Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
felix duso kako ste nam vi,vidim A. zeza s hranom,i E. ima dana kad super jede pa onda pojede nekad samo par kasika,ali proce mada ti to sad i nije neka utjeha lady ja sam davala E. papriku i nije bio bas odusevljen
babana cestitam na ! mozda se rodi na bracin rodjendan,bas ti se poklopilo
pa Lady i kod nas se narogusilo, ne pada i ne grmi, ali kao da ce , a ja se taman nameracila da idem u skitnju i kupovinu za bebu. Ana evo spava sat i po, da kucnem u drvo, samo da nas kisa ne zezne da ne mozemo skitati.
meni bila tereza lukina pa sam dok popih caj sa zenom eto...
a ja sam svojima mijesala papriku sa nekim drugim povrcem crvenu pecenu a filovane nisam ... bebana bas mi je drago za cujicu, super da bude zdrava i ziva
nije do mene bogemi nije bas ni meni drago ja se farbala kosu oprala sve sad i kad bi htjela nebi mogla van sa A. da nebi nazebla ionak sam hafifna .....
Pozdrav za drustvo Vidim bile ste vrijedne pravo,mi smo stalno vani tako da i nemam puno vremena za rr U potrazi smo za stvarcicama za plazu kupila sma super haljinu za plazu bas jeftino,a u potrazi za papucama (kupih cipele/baletanke) super su,Noi bi se dopale a svega 14,90KM Stan smo sredili,sad se bacili na sebe
moji konacno zaspali.htjela sam otiv u apoteku po tablete za smirenje toliko mi se jela sirnica i napravila je,sta vila na sto i od muke nemogu rucat Alen samo kmezi a kad mu nesto nedas histerije prave,Ajla ima krize za obdanistem.danas me cjeli dan trenira i glumi uviteljicu.mislim da ce sutra u obdaniste,6 dana nije isla,il ce otic il cemo poludit obadvije. mi u subotu imamo rodendan kod drugarice,prvi i ja pravim tortu,samo mi treba vremena a mom mosku rodendan za 11 dana.uh jedva cekam al i imam tremu.ko ce to sve pripremit
kod nas nema kise i za sad nema naznaka da ce biti
bebacha vidim i vi u pripremama za rođendan samo nek dječica ozdrave sve će to biti super,i nama se bliži ,ja već sve spremila i tortu naručila tako da sad još samo dočekat felix i vama se bliži,kako idu pripreme ?
bebacha vidim i vi u pripremama za rođendan samo nek dječica ozdrave sve će to biti super,i nama se bliži ,ja već sve spremila i tortu naručila tako da sad još samo dočekat felix i vama se bliži,kako idu pripreme ?
marinci kad se vi pripremate moram onda i ja, ali ovo moje se vise ni ne obiljezava a kamoli slavi