Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ovo nije fer, manje sam radila dok nije poceo raspust... Sad moram 5 sati dnevno kahve ispijati i misliti sta pojesti
Sinoc bila na jednom rodjendanu, i zbog moje "divne" R. placuci pobjegla kuci Kad sinoc sve moje miroljubive humane odgojne metode nisu pale u vodu, nece nikada
Odoh malo citati prethodne stranice
haj jos dok sredjujete dnevnike...to mogu shvatiti sto morate visiti u skoli...jest da mi nije jasno zasto to mora biti vremenski jednako ko da imate casove...al mi nikad nece one dezure biti jasne
APOTEKARKA, FELIX evo meeeee.... mi smo skoro pa još par dana u ovoj grupi.... rođendan nam je 17-og kad punimo 2 godine... malo smo našu generaciju zapostavili, ali vratit ćemo se....
puse svima...
Evo i nas sa injekcije... kupili za bebu nista nismo u onih par radnjih na dobrinji bila, peskir za kupanje 29,90 , a tanki onaj frotir, pa jesu li oni normalni. Kupila curi neka kolica i lutku i sve je prevristala od radnje do auta i u autu od dobrinje do pofalica dok nismo dosli kuci i dala joj ih, moje dijete je nepodnosljivo kad nesto hoce, sve mora biti kad ona kaze i kako ona hoce.
Lady posaljem joj poruku opet pa vidim i onda ti javim.
Evo i nas sa injekcije... kupili za bebu nista nismo u onih par radnjih na dobrinji bila, peskir za kupanje 29,90 , a tanki onaj frotir, pa jesu li oni normalni. Kupila curi neka kolica i lutku i sve je prevristala od radnje do auta i u autu od dobrinje do pofalica dok nismo dosli kuci i dala joj ih, moje dijete je nepodnosljivo kad nesto hoce, sve mora biti kad ona kaze i kako ona hoce.
Lady posaljem joj poruku opet pa vidim i onda ti javim.
dacu ti ja jedan...mi ga odavno ne koristimo...samo je plav...ako ti je boja bitna
APOTEKARKA, FELIX evo meeeee.... mi smo skoro pa još par dana u ovoj grupi.... rođendan nam je 17-og kad punimo 2 godine... malo smo našu generaciju zapostavili, ali vratit ćemo se....
mene uhvatio ljenivitis (nista cudno ),sad mi se nista neda a trebam se okupat,mada sam popodne fino odradila,jos belaj sa masinom bi,zaglavile carapice u odvodu,pa dok smo to otvorili poplava u wc-u,al sva steta bila u 10 minuta brisanja i kupljenja vode
mm veceras zaspo prije malca
< Poruku je uredio mala86 -- 14.6.2011 21:22:01 >
EJ zene moje moj A. vise ne da da ga ja hranim eto to sam skontala SAM HOCE al meni neda da mu pridjem . DAnas usto ja neznam sta da dam ajd reko da skuham makarone to moze (da nabda zna sam ) stavila svakakvog sira , kajmaka i dala na tacnu ko kakavom starom cici na trosjed on ceka sjedi I sve skoro pojeo sam . Ja ono da mu pomognem da ubacim koji on ce ne mama putiiiiiiiii neda i sam nabadao i pojeo HB . Znaci nece vise da ga JA hranim i nece vise DA MU BLENDAM hranu ,kad vidi u zdjeli kasato vice upa supa a nije supa . Tako da od sutra abd pokusavam NE blenda Vec cu probat sto moja mama kaze da skuham povrce samo i da dam na kmadice u tanir Pa bas cu da vidim sta ce biti (jedva cekam sutra iskreno abd ) . Nebi sumnjala da nece htjet jer kazem NE zeli vise da ga ja "pitam " sam jede . Sta veli nisam ja vise mali mogu ja sam ... Samo ne vise kad ja hocu da jede vec kad njemu guzara ogladni eto...
Duse moje drage... Ma nisam dobro ovih dana, a danas posebno pa ne zelim da vam kvarim takvo divno raspolozenje... pogotovo moje ljepotice Lady... A pratim vas stalno i u toku sam... Kod mene nista novo, djeca su super hvala Bogu, a ja sam malo i u frci, a nesto me i smlatilo pa nisam ni za sta...
EJ zene moje moj A. vise ne da da ga ja hranim eto to sam skontala SAM HOCE al meni neda da mu pridjem . DAnas usto ja neznam sta da dam ajd reko da skuham makarone to moze (da nabda zna sam ) stavila svakakvog sira , kajmaka i dala na tacnu ko kakavom starom cici na trosjed on ceka sjedi I sve skoro pojeo sam . Ja ono da mu pomognem da ubacim koji on ce ne mama putiiiiiiiii neda i sam nabadao i pojeo HB . Znaci nece vise da ga JA hranim i nece vise DA MU BLENDAM hranu ,kad vidi u zdjeli kasato vice upa supa a nije supa . Tako da od sutra abd pokusavam NE blenda Vec cu probat sto moja mama kaze da skuham povrce samo i da dam na kmadice u tanir Pa bas cu da vidim sta ce biti (jedva cekam sutra iskreno abd ) . Nebi sumnjala da nece htjet jer kazem NE zeli vise da ga ja "pitam " sam jede . Sta veli nisam ja vise mali mogu ja sam ... Samo ne vise kad ja hocu da jede vec kad njemu guzara ogladni eto...
rastu felix nasi djecaci rastu
mi doruckujemo sami ,rucak ponekad sve ovisi sta jede! imo je 2-3 dana kad je trazio i juhu da jede sam,al sva sreca prodje ga,bar zasad
veceras mi pojeo pola palacinke sto je meni wow jer ih nije htio ni probat
Duse moje drage... Ma nisam dobro ovih dana, a danas posebno pa ne zelim da vam kvarim takvo divno raspolozenje... pogotovo moje ljepotice Lady... A pratim vas stalno i u toku sam... Kod mene nista novo, djeca su super hvala Bogu, a ja sam malo i u frci, a nesto me i smlatilo pa nisam ni za sta...
Nadam se da nije nista strasno.... Ljubim vas puno
Idem ja.... Bezveze se vrtim a nidje vas... MM spava uveliko i hrce mi na usi, odoh ga dici da predje u spavacu...ja pustim sebi 2012 film i uzivam Laku nocccccccc
rastu felix nasi djecaci rastu
mi doruckujemo sami ,rucak ponekad sve ovisi sta jede! imo je 2-3 dana kad je trazio i juhu da jede sam,al sva sreca prodje ga,bar zasad
veceras mi pojeo pola palacinke sto je meni wow jer ih nije htio ni probat
A . je od mene uvjek imao jedan obrok rucak -blendano znaci meso sa povrcem svaki dan ili vocna kasica Sad ne zeli da ga hranim ja trazi sve sam i mogu rec pohvaliti ga da dobro barata kasikom Ozbiljno nista ne prospe jutros je pojeo SAM jaje samcat .
Vise ga necu peglat da ga ja hranim napravicu mu i ponuditi samo (sto,cisto sumnjam da ce odbiti ) Da bas rastu i zao mi a i drago ......
Dobro veče raja. I dalje muka sa guzom mala nema klizme u onoj apoteci.... Danas kad sam došla s posla imao je stolicu, koja sada izgleda normalno... Kaže mm da je imao još jednu danas. Ja sam ga ipak odvela pedijatru. Dobili smo Portalak sirup, kupili Prolax čepiće pa ćemo vidjeti.... On je i promukao pile drago.... Eh znate šta sam primjetila: dok smo se vozili i dok je radio ono što ga zanima niti jednom nije rekao da ga boli guza, čim mu se interesovanje smanjilo nastavilo se B boji guzaaaaa.... Mislim da nas je počeo po malo šaltati Vjerujem da ga grozno boli ali je skontao da mi svi skačemo kad zakuka bebacha, hvala ti puno, ja se sve nadam da će se ovo ubrzo stabilizovati. dadada, mi smo mu baš danas, mm i ja, gledali analni otvor i ništa neobično niso primjetili Doduše ja ni ne znam da li se ti hemoroidi vide 90% sam ubjeđena da je kod njega klik u glavi. Neko ga je dobro naružio jer sama pomisao, nakon onakvih stolica (bebanskih i čestih), da će se ovo dediti je meni bila prosto nemoguća!! Samo da prođe....