|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  473 474 [475] 476 477   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.1.2010 22:40:06   
škorpija
bogami ja sam finauser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11851
12.1.2010 22:42:01   
Apotekarka
Nunichi na prvu obliznju pumpu po airweys crne bombone to mi je pomoglo i mene prsa neki dan olila sad ok...i zaprzila sam bila mlijeko i secer...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11852
12.1.2010 22:43:30   
škorpija
nunichi dabome nego da je puno, odluči šta je najbolje, ali ja nikad ne bih ajdina dala u jaslice, pa tete njih samo presvuku i nahrane, nemaju vremena da ih uzmu, a ja sam gledala u vrtićima u sarajevu, ta djece (bebeb) po čitav dan sjede u krevetićimauser posted image . i još mi kaže projateljica sviju ih hrane istom kašikom, ja se uzijanila , kaže ona pa ne misliš valjda da će hraniti svakog posebno, nego zareda svakom po kašiku i bog te veselio

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11853
12.1.2010 22:44:59   
Nunichi
Sad cu secer zaprziti...a bombone uzmem sutra. Hvala ti...
Evo jedem limun, pijem caj i med, uzela sam i prospan sirup, a i propolis sprej za grlo. Ukljucila sebi amoksicilin i paracetamo...ma dopingujem se sa svim cime smijem. Valjda sutra bude bolje, sad sam bas katastrofa. user posted image

Neposredna veza do poruke: 11854
12.1.2010 22:45:49   
Anoniman
Samo da vam mahnem, tužna sam, tužna user posted image user posted image user posted image user posted image glava me rastura i želudac boli. Nemam ništa "pametno" za napisati zato

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drago mi je što postojite!!!

< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.1.2010 22:46:40 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11855
12.1.2010 22:47:29   
Anoniman
Hebemu sta je ovo danas...sto vec skorpija rece, samo nekakve lose vijesti

Nunichice moja...ozdravices ti meni brzo...nek te muz namazeuser posted image s onim wickom ili vec kako se zove...meni vazda to pomogne...doduse, nisu me nikad bolila pluca user posted image a prebolovala sam i upalu...ma samo nek' te maze...mora onda proci...a ja ti saljem jedan gigantskiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11856
12.1.2010 22:48:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija

nunichi dabome nego da je puno, odluči šta je najbolje, ali ja nikad ne bih ajdina dala u jaslice, pa tete njih samo presvuku i nahrane, nemaju vremena da ih uzmu, a ja sam gledala u vrtićima u sarajevu, ta djece (bebeb) po čitav dan sjede u krevetićimauser posted image . i još mi kaže projateljica sviju ih hrane istom kašikom, ja se uzijanila , kaže ona pa ne misliš valjda da će hraniti svakog posebno, nego zareda svakom po kašiku i bog te veselio

Ma nemam pojma, ja cu ovaj prvi mjesec ici svaki dan i ostajati s njom. A u jaslicama imam tetu koju poznajem dobro, pa bi i ona kao Zaru malo pripazila... Nisam nesto posebno sretna, ali vidjecu sta cu...da su barem dvije tete tu. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11857
12.1.2010 22:48:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Samo da vam mahnem, tužna sam, tužna user posted image user posted image user posted image user posted image glava me rastura i želudac boli. Nemam ništa "pametno" za napisati zato

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11858
12.1.2010 22:50:21   
Nunichi

Dusa nasa...bice sve ok mila!
Ljubimo vas puuuno! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11859
12.1.2010 22:52:46   
Nunichi
Hvala dadada... user posted image user posted image
Nabavila sam i svinjsku mast, pa me mazao danas, kazu da je to zakon. Ali necu moci mazati preko noci zbog dojenja po 100 puta, ali sutra opet cu namazati. Valjda bude ok, bas mi nesto prpa... user posted image user posted image
Ljubac tebi i Andreju

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11860
12.1.2010 22:52:48   
Anoniman
Nunichi, Enisa, Mya, puno vas lolimo nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sto prije ozdravite a ti Enisa da sto prije ponovo budes bezbriznauser posted image
Ja sam crknuta, kontam sutra kad teta dodje da cuva A lijepo joj reci evo dijete a ja odoh spavatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11861
12.1.2010 22:54:13   
Apotekarka
Ma duse drage nadam se da ce sutra biti dobrih vijesti...ljubim vas sve redom...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11862
12.1.2010 22:55:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Nunichi, Enisa, Mya, puno vas lolimo nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sto prije ozdravite a ti Enisa da sto prije ponovo budes bezbriznauser posted image
Ja sam crknuta, kontam sutra kad teta dodje da cuva A lijepo joj reci evo dijete a ja odoh spavatiuser posted image

podrzavamuser posted image ...ja bi to prvo rekla...o'ma user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11863
12.1.2010 22:55:55   
Anoniman
Apotekarka, i tebi zelim jutro bez bolova i da budes veselauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11864
12.1.2010 22:57:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

A znam te ptico, jadna tvoja matiuser posted image , salim se, sad bih i ja svoju dovukla da ne radi da zivi kod meneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11865
12.1.2010 22:57:40   
Nunichi
Uh dobra si ti sahara ako do sad vec to nisi uradila. user posted image user posted image user posted image
Ja bih prvi dan... user posted image
Ljubimo i mi vas dvije! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11866
12.1.2010 22:57:44   
Apotekarka
Hvala ja sam najveselija petkom kad mm dođe a budem sretna i svakog jutra kad mi moje pile podari osmjeh i toliko mi se obraduje kad mu zavirim u krevetic jos da zdravlje sredsim vise gdje bi nam kraj biouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11867
12.1.2010 23:01:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Uh dobra si ti sahara ako do sad vec to nisi uradila. user posted image user posted image user posted image
Ja bih prvi dan... user posted image
Ljubimo i mi vas dvije! user posted image

Ma bi mi Ajna vrata srusila od sobe da udjeuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 11868
12.1.2010 23:09:07   
Anoniman

draga enisa, ne brini se, bice sve ok s nasim drugom Benjom... sve se da rijesiti... ako sta treba pomoci reci slobodno, tu smo da se pomazemo...
ja sam malo iznervirana, nocas mi tetka dolazila a Ermin se usplakao jer mu je vruce bilo... a ona zapela gladan pa gladan... toliko je bila pritisla da sam na kraju napravila djetetu flasicu da ga nahranim, a dijete ko dijete popio sve i taman kad sam pomislila da je zaspao, dijete povrati i ono sto je ranije jeo i sto je iz flasice popio i na nos i na usta... kad je nisam otjerala u stotinu postanskih marki necu nikad... a i ja budala umjesto da kazem da nije gladdan i da mi se ne petlja ja opet pustila da prica... sad sam ljuta sama na sebe... sto patim dijete... jos budala ja mu pravim flasicu a mlijeko curi iz obje sike... aman budaletine majko rodjena... sad bih se isamarala do besvijesti...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11869
12.1.2010 23:14:15   
škorpija
e bambi i ja bih te ošamarilauser posted image , pa stvarno ženo, drugo ti dijete a ti se ponašaš ko kakva šiparica i sluušaš glupe savjeteuser posted image , uh izvini ako sam oštra ali ja sam bebiju uz dojenj uvela flašicu zbog tuđe i svoje gluposti i nikad je nismo izabcili pa je brzo i prestap dojiti. ne budi luda i pošalji to sve u p.muser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11870
12.1.2010 23:22:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

A znam te ptico, jadna tvoja matiuser posted image , salim se, sad bih i ja svoju dovukla da ne radi da zivi kod meneuser posted image

sama je krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

nego evo Ajnici jedan kostimcic...u slucaju da bude morala vrata razvaljivati

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11871
12.1.2010 23:45:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , odlican jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11872
13.1.2010 0:18:38   
Ella_H
Zao mi male Minje - ( nadam se da ce biti dobro
i ona i Benjo mali..
Bambi meni je tih glupih prica pun klinac vishe
vjeruj ovaj put ako pocnem raditi lijepo fino vrtic
uopste necu da se sikiram bolan
tako meni je znala osoba nahranit djete tj nashopat ko budalu
ja u auto mali ili povrati ili govori boli tomak aaa reko svasta
kao da bi ja drzala to svoje djete gladno
pa nisam ja idiot i napustim onda i skolu i posao
a sad ako krenem bit ce vrtic tako da nebi bilo prigovaranja
meni sad kad kazu gladan je ma reko svi u kuci smo na djeti
i odma zacepe srecom kako im ja nisam interesantna previse
nema DM,Pink i tih karafek, slusam Kur'an klanjam kad treba
netracam pa slabo i dodju hvala Bogu hahahaha
eto to je moja taktika...Ljubim sve odoh Ammara sredit za spavanac...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11873
13.1.2010 8:12:31   
marinčii
pozz generaciji
uh svašta se izdogađalo a ja ko obično zaspala u 9 kad me ovaj maleni toliko iscrpi dobro i dotad izdržim,mya baš mi je žao Minje nnadam se da će s bubrezima biti sve ureduuser posted image user posted image
B  želimo da se doktor zeznuo i da ipak neće biti potrebna operacija,enisa drži seuser posted image user posted image
Nunichi i tebi šaljemo dobree vibrice da što prije ozdraviš

< Poruku je uredio marinčii -- 13.1.2010 8:16:27 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11874
13.1.2010 8:14:24   
marinčii
e sad da damo izvještaj o prošloj noćiuser posted image ,ovaj maleni se budio u pola 12 i u pola 2 da doji i odspavo utros do 6,evo ga džim opet nervozan a ja user posted image ,valjda izdržim dok mm dođe s posla pa nek on onda malo nosa

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  473 474 [475] 476 477   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  473 474 [475] 476 477   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *