|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.11.2009 14:23:08   
ivanak
Sad ima nekoliko kad se probudio bap je malo kmezo. Ja ga držim u rukama, a on još plače.... pa kontam da je radi zubi.... ali inače nije kmezav.
Ovaj moj nešto sam priča sa sobom.... aaaa, dade, eeee, ahaj, ufffuuu..... to sam ja za sad skontala, a za ovo ostalo nemam pojma.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9126
24.11.2009 14:32:34   
Mya_81 RR
Škorpija - ljubi nam muchooooo slatkog, bebelog i hrabrog dečkića user posted image user posted image user posted image user posted image

Mnn - dočekala si ti...sad smo mi na redu jest da je pred nama još dug put...ali vrijedi čekati user posted image

Pocahontas - ja nešto ne volim ta takmičenja (OK mi je slati slike i pokazivati divnu, slatku dječicu) ali to skupljanje bodova nimalo nije mjerilo već ko će prije koga ''vrbovati'' i baš mi bilo krivo kad sam gledala slike onih koji imaju samo po jedan glas user posted image   jer sigurno da bi svaki roditelj htio da njegovo dijete bude prvo...iako ja znam kako to fercera, meni bi vala bilo krivo da smo na zadnjem mjestu...a ona njegova slika je stvarno divna...ma, najsladji su i najdivniji kad spavaju (kad mirno spavaju user posted image user posted image user posted image i to po mogućnosti bez noćnih buđenja user posted image user posted image user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9127
24.11.2009 14:48:58   
marinčii
IZVORNA PORUKA: mnn

evo da se pohvalim sad je rekao Aleks mama tata.oduševljena sam napokon sam došla na red.user posted image user posted image user posted image

dadada tebe sve svaki put sjetim kad  se Aleks porobudi....pa mi bude lakše.
bravo za Aleksa user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9128
24.11.2009 15:27:05   
Pretty mamma
Evo i nas, danas nisam imala vremena, obavljala sitnice za sutrašnji put i bila do posla, da me ne zaborave user posted image .
Čestitamo Zari rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
L se ne prestaje okretati po noći, baš nemirno spava....tako da sam i ja nikakva.
Toliko za sada, moram se ići slikati za putovnicu, bit ću kao vampir.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9129
24.11.2009 15:39:19   
sheri
dobar dan!
sretan rodjendan drugarici Zari
mnn, bravo za Aleksa, mogu misliti kako si sretna
mi smo u hodnji skoro cijeli dan, imale nekih obaveza, i naravno od cejfa setaleuser posted image user posted image . veceras idemo u shoping, tako da smo cijeli dan u setanju.

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9130
24.11.2009 16:49:58   
ivanak
Ej, kako mi je žao ove moje male bebice. Ispočetka je bilo sve ok, ali ima dva dana da mu stolica tvrda i plače dok kaki... kako se nateže. I kad mu ja brišem čmar, trzne se.... Neće da pije čaj, ni vodu da mu smekša.
Kako da ga nagovorim?

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9131
24.11.2009 16:54:35   
marinčii
IZVORNA PORUKA: ivanak

Ej, kako mi je žao ove moje male bebice. Ispočetka je bilo sve ok, ali ima dva dana da mu stolica tvrda i plače dok kaki... kako se nateže. I kad mu ja brišem čmar, trzne se.... Neće da pije čaj, ni vodu da mu smekša.
Kako da ga nagovorim?

ivanak jesi mu probala dati kašicu od šljive možda to pomogne

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9132
24.11.2009 16:55:01   
Anoniman

Kako da ga nagovorim?

jesi li mu probala dati vodu na kasikicu? a i pravi mu hranu s vise vode

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 9133
24.11.2009 16:59:49   
škorpija
kašica od šljive i sok od šljive su zakon, nas uvijek proćerauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9134
24.11.2009 17:02:05   
ivanak
Ja mu u umjetno mlijeko umješam malo više vode, kad neće da pije onako! Jeli to loše?

Kompot od šljiva - kako to da mu dam, ona sok ili?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9135
24.11.2009 17:03:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

kašica od šljive i sok od šljive su zakon, nas uvijek proćerauser posted image

suti...ja sam se prvi put istraumirala...hem sto je bilo dozavrata, hem je bilo sljivasto, hem crnouser posted image user posted image user posted image user posted image zvala doktoricu a zena iz prve...jeste mu to sljivu daliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9136
24.11.2009 17:05:10   
Anoniman

Ja mu u umjetno mlijeko umješam malo više vode, kad neće da pije onako! Jeli to loše?

Kompot od šljiva - kako to da mu dam, ona sok ili?

samo ti njemu s vise vode ili manje hrane...kako god...kompot mu mozes kuhati a imaju i oni hipp gotovi sokici i papice

probaj mu na kasikicu dati vode...tako je nama upalilo

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 9137
24.11.2009 17:06:16   
ivanak
Pa onda ću tako i ja napraviti pa će valjda kakve promjene biti...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9138
24.11.2009 17:27:41   
mnn
hvala vam na čestitkama!user posted image user posted image user posted image user posted image  mama je jako sretna! baš Mya dug je put dok kažu mama.

Aleks ima 6,5mjeseci.pilence jedno mamino rekao je mama.user posted image

ivanak divim ti se, kako češ sve to uskladiti...drži mi se.ja neznam ni sa ovom malim zvrkom izači na kraj.

koga ja to vidim u prozoruuser posted image  kako mi ja Anel?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9139
24.11.2009 17:30:23   
Nunichi
Bravo za Aleksa! user posted image user posted image Ljubimo ga puno.

Hvala vam svima na cestitkama.  user posted image
Mi smo danas hodale, mahalale... user posted image Puslica je dobila hranilicu od majke i guralicu od nene. Tako da mama mora traziti novi poklon za Bajram. user posted image Ali nema veze, evo mm i ja se vrtimo oko noviteta vise od nje. user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9140
24.11.2009 17:33:56   
mnn
hvala draga puno! kako je Zarica? je slušate? ili slabo nešto?

nosa ga sveki neče da sjedi nego samo da se nosa....a tata odmara...sad ide delati....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9141
24.11.2009 17:35:20   
Anoniman
A sto se Zara ponovila, svaka castuser posted image user posted image , moze li mi mamica samo reci koju guralicu ste dobile, ja trazim onu Tomy ali je nemauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9142
24.11.2009 17:35:41   
škorpija
E da se i mi pohvalimo, dobili skafander za Bajram od tetke, fala tetkauser posted image .
A MM bebiju kupio guralicu i naku loptu sa čepovima,( izgleda kao jež) i kad je uključiš ona skače, svjetli i muzika neka ima, e to se osevapio. Kad ovaj moj počne neki zijan, ja samo uključim loptu i on sve ostavlja i dopuže u sekundi do mene user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9143
24.11.2009 17:38:42   
Anoniman
A i Ajdin se ponovio, ma bravouser posted image
Nunichi, vidjeh na drugoj temi o kojoj guralici je rijecuser posted image , ma bitno da se njoj svidjauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9144
24.11.2009 17:46:40   
mojbebac
Čestitamo Zari rođendanuser posted image user posted image user posted image
mi smo danas oborili rekord, tri puta je kakila .... i juce jednom ....user posted image user posted image user posted image  .... i  jela je spinat, koji joj se bas dopada .... i non stop ponavlja tata, a mame nigdje nema .... i toliko jako vristi, ja nikad nisam mogla ovako vrisnuti ....user posted image user posted image user posted image
sutra idemo na bocu, jos to da zavrsimo, pa smo mirni do rodjendana hb ..... do sad nismo imali reakciju pa se nadam da ce tako biti i sada ..... ljubimo vas sve puno !!!!! odosmo gledati kviz i vristati zajedno!!!! 

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9145
24.11.2009 17:47:08   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

A sto se Zara ponovila, svaka castuser posted image user posted image , moze li mi mamica samo reci koju guralicu ste dobile, ja trazim onu Tomy ali je nemauser posted image

Slikacu ti mila kasnije, sad sam smorena od hodnje. user posted image Nema se kondicije. user posted image
Nije Tomy kod nas, a ako gdje ja vidim javim ti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9146
24.11.2009 17:49:16   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: mnn

hvala draga puno! kako je Zarica? je slušate? ili slabo nešto?

Ma slusamo mi nju moja Nina i to 24h. user posted image user posted image Ali ona nas slabo nesto. user posted image
Nema veze, rekla sam joj kad bude izlazila i kasno se vracala iz carsije ja cu je ujutro rano buditi da joj vratim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9147
24.11.2009 18:12:51   
Anoniman
mnn, haj da se i mene neko sjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma svi smo ti mi u istim user posted image moja mnn...proci ce i to, ja se barem nadamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjooooooooo...prvo sam jedva cekala da propuze, a sadaaaaa...ne mogu nista obaviti... sta radim....gledam sta on radi

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9148
24.11.2009 20:27:05   
mojbebac
sta je ovo, sve ste se prebacile na temu mame 2009, ili se spremate da gledate utakmice ....?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9149
24.11.2009 21:22:04   
Anoniman
jesam li ja na dobrom forumu???

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 9150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *