|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  472 473 [474] 475 476   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
12.1.2010 20:49:23   
Srculence
Evo da se i mi javimo.Dino opet nervozan...slabo jede....plače....Ja mislim da su zubići...jer se umiri kad mu namažem Calgelom.
Ja bila danas u DM - u i vidjela neke rižine pahuljice koje se mogu davati od 4.mj,pa ne znam da li da mu probam dati.Da li je neko davao svojoj bebi nek mi napiše.Inače dr.(Penava-koja mi se inače ne sviđa nikako) na zadnjoj kontroli mi je rekla da sa dohranom krenem sa 6 mj.
Izvinite zbog OT.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11826
12.1.2010 20:54:59   
Anoniman
ja sam isto krenulo tek od 6 mjeseca...sta da ti kazem nego -tvoj izbor! neki kazu, da je beba spremna kada pocne znatizeljno da gleda dok ti jedes i kada pocne da te imitira dok zvaces

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 11827
12.1.2010 21:02:38   
mnn
hvala vam puno, baš sam sva nikakva! još je i mene malo ulovilo...uf pa sam luda od svega..čekam da alex zaspe da idem i ja za njim...jer sam baš koma.

hvala vam još jednom puno!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11828
12.1.2010 21:04:33   
Apotekarka
Vecer...Joj danas mi je dan bas nekakav nikakav...Zlijezde,pms,mm nije tuuser posted image user posted image user posted image ...Antonio mi kmezav valjda ti zubi otkad zezaju...
Enisa-sara bas mi je zao radi Benje ali nije ni prvi ni zadnji koji je morao na operaciju sta ces ne moze se iz te koze...Ma rjesit cete to i bit ce ok...
S myom sam se danas cula kaze da je nasikirana jer su Minjini nalazi losi mora na neko snimanje bubrega...Ma bit ce ti dobro jer Minja je predivna djevojcica i napredna...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11829
12.1.2010 21:11:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Vecer...Joj danas mi je dan bas nekakav nikakav...Zlijezde,pms,mm nije tuuser posted image user posted image user posted image ...Antonio mi kmezav valjda ti zubi otkad zezaju...
Enisa-sara bas mi je zao radi Benje ali nije ni prvi ni zadnji koji je morao na operaciju sta ces ne moze se iz te koze...Ma rjesit cete to i bit ce ok...
S myom sam se danas cula kaze da je nasikirana jer su Minjini nalazi losi mora na neko snimanje bubrega...Ma bit ce ti dobro jer Minja je predivna djevojcica i napredna...

E user posted image

Neposredna veza do poruke: 11830
12.1.2010 21:27:52   
Ella_H
Zao mi Benje malog : ( srce drago nadam se da ce sve biti ok
Ammar pajki fino, ruca fino
babo kupio vece pelene nije vise nocu spishan haha napredujemo
Srculence sve zavisi da li je beba skoro udvostrucila tezinu s kojom se rodila
da li pokazuje interes za hranu dok gleda vas itd itd
ja sam po svom inseKtu pocela od 4 mjeseca po malo davati
tu riznu hapicu, pa voce, povrce, itd itd
Sad mu je 6 mjeseci nejede jos pitu ali napreduje hehe
fino porucka svoje hapice, sokic svjezi cjedim od jabuke, mrkvice i tako to
okvir pocetka nadohrane ti je od 4 do 6 mjeseci, neki pocinju i kasnije
ako dojis bebu nemoras ni zuriti, ako zelis mozes poceti pa vidi kako beba
prihvata i malo po malo bit ce ok...Sretno ti kako god...
Mnnn nadam se da ce maleni brzo ozdraviti...Idem i ja i moj se
hahar probudio...Pusa svim bebama od nas...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11831
12.1.2010 21:28:30   
Ella_H
Ps. sad nam je 5 mjeseci hehe

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11832
12.1.2010 22:01:50   
škorpija

Bože, šta je ovo danas, sve neke loše vijestiuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11833
12.1.2010 22:03:53   
reallove
Mi evo hocemo spavati,slusamo nuki,nuki..bas mi je zao male Minje da nam ozdravi sto prije..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11834
12.1.2010 22:04:18   
pocahontas
pa sta joj je sad sa bubrezimauser posted image ..o Boze user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11835
12.1.2010 22:06:48   
Hanady RR
E škorpija baš si u pravu, evo sad odem tamo da vidim kako je Benjo prošao i da čestitam kad imam šta pročitat, a sad i Minjica. samo da nismo rahat nikad neznaš šta sutra može da se desi, nego baš mi žao kad je neko u nekim mukicama...joj da mi je čarobni štapić da mahnem da sve to otjeram.

ja sam bolje, danas sam kod mame dan provela al eto terapija djeluje...haman ću ,morat i OHB12 inekcije primat al otom potom, moram na snimak kičme i lijevog kuka. ma neka sve u user posted image ide.  Ja ću biti ok samo da nam pilići sa generacije i mi sa njima ovo preduramo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11836
12.1.2010 22:07:41   
shejla
oooo mala Minjica....user posted image  bas mi je zao... Valjda ce biti sve u redu

Skorpija gledala sam video...odusevio me user posted image  

(Lamiji se isto svidja, hehe...al suti, evo Rafija iznad user posted image )

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 11837
12.1.2010 22:09:11   
mojbebac
iskreno se nadam da ce sve biti ok sa minjicom i ostalim bolesnim bebacima, bas mi zao malih pacica, ali dace bog da brzo ozdrave, i da budu sretne sa svojim mamicama....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11838
12.1.2010 22:09:30   
škorpija
hvala draga user posted image , doduše meni bi bilo lakše da je manje živ, al nek je živ i zdrav. 

ma pusti rafija, misli da je faca ako mu je mama kupila cipeleuser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 11839
12.1.2010 22:14:50   
shejla
ma ja... i foliraju se u slingu i mei tai-ju user posted image user posted image user posted image

Lamija puze unazad, a digne se sama uz ogradu od kreveta ili nesto... ali je nestabilna, sva se drmusa user posted image  

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11840
12.1.2010 22:19:43   
Apotekarka
Eh mali nestasci...ljudi je li moguce da beba od 6,5 mj toliko konta ja vise ne mogu nista jesti a da i njemu ne dajem,on se u hodalici primakne stolu zvace,gleda u mene i rastuzi se tako da moram i njemu dati da jede bar malo...
Joj desni su nam nabubrile i bijele se valjda ce ti zubici ubrzo...
Evo moj je zaspao pa mama sad odmara...xcovjece jutros ustao  8:50 i samo 1,5 h spavao za cijeli dan...pa kako izdrzi jer se bas izmori igrajuci...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 11841
12.1.2010 22:20:05   
škorpija
ma zato što je sva nježnica ko user posted image , ja kontam da je ovaj moj stabilan zašto što ima noge ko dorske stubove, debele i temeljiteuser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 11842
12.1.2010 22:21:09   
Apotekarka
Debeljci mali nego tko ce ici lijeciti Minjicu Ajdin ili Antonio?user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11843
12.1.2010 22:30:20   
pocahontas
Raffiju se uho zacrvenilo, a meni se štuca user posted image -je li nas to neko trača..vidi prija što su se u kolo uhvatile..ccccc...dakle, neka Lamy opet razmisli hoce li po drugi put da shvera-Rafo je od čarapara vrlo brzo postao cipelić, tako da bi od princa na plavom konjicu mogao postati vozac neke fensi makine pa et..samo nek se zna user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 11844
12.1.2010 22:32:03   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma zato što je sva nježnica ko user posted image , ja kontam da je ovaj moj stabilan zašto što ima noge ko dorske stubove, debele i temeljiteuser posted image

joj ove sto dijete zlostavlja sa opisima ccc.....pusti ga onako slatkog neka se mrda user posted image i uopste nije debeo uzivo zene, samo da znate...kamera nabaci svakako 5kg viska..(tako da mozete samo zamisliti kako je onda moj Rafi zgodanuser posted image -ovo se odnosilo na Lamijuuser posted image )

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11845
12.1.2010 22:32:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma on je samo "atletski" gradjen ko i mojuser posted image

user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11846
12.1.2010 22:34:31   
škorpija
Debeljci mali nego tko ce ici lijeciti Minjicu Ajdin ili Antonio?

Uuu ti odmah koristiš priliku da nam minjicu diraš, al kao što rekoh ni antoniu nije mane, a minja izgleda voli buce, zato se moramo pripazitiuser posted image

a ti pocy nemoj da se drugovi zavade zbog cureuser posted image , doduše prelijepeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11847
12.1.2010 22:37:16   
škorpija
dadada ovi tipovi su mršavci kakvi smo miuser posted image , al vidiš ako ne uspije u nogmetu mogao bi se baciti na kugleuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11848
12.1.2010 22:37:33   
Apotekarka
hm...Ma Minja ce da izabere ali mi nekako nemamo srece u ljubavi valjda cure se boje svekrva im jebenauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11849
12.1.2010 22:39:10   
Nunichi
Vece dobro...evo nas samo da pozdravimo generaciju.

Kod Zare sve po starom, prosipa lopovluke po cijeli dan. user posted image Isle smo danas u obdaniste. user posted image user posted image Upoznale tetu i prostor u kojem ce boraviti. Ona nece cak ni u jaslice nego u grupu bebe...a teta ce cuvati njih 9!!! Ja poludila, nesto mi to pravo puuuno. Ali eto, sta je tu je, od 01.02. krecemo u poludnevni boravak, pa cemo vidjeti hoce li nastaviti ili cemo opet pokusati naci "finu tetu".

Bas mi je zao Minje i Benjamina, saljemo im vibrice da sve proce kako treba. user posted image user posted image

I da...ja sam vam plaho hasta, pluca me rasturaju, kasljem grozno... Ako me safatala ova "svinjeca" i otegnem papke halalite zive bile. user posted image user posted image Boga mi strah me noci, maloprije sam oplakala kako me bole prsa... user posted image
Bice bolje, bice...
Saljemo puse nas dvije drugovima i drugaricama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  472 473 [474] 475 476   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  472 473 [474] 475 476   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *