|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.1.2010 20:25:25   
noaa
cestitam Andreju rodjendanuser posted image user posted image evo mu nova tuta od Noe..dadada zeno i ja sam sva u tortama,haljinicama,snalicama itduser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12176
17.1.2010 20:26:03   
Anoniman
nunny,dobro doslauser posted image
salmy,zao mi je zbog svekrve.
Dadada,cestitamo Andreju rodjendanuser posted image user posted image user posted image masalah,pa on je sada veliki djecak...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12177
17.1.2010 20:36:39   
Anoniman
hvala vam drage mojeuser posted image user posted image user posted image

pa daaaaaa Noa je dan starija od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12178
17.1.2010 21:00:24   
shejla
i mi cestitamo rodjkas.... evo pokloncica od Lamije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

je li se javila Mya??? (sorry, ali ne mogu da nadjem, a ne da mi se sad citati danima unazad...)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12179
17.1.2010 21:06:48   
Srculence
Čestitke za rođendan Andrejuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Mi bili kod nane i dede vratili se oko 8,Dino spava a ja malo na r ruser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 12180
17.1.2010 21:13:17   
Honey3
evo inas malo da vas pozdravimo.Evo bebica malo zaspala isla kod drugarice malo mladje od nje pa su se igrale i moja se Esmica umorilauser posted image zna li neko koliko se smije kasniti na vakcinu mi kasnimo tacno mjesec,nisam je nosila malo ,malo pa joj nosic zacepljen user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 12181
17.1.2010 21:39:05   
Anoniman
Dobra vecer drage moje,
evo malicuk samo da se javnem i ja...
Nunny duso, veliki ljubac za tebe i Alija... Kako ste kako napredujete? Joj nemoj ga mila uciti da spava ti na grudima, ako sad nauci tesko ces ga moci odvici poslije... neces moci nista... ako mozes odupri se njegovim facama i glasovima i odvikni ga dok jos mozes...
salmy draga, zao mi je zbog slucaja, da joj dragi Bog podari lijepi Dzenet a vama svima sabura... kako je tvoja user posted image ?
felix, ljubac za druskana Anelka i za tebe...
naravno i svim ostalim mamicama i bebicama...
moje Nane je hvala Bogu dobar pravo... samo neka je sit i presvucen i svaku noc okupan i taj bi spavao po cijeli dan i cijelu noc... mi smo izgleda poceli fatati tempo... noc zapocinjemo kupanjem u 20h, popije flasicu i spava do 00h, a onda doji, pa opet nekad u 3 ili pola 4h, pa u 6h pa u 8h  popije flasicu i spavanjac do 11h... onda ustanemo oboje user posted image , malo se igramo i mazimo sa sekom do 12, tada dojimo do 13h i spavamo do 16h, onda opet druzenje do 18h pa spavanjac do 20h i opet sve iz pocetka... a interesantna stvar je sto nece da zaspi ako ga ne okupam svaku noc...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 12182
17.1.2010 22:08:35   
Ella_H
Poz mame i bebane
Nuny dobro dosla ti i tvoj momci
salmy primi moje saucesce znam kako je to i ja sam nedavno
seku izgubila 22 goduser posted image imaj strpljenja i najbolje
sto mozes uciniti za nju je uputit dovu(molitvu) i to joj jedino i koristi
Dadadaaaaa au tvoj shmrcoooo porastao pravo ja sve nesto kontam
7-8 mjeseci hehe
Bamby mali Ermin hoce uvijek da bude uredan
sta znas kad ce ti snaha naletit hehe
Drago mi je da ste uhvatili ritam
Poljubac za sve eno i Ammar se budi guguche mi
idem ga uzeti iz krevetcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12183
17.1.2010 22:09:38   
mnn
jeste mi se raspisale...joj znam kako je sa zubima..mi smo plakali nočima...budio se stalno...ja sam bila luda sa prva dva zuba..pa onda kad su krenuli oni drugi..je bilo malo lakše....sad se opet krenuo dvaput buditi nije dugo...uf..nikad kraja...
enisa tako je i alex plakao od cjepiva..ja sam se baš čudila a kad pipnem nogu boljelo ga je i ako njemu nije natekla...miš maleni neka brzo bude bolje...user posted image  sahara gdje si mi ti?kako malena?
ena moja drži mi se, dadada gdje si ti??čitam tvoje postove nasmiješ me do suza...user posted image user posted image  pusu daj malenome...apotekarka kako si ti? što radi maleni?
nuna draga ja kako ste mi ti i Zarica.?puse vam šaljemo.

marinči čestitamo na zubičima!!!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12184
17.1.2010 22:16:46   
Anoniman
samo,da pozelim malenima i mama laku noc user posted image user posted image
Anel,zaspao na tajinom ramenu izmorio se nosajuci i zaspo hb.nadam se da se nece budit sve virim,kroz vrata i samo cekam da okicama upilji nadam se da nece user posted image
bambi,ljubi mi miruhljivku malog bas je pametnica nema sta masalah!!!
mnn.kako ste vi vas dvoje,pardon cetvero racunam i reicu .Slusal malog alekas,reica
ljubi mi punoo malog drugauser posted image
srculence,vidim dinek mali zaspo bas mi je drago samo da se nebude do jutra abd.uzivaj i pussa i vama

ella-h- sta je to,tvoj bi se maleni igrao poranio usto user posted image mazi ga za nas!!!
eh,idem sad laka vam noc.Nadam se da ce meni biti mirna da odmorim sutra nas ceka duggg,dan aBd.!!!

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 12185
17.1.2010 22:21:46   
mojbebac
a jeste se raspisale danas kad nas nije bilo .....skitale smo cijeli dan, moja cura bila super, bile smo dava sata u kozmetickom, a ona k'o prava cura, pa bile sa jaranicama na kafi, pa na jednom rodjendanu, pa nas tata  vodio na veceru, pile moje zaspala, jdeva izdrzala dok smo stigle kuci ...... bas sam bila dobra ....

dadada  srecan mali rodjendan andreju .....  
mi smo naucile da tasunamo, i po cijeli dan tasuna samo ako pocnemo pjevati, i naucile smo da masemo kad negdj epodjemo, nesto svasta brbljam, ali mamu nikako ne zovem ....... fino stojim na svojim nonama, ali ne znam da puzim ......
odoh malo raspremiti po kuci, pa na spavanje, mm otisao u skitnju sa jaranima ...... zelim svima mirnu i ugodnu noc .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12186
17.1.2010 22:22:00   
mnn
slušam moram...šta da radim kad me zeza..to mu je posao...he he trpi i šuti..user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12187
17.1.2010 22:33:18   
Anoniman
Pa gdje si mi ti ninci user posted image user posted image ...poljubi Aleksu od meneuser posted image user posted image user posted image ooooooooo i sada vidim, vec imate 6 zuba...ma bravouser posted image user posted image user posted image a mi stariji a krezavi ko baba kakvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 12188
17.1.2010 22:33:49   
Anoniman
hvala...hvala drage zeneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12189
17.1.2010 22:59:34   
iv@ncica
Marinči čestitamo  na zubiću user posted image user posted image user posted image user posted image   napokon..sad c e  oni  da  brze  ide  vec...
Noa-user posted image  nasmija  me  tvoj  novi  podpis...ali  đaba  ti  je  krečit -  potpis..dosla  si  nam  ovamo.. user posted image user posted image
cestitamo  i  ostalim  bebarama bušenje  usiju , nove  akrobacije  i  igracekeuser posted image user posted image user posted image
srculence- oh  bit  ce  jos  takvih  seansi..imi  smo  imali  te  epizode...place  on  placem ja  niko  vise  nista  ne zna...pogotovo  kad  tre  i  pms  spuca..ali  dobro  dođu  te  suze  izbacis  sve  iz  sebe  hehheh
sonja- moj  je  rano  poceo  trabunjati...i  sve  zove..tatta, babba,  tete,  nene-moja  sestra  koju  obozava-  ,  dade-david mali  od  moje  sestre,  dede, vava-mali  cuko  od  moje  sestre, sad  ovo  sve  ima  smisla  jer  on  vec  zna  koga  zove  i  ostale  neke  kratice  ima..ali  mamam  je  progovorio  među  zadnjim  od  ovih naucenih i  koristi  da  me  zove  samo  kad  mu  je  bas  nuzda,   po  noci, kad je  gladan,  pao, pelena  puna..dosadno  mu..i  tako  to...onda nema zabune  kako  me  slatko  zove  iz  potrebe  a sve  ostale  iz  zabave  hahahah..i  tako ce  ti  sad  biti  cijeli  zivot  kad  te  pocme  zvati  hehehhe
mi  bili  u hodanju  cijeli  vikend  i imali  goste..ma  fino,  andrej  je  stvarno  zlocest  i  4-tvrtice  nam  se  izgleda  spremaju..muka  ziva

< Poruku je uredio iv@ncica -- 17.1.2010 23:01:28 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12190
17.1.2010 23:00:37   
Nunny
bambi mila drago mi je da je nane tako fin...ma ja ne mogu ovu moju mazu da odvojim od sebe nikako ma ne mozes vjerovat ja ga ostavim malo sa tatom dok odem dase okupam on pocne plakat i kad ja zavrsim uzmem ga, a on napravi takvu tuznu facu i mjauce ko dase zali sto sam ga ostavila...ma srce mi se cijepa kad pocne tako... a sta cu kad mi je meden user posted image user posted image lijepo spavajte i ljubi mi sabinu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12191
17.1.2010 23:04:25   
noaa
ama ivancice morala sam ima ovdje nekih sto se prodaju da su iz MO,a u Stocu blizu mene zivile...ja sam se bar primakla mostaru-rodocuser posted image user posted image user posted image a sto taj tvoj malac prica Noa skroz malouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12192
17.1.2010 23:04:49   
iv@ncica
dadaa-  pa  sretan  rođendan  imenjaku  jeahhhh  evo  mu  malo  torte i sokica..i    pokloncicauser posted image user posted image user posted image user posted image   i  jedan   jumbo  pampers..ne  moze  ti  bit na  odmet  ha ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12193
17.1.2010 23:05:27   
Apotekarka
Vecer oooho jedva vas upratih...Ja sam totalno nesto sjebanauser posted image
MM ujutro ode kad prije vikend proleti pa cestito se nismo ni zagrlili vazda nekim gostima pretrpani,dok oko Antonia mrtvi umorni i u krevet...E iduci tjedan se nadam da vise nece biti toliko gostiju...
Joj veceras mi bila rodica,njen muz i djecak im od 3,5 god...Dijete ima piskutav glas da je to Antonia strasno ljutilo,toliko je bio agresivan,placljiv,ljut cim dijete progovori aajd zabrani trogodisnjaku da prica....Oni govore a jest vam dijewte ljuto sta je ovo a ja i mm skontali o cemu je rijec jos uz sve to pospan bio...cim zamakose drugo dijete...e svasta...
Dadda cestitamoi Andrejki rodjendancic saljemo mu jedan mali skafander posto je zahladilo opetuser posted image
Salmy moje saucesceuser posted image user posted image user posted image
Nunny dobrodosli nam...
Bambi to tvoje dijete pravo slusa izgleda...
mnn hvala na pitanju ja onako dobro je tako cemo reci da se uvijek ne zalim ali nek je Antonio dobro hvala Bogu....eh ti zubici uvijek kroz zivot s njima problemi joj moram se nakaniti i ja zubaru...
mojbebac blago se tebi divan dfan ste proveli a ja sam vjeruj pozeljela negdje ko covjek otici,volim ja kad mu u kucu dolaze dragi ljudi ali te pripreme vecera,suše i tako to me izludi,pa pozelim muza a sami budemo sat...
Pozz za sve ostale divne mamice koje nisam nabrojala

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12194
17.1.2010 23:12:00   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noaa

ama ivancice morala sam ima ovdje nekih sto se prodaju da su iz MO,a u Stocu blizu mene zivile...ja sam se bar primakla mostaru-rodocuser posted image user posted image user posted image a sto taj tvoj malac prica Noa skroz malouser posted image

ma  skuizla  sam,  salim  se  ja  samo  user posted image user posted image neka  si  ti  fino  to  pojasnila
e  moj  ti  se  sad  malo  uozbiljio,  zamomcio,  prije  je  svasta  brbljao  i  smijao  se  svacemu,   sad  ono  promisljeno  kad  on  hoce  da  zove,  prica, tašuna  govori  papa...pokazuje  ko je  ko...uce  oni  brzo,  nego  mi  je  smjesno  kako  imitira,   i  kuzi recimo  malca  od  sestre  zove  i  vristi  za  njim  dade-mali  je  david, malenu od  sestre  laru-  isto  voli ,  ali  posto  ona  nesto  stalno  kaslje  ovu  zimu  on    hoda  u  hodalici  za  njom  i  glumi  da  kaslje  i  zove  je  tako  kasljucanjem,   a  cuku  bas  pravo zna  i  zove ono  vau  vau,  i  vec  zna  ne-ne  i  pec - pec  odmah  se  naljuti  ali  ne  smije  dirati,  npr.pekaru  dvd,  tv  i  sl..a  mi  ti  zivimo  iznad  stadiona  pa  ti  znamo  i   navijati   i   mahati  rukama  i  salom  hahhahahahh

Apotekarko-i  andrej zna  tako    reagirati  na  neke  ljude,  sto  su  veci  vise  znaju  i  kontaju

< Poruku je uredio iv@ncica -- 17.1.2010 23:14:51 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12195
17.1.2010 23:19:02   
Apotekarka
moj kad se mazimo lice od lice mjauce isto macic,a nekad ko fol kaslje kad hoce skrenuti paznju na sebe kriticni su nema sta...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12196
17.1.2010 23:20:50   
Nunichi
Andrej sretan rockas! Kako ovo vrijeme letiiiiiiiiii, narasle nam bebe. user posted image  user posted image

Ninic moj, evo tjeram se da legnem, jer je mala vampirica zaspala u 21h, znaci ne gine mi igranje  u toku noci. user posted image Inace sve isto, jako smo zahtjevni, nemirni, postala je kao mali krpelj, samo plazi po meni. user posted image Ljubi nam druga Aleksa. user posted image

Mi vam 01.02. krecemo u vrtic, a mama 27.02. na posao. Koliko me panika hvata, toliko mi je i drago sto cu biti drustveno-korisna. user posted image
Ljubimo generaciju!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12197
17.1.2010 23:35:11   
Hanady RR
Evo nas....

moja djevojčica je danas probušila svoje male uši i sve je super prošlo, čak je manje bila plašljiva nego sam očekivala, em gužva em bušenje uha al zaista bila je super.

Uh gosti otišli oko pola jedanest ja sve pospremila djeca i mm pavaju a ja sam zaslužila kaficu i komad torte ostalo taman toliko od gostiju.

Pošto je malo da podjelimo sa Vama svo za vas  da se počastite
user posted image

sad ćemo slikice malo po temama pokazat da se mama pohvali svojim curama.

Uh neka je i ovaj dan na izmaku...
i da mama je od nervoze dobilauser posted image , al bar nema bolova valjda sam se onim inekcijama za bolna leđa na vrijeme dopingovala.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12198
17.1.2010 23:41:18   
Anoniman
Andreju sretan rođendan, dadada pa vrijeme stvarno leti, tvoj dečko veeeeeeeeejiki user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady, ljubi hrabru curicu, svaka čast!! user posted image user posted image Uh dobre torte mmmmmmmmm user posted image

Moja "brbljivica" tek zaspala, mislim na B user posted image . On će biti izgleda pričalica na seku, već govori pa-pa i maše rukom, baaaaaavo (bravo user posted image ) i plješče rukicama, maaaaama, daaaaaaaj, auuuuuuuu i tako user posted image
S obzirom da je dječak ja sam iznenađena al opet kad skontam sestra mu ne zatvara usta (pa čak ni kad spava user posted image ) tako da nije čudo.

Laka noć mamama i generaciji, sutra na posao user posted image , odoh u krpice.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12199
17.1.2010 23:47:54   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Mi vam 01.02. krecemo u vrtic, a mama 27.02. na posao. Koliko me panika hvata, toliko mi je i drago sto cu biti drustveno-korisna. user posted image
Ljubimo generaciju!

a draga...u koji ce vrtic??
hocemol mi prije tog tvog posla na kaficu???
ja vas zelilaaaa

i sretan rodjendan druguuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *