Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bebacha vidim i vi u pripremama za rođendan samo nek dječica ozdrave sve će to biti super,i nama se bliži ,ja već sve spremila i tortu naručila tako da sad još samo dočekat felix i vama se bliži,kako idu pripreme ?
marinci kad se vi pripremate moram onda i ja, ali ovo moje se vise ni ne obiljezava a kamoli slavi
baš me nasmija ,ma daj nemoj tako znaš onu žene su kao vino što su starije to su bolje
Felix mozda su mu zubici, samo laganini, i moja je tako odbijala cim vidi da se postavlja sto ona u vrisu necu da jedem reko ne moras i prodje to njih, tako da ne se sekirati, a ja svojoj ne smijem spomenuti jogurt dok jedemo inace odmah prestaje sa jelom uzima solju i samo pije
uh mi jutros napokon isli na vakcinu onu do 18 mjeseci, curpa plakala dok joj je davala vakcinu cim je zavrsila ona usuti ko da je neko ugasi uglavnom htejla im ukrasti medu, pa reko imas ti meda kuci koliko hoces a ona onako suznih ociju kaze ali nemam ovakvog elem nadamo se da necemo imati turu, i imamo 13 kg zajedno sa odjecom obucom, mada ja mislim da ima manje ali eto
bebacha vidim i vi u pripremama za rođendan samo nek dječica ozdrave sve će to biti super,i nama se bliži ,ja već sve spremila i tortu naručila tako da sad još samo dočekat felix i vama se bliži,kako idu pripreme ?
Nikako zaboravila sam na to pored ovog njegovog inatenja oko Ne jela .... Samo mi to na pameti. Znam samo da ce biti ludnica al neka nije svaki dan rodjendan jel da Sad su veci i znaju vise A. kad gleda svoj dvd od 1 rodjen. i sad gledi u oni svjecu dodje do tv i puse i smije se Bit ce veseloo samo da bude lijep dan jos ... Kako kod vas ide sta ste mislili ??? Sramota me rec A. cjelo jutro samo psuje uzeo svogg medu i ja ga krisom posmatram a on ce " bedo ade igaj bedo ebote da te ebote ade utani igaj Pa voza sutic spade guma (nije ni cudo kad malte ne ne sjedne na njega ) pa ce aaa ebote ode muma .... Ja vicem ne anel psovati ne ne nesmijes on se meni keziiiiiii
I mi smo dobili u DM-u ali meni oni peskiri iskreno nisu ni za sta, ne mogu nista da upiju, tj uopste ne upijaju. Meni bas treba sa kapuljacom jer mi imamo dosta kose pa mi najlakse istrljati sa onim peskirom onakopravo kad je umotam.
Kaze Lana juce : daj medo mudo, medo mudoooo, medo mudo A ja necu da je ispravljam nego joj tako ponavljam, kaze mi mm da nisam normalna, al meni bas slatko
meni su dobri ja u njihov ves ne stavljam omeksivac i perem ih na 90 pa nisu toliko mekani i ja ih fino umotam i onda brisem pelenama pamucnim .
a rekoh ti dole u dobrinji imas prodavnicu kod geze odmah pa udji i pitaj, meni je sestra kupila prelijep peskir veliki koji mi je usput budi receno porozio ,od crvenog carsafa ali nema veze mi se i dalje brisemo njime
i tebi niko nista slatko ne dade, pa sto ti te kolegice-setacice nisu donijele kakvu cokoladu
Dobar dan....Vidim ovdje aktivno danas... Ja sam radila jeda dosadni posao,kolegica Breskvica zna koji,vadi kutije s polica obrisi pa vrati ,nitko me nije natjerao al sta cu mora netko a u 2 smjene,budala i lud jedno te isto al ajd ima infuzije u domu zdravlja ako opet prićeram Vi o paprikama pricate a ja jutros zvala da mm kupi da napunim veceras da su ukucani mirni 2 dana,i veceras imam goste opet a bas sam se umorila danas... Pozeliula sa dijete pa i ne viđam ga sad Marinci hvala sto mislis na mene izdrzat cu ja...I mi smo polako poceli o rođendanu razmisljati,jucer se rjesili imendana ,rucki li Matej i kakvi ste s tutom Koko nesto vam se ne da uzmite sta za imunitet zeno,ja nakon imunoglukana znatno bolja hb jelena t kako ste vas dvije bebana drago mi je zeno sto je curica lijepo je imati i musko i zensko brate,sretno felix to je u ANela faza proci ce,moj jucer u danu nije htio jesti teti sinoc pojeo 3 cevapa,2 fileta,2 kiglice,kruha i salate i pola vocnog jogurta,ja se zijanila,prigladnio a mi rostilj pravili Ostale ljubimmmmmmmmmm
marinci kad se vi pripremate moram onda i ja, ali ovo moje se vise ni ne obiljezava a kamoli slavi
Nsam To ja onako lupila, kao i sve ostalo inace Samo izvalim nesto, nidje veze....
I smoto smotana, kako ce se na to odnositi kad sam pisala prije tebe, pa nisam vidovita Dzemila a ni saradnik
hahaha
ja kontam ti me zezas opet, e budale zene ccc ali zapamti kad Matej bude imao rodjendan, taj dan je i meni i bjjjeeeeeezi mi sa ociju jer cu puno godina napuniti
Kod nas imunoglukan je 36,80,moze trajati 2 mjeseca otvoren Antonio je pio mjesec dana koliko se i preporucuje ostalo mu cetvrtina bocice malo vise nekom bi dala to mozda....Da si mi blize dala bi tebi
Kod nas imunoglukan je 36,80,moze trajati 2 mjeseca otvoren Antonio je pio mjesec dana koliko se i preporucuje ostalo mu cetvrtina bocice malo vise nekom bi dala to mozda....Da si mi blize dala bi tebi
ma ja imam dvojicu pa bih ja njima uzela i dala, ali me samo intersovalo kako se pije, znaci jedan mjesec ide, e dobro neka si mi rekla i koliko pauze izmedju toga
Ovo nije fer, manje sam radila dok nije poceo raspust... Sad moram 5 sati dnevno kahve ispijati i misliti sta pojesti
Sinoc bila na jednom rodjendanu, i zbog moje "divne" R. placuci pobjegla kuci Kad sinoc sve moje miroljubive humane odgojne metode nisu pale u vodu, nece nikada
Odoh malo citati prethodne stranice