iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: škorpija uh šta ste napuisale od jutros dok me nije bilo, neki iznenandni gosti naletjeli, nisma ni komp uspjela ugasiti. Mia drago mi je da ste opet tu i da je minjica dobro osim što ne sluša, hahah to se na dečak ugledala. Mene je da izvineš za ona tema "kako ukinuti noćni obrok", jednom se budio da jede i ka dsma mu pokušala ukinuti tak obrok sad je opet počeo da se budu 2 puta da jede , ali otrpilike svaku treću noć ima napade ludila od 4 do 6 ujutro, neće da spava, hoće da se igra, pa bude plača i svega Čao mame..jao nema me 1 dan, a vi napisalje knjigu hhhehe..neka neka..aktivnih zena Drage moje mame ja sam nocas zvanicno kapitulirala ne moze se vise.. ja ne spavam skoro nikako nocima...ma od kad se rodio..stalno mislim evo veci je pa ce biti malo bolji, ma znate koliko sam jada opisala o tom ne spavanju na nekoliko stranica prije..o boze..no on taman 1-2- nocu bude malo bolji..i onda nakon toga bude jos gori, kad taman mislim da ne moze gore..e tako i ovih noci... sad odspava po jednu turu do ponoc i poslije toga kenjka stalno..pa malo odspava..pa onda po 2 sata se vrti..prica ili place ili galami, skace po meni, cupa grebe udara...dok ne ustanemo... vise ne trazim razloge grcevi, zubi, snovi, hrana, sisa koju sam koliko hvalila toliko i proklinjala..evo sad mu nije razlog ni sisa...nece ni nju ni cucu..nego ni on ne zna sta ce..ma ovo je djete pogano..ja jos dobila ..ma grozna sam , pa kako cu i njemu biti dobra..po danu nemam kad oka sklopiz kad on ono malo skine s.. ociju..kao sad, po danu nekako po noci nikako... ne doji vise toliko vise hoce kasikom..dođe mi da ga skinem sa dojenja skroz cim napuni 10 mjeseci..ionako je rijetko sad trazi .Mya-savjet tebi- nama je sad 9,5 mjeseci pa smo jos gori po noci.em sto se budimo cesto, em sto i kenkamo po cijelu noc i lumpujemo , pa samo jednu noc da odmori i on i mi evo da potpisem skorpija tvoje stanje - moje je jos gore.