|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.11.2009 9:11:10   
Mya_81 RR
Pik druga user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9101
24.11.2009 9:18:39   
Anoniman
halo BA...ko se prvi javiouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9102
24.11.2009 9:22:03   
noaa
dobro jutro,Zarici sretan maji rodjendanuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9103
24.11.2009 9:22:29   
Anoniman
user posted image user posted image Za Zaricuuser posted image user posted image

Evo, dobrovoljno se javljam da dežuram prvih 7 dana, a vi spavajte. Ja ionako spavam super, jer moja Esmica već mjesecima spava od 20 do 7h.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9104
24.11.2009 9:31:50   
mnn
Zarici sretan mali rodjendan! evo poklona od mene i Aleksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako mi je? Aleks zeza i viče stalno tata a tata sav ponosan....uf a mama ljubomorna jer neče da kaže mama....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9105
24.11.2009 9:38:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pingpong

Evo, dobrovoljno se javljam da dežuram prvih 7 dana, a vi spavajte. Ja ionako spavam super, jer moja Esmica već mjesecima spava od 20 do 7h.

Bravo za Esmicu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9106
24.11.2009 9:41:13   
marinčii
mnn draga kako mi je aleks?vidim zove tatu..jopuže naše male..a mi mame se trudimo i trudimo i oni prvo tatauser posted image user posted image user posted image a ma nek su nam živi i zdravi..ljubi mi ga user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9107
24.11.2009 9:44:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

halo BA...ko se prvi javiouser posted image user posted image user posted image user posted image

OFajuser posted image , ma eto nema frke, rece pingpong da ce cuvati djecuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9108
24.11.2009 9:48:06   
Nunichi
Hvala pingpong, kao da smo se i naspavale. user posted image

Mnn, i kod nas je isto. Mene zove samo kad kmezi...nije fer. user posted image A TATA ne izlazi iz usta. user posted image Zarica dobro, evo papala, pa sad se zavlaci u svaki cosak. Razabirusa moja. user posted image

Hvala curke na cestitkama, neka su nam svi zajedno zivi i zdravi, a Boga mi i malo cesce pospani. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9109
24.11.2009 10:09:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Mnn, i kod nas je isto. Mene zove samo kad kmezi...nije fer. user posted image

I moja Esmica je sa 7 mjeseci rekla "baba" a tek sa 8 "mama".
Ja sve ne mogu da vjerujem da ona baš mene zove kad joj nešto trebauser posted image ... kad je gladna, pospana ili kad hoće da se malo mazi. Sve kontam: ma, mala je ona još da bi to radila. Zaista sam mislila da slučajno govori ma-ma... al' baš svaki put kad joj treba neštouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9110
24.11.2009 10:27:20   
Nunichi
Ista sam ti. user posted image
Mada ja mislim da su one premale da bi ustvari i znale sta izgovaraju.
Mozda nas zovu kad im trebamo, jer ja uvijek kad je gladna, kad kmezi, kad se treba presvuci recenicu pocinjem sa "sad ce tebi tvoja mama", "evo tebi mame". user posted image
A primjetila sam da je postala ko mala spuzva zadnjih dana, bukvalno oponasa nase pokrete, upija sve sto radimo. Pustimo muziku i nas dvoje plesemo, pljescemo, udaramo od nesto rukama (ko biva dajemo ritam user posted image ), a ona malo se zagleda pa za nama ponovi. A i pokupila je od nas da prsticem dira nos meni ili mm, ili sebi kad mi kazemo bi-bi. user posted image Preslatko mi je to! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9111
24.11.2009 11:24:12   
Anoniman
Ne znam šta da mislim user posted image Trudim se, svaki put kad ona kaže "mama", da se odazovem... isto radi i MM kad zovne "baba".
Nije mi jasno zašto kad joj nešto treba ne kaže "baba", "dada" i bilo koju drugu "riječ" koju inače izgovara...
Daj, Nunichi, možda su nam djeca veoma pametnauser posted image , a mi im to ne priznajemo...user posted image

BTW, jučer sam samu sebe ružila. Kad je Esma napunila 6 mjeseci, počela sam joj davati da pije iz čaše sa kljunom, no ona je uvijek to odbijala praveći razne grimase. Jedno vrijeme se nisam ni trudila, misleći da ona to neće, ne može, ne umije...
Jučer sam joj slučajno dala da pije iz obične čaše i popila je jedan gutljaj... (a ja sve mislim da je ona još malauser posted image ) Baš sam blesava!!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9112
24.11.2009 11:29:29   
Nunichi
E bas tako, prebrzo vrijeme leti, pa ostanemo u cudu sta su u stanju uraditi. Ja nju zamisljam kao maju bebaru, a ona vec mamina cura prava. user posted image

Ljubni nam drugaricu Esmu... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9113
24.11.2009 12:09:40   
škorpija
Sretan maji rođendan Zariuser posted image user posted image user posted image

Mi bili na boci, ovaj put nije drečao kao da ga kolju, ipak je on sad mamin veliki dječak. Dugi smo 70 cm i teški 9800 gr, nismo porasli  ali smo se udebljaliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9114
24.11.2009 12:12:04   
Anoniman
škorpija, bravo za hrabrog Ajdina, a kg necu komentarisatiuser posted image , hoces ti zezati Enisuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9115
24.11.2009 12:21:56   
škorpija
Eee tačno tako, obilo mi se od glavuuser posted image , a moj Ajdin izgleda isto tako kao ovaj tvoj Cartman, sve puca na njemu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9116
24.11.2009 12:31:45   
Anoniman
sretna rodjendan Zariuser posted image user posted image user posted image
Jestel mi spavali.Mi jesmo al smo i poranili maleni se budio oko 7.cujem ga vrti se u kreveticu miran,i ja produzim do 8:15.poce kmecat ustanem digla ga,kupala hapio i zaspo.Bio budan oko 11.igrali se malo i opet zaspouser posted image
Skorpija,bravo za malenog,hrabricuuser posted image user posted image user posted image
Mama sad odmara malo.

< Poruku je uredio felix -- 24.11.2009 12:33:01 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9117
24.11.2009 12:35:52   
ivanak
Zari sretan rođendan i neka ima puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i neka je mama izljubi...

Evo moj nešto priča i tako sam sa sobom. Izjede sve živo što mu je blizu - zubi....
Ali ajde ne plače zbog njih....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9118
24.11.2009 12:39:26   
Anoniman
ivanka jel se vidi zubic bjeliuser posted image user posted image grizel mali...
Moj Anel bali,bali simprcica nam nemoze na dan biti 4 ma kakvi i viseuser posted image user posted image sve trpa u usta a najdraze mu rukice.
Sinoc mami u grudi povratio,i poslije se smije kao da je namjerno uradio lopov mali.A kad se nosa pjeval,pjeval mami(guci)uzivauser posted image user posted image a mami misici otkazuju pomalo....

< Poruku je uredio felix -- 24.11.2009 12:40:01 >

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 9119
24.11.2009 12:41:53   
ivanak
A vidi se nešto malo bijelo, ne kao i prvi put.... treba još čekati....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9120
24.11.2009 13:50:01   
pocahontas
sretan rodjendan Zarici, evo od Rafe jedna ruzauser posted image
hvala Niobe i Mya sto ste glasale..vidjeli ste na kojem smo mjestu tako smo sa glasanjem odustali user posted image sahara je izgleda bila upravu user posted image ona diploma nama vise znaci...user posted image
bravo za Ajdina malog smjeska i hrabrog djecaka...i on ce Rafija dakle u zubima nosati..user posted image

mogu vam reci da ovaj moj u posljednje vrijeme cesce i vise hoce da jede siku nego do sada..skontala sam da kada ima neko u sobi gdje doji, nece nema sanse..izvija se, zvjera okolo, pa pocne da se dere kao da mu otrov dajem..bilo da je njegov tatica u prostoriji, tv ili neko i nesto trece...od nedavno ga dojim u strogoj tisini u spavacoj sobi i bas ne zeza..tako sam hepi  i mogu vam reci da mi se neko ubucio odokativnouser posted image user posted image user posted image

sinoc smo vratili stari tempo spavanja..prvo budjenje i dojenje je bilo u 4h (dadada bi rekla zahvali Bogu i šuti), nastavio je do 7h, opet dojio i onda do 8.30h..mama je odvalila do 12h user posted image jer se tata igrao s njim i dovodio ga svaka 2h na dojenje..mama je to zmireci obavljala i samo nastavak sna gdje sam stala...mogla sam jos, iskreno da vam kazemuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.11.2009 13:51:34 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9121
24.11.2009 14:07:58   
mnn
evo da se pohvalim sad je rekao Aleks mama tata.oduševljena sam napokon sam došla na red.user posted image user posted image user posted image

dadada tebe sve svaki put sjetim kad  se Aleks porobudi....pa mi bude lakše.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9122
24.11.2009 14:11:29   
ivanak
Čestitamo malome na mama i tata.... aj super kad priča i ja jedva čekam da mi kaže mama....
pa koliko ima mjeseci?

Evo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9123
24.11.2009 14:17:19   
Anoniman
Čestitke pričalici... Samo neka tako nastavi!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 9124
24.11.2009 14:18:35   
Apotekarka
Eh rucak stavljen a bebac spava 40 min,jedva je zaspao mali lopov...
Bas sam ga posmatrala ja mu dodam dudu i izadjem iz sobe on zove ja mu oprt dodam i posmatram ga malo iz dalje on se smije i vadi dudu sam baci je i onda zove i tako 15-ak min ali mama bila bezobrazna nije ga htjela izvaditi iz krevetca...lopov je postao pravo...
mnn cestitamo na tome velikom mama,moj izgleda ni blizu da progovori a za 6 dana mu 5 mj...on samo vristi i mumlja nesto na engleskomuser posted image
Zara sretan rođendanuser posted image
pingpong curica je za pohvalu..moj Antonio je prije spavao od 10:30do 8:30 a sad se pokvario...
Škorpija bravoooooooooo za dusu malu
Ivanak i moj slini ruke u ustima,jos je i kmezav svi to prepisuju zubima a ja mislim da je i mali gospodin naucen na ruke akli naravo to svekrva neda reci a sinoc bome kad ga nosala smije se cim ga spusti zakocene se e nek je kod nje plako...jesam bezobrazna ali nek ne misli da ja lazem kad kazem da se u zadnje vrijeme posteno kmeza...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *