|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 20:33:34   
mea ley
evo i jucer mi se moj mali Ivan razbolio, dobio temperaturu, bila danas kod doktora na vadenju krvi i kazu nije nista samo prehlada...javila sam mu porukom danas u jutro da samo bili na vadenju krvi s prstica i kod doktora, a on se uopste nije javio, ne reagira na moju poruku... mislim da od takvog oca ne trebam nista..

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 326
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 20:36:59   
Niobe
Mila, prekini to.
To što radiš je očajničko produžavanje agonije.
Vjeruj mi da vrijeme liječi sve, prošla sam isto.

user posted image


_____________________________

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 327
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 20:51:08   
Anoniman
Lutko i ja se ponekad osjecam izgubljenom , sa milion pitanja, sta me ceka u buducnosti, kakav zivot , osjecam se i nervoznom, ali vjeruj mi samo kad vidim osmijeh mog malenog sina, nista mi vise nije vazno...Imam podrsku familije, mada ih u ovoj drzavi nemam puno al sta je tu je...Dodjem malo na ovaj portal promahalam koju, imam par prijateljica i prijatelja, zadovoljna sam...
A tebi savjetujem da mu se uopste ne javljas , jer svaki tvoj poziv je ocekivanja odgovora koji mozda dodje mozda ne dodje, samim tim te baca u ocaj...Jednostavno ga skini s dnevnog reda...Umjesto toga svaki dan zapisi u knjigu/svesku novi napredak tvoje bebe....U njemu je tvoja snaga. kad napravis prvi korak , onaj drugi vec lakse ide....Ne okreci se i odmah si jaca..
Kad ti je tesko javi se ovdje uvijek ces dobiti podrsku...Ako zelis imam fb profil ili msn istresi se meni , lakse ce ti biti...

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 328
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 21:00:49   
mea ley
hvala vam svima, moram priznat da me razgovor sa vama uvjek ojaca, uvjek mi dajete hrabrosti..
znam da je sve to moja odluka, ali dosta vas je proslo slicnih situacija ko sto je moja pa mi pomazu vasa iskustva i savjeti...puno mi znaci svaka vasa rijec...
Sigurno je to da ne zelim da on ulazi i izlazi iz zivota naseg sina tek tako kad mu se prohtje, a sam je rekao da su mu prioritet druge stvari i da nema vremena misliti sad i na to, pa tek prije par dana me uz moju podsjetu pitao kojeg datuma se sin rodio, nije ni pitao kako se preziva sin....
posto ako uzmem novac on ima pravo da ga vida kad pozeli smatram da mi je bolje ne uzimat novac vec da se sama brinem o njemu nego da on daje novac i pojavljuje se svaka 2 mjeseca  ili jos rjede ... zar je taj novac vrijedan patnje djeteta??? da uzimam novac i pustam da se djete ne osjeca voljenim s njegove strane??
Pa on ni ne zna kolko mu je djete starno ni kako se preziva...ne zna ni koliko je velik i tezak...zelim sa svoje djete najbolje, nebi si oprostila da pati zbog njega...
Mislite da bih mu trebala najaviti svoj odlazak??? Da mu kazem bilosto prije nego sto promjenim proj ili mu se prestanem javljati??
Da li bi mu kad trebala posat sliku od djeteta???

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 329
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 21:06:22   
enna
Draga moja vidim da si ocajna radi jednog kretena koji te baca u ocaj.Okreni se svom malenom andelu njemu si sada najpotrebnija kao sto i sama kazes da svom djetetu ne zelis da ga otac povrijedi zato ga udali sto vise od djetete tacnije od sebe same.Okreni novu stranicu u svom zivotu znam da je tesko evo Marina DK je zena koja ti moze uliti toliko snage jer prosla je kroz slicnu situaciju kao i ti.Znam da bi ti dobor dosla njegova financijska pomoc ali ne dozvoli mu da manipulira sa tobom i djetetom i da vas obilazi bit cu prosta kad mu se digna ona stvar.Izadi van sa svojim piletom pronadi prijatelje druzi se zaboravi tog gada pa zar nisi svjesna koliko si propatila radi njega pa ti imas nesto sto on nema imas prvi osmjeh svog Ivana prvi zubic prvi korak polazak u skolu i da uspjest ces kao roditelj ne brini jaka si a vec ce neko da se pojavi u tvom zivotu koji ce da te cijeni mnogo vise od tog gada kojem je posao i zabava na prvom mjestu a dijete tek usputna obaveza kojoj bi poklonio tek mozda pola sata u svaka dva mjeseca.
Saljem ti veliki zagrljaj podske kada zelis dodi ovdje ispricaj se sa nama ako imas profil fb javi nam se pomocicemo ti koliko mozemo ljubimo tebe i tvoje pile.Zaboravi njega i ne dozvoli da te vise vrijeda pa ti zasluzujes mnogo bolje nemoj dozvoliti da ti se javlja iza sazaljenja jer tebe ne treba niko da zali imas svoje pilence a pokazala si mnogim da ti to mozes samauser posted image Ne brini za turu procice sigurno je viroza ljubimo vas!!!!

_____________________________

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 21:08:16   
Anoniman
Lutko ne mora znaciti da ako placa alimentaciju da ima pravo vidjati dijete, mislim sam je rekao da nema vremena prema tome ja bih izganjala novac, kad ga je znao napraviti nek ga i izdrzava, a druga je stvar ako ne zeli da ga vidi, ne mora ali tvoje je zakonom da on placa.....a sto se tice najave o drugom broju, niposto, samo ga ukines , basic ko otrcanu krpu, nek vidi kako se to radi....Ne bih mu iz inata nista ni govorila o sinu, nije ni zasluzio

< Poruku je uredio malena27 RR -- 19.11.2010 8:28:41 >

(odgovor članu mea ley)
  Neposredna veza do poruke: 331
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 21:14:17   
Anoniman
Mea Ley imas pp od mene

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 332
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 21:45:26   
mea ley
evo stavila sam sliku u svoj profil od mog najdrazes mrveka da ga vidite, a sutra cu izbrisat jer nisam bas ljubiteljica stavljanja njegovih slika.

Hvala svima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 333
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 22:31:45   
samedi
Draga Mea,evo citam ove tvoje postove i placem,pa zar moze neko biti toliko bezosjecajan i bezdusan pa da mu je svejedno kada je dijete bolesno i da ga nije vidio od rodjenja,a za komentar kako nije nista osjetio kad je vidio slike,ma nemam dovoljno ruznih rijeci da to opisem. Ne bih da ti pristajem na muku,nego bih samo zeljela da te osvijestim posto vidim da se jos uvijek nadas necemu.Prekini svaki kontakt sto prije,taj covjek nije zasluzio nikad ni jednu tvoju suzu a kamoli tvog sina,nije zasluzio ikad da ga vidi. Kad bude star i sam, i kad mu svi prijatelji okrenu ledja,doci ce mu iz guz*** u glavu sta je uradio ali bice kasno i vec je kasno. Pa sta jos treba da ti kaze ili uradi pa da se probudis??? Vidjela sam ti sina,predivan je,san svakog roditelja,vjeruj mi naci ce se nekad neki covjek koji ce biti dostojan tebe i njega,a ovaj tvoj,ma ne znam ni kako da ga nazovem,nije vas vrijedan nimalo. Tako sam tuzna i bijesna,samo naslucujem kroz sta prolazis,kao i ostale samohrane majke,i divim vam se,znam da u vama ima snage da se borite dalje same,mislim da bi svaka majka smogla tu snagu za svoje dijete.

Sto se tice alimentacije,trebao bi da placa,to je neki minimalan iznos,ali imam osjecaj da on zeli da placa tu alimentaciju samo da bi te skinuo sa spiska obaveza,da ga vise ne zoves i ne trazis. Draga,tvom sinu takav otac ne treba i najbolje bi bilo da ga nikad i ne upozna,samo ce patiti,jer kad on sad nije pokazao nikakav interes za malog nece nikad,osim kad mu lose krene u zivotu(a sigurno ce ga stici Bozja kazna kad-tad) !!!

Molim te da mi oprostis ako te bilo koja moja rijec povrijedila,da si mi samo sad tu pa da te zagrlim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I sama sam dijete rastavljenih roditelja i znam kako je kad cekas svaki dan oca da dodje kuci,a njega nema,on se provodi s jaranima i zenama,kako je kad gledas majku kako pati,nijedno dijete to ne zasluzuje!!!

Zelim jos samo da ti kazem da ce sve proci,ma koliko ti sad bilo tesko,doci ce dan kada ga se neces ni sjecati,kada neces plakati i kada ce prestati da boli! Kao sto Niobe rece,vrijeme lijeci sve,samo oziljci ostanu,a oni su nam skola i podsjetnik sta sebi ne smijemo dozvoliti da se ponovi!!!

_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 334
   RE: Trudna, a sama...
18.11.2010 22:42:17   
Anoniman
ocevi nekada znaju biti tako bezosjecajni. mislim da u 90% slucajeva, ocevi dok vole zenu vole i dijete, a kada "zarate" sa zenom i dijete prestaje da postoji za njih. imam jako puno primjera pocev od sebe i svojih (razvedenih) roditelja pa do roditelja prijateljica. dosta nas je odraslo bez oca i njegove podrske. moji su se razveli kad sam imala 14 godina, ubrzo nakon toga se zaratilo i otac se sjetio da me nazove tek nakon 2 mjeseca da cuje kako sam i jesam li ziva! prije rata nije placao alimentaciju. mama mi je bila tesko ranjena na samom pocetku, jedva je ziva ostala, on je to znao i nije ni pitao kako je i kako je meni bilo u svemu tome. taj razgovor nakon skoro 2 mjeseca od pocetka rata je trajao 2-3 minute. poslije toga se nikada vise nije javio! prekinule su se telefonske linije ali da je htio mogao je doci do mene. svojim rodjacima je pricao da me je moja mama okrenula protiv njega- to mu je bilo opravdanje! ozenio se ubrzo nakon razvoda, nema djece s tom zenom niti ce imati, ja sam mu jedino dijete. prosloe su mnoge godine kako se nismo vidjeli da bi mi prije 5-6 godina prisao u tramvaju i pitao jesam li to ja!!! nije prepoznao svoje rodjeno dijete. opet je razgovor trajao 2-3 minute, mozda i manje, bial sam hladna, kako je i zasluzio, da bi on prvi napustio "konverzaciju"- kao njemu povrijedjen ponosuser posted image poslije toga sam 2-3 puta naletjela na njega u gradu, namjerno sam ga gledala u oci i nismo se pozdravili. mama mi je pruzila sve u zivotu,. bila mi je i otac i majka i otac mi nikada nije falio. znam da ce kad ostari sam zazaliti sto je zapostavio svoje jedino dijete, ali tako mu i treba. zasluzio je.a ja mu oprostiti nikad necu...

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 335
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 8:12:44   
veeseelaa
Anonimna svaka čast, da je sto puta otac ako je šu*ak goni ga! a kakav je bio otac do tvoje 14 godine????

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 336
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 8:13:15   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

ocevi nekada znaju biti tako bezosjecajni. mislim da u 90% slucajeva, ocevi dok vole zenu vole i dijete,

Ovo je tacno, dok postoji interes za zenu-postoji i za dijete, kad prestane interes za zenu-prestaje interes i za dijete

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 337
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 8:13:56   
veeseelaa
pa jeste nevjerovatno al tako je, koji je muškarcimauser posted image user posted image , fujuser posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 338
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 8:16:32   
acudesa
Otac-drven kolac

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 339
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 15:30:44   
mea ley
citam sve ovo i placem jer znam da je sve istina sto kazeteuser posted image user posted image , ne zeli biti tu a kad se maknem onda mene krivi da je to moj izbor i nek djetetu kad odraste kazem da ja nisam dozvolila da ga vidi, a sto cu da dozvolim da ga posjecuje mozda jednom mjesecno, ako ce i to

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 340
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 15:52:04   
Anoniman
Mea Ley taj tvoj ne zna izgleda bili prdio ili kakio...Vidim po tvom postu da te maltretira psihicki....Milsim nedavno si se porodila, zenskom tijelu treba vremena da dodje  sa na svoje, hormoni su jos uvijek uzburkani i barem ja sam bila previse osjetljiva cak i 3 mjeseca poslije poroda....Ta njegova izjava da ti okreces dijete od njega, lijepo mu reci da okaci macku o rep jer dijete nije za njega tu jednom ili dva puta mjesecno a ni on za njega ne moze nista da uradi osim da mu da do znanja da je otac taj koji tu ali kad njemu pase....
Milsim u sustini je za mene on veliki egoista, vec ako nije zelio djecu ili nije spreman trebao je paziti na vojnike...Slobodno ti njega sutni jer ne zasluzuje vasu paznju ....
Ne poznajem ga licno ali takodje mislim da dijete od takvog miuskarca ne moze nista korisno nauciti, a to sto ce ga poznavati i imati par dana sa njim u sjecanju ne predstavlja nista osim toga da otac nije imao vremena za njega jer je neizivljeno kljuse....
I ti takodje od takvog muskarca ne mozes ocekivati nista osim tereta, suza, patnje i cekanja...Treba li ti to u zivotu?
Ja sad zivim super, svaki dan mi je radost, izadjem sa malim kad hocu, radim kako ja hocu, planiram bez da me neko vuce za rukav i kroji mi kapu kako je njima ceif...Slobodna sam....

(odgovor članu mea ley)
  Neposredna veza do poruke: 341
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 20:03:45   
Anoniman
do 14. godine je bio ok, nismo imali nekih vecih problema dok se pred razvod nije poceo puno svadjati sa mamom i govoriti meni ruzne stvari protiv njeuser posted image kad su se razveli odnio je sve gluposti koje je on kupio iz kuce cak i video koji je meni bio kupio za novogodisnji poklon i rekao da ce odnijeti sve za sta je on dao pare!user posted image a poslije je trazio da se sva imovina dijeli na pola. ma fuj...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.11.2010 8:14:24 >

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 342
   RE: Trudna, a sama...
19.11.2010 20:04:11   
teacher75
user posted image


< Poruku je uredio teacher75 -- 19.11.2010 20:05:16 >


_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 343
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 10:44:44   
mea ley
anonimna svaka ti cast, vidim ima svega na svijetu, user posted image user posted image ...nadam se da ce sve jednom doci na svoje...
vjerujem ako cu rednovno bit na forumu i izbacit ovdje sve iz sebe da cu uspjet da mu se vise na javim, svaka vasa rjec mi pomaze da krenem dalje, bezobzira sto i sama znam da ne zasluzuje moju paznju puno je lakse kad mi vi same to jos objasnite i dajete do znanja svojim rjecima, drugacije je nego kad sm sama i gledam u mobitel i mislim dal mu sta napisat ili ne, ovako cu doci tu i procitat koju vasu rjec koja ce mi pomoc ko sto vidim da ove sad jesu, mozda napola spavam, ili zapravo samu sebe lazem da bi moglo biti drugcije, da ce se on mozda predomisliti, ali duboko u sebi znam da to nikad nece biti i zato hvala vam sto me pokusavate drzati budnom user posted image .. Pomaze mi to.. hvala vam, zlatne ste..

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 344
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 13:03:28   
Medi_87
Mea mila evo da ti konačno cestitam na malenom zlatu, kako je sad pile malo jel prosla temperatura, nadam se da je sve ok
Kao sto sam ti i ranije rekla ne zamaraj se previse sa tim covjekom, sad si donijela na svijet svoju malu mrvicu i brini se o sebi i njemu, on samo gubi, čuj molim te ravnodusan kad je vidio sliku njegovog djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to nije čovjek uopšte vidiš tuđe dijete pa se raznježiš
Uostalom kad on nije ni zainteresiran za zdravlje svog djeteta nema se tu sta pricati, on će ionako izbjegavati da vidja dijete kad mu je sve ostalo važnije u životu - koji konj
nego draga moja čuvaj ti sebe i malenog princa, sve najljepše od srca ti zelim, imaš pp

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 345
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 13:09:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa
dok postoji interes za zenu-postoji i za dijete, kad prestane interes za zenu-prestaje interes i za dijete


ne uvijek...moji su se razveli kada sam imala 7 god...moj otac nikad nije prestao biti otac u punom znacenju te rijeci...od placanja alimentacije do podrske u svakom vidu...ne kazem da nisam bila ljuta na njega kada se opet ozenio...jesam...jako...i nisam pricala s njim 1 god...ali to je bilo do mene..

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.11.2010 19:44:35 >

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 346
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 16:42:51   
samedi
Draga Mea,mislim da vec znas da bi mi sve do jedne jedva docekale da nam se cesce javis na forumu,na ovoj ali i na drugim temama,da malo skrenes misli sa toga i da se zabavis necim drugim. Meni RR trenutno dodje kao opustanje,dodje mi kao ispusni ventil,odmor,razgovor sa zenama u slicnim problemima,ma ne znam,dosta mi je ovaj forum pomogao i divne zene koje se javljaju!!! Prestani sevbe lagati,okreni novi list!!! Svidja mi se sto je MarinaDK napisala,da se sada osjeca slobodno,da je slobodna i sretna zena!!! To isto i tebi zelim! user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.11.2010 19:43:47 >


_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 347
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 17:22:28   
mea ley
da, znam, izgleda mi trenutno jako tesko ovo sve, tesko ne mislit na njega , izbacit ga iz glave ko sto sam sad iz zivota, ali nadam se da je istina da vrijeme ljeci sve... ako su sve druge uspjele pa sto onda nebi i ja, mozda mi kroz mjesec dva nece izgledat tako tesko, mislim da si moram dan natrpat planovima a uvecer malo ovdje popricat i bit ce mi vec lakse i s vremenom cu i ja sve gledat drugcije... glupo je da se ja od prvog dana kako sam mu rekla da sam trudna lazem da ce sve biti ok i da ce se on popraviti i trgnuti, to se ocito nikad nece desiti... dosta je da samu sebe lazem, tako ne zivim vec stojim na mjestu vec skoro godinu dana.... nema smisla...sve dode na svoje... hvala vam user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 348
   RE: Trudna, a sama...
20.11.2010 17:49:55   
Anoniman
Draga kad ti je god tesko uleti ovdje, uvijek neko ima, uvijek se nesto desava, ima raznih tema, licno preporucujem temu od nazivom, biseri iz apoteke, vas blam, izvale nasih muzeva, nasmijat ces se do suza i razveseliti...Ima tema napravi sam  i jos mnogo drugih nece ti biti dosadno, svoje  slobodno vrijeme ulozi u nesto korisno, manje ces misliti i bices mirnija....Sve forumasice su druzeljubive...Uz to imas svoje malo pile ....
user posted image user posted image  zagrljaj za vas dvoje....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.11.2010 19:43:20 >

(odgovor članu mea ley)
  Neposredna veza do poruke: 349
   RE: Trudna, a sama...
23.11.2010 0:34:37   
mea ley
enna pitala si me za fb profil...imam ga pa mi mozes napisat na pp i ako jos koja zeli od vas pod kojim imenom te potrazim :) vrlo rado ...

evo danas sam super osim sto ne mogu spavat dok moja mrvica spava bez problema...ozdravio je i sad je sve u redu... okrenula sam list kako ste mi savjetovale i moram priznat da se puno bolje osjecam..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *