|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
13.1.2010 20:56:47   
Anoniman
pa ne pise kako mu ga datiuser posted image ...pise samo da ga treba dati (barem na ovom letku koji ja imamuser posted image )

ma ja vala volim jaja u svakom oblikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11901
13.1.2010 21:04:32   
škorpija
ma ja vala volim jaja u svakom obliku

nismo ni sumnjaliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11902
13.1.2010 21:48:02   
mnn
večer evo mene, alex ozdravio ali se mama razbolila dobila virozu..sva sam nikakva...od nosa i grla...user posted image user posted image

želimo svim bebama da brzo ozdrave, i sretan rodjendan mali svim bebama.user posted image user posted image user posted image  idem spavati.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11903
13.1.2010 21:49:07   
iv@ncica
POZDRAV  MAMICE!

Minja  i  Benjo-zelimo  vam  brz  povratak  nama  tu  i  bez  brige-mislimo  na  vas
Bambi-prvi  skok...proce  za  dan-dva-nekad  i  duze..tada  se  moj  andrej  jos  vise  propoganio  i  cesce  budio  i  takav  ostao  do  danas user posted image user posted image

Mi  danas  bili  opet  u  savjetovalistu  zbog  kaslja..pregledala  nas  doktorica  i  rekla  da  je  sve  ok,  malo  kapi  i  toplog  cajica..i  nista  vise
Zumanjce-jogurt- pitala sam  i  za  to rece  mi  zena  d a je  vrijeme  da  probamo,  ali  kako  smo  tek  probali  gluten  da  sacekamo  par  dana  pa  onda,  i  to  tvrdo  kuhano  jaje ..poceti  sa  malom  kolicinom  1/3  pa primjesati nekoj  hrani, ali  mozes  prvo  ga  malo  razmazati   na  kozi ili   oko  usana..jer  se   i  tako  moze  vidjeti  al,reakcija..pa  onda  dati,  e  nakon  toga   za  dan  dva s  vecom  kolicinom..pa  jos  vecom  dok  ne  proba  cijelo  zumanjce..isto  kao kad  uvodis  ostalu   hranu,  a  bjelance  na  isti  nacin  ali  oko 11-12  mjeseci  isto  tvrdo  kuhano..pa  namazat  ga  na  kozu  i  tek  ako  se  ne  pojavi  nista  nakon  nekog  vremena  ga  dati...pa  ga  poslije  probati  u  pitama   kolacim, tjestenini..da  bi  se  mogla  primiti  ona  vakcina,  a  za  jogurt, mlijeko sir..  mi  rekla  tek  s  godinu   dana  da  se  pođe  pomalo eto  najnovije  od  danas 
D3- Kapi-  po 3 do  12 mjeseci,  i  prva  zima  nakon  toga  po  3-  vazi  za  nase  suncano  podneblje

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11904
13.1.2010 21:50:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma ja vala volim jaja u svakom obliku

nismo ni sumnjaliuser posted image

user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11905
13.1.2010 21:51:42   
iv@ncica
Marinci- i ostale  mamice  vezano  za  povrce, Andrej  super  ruca  povrce u  juhama  ili  onako,  ja  skuham  povrce ( mrkva,  karfiol,  brokula,  tikvica,  svaki  dan  nesto  drugo) uz  rizu  ili  krumpir,  puru, ili  uz  meso  i  juhu  uvijek  mi  bolje  pojede  ako ima  malo  mrkvice..sve  fino  izmiksam  sad  vec  to  nije  kasasto  vec  malo  grudastije  jer  je  veci  i  stavim  malo  maslinovog  ulja  ili  maslaca..i  on  fino  pojede..a  vec  nekoliko  dana  jedemo  gluten,  pa  probamo  tjesteninu,  griz  u  tim  kombinacijama..  a  za  druge  obroke  imate  one  hipp  vocno- mlijecne-zitarice   kasice  sto  se  prave  s  vodom,  pa  to  dam    za  veceru  ili  dorucak,  a  znam  mu  davati  u  zadnje  vrijeme  onu  hipp  baby  first  milk  pap  pa  mu  tu  dodam  neko  zgnjeceno  voce  pa  bolje  pojede,,,vise  ne  znam  sto  bi..a  to  vam  moze  jesti  ispocetka  beba  kAd  pocinjete  dohranu  isto..te  baby  riza  mjesajte  je  u  vocne  kasice  ..kad  imate  problema  sa  hranjenjem..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11906
13.1.2010 21:52:03   
Anoniman
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11907
13.1.2010 21:59:11   
iv@ncica
user posted image ajme  maji  covjek..ma  presladak  je  cmmok  mu  od nas user posted image user posted image user posted image

jel  vi  osjecate  kako  svog   bebaca  svaki  dan  volite  sve  vise  i  viseeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ma  nemoguce..pa  kazu  majcina  ljubav  najmocnije  oruzje - stvarno  je  nezamjenjljiva user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.1.2010 22:01:26 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11908
13.1.2010 22:08:43   
noaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image ajme  maji  covjek..ma  presladak  je  cmmok  mu  od nas user posted image user posted image user posted image

jel  vi  osjecate  kako  svog   bebaca  svaki  dan  volite  sve  vise  i  viseeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ma  nemoguce..pa  kazu  majcina  ljubav  najmocnije  oruzje - stvarno  je  nezamjenjljiva user posted image

mene je strah koliko sam ja ovisna o njoj,prije sam je mogla ostaviti i otici negdje a sad ili je vucem zasobom ili trcim kuci sto prijeuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11909
13.1.2010 22:12:38   
Hanady RR
E drage moje imali kakvih novih vjesti o Minjici. Ti bubrezi i to, jesu one kući ili pupupu u bolnici. ja sve nešto čtam a nikako da pročitam. sva se pogubila.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11910
13.1.2010 22:19:51   
shejla
cao zene user posted image

I ja evo cekam vijesti o Minjici...valjda ce biti OK...dusica mila user posted image

mm i ja danas prvi put izasli bez Lamije...bas nam je bilo nekako cudno. Ona ostala kod moje mame i zaspala (inace nece bez sike nikada - k'o kad joj je tu vazda, hehe). Mi bili jedno sat, prohodali po radnjama, poppili kafu od 3 KM user posted image  u "Promenadi" i kad smo dosli kuci, ona mi se nasmijala, a ja ko da je nisam vidjela danima...stvarno je nevjerovatno, koliko se vole ova mala bića user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11911
13.1.2010 22:26:24   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, pa citaj onaj letak iz doma zdravljauser posted image ,ccccccccccc
Moja najvise voli kad pomijesam sa jogurtom ili carskom mjesavinomuser posted image

apropo carske-koju koristis? ovu Ledo zaledjenu ili neku drugu fensi?user posted image i koji jogurt i kada si pocela davati jogurt?

i jos da "priupitam" za puter - vidim ova forumasica Dindin ga forsira, vidim jos neke, Pingpong recimo, pa me zanima koji puter? Meggle obicni, Ledo i sl. ili? nesto mi touser posted image obzirom da su u pitanju zivotinjske masnoce u puteru....sta vi mislite?

i nabavih ja neki dan cisto domace maslinovo ulje, haman ja ga cijedila user posted image i cujem da to nisposto ne bebici davati jer kao nije rafinirano i moze sadrzavati "klice"..pa kao bolje dati bebi rafinirano uljeuser posted image mislim, ima logike ali sad sam bas user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.1.2010 22:27:21 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11912
13.1.2010 22:30:12   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Marinci- i ostale  mamice  vezano  za  povrce, Andrej  super  ruca  povrce u  juhama  ili  onako,  ja  skuham  povrce ( mrkva,  karfiol,  brokula,  tikvica,  svaki  dan  nesto  drugo) uz  rizu  ili  krumpir,  puru, ili  uz  meso  i  juhu  uvijek  mi  bolje  pojede  ako ima  malo  mrkvice..sve  fino  izmiksam  sad  vec  to  nije  kasasto  vec  malo  grudastije  jer  je  veci  i  stavim  malo  maslinovog  ulja  ili  maslaca..i  on  fino  pojede..a  vec  nekoliko  dana  jedemo  gluten,  pa  probamo  tjesteninu,  griz  u  tim  kombinacijama..  a  za  druge  obroke  imate  one  hipp  vocno- mlijecne-zitarice   kasice  sto  se  prave  s  vodom,  pa  to  dam    za  veceru  ili  dorucak,  a  znam  mu  davati  u  zadnje  vrijeme  onu  hipp  baby  first  milk  pap  pa  mu  tu  dodam  neko  zgnjeceno  voce  pa  bolje  pojede,,,vise  ne  znam  sto  bi..a  to  vam  moze  jesti  ispocetka  beba  kAd  pocinjete  dohranu  isto..te  baby  riza  mjesajte  je  u  vocne  kasice  ..kad  imate  problema  sa  hranjenjem..

pocahontas -da  rafinirano  maslinovo  i  ledov  maslac..te  ledove  zamrznuto  povce..ipak  prođe  neku  kontrolu,  od  7-7,5 mjeseci..a  procita  sta  su  mi rekli  za  jogurt  i zumance  gore  vise

< Poruku je uredio iv@ncica -- 13.1.2010 22:31:49 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11913
13.1.2010 22:31:23   
Hanady RR
ja jaje bebi spremim na malo putera i da u tom smislu forsiram ga jer je ona bila bolešljiva od tog bronhitisa prokletog a kažu da se brohije trebaju ''podmazivati'' i kako ih podmazujemo mi smo zdravi. Ja koristim Meggle puter inače u kuhanju i nevidim nikakav razlog zašto nebih. Pri prženju jajeta na istom nikada se ne osjeti niti zagorijeva. A što se tiče životinjske masnoće...nisma o tome razmišljala na taj način...no mojoj djeci godi i nemislim ga ukidat.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11914
13.1.2010 22:33:43   
Anoniman
Hanadyyyyyyyyyyyyyyy...jesi li ti pravnica ili sam ja to negdje nesto krivo skontala

Neposredna veza do poruke: 11915
13.1.2010 22:34:31   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

Hanadyyyyyyyyyyyyyyy...jesi li ti pravnica ili sam ja to negdje nesto krivo skontala

ko o cemu, ti o proizvodnji pilica na Novom Zelandu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11916
13.1.2010 22:36:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, pa citaj onaj letak iz doma zdravljauser posted image ,ccccccccccc
Moja najvise voli kad pomijesam sa jogurtom ili carskom mjesavinomuser posted image

apropo carske-koju koristis? ovu Ledo zaledjenu ili neku drugu fensi?user posted image i koji jogurt i kada si pocela davati jogurt?

i jos da "priupitam" za puter - vidim ova forumasica Dindin ga forsira, vidim jos neke, Pingpong recimo, pa me zanima koji puter? Meggle obicni, Ledo i sl. ili? nesto mi touser posted image obzirom da su u pitanju zivotinjske masnoce u puteru....sta vi mislite?

i nabavih ja neki dan cisto domace maslinovo ulje, haman ja ga cijedila user posted image i cujem da to nisposto ne bebici davati jer kao nije rafinirano i moze sadrzavati "klice"..pa kao bolje dati bebi rafinirano uljeuser posted image mislim, ima logike ali sad sam bas user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dajem puter...vec pisala...pire i tako to
A sto se ulja tice...sve to stoji...ali kada skontas, oni mali dalmoshi dole odrastaju vecinom na tom domacem ulju

Neposredna veza do poruke: 11917
13.1.2010 22:36:59   
Hanady RR

nisi krivo skontala...jesam

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11918
13.1.2010 22:37:03   
shejla
nisam ni ja probala puter ili maslinovo... sve zaboravim nekako user posted image

ja koristim Bonduelle smrznuto povrce (carsku mjesavinu ili same brokole) i Ledo baby mrkvu  user posted image .
a sa cim mjesate zumance - ja sam do sada sa purom i pavlakom - ima li jos kakva kombinacijauser posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 11919
13.1.2010 22:37:41   
Anoniman

ko o cemu, ti o proizvodnji pilica na Novom Zelandu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad si me totalno zbunilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11920
13.1.2010 22:39:09   
Hanady RR
shejla ja sam otkrila meggle mladi sir sa vrhnjem koji prave...super je i ja njega kašiku stavim u jaje ( Farah već cijelo jede). A topila sam žumance sa malo više pavlake pa zadrobim joj malo hljeba i napucam je ko veliku....sad hljeb smanjujem...predebela je.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 11921
13.1.2010 22:40:21   
Hanady RR

zar tebi nije zanimljivo kad o jajima pričamo...ako sam dobro shavtila negdje ti jaja voliš u svakom obliku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11922
13.1.2010 22:41:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

nisi krivo skontala...jesam

smijem li te malo upeglati...ali da mi objasnis ko laiku...ono za idiote, posto ja ne kontam bas "vas jezik"...ne moras odmah...kada ti se bude dalo...razliku izmedju udruzenja i firmeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11923
13.1.2010 22:43:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

zar tebi nije zanimljivo kad o jajima pričamo...ako sam dobro shavtila negdje ti jaja voliš u svakom obliku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 11924
13.1.2010 22:43:59   
Hanady RR
pošaljem ti PP, ne odmah al ubrzo 

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  475 476 [477] 478 479   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *