prica li to moje dijete?
Pomaze li lizanje i elektricno ciscenje?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23055
14.6.2011 18:35:10   
R&T@
ivanak, mi naslov ove teme citamo kao: Bebe od 1 i bebe od 2 godine...

Znaci, jos dugo si ti u ovoj grupiuser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 23056
14.6.2011 18:38:10   
Anoniman

Bolje pitaj sta nijeuser posted image

Ali da pocnem nabrajati: isplazi jezik kome stignes, otmi, prospi, pokvari, popni se, placi, skini se...

Je li dovoljno?user posted image

Da sam kucnog ljubimca povela humanije bi reagovao u drustvuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prica li to moje dijete?
Pomaze li lizanje i elektricno ciscenje?
user posted image user posted image user posted image
nije bila raspolozenauser posted image user posted image user posted image ...nema kod moje R. fensi pretvaranjauser posted image user posted image user posted image

a na tvoja sva tri upita...odgovor je...ma jokuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23057
14.6.2011 19:06:28   
Anoniman
Evo i nas sa injekcije... kupili za bebu nista nismo u onih par radnjih na dobrinji bila, peskir za kupanje 29,90user posted image user posted image user posted image , a tanki onaj frotir, pa jesu li oni normalni. Kupila curi neka kolica i lutku i sve je prevristala od radnje do auta i u autu od dobrinje do pofalica dok nismo dosli kuci i dala joj ih, moje dijete je nepodnosljivo kad nesto hoce, sve mora biti kad ona kaze i kako ona hoce.

Lady posaljem joj poruku opet pa vidim i onda ti javim.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23058
14.6.2011 19:27:21   
Lady26

user posted image

user posted image

daleko najjaca je ladyna haiku poezijauser posted image user posted image

Ali ja sam se potrudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23059
14.6.2011 19:28:03   
Lady26
Mi gledamo medu sa mudom, pardon medu mudu user posted image user posted image , pa jedva uspijkem sta od nje napisati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23060
14.6.2011 19:33:45   
Lady26
Gdje je Bambiiiii user posted image
Bambiiiiiiiiiiii javiiiiiiii seeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23061
14.6.2011 20:34:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas sa injekcije... kupili za bebu nista nismo u onih par radnjih na dobrinji bila, peskir za kupanje 29,90user posted image user posted image user posted image , a tanki onaj frotir, pa jesu li oni normalni. Kupila curi neka kolica i lutku i sve je prevristala od radnje do auta i u autu od dobrinje do pofalica dok nismo dosli kuci i dala joj ih, moje dijete je nepodnosljivo kad nesto hoce, sve mora biti kad ona kaze i kako ona hoce.

Lady posaljem joj poruku opet pa vidim i onda ti javim.

dacu ti ja jedan...mi ga odavno ne koristimo...samo je plav...ako ti je boja bitnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23062
14.6.2011 21:07:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivanak

APOTEKARKA, FELIX evo meeeee....
mi smo skoro pa još par dana u ovoj grupi.... rođendan nam je 17-og kad punimo 2 godine...
malo smo našu generaciju zapostavili, ali vratit ćemo se....

puse svima...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 23063
14.6.2011 21:09:59   
Lady26
Sta je sa ovom temom, pusta danima.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23064
14.6.2011 21:17:54   
Anoniman
Nigdje nikoga bas...kako dadada i tajra nisu aktivne i ostale zatihnule izgleda.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23065
14.6.2011 21:21:15   
mala86

vece

mene uhvatio ljenivitis (nista cudno user posted image ),sad mi se nista neda a trebam se okupat,mada sam popodne fino odradila,jos belaj sa masinom bi,zaglavile carapice u odvodu,pa dok smo to otvorili poplava u wc-u,al sva steta bila u 10 minuta brisanja i kupljenja vode

mm veceras zaspo prije malca user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 14.6.2011 21:22:01 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23066
14.6.2011 21:34:28   
Anoniman
EJ zene moje moj A. vise ne da da ga ja hranim eto to sam skontala SAM HOCE al meni neda user posted image da mu pridjem .
DAnas usto ja neznam sta da dam ajd reko da skuham makarone to moze (da nabda zna sam ) stavila svakakvog sira , kajmaka  i dala na tacnu ko kakavom starom cici user posted image na trosjed on ceka sjedi
I sve skoro pojeo sam .
Ja ono da mu pomognem da ubacim koji on ce ne mama putiiiiiiiii neda i sam nabadao i pojeo user posted image HB .
Znaci nece vise da ga JA hranim i nece vise DA MU BLENDAM hranu ,kad vidi u zdjeli kasato vice upa user posted image user posted image user posted image supa a nije supa .
Tako da od sutra abd pokusavam NE blenda
Vec cu probat sto moja mama kaze da skuham povrce samo i da dam na kmadice u tanir
Pa bas cu da vidim sta ce biti (jedva cekam sutra iskreno user posted image abd ) .
Nebi sumnjala da nece htjet jer kazem NE zeli vise da ga ja "pitam " sam jede .
Sta veli nisam ja vise mali mogu ja sam ...
Samo ne vise kad ja hocu da jede vec kad njemu guzara ogladni eto...

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23067
14.6.2011 21:45:50   
Anoniman
Bambina nas coolira, na forumu je na ovoj temi problemi sa forumom, a nema je ovdje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23068
14.6.2011 21:56:12   
Bambi09
Duse moje drage...
Ma nisam dobro ovih dana, a danas posebno pa ne zelim da vam kvarim takvo divno raspolozenje... pogotovo moje ljepotice Lady... A pratim vas stalno i u toku sam... Kod mene nista novo, djeca su super hvala Bogu, a ja sam malo i u frci, a nesto me i smlatilo pa nisam ni za sta... user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23069
14.6.2011 22:00:57   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

EJ zene moje moj A. vise ne da da ga ja hranim eto to sam skontala SAM HOCE al meni neda user posted image da mu pridjem .
DAnas usto ja neznam sta da dam ajd reko da skuham makarone to moze (da nabda zna sam ) stavila svakakvog sira , kajmaka  i dala na tacnu ko kakavom starom cici user posted image na trosjed on ceka sjedi
I sve skoro pojeo sam .
Ja ono da mu pomognem da ubacim koji on ce ne mama putiiiiiiiii neda i sam nabadao i pojeo user posted image HB .
Znaci nece vise da ga JA hranim i nece vise DA MU BLENDAM hranu ,kad vidi u zdjeli kasato vice upa user posted image user posted image user posted image supa a nije supa .
Vec cu probat sto moja mama kaze da skuham povrce samo i da dam na kmadice u tanir
Pa bas cu da vidim sta ce biti (jedva cekam sutra iskreno user posted image abd ) .

rastu felix nasi djecaci rastu user posted image user posted image

mi doruckujemo sami user posted image ,rucak ponekad sve ovisi sta jede!
imo je 2-3 dana kad je trazio i juhu da jede sam,al sva sreca prodje ga,bar zasad user posted image user posted image

veceras mi pojeo pola palacinke sto je meni wow jer ih nije htio ni probat user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23070
14.6.2011 22:05:38   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Duse moje drage...
Ma nisam dobro ovih dana, a danas posebno pa ne zelim da vam kvarim takvo divno raspolozenje... pogotovo moje ljepotice Lady... A pratim vas stalno i u toku sam... Kod mene nista novo, djeca su super hvala Bogu, a ja sam malo i u frci, a nesto me i smlatilo pa nisam ni za sta... user posted image user posted image

Nadam se da nije nista strasno.... user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas puno user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23071
14.6.2011 22:10:45   
Lady26
Idem ja....
Bezveze se vrtim a nidje vas...
MM spava uveliko i hrce mi na usi, odoh ga dici da predje u spavacu...ja pustim sebi 2012 film i uzivam user posted image
Laku nocccccccc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23072
14.6.2011 22:31:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: felix

I sve skoro pojeo sam .

rastu felix nasi djecaci rastu user posted image user posted image

mi doruckujemo sami user posted image ,rucak ponekad sve ovisi sta jede!
imo je 2-3 dana kad je trazio i juhu da jede sam,al sva sreca prodje ga,bar zasad user posted image user posted image

veceras mi pojeo pola palacinke sto je meni wow jer ih nije htio ni probat user posted image user posted image

A . je od mene uvjek imao jedan obrok rucak -blendano znaci meso sa povrcem svaki dan ili vocna kasica
Sad ne zeli da ga hranim ja trazi sve sam i mogu rec pohvaliti ga da dobro barata kasikomuser posted image user posted image Ozbiljno user posted image nista ne prospe jutros je pojeo SAM jaje samcat .

Vise ga necu peglat  da ga ja hranim napravicu mu i ponuditi samo (sto,cisto sumnjam  da ce odbiti )
Da bas rastu i zao mi a i drago ......

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 23073
14.6.2011 22:32:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Duse moje drage...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim te posebno djecicu 

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23074
14.6.2011 23:22:34   
N_N
Dobro veče raja.
I dalje muka sa guzom user posted image  
mala nema klizme u onoj apoteci....
Danas kad sam došla s posla imao je stolicu, koja sada izgleda normalno... Kaže mm da je imao još jednu danas. Ja sam ga ipak odvela pedijatru. Dobili smo Portalak sirup, kupili Prolax čepiće pa ćemo vidjeti.... On je i promukao user posted image  pile drago.... Eh znate šta sam primjetila: dok smo se vozili i dok je radio ono što ga zanima niti jednom nije rekao da ga boli guza, čim mu se interesovanje smanjilo nastavilo se B boji guzaaaaa.... Mislim da nas je počeo po malo šaltati user posted image  Vjerujem da ga grozno boli ali je skontao da mi svi skačemo kad zakuka user posted image
bebacha, hvala ti puno, ja se sve nadam da će se ovo ubrzo stabilizovati.
dadada, mi smo mu baš danas, mm i ja, gledali analni otvor i ništa neobično niso primjetili user posted image  Doduše ja ni ne znam da li se ti hemoroidi vide user posted image user posted image  90% sam ubjeđena da je kod njega klik u glavi. Neko ga je dobro naružio user posted image user posted image  jer sama pomisao, nakon onakvih stolica (bebanskih i čestih), da će se ovo dediti je meni bila prosto nemoguća!! Samo da prođe....

< Poruku je uredio N_N -- 14.6.2011 23:29:55 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  921 922 [923] 924 925   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  921 922 [923] 924 925   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *