|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.11.2009 21:26:21   
noaa

IZVORNA PORUKA: dadada

jesam li ja na dobrom forumu???

nisi uopce na forumuuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9151
24.11.2009 21:36:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

nisi uopce na forumuuser posted image user posted image user posted image

pa gdje samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 9152
24.11.2009 21:43:47   
noaa
sta ja znam gdje si,pise da si odsutnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9153
24.11.2009 21:57:06   
mnn

mnn, haj da se i mene neko sjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma svi smo ti mi u istim user posted image moja mnn...proci ce i to, ja se barem nadamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjooooooooo...prvo sam jedva cekala da propuze, a sadaaaaa...ne mogu nista obaviti... sta radim....gledam sta on radi

dadada sjetim te se često...user posted image  a znam kako ti je..tako sam i ja čekala pa dočekala sad čekam da krene hodati i da sve počne rušiti kao njegov brat blizanac Mate...to je sin od prijateljice...ma isti su...kad se upoznaju rusvaj če napraviti...user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9154
24.11.2009 22:00:35   
Mya_81 RR

Ni ja nisam na dobrom mjestu...nemam pojma šta se to dešava...pa, gdje ste svi..sutra ujutro želim detaljan izvještaj user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9155
24.11.2009 22:03:07   
Anoniman
Opet ste bile vrijedne i opet ispisale stranice i stranice. Ja sam na preskok OPET čitala user posted image  inače bi mi trebalo sati i sati user posted image
Zarici sretan rođendan, duša draga, ljubimo je puno punoooooooo user posted image
sahara Jopet nas prozivaš za kilažu user posted image
user posted image user posted image  za Ajdina, hrabrog dječaka!
Vidim spominjete prve riječi, joj ja jedva čekam da B izgovori sad za sad je to mmmmmmmmm, aaaaaaaaaaaaaaaa, dljpljaaaaaddddaaaaa i tako user posted image  a ja čitav dan samo govorim ma-ma, ma-ma, ma-ma a dijete me pomnoži sa nulom. Ma kao da gledam i on će kao i sestra prvo reći tata user posted image
Dva zubića, koja imamo, se baš lijepo sad vide, možda ih uspijemo sutra uslikati user posted image , čak se vide kad se nasmije, duuuuuuuuša mamina, koliko ga volim i kako sam sretna kad se krezubica maja nasmije user posted image
Eh idem sad na onu temu mame da malo kukam user posted image user posted image
Sve redom mi izljubite djecu.

< Poruku je uredio enisa_sara -- 24.11.2009 22:04:50 >

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 9156
24.11.2009 22:14:05   
Anoniman
nego da ja prijavim...bili smo u kupovini u onom merkator centru u TL ...kupila sam mu troje gegica i one bodice (5 kom. 24.90 KM)....hvala pocahontas na dojaviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9157
24.11.2009 22:20:19   
MineLaa
IZVORNA PORUKA: felix

MineLaa sto se tice hodalice nebi ja njega jos stavljala,bar do 7mjes.eto to je moje misljenje opet ti kako hocesuser posted image i mislis da znas uradi.
A sto se tice mlijeka sto ti je zena rekla meni nije cudno,moja mam je seki davala sa 3 ipo mjes mlijeko,i keks nije joj nista bilo,samo dobro napredovalauser posted image user posted image (ozbiljno)
A i u bolnici sam imala sada prilike cuti,da zene daju djeci mlijeko tako rano,zavisi kako ko se odluci na svoju ruku i kako beba prihvaca,
Ja iskreno nebi davala,i necu do godine dana....
punoo pussa malenom

ej drage moje ev tek sad se javljamo prije nismo mogli.....ma necu ja njega stavljati u hodalicu nikako aaa ovi doktori isto pomahnitali,cuj da vec mogu bebu na nogice i da sjedi ajd sjedit po malkice ali stajati nepada mi na pamet.... ma joj katastrofa su nam doktori vec nama je super pa imamo RR hehehheh.....   e drage mojeebas sam pozeljela svaki dan da se s vama druzim al od darisa basd i nemogu cesto na net... pussa vam i mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9158
24.11.2009 22:24:33   
škorpija
Super su ti bodići i one pamučne gegice sa rajfešlusom iz TL, pravo kvalitetni i ne otežu se, moram otići kupiti još dok se nije rasprodalo.

Moj Ajdin je danas po prvi put imao curu u krevetuuser posted image , dolazila nam drugarica Nora i prispalo joj se, pa je on džentlmenski ponudio svoj krevetić, dok se on sprčio u onom putnomuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9159
24.11.2009 22:28:21   
pocahontas

nego da ja prijavim...bili smo u kupovini u onom merkator centru u TL ...kupila sam mu troje gegica i one bodice (5 kom. 24.90 KM)....hvala pocahontas na dojaviuser posted image user posted image

sto bi ti simpaticno rekla - niTa user posted image
i mi smo bili u TL na dobrinji u mercatoru i kupili dva bodija dugih rukava 12KM..nekako mi 5 komada previse..ne treba nam toliko..
ma meni je TL zakon...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9160
24.11.2009 22:37:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Super su ti bodići i one pamučne gegice sa rajfešlusom iz TL, pravo kvalitetni i ne otežu se, moram otići kupiti još dok se nije rasprodalo.

Moj Ajdin je danas po prvi put imao curu u krevetuuser posted image , dolazila nam drugarica Nora i prispalo joj se, pa je on džentlmenski ponudio svoj krevetić, dok se on sprčio u onom putnomuser posted image

opaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9161
24.11.2009 22:41:35   
noaa
kakvi su ti bodici dugih rukava iz TL ja sam imala par kratkih rukava i da Bog sacuva kakvi su postali nakon 2 pranjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9162
24.11.2009 22:44:47   
Anoniman
Mrtva sam umorna, ne merem ni pisati, a Ajna je razlog, ljubim vasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9163
24.11.2009 22:45:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

sto bi ti simpaticno rekla - niTa user posted image
i mi smo bili u TL na dobrinji u mercatoru i kupili dva bodija dugih rukava 12KM..nekako mi 5 komada previse..ne treba nam toliko..
ma meni je TL zakon...

jest vala...vidjela sam djubretarac za njega...ma fazon pravi...samo moram skontati koliki ce otprilike biti do proljecauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 9164
24.11.2009 22:46:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Mrtva sam umorna, ne merem ni pisati, a Ajna je razlog, ljubim vasuser posted image

A tu ti tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image ...to Ajnica bila "malo"aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image hehehehhe...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9165
24.11.2009 22:47:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Htjedoh nešto reći, ali nema odgovarajući 'smješko' user posted image

A, što ti je gentlmen...ma, mora se to učiti odmah od malih nogu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9166
24.11.2009 22:50:15   
škorpija
gentlmen dabomeuser posted image user posted image user posted image , al mu MM kaže, e sine nisam te tako učiouser posted image

Noa dobri su bodići u TL kao što već napisah, ja sam ove oprala već nekoliko puta i super su se pokazali, doduše dezeni su baš bezezeze, naki penzionerski, al etuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9167
24.11.2009 22:56:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

A tu ti tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image ...to Ajnica bila "malo"aktivnauser posted image user posted image user posted image user posted image hehehehhe...

Doce cica na kolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9168
24.11.2009 22:57:24   
noaa
ma neka su penzionerski,samo nek se ne razvlace,ova dva sto je Noa dobila isto su iz TL uzasno su se razvukli.Da vam dohaberim nesto ja narucila iz TL hranilicu,putni krevetic i hodalicu ako se bude moglo uzeti na Diners 6 rata tako da necu ni osjetiti user posted image ..ovo ce mi sutra vidjeti u Makarskoj pa vam javim.mislim da se isplati.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9169
25.11.2009 0:31:17   
belmac
...veče mame i bebe
današnji dan bio je baš plodonosan u fizičkom razvoju za moju malu guzaru;prvo je danas popodne zauzela svoj puzački poližaj, a onda napravila 5-6 puzova baš onih školskih
onda nas je predveće iznova oduševila; sjedila je blizu kauća, dopuzala, uhvatila se rukicama i popela se na noge. mama je odmah...trk...škljoc...
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9020/picture1007.jpg[/IMG]

toliko o našim događanjima, ostaje mi još da:
maloj zarici zaželim hepi mjesec,
da pošaljemo malom buci ajdinu ljubac u jupicu od boce
mnn drago mi je da si konačno dočekala to čarobno ma-ma
svoj ostaloj raji punnnooooo pojubaca!

< Poruku je uredio belmac -- 25.11.2009 0:37:21 >

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9170
25.11.2009 8:27:32   
Mya_81 RR
Ah, Belmac, mogu misliti uživanja i oduševljenja...user posted image

Kod nas je TL slab što se tiče izbora...poprilično mali prostor,a natrpali su unutra sve što su mogli, i igračke, i 'sve' za bebe, odjeća za sve uzraste i tako...ali svaki put kad odem rijetkost da nadjem odgovarajući bodi,  s tim su baš loši...

I mi se prijavljujemo na mjesečnu listu rodjendana...5 nam je mjeseci...i treba ju nam neke zanimljive igračkice, čizmice i tako to (da znate da nam pošaljete user posted image )...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 9171
25.11.2009 8:37:45   
dady
jutro,evo i nas!!!
mya čestitamo cezi njen mali B-day!!! i šaljemo joj puno svega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dawud postao pravi mali mangup,nema mira,samo što ne počne da puže,ja ga stavim na dekicu ,a on stigne skroz do parketa,prestao je da bali,nadamo se da će nam uskoro doči i mali zubiči!!!

mi danas idemo s tajom u šetnju i jako smo sretnoi što smo svi kući!!!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 9172
25.11.2009 8:39:47   
dady
belmac ja ne mogu da otvorim guzarinu svičicu!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 9173
25.11.2009 8:51:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dady

belmac ja ne mogu da otvorim guzarinu svičicu!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Može se otvoriti, a ja sam tek sad skužila da je stavila link...

Joj, što cura stoji...pa, kako je već velika....e, koliko divnih trenutaka s njima...user posted image ...ma, zavrtili su nam svijet samo tako...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 9174
25.11.2009 8:57:29   
Nunichi
Jutrica i od nas...
Ja vise nemam sta napisati na ovoj temi. user posted image Zara je zaspala u 23:45, a probudila se u 7!!!
Pa na koga je ja stvarno pojma nemam, mi smo oboje spavalice, a ona ni blizu. user posted image user posted image
Meni user posted image dosla, sva sam bljak... Hocu da spaaaavaaaaammmmmm!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 9175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *