|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.1.2010 12:27:18   
mamica87
user posted image user posted image user posted image user posted image za malog Adina cestitam na prvoj izgovorenoj rijecuser posted image .Mom malom je 14 niko prvi zubic pravo smo se napatili-ali ide na bolje.user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12151
17.1.2010 12:35:37   
Meri29
Srculence ma ja bih voljela da vrijeme sto sporije prolazi, uzivam sa svojom malom smrdom, ali opet jedva cekam da malo odraste da se pocnemo igrati... Mama ne zna ni sama sta hoce user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 12152
17.1.2010 12:51:09   
Sonja
cestitamo i vama na zubicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

uh i Adin se ovo pati da mu niknu dvojke gornje..skroz je nervozan i bali boze sacuvaj..
valjda ce uskoro

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12153
17.1.2010 12:53:16   
nikita
IZVORNA PORUKA: Meri29

gdje si Niki draga, nigdje te nema, a ja te pozelila user posted image

nemoj ti meni te folove, msn ukljucen tebe nigdje, tamo  nekim muskim moram pricat user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12154
17.1.2010 12:54:56   
niki83
hihiih draga mery i sama sam ti takva..sve nesto poredim svoju bebicu sa malo starijim bebama, i kao jedva cekam da i moja to pocne tako raditi..ali mi onda zao kako vrijeme prolazi brzo i svaki dan beba nauci nesto novo, ali isto tako izgubi neku staru naviku..mi recimo bas zalimo sto vise ne pravi jedan izraz lica koji je za nju bio tako specifican..user posted image  user posted image

N&N

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12155
17.1.2010 14:24:33   
Anoniman
marinci cestitamo na zubicuuser posted image user posted image
kao i ajdinu,na slatkim rijecimauser posted image user posted image user posted image
anel je bas nervozan evo skoro zaspo,ustao oko 9.mislim ja u pola 10.Place,cak i kad se nosa jedva zaspi.Neznam sta nas ceka ,sutra kad smo danas ovakvi.
Srculence,zao mi je dine malog sto i njega muce desni

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 12156
17.1.2010 14:27:04   
mamaajna
3mjeseca i 24 dana u srijedu primili vakcinu prosli bez teperature,malo se nogica zacrvenila,mama kriva nije odma oblogu stavila ali hvala Allahu dobro je,7100 teska 68 duga,user posted image user posted image user posted image za moj milkac,pocet cu izvoziti,punomasno domaceuser posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12157
17.1.2010 14:29:13   
reallove
Mi smo i danas bili aktivniuser posted image ..bili u setnji,kupali se,igrali..kada pocnu ti zubici da zezaju  i kako to izgleda Emin je sinoc bio strasno nervozan,i danas je malo,ne sada da stalno place,ima pauzuuser posted image ..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12158
17.1.2010 14:33:56   
mala mu
dobar dan generacijo....

IZVORNA PORUKA: felix

marinci cestitamo na zubicuuser posted image user posted image
kao i ajdinu,na slatkim rijecimauser posted image user posted image user posted image
anel je bas nervozan evo skoro zaspo,ustao oko 9.mislim ja u pola 10.Place,cak i kad se nosa jedva zaspi.Neznam sta nas ceka ,sutra kad smo danas ovakvi.

ev i kod nas isto "vako" da popuser posted image   od svega ma uštimat ga nemogu sve gospodinu smeta....
i mi se isto pridružujemo čestitkama za nove zubiće i riječi..ma bebe su pravo porasle user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12159
17.1.2010 14:37:28   
Anoniman
,ne sada da stalno place,ima pauzuuser posted image ..
kod nas je bas ovako,bilo upocetku a sada sto koji dan ide sve je nesnosljiviji sto se tice nervozeuser posted image i placa.
Jos,sutra idemo cap,cundaru sta nas tek ceka vidjecemo imam brigu .

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 12160
17.1.2010 14:38:07   
Apotekarka
Bravo za prve rijeciuser posted image user posted image user posted image
Hanady drago mi da je stanje ok sad,mislim raspolozenje
Mene nesto glava rastura,a gosti mi se najavili po ne znam koju nedjelju evo cekam da se nakanim moram napravit im nesto za jelo i tako...
Antonio spava nocas u 1 se gospodin probudio i bio nagodan za igranje...Nesto mu nije san bio kao prosli noci ali eto uz cucu uspjeli do 9 odspavati...
Reallove he he sto me nasmija s ovim :"ima pauzu"
mamaajna user posted image user posted image user posted image  za bebelu curicu i za tzvoje proizvodeuser posted image
felix kod mene i tebe djeca sliucno ponasanja tko ce znati mozda im je isti caca ha ha salauser posted image user posted image user posted image
Moj se Antonio divio pcelicama smijao im se s 2 mj,a s 3 poceo mlatarati znao je po sat vremena da se s njima igra a sad ga interesuje nesto lijhevo,cupanjwe cvvijeca i tako sto ne treba

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 12161
17.1.2010 14:38:58   
reallove
IZVORNA PORUKA: felix

,ne sada da stalno place,ima pauzuuser posted image ..
kod nas je bas ovako,bilo upocetku a sada sto koji dan ide sve je nesnosljiviji sto se tice nervozeuser posted image i placa.
Jos,sutra idemo cap,cundaru sta nas tek ceka vidjecemo imam brigu .

znaci pocelo jeuser posted image user posted image ...felix sretno sutra,,

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12162
17.1.2010 14:39:49   
Apotekarka
Zaboravih napisati moj ako nije nesto po njegovom ako npr skonta dohvatiti nesto naljuti se i galami i u plac a ajd skontaj sto je htio ali eto...Ma mi smo ga svi razmazili bake,djedovi tata kako stalno nije tu,tetka pa i njegova mama...Sve mora biti po njegovom ali proci ce i ti nek su zdravi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 12163
17.1.2010 14:41:26   
reallove
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Zaboravih napisati moj ako nije nesto po njegovom ako npr skonta dohvatiti nesto naljuti se i galami i u plac a ajd skontaj sto je htio ali eto...Ma mi smo ga svi razmazili bake,djedovi tata kako stalno nije tu,tetka pa i njegova mama...Sve mora biti po njegovom ali proci ce i ti nek su zdravi...

moj isto ovako ako mu uzmem nesto iz ruke odmah u plac ali kakav plac..jooj

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12164
17.1.2010 15:01:37   
Anoniman

hahahah,
felix kod mene i tebe djeca sliucno ponasanja tko ce znati mozda im je isti caca ha ha salauser posted image
mozda su bracauser posted image user posted image user posted image
anela sad sve zanima sto nije za njega,cim ugleda sta bilo na stolu,daljinski,tel.ma bilo sta vristi oce u ruke .

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 12165
17.1.2010 17:15:01   
Nunny
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvo da vas sve izgrlim pa nije me bilo vise od mjesec dana...jeste li me zaboraviliuser posted image ...red je da i ja prijevim mog malog Alija u bebe2009user posted image
eto nadam se da cu od sada biti cesce sa vama ako me prihvatate... mada sam nekako navikla na razgovore u iscekivanju djeteta...ali vec ste skoro sve tu ...
kako su vase bebice...Ali sutra ide na prvu vakcinu..jos malo pa cemo u setnju i na rr kafice...seceru bamby lady happy mama2009 jako mi falite jedva cekam da vas vidim imate veliki poljubac od Alija i mene

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12166
17.1.2010 17:20:11   
reallove
Nunny dobro nam dosla...nasem novom druguuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12167
17.1.2010 17:30:48   
Nunny
hvala puno na dobrodoslici...vise sam zaboravila kako site izgleda bas mi je ovo falilo...tvoj Emin vec ima 4 mjeseca jel tako..reci mi kad je uspostavio rezim spavanja budjenja...moj malisan je jedan dan ko andjeo ne budi se nocu...ne place...drugu noc one njegove crne okice sirom otvorene nikako da zaspi...pa me zivo zanima kada bi trebalo da se uspostavi nekakav red

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 12168
17.1.2010 17:34:49   
reallove
Emin  ima 5 mjeseciuser posted image .. ja sam sa njim nekako izdrzala nije spavao nikako i redovno sam se zalila ovdje na forumuuser posted image ..Sa navrsena 3 mjeseca poceo je da spava fino hB,zaspe navecer u 23 i spava ujutro do 9,9:30..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12169
17.1.2010 17:54:20   
Nunny
ma to je super ocito je ovo moje pile jako razmazeno place niko ga ne moze smiriti kad ga ja drizm on se usuti samo sto ga spustim u krevetic pocne plakat pravi folirant user posted image vecinom spava meni na grudima sklupca se ko mis mali naviko valjda ko zna zato ja ne mogu da maknem centimetar od njega i uopste ne znam kako da ga naviknem drugacije...a ne mogu da ga pustim da place stvarno nemam srca za to...dasamo znas kako pravi medene face tacno se zali i ja ga moram uzet...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 12170
17.1.2010 17:58:46   
salmy
Pozdrav od nas dvoje!!!!!!! nismo bili par dana ovdje sveki mi je umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas tesko  ali eto!!!!!! mora se zivjeti dalje!
Moj maleni slusa svaki dan je sve nekako drugaciji;smije se guce,igra se rucicamauser posted image user posted image user posted image user posted image Nunny pa tusi?  masallah bebi je super!!!!!!! prihvatila sam te za prijateljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti se znas sa mojom sestrom????? super bas mi je drago...........kako je svijet mali

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12171
17.1.2010 18:14:10   
Anoniman
A draga selmy baš mi je žao, nemoj se sekirati mila, e baš tužno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 12172
17.1.2010 18:32:42   
Anoniman
Nunny, dobro nam došla sa svojim bebačem... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 17.1.2010 18:35:56 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12173
17.1.2010 19:10:47   
Nunny
pingpong hvala na dobrodoslici user posted image user posted image
salmy zao mi je zbog tvoje sveki da joj dragi Allah da rahmet i džennet...a tvoju seku znam odavno,e bas je svijet mali ona mi je prava kraljica..user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12174
17.1.2010 20:23:12   
Anoniman
salmy, primi moje saucesce.

nunny dobro nam dosliuser posted image user posted image

Mom Andreju je danas 10 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kada skontam da mu je za dva mjeseca prvi rodjendanuser posted image prosto mi nevjerovatno...pocela sam polako razmisljati kakvu tortu...sta, kako ...i tako touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 12175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *