|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  366 367 [368] 369 370   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.11.2009 9:03:09   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Mya_81

I mi se prijavljujemo na mjesečnu listu rodjendana...5 nam je mjeseci...i treba ju nam neke zanimljive igračkice, čizmice i tako to (da znate da nam pošaljete user posted image )...

neka je sretan mali rodjendan i evo joj od Raffija na poklon koverta puna para, pa neka si kupi sve sto joj treba user posted image

mi smo se jutros opet po starom budili dojili -pola 4, pola 7 i konacno 8h..ovo je mogao posljednje malo produziti, ali od koga je dobro je...samo neka je prvi blok dobro odvalio...user posted image
meni su inace bodiji iz TL super..kupovala sam ih bas puno i sve je to od istog materijala. meni se ne razvlace isto..ne znam je li razlog sto ih ne perem na visokoj temperaturiuser posted image Uglavnom, perem ih na 40C, kada su prljavi na 60 C max...

belmac, user posted image za user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 25.11.2009 9:04:14 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9176
25.11.2009 9:10:18   
Anoniman
Ni ja ne mogu otvoriti slicicuuser posted image

Sretan Minji rodjendan, rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

sto se tice bodija iz TL ...vala za 5 Km mogu se ko zvake razvlaciti... bas me brigauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 9177
25.11.2009 9:13:39   
pocahontas
hej, a za slikicu nije postavila dobar link..probaj link copy-paste, ali izostavi ono IMG ..to joj je viska...

< Poruku je uredio pocahontas -- 25.11.2009 9:14:01 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9178
25.11.2009 9:15:36   
Nunichi
Sretan rockas Minjici slatkici! user posted image user posted image user posted image user posted image Evo drugarica joj je svasta pupila.

Ja nesto najvise voljem bodice iz TL, volim onaj pamuk. Perem ih kao i pocahontas, i vala ni jedan se  nije ni skupio ni razvukao. Uzeli smo i mi ove sto puno dodje user posted image sa glivicama. user posted image

Neposredna veza do poruke: 9179
25.11.2009 9:19:18   
Anoniman
belmac...pa ja tojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9180
25.11.2009 9:20:34   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

E da se i mi pohvalimo, dobili skafander za Bajram od tetke, fala tetkauser posted image .
A MM bebiju kupio guralicu i naku loptu sa čepovima,( izgleda kao jež) i kad je uključiš ona skače, svjetli i muzika neka ima, e to se osevapio. Kad ovaj moj počne neki zijan, ja samo uključim loptu i on sve ostavlja i dopuže u sekundi do mene user posted image

dobar jutar i sretan praznik svimauser posted image

Juce sam se nahodala,Ajdin ostao sa dedom.Kupila nekih stvari Ajdinu za Bajram,spiskala sam lovuuser posted image

Bravo za naseg hrabrog buckauser posted image A gdje ste kupili tu loptu i guralicu?
I kod Ajdina je tvrda stolica,kako mu mogu dati kompot od sljive?imam samo suhe sljive smijem li mu od toga napraviti?

Cestitamo svima rodjendanciceuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9181
25.11.2009 9:25:14   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: gvendolina

I kod Ajdina je tvrda stolica,kako mu mogu dati kompot od sljive?imam samo suhe sljive smijem li mu od toga napraviti

Čitala sam na uvodjenju hrane da se može praviti i od suhih šljiva, ali da su ih gulili što je kod suhih to dosta teško...možda samo da ih malo raskuhaš i izmiksaš kao kašicu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9182
25.11.2009 10:15:06   
Anoniman
Ja svojoj Esmi kuham suhe šljive i ne gulim koru, samo ih skuhane izmiksam. A dajem joj i kompot od suhih šljiva. Nikad nije imala problema... voli tako pripremljenu šljivu pravo.

Neposredna veza do poruke: 9183
25.11.2009 10:19:28   
Anoniman
gvendolina ja sam svom za tvrdu stolicu kupovala hipp kašicu od šljive i super radiuser posted image , a ako imaš suhe šljive možeš napraviti kompot nemaš potrebe guliti jer se ona raskuha i bude mekana.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9184
25.11.2009 10:21:34   
škorpija
Sretan rođendan našoj curi Minji, šaljemo joj punouser posted image user posted image user posted image  i user posted image user posted image  (ovo su bodići iz TL, nismo se pretrgli al etuser posted image )

Belma ni ja ne mogu da otvorim fotkuuser posted image , ima li je na FB da vidim.

Gvendy ako ti je mrsko kuhati kompot kupi kašicu šljiva od Hippa,ja je dajem samo kad ima problemna s stolicom. Ili još bolje, ako hoće skuhaj kompot bez šećera i daj mu samo onu vodu da pije i to super pomaže. Guralicu je tajo kupio neku fisher price, negdje na ciglanama, a loptu (koja mu je zanimljivija 100 puta) kupio je na stupskoj autopijaci, a ja je dezinfikovala alkoholom i oprala sapunomuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 9185
25.11.2009 10:37:33   
pocahontas
hej, a sta vam je to guralicauser posted image je li to hodalica iliuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9186
25.11.2009 10:49:10   
škorpija
hej pocy imaš na temi pokloni fotku guralice da je ja ne stavljam, ona služi za prohodavanje bebe, odnosno dok je još nesigurna na nogama drži se za nju i gura. Naša ima još svakakvih nekih dodataka, zvečki, okretaljki, sličica, a kad bebi prohoda moći će je koristiti kao prikolicu za igračke jer se može pretvoriti u to premještanjem nekih dijelova

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 9187
25.11.2009 11:08:52   
mnn
sretan mali rodjendan našoj Minji.evo poklona od nasuser posted image user posted image

kako ste nam jutros? evo mi spavamo.sad če se mama malo odmoriti.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9188
25.11.2009 11:48:19   
MineLaa
minjici sretan rockass i od nas ev mnogo mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....uhh ima tu svasta... user posted image ...oj i kod mene je doslauser posted image pa sam bljaaak... pusa svimaa

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9189
25.11.2009 12:24:55   
Anoniman
Joj kako sam ja pospana user posted image user posted image  B se budio 100 puta user posted image

Minjici sretan rođendan user posted image user posted image user posted image  I mi smo spakovali pare pa kupite šta vam treba user posted image

Eh uspjela sam slikatiti zubiće user posted image  konačno

user posted image

user posted image

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 9190
25.11.2009 12:53:15   
gvendolina
ljubim male zubiceuser posted image kako su slatki.ja sam Ajdinu jedva uhvatila da slikamuser posted image
sad pokusavam da snimim kad govori mama,ali cim uzmeme aparat on se usutiuser posted image

e hvala vam za ove savjete,skuhacu mu kompot

skorpija pa gdje tm nadje tu loptu na auto pijaci,zar ima takvih stvariuser posted image bas super,moracemo i mi otici

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9191
25.11.2009 13:16:06   
noaa
Minjici sretan maji rodjendanuser posted image evo od nas barbikauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9192
25.11.2009 13:33:30   
Apotekarka
Dobar dan...
Mi smo bili u šetnji i Antonio zaspao a trebao sad jesti,sad ce sve poremetiti ali ima debela guza zaliha ako i nastavi spavati...Joj noćas se probudio u 2 i 30,mumlja nesto a oci sirom otvorene,vrtio se preokrecao i u 3 i 30 zaspao do 8 jutros,joj da mi je san od mm nista ne cujeuser posted image ...nesto mi Antonio malo kasljuca...joj kako me nervira kad ljudi po gradu prilaze da vide bebu ajd sto prilaze vec je diraju...samo mi fali gripu da dobije...
Minjici čestitamo rodjendan,posto i ona voli rucati saljemo joij sokica i kasicauser posted image  i naravno Antonio salje veliku pusu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9193
25.11.2009 13:37:44   
mojbebac
Mya81 sretan mali rodjendan ..... ljubimo vas

mi smo jutros bili na boci i jako smo bile hrabre, ni suze nije pustila, dusa moja, ture srecom nema, imamo 9400 kg masala ..... sada smo mirne do rodjendana hb, sto se boca tice .... sad cekamo zubice ..... a jos ih nema!user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9194
25.11.2009 14:18:26   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Joj kako sam ja pospana user posted image user posted image  B se budio 100 puta user posted image

Minjici sretan rođendan user posted image user posted image user posted image  I mi smo spakovali pare pa kupite šta vam treba user posted image

Eh uspjela sam slikatiti zubiće user posted image  konačno

user posted image

user posted image

dusa draga...mali bijeli zeko user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9195
25.11.2009 14:34:39   
Anoniman
koga ja to vidim u prozoruuser posted image kako mi ja Anel?
mnn.Anel je dobro ,jedino ga desni muce pa je sav kmekav nosa se non-stop rani  mi ustane oko 7.prije spavao do 9.pomjerio sebi sat lopovuser posted image
Cestitamo Aleksu na rijeci mama bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitamo,Minjici rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image (evo joj,od nas punooo asica i sokica)user posted image
Enisa-Sara mali zekonja je presladak sa dva zubicauser posted image user posted image user posted image grizel mamu.
Kako su mi ostala,djecica i mame

< Poruku je uredio felix -- 25.11.2009 14:36:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9196
25.11.2009 14:54:37   
ivanak
A zubića, ma preslatko....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9197
25.11.2009 14:58:17   
Anoniman
Pozdravi "zekama" i malim slavljenicima
Evo "brdo" poklona pa nek svako izabere šta mu treba
user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 25.11.2009 14:59:31 >

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 9198
25.11.2009 15:11:33   
Nunichi
Zubici moji majeni... user posted image user posted image

Mi malo setali porodicno, guza maja se umorila pa sad pajki. Kad ustane mama i tata ce je malo deportovati kod nene, pa da i oni dremnu. user posted image user posted image
Slusala je u setnji, kako vidi koja kolica izbaci glavicu i zaviruje u njih. user posted image Ismijali smo joj se.
Puna je Banja bila beba, a nikoga sa rr. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9199
25.11.2009 15:48:36   
ivanak
Ej, koliko ml vode ili čaja vama djete pije?
Na umjetnom smo, ima 5 mjeseci i 8 dana...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  366 367 [368] 369 370   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  366 367 [368] 369 370   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *