|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.1.2010 12:13:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: delilah

marinci a koju vakcinu dobiva sada??? nekontam mi mislim da necemo ?? odoh da pogledam
mi moramo sada na di-te-per mislim i onda nema do prve godine
tako je nema,mi smo dobili tu zadnu nema vise do god.user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12401
19.1.2010 12:14:43   
bebana27
pa do kojeg mjeseca se prima vakcina pa onda tek kad bude ima 1 god

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12402
19.1.2010 12:16:40   
Anoniman
do 6mjes.je poslednja 

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 12403
19.1.2010 12:18:50   
bebana27
nama je aBd sutra punih 4 mjeseca a 28 nam je vakcina

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12404
19.1.2010 12:20:23   
Anoniman
zaboravila sam rec da je anel sinoc spavao,pored mene u krevetu jer se stalno budi lakse mi bilo dodavat cucu i mazit ga po kosici.
Zaspo je drzajuci me za rukuuser posted image ,i veceras je uz mene a prekosutra abd.u svom krevetcu...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12405
19.1.2010 12:38:47   
bebita
Kako je to samo slatko felix, drzao te za ruku joooooj rastopicu se.

Ja sam malcu danas napipala zubic user posted image , ne vidim nista, tj nemogu nikako da mu rasirim usta. Pod rukom osjetim bocka kao iglica. Koliko mu treba da izviri malo vise?

Cestitamo ostalim zubicima i prvim rijecima, generacija je za 10 !!

Dean 07.08.09.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12406
19.1.2010 12:43:30   
reallove
Veeeliki pozdrav za generaciju..Emin evo ne smiruje od 9 sati jutros,ipak sam uspjela nesto da sredim po kuci..cestitamo,zubice,rijeci,korake,ma sve...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 12407
19.1.2010 12:47:48   
mojbebac
Mya drago mi je da ste se vratili i da je sve ok .....user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam vremena za citanje svga, malo sam brzinski presla, mi smo ok, bebac spava, ja nesto radim za firmu pa malo svratila da vidim ima li sta novo, da mi sta ne promakne.....user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12408
19.1.2010 12:50:29   
škorpija
mi danas išli na pregled kod pedijatra i vadili krv, sunet nam zakazan tek u ponedjeljak, uh valja ga održati zdravim do taduser posted image , jao kad su mu izvadili krv iz prsta, toliko je drečao, kao da ga kolju, teško smo ga smirili. ne daj bože da sunet radimo u lokalnoj anesteziji, ja bih se upucalauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 12409
19.1.2010 13:23:05   
Kviki
Čuj drečao user posted image  A ja se nisam živa mogla načuditi kad su mom B vadili krv iz prsta, nije pustio ni glasa, a ja mislila da će baš biti suza. Pa ni meni se nimalo ne sviđa vađenje krvi iz prsta, pitam onu sestru, rekoh sigurno ih ne zarežete onako katilski kao nas odrasle, ona se nasmija, kaže tako je.
I mi smo danas bili kod pedijatra na konsultacijama zbog isušenosti kože na nadlakticama, uh od obične isušenosti koja je u početku ličila na nevidljive lišajeve sad se baš čudno proširilo ...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12410
19.1.2010 13:25:02   
bebana27
skorija aBd sve ce biti dobro
i mi smo svog planirali sunetiti iduci mjesec

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12411
19.1.2010 14:03:32   
Anoniman
pozdrav od nas..maloprije mi nikola sve povratio u mlazu sto je pojeo,crijeva mu naglas krule,binem se od cega je to sad

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 12412
19.1.2010 14:09:47   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Srculence, kako otkriju upalu uha? Je li samo pregledom? I ja sam jednom u srednjoj imala upalu oba uha i uopće se ne sjećam ničega osim da me je strašno bolilo...

Upalu uha otkriju doktori na ORL onim aparatićem što se stavi u uho a izgleda ko manji lijevak (ne znam kako da objasnim)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 12413
19.1.2010 14:12:23   
aida84
Evo i ja sam vas nasla ovdje...
Mojoj Nejri ce 28. biti 4 mjeseca...jos je muce grcici pa sam kupila plantex caj, nadam se da ce uskoro proci...
pocela sam joj uvoditi i hipp hapicu od jabuke i vec sama otvara usta kad se nesto jede:)
Da li je rano da se beba nosi u kengur nosiljci?
Izvodite li vi vase bebice u trgovacke centre ili u setnju?

28.09.2009. si nam uljepšala život svojim dolaskom!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12414
19.1.2010 14:12:29   
Srculence
IZVORNA PORUKA: marijanna

pozdrav od nas..maloprije mi nikola sve povratio u mlazu sto je pojeo,crijeva mu naglas krule,binem se od cega je to sad

ne znam mila a da ti se nije prejeo? Dojiš li ga ili daješ bočicu?

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12415
19.1.2010 14:16:34   
mila81
Samo sa vas pozdravim drage moje, nas nema redovno, al virnemo ponekad, pofatamo teme, eto samo da smo u toku.

Mya drago mi je da je sa princezom sve ok. Skorpija nek je sa srecom sunecenje, a ostalim puno pozdrava, jer valja se sa dvoje izboriti, ali hvala Bogu stize se nekako.

Ljubim vas sve user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 12416
19.1.2010 14:23:02   
škorpija
hvala svima na dobrim vibracijamauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 12417
19.1.2010 14:29:17   
Hanady RR
samo kratki pozdrav i bježim nemam kad čitat al ugledah MILA(! tvoj post, uh nešto mi nedostaješ...ljubi bebe svoje...znam ja kako je sa dvije bebe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12418
19.1.2010 14:53:24   
Anoniman

[/quote]

ne znam mila a da ti se nije prejeo? Dojiš li ga ili daješ bočicu?

[/quote]

dojim ga, od pocetka mi je imao problem s grcevima,sve sam se nadala kad prodju 3 mj da ce prestati, medjutim on se jos uvijek probudi po noci grceci se i placuci. to nisu bile ni kolike jer nikola bi imo grceve skoro po citava dan.. jednom sam ga vodila doktoru jer je dugo plakao doktorica je rekla da ce proci do 3 mj. poslije svakog podoja bljucne obavezno ,nekad bljucne i sat nakon jela,stalno stuca.e sad halapljiv je pa se citavo vrijeme tjesim da ce proci kad pocne jesti hranu.  maloprije je bas bio povrato sve u mlazu.. zvuci li ovo vama za brinuti se,trebam li ga opet voditi doktoru?

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 12419
19.1.2010 15:06:51   
Anoniman
maloprije je bas bio povrato sve u mlazu.. zvuci li ovo vama za brinuti se,trebam li ga opet voditi doktoru?

nema potrebe ga vodit dok.moje misljenje ,jer se nama to mali milion puta desilouser posted image sve je ispovracao pa smo morali prati sve tepisone redom iz soba svugdje tragove ostavljao.
Nemas potrebe brinuti,proce!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12420
19.1.2010 15:15:17   
ivanak
Marijana moguće da se prejeo ili je to još povezano sa grečvima... neka sad malo stane pa mu pomalo opet daj da jede, ništa naglo...

Moramo se pohvaliti da nam je mali antonio jako pričljiv, rekao nam je mama.... a sad je mama stvarno sretna, srce mi je ko gromada user posted image user posted image user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12421
19.1.2010 16:13:36   
Mya_81 RR
Škorpija, ljubi nam dečka i izmazi ga pošteno za na dvije...one obraze, i none, i slatke prstiće user posted image i vibramo da sve bude super u ponedjeljak user posted image A i mi jako puno plačemo kad vadimo krv, a pikali su nas puta i puta user posted image Joooooj, u bolnici su joj vadili krv iz glave user posted image Ali, hajde, sve to prodje kao da nikad nije ni bilo user posted image

Mila81, kako je curica? Nadam se da je sa onim otokom sve OK user posted image

I mi uskoro trebamo na vakcinu...trebamo dobiti onu sa 3 mjeseca, a za 6 dana imamo 7 mjeseci ... ma ne kasnimo nimalo user posted image

Nadam se da će našim najmladjim bebicama grčevi proći što prije user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 12422
19.1.2010 16:20:59   
Honey3
pozdrav i od nasuser posted image skorpija sretno ako Bog da u pon.da sve prodje najbolje sto mozeuser posted image Mya ima nas jos sto kasnimo sa vakcinom,danas nam 4,5mj.a trebamo primiti ono za 2mj...bas nas briga neka smo samo zdravi hvala Boguuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 12423
19.1.2010 16:44:27   
Hanady RR
joj mi pravo kasnimo sa vakcinama...ni onu od tri mjeseca nije primila a evo sad će joj godina. trebala bi je odvest idćesedmice al sve me strah da kakv virus ne pokupi...još jedna bronhitis bi me slomio.

Nisma pametna šta da radim života mi a znam da moram.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 12424
19.1.2010 16:50:04   
Apotekarka
Zene jeste ovih dana aktivne ja vam se ne stigoh prije javiti moj je postao zafrkan,neposlusan,ljut...Rucao je brokulu,mrkvicu i krompir izmiksan i nije mu pravo sto je pravčljeno koliko se ljuti sve mi otima tanjur puca po njemu ma ne znam sta mu je nije toliko zeznut prije bio valjda uznao...Slabo spavao jedva sad zaspa  to pustla ga da vuce jorgan na glavu dezurala pa kad je zaspao skinula...Opet se nocu budi...Mi smo s vakcinama isto zavrsili do 13.mjeseca...Ja jos uvijek nikakva jos me zene dole poslije menzeza pecka i boli kao da sam tek rodilauser posted image
Felix kako nam je Anelko imala cunica
Skorpija drzat cemo vam fige i Antonio isto nemaveze sto smo konkurencija kod curauser posted image user posted image user posted image
Bebita bravo za zubic
Mya znam za to vadjenje iz glave kad smo u bolnici bili srce me boljelo a najteze mi je bilo kad neka sestra koja bas nije ispraksirana vadi krv pa ne uspije 10 put mu vadi jednom sam plakala ko godina...
mnarijanna ne brini normalno je to bljucanje i moj je prije bljucao sad kako jede dva cvrsta obroka rijetko a znalo je na pocetku biti povracanja u mlazpovima i og straha s ponavljanjem nempj molim te povratitidok sam ga nosala da podrigne...
Do kad ste zene dizale djecu da podrignu ja svog vise ne dizem neko vrijeme vec
Luna 4 ne daj se moja kuma je bila pala u totalniu depresiju a za kratko vrijeme dosla sebi,pila je i ona tablete,ja da sam ostla dojiti jos i slusati pametovanje drugih i ja bi pala ionako mi je trunkica falila za sitnicu bi se rasplaci jos ni mm nije tu bio...uzas...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  495 496 [497] 498 499   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *