|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.1.2010 10:38:09   
Mya_81 RR
Drago mi je da si bolje...i čuvaj se...ta depresija uvijek zvuči bezazleno, ali zapravo zna biti gadno...mi smo dobro, muči nas samo spavanje noću, ostalo je više manje OK, a ove bakterijice što nas muče nisu ništa strašno, začas ćemo mi to riješiti...a na RR je sve po starom...zasad nema nekih promjena, bar koliko ja znam, ali ni mene nije bilo ovdje nekih 10-tak dana...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12376
19.1.2010 10:39:14   
marinčii
felix draga baš mi je žao anela duša mala mogu zamisliti kako ti je bilo,nadam se da će danas manje boliti i da će maleni biti opet veseluser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12377
19.1.2010 10:42:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LUNA4

ma ostali smo u Karlovcu....poludila bi da nismo....
boljeg sam raspolozenja...dijagnosticirana mi je depresija pa sam bila tablete..malo blesavo zvuci ali eto dogodilo se meni...sad je ok i nadam se da ce tako ostat user posted image
daj mi reci kako si mi ti kako cura???kako inace stvari ne rr-u??nema me pa nisam u toku!!

moja luna, ne zvuci nista blesavo...sve je to prirodno i normalno...svi ih imamo, samo se neki izvuku bez tableta a nekima je potreban mali kikuser posted image koje pijes? samo nemoj preskakati

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 12378
19.1.2010 10:43:58   
Anoniman
Pa Myaaaaaaaa ...ti nam se vratilaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kako je Minjica???saljem joj puno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12379
19.1.2010 10:44:23   
Meri29
Dobro jutro i od nas, vidim ovdje ima svakakvih raspolozenja... kako su bebice raspolozene tako su i mame, tako nam je to
Mi smo sinoc imali pravu dramu. Dok sam bila trudna bas sam se pripremala za razne scenarije, citala sam vas dok pisete o svojim bebicama da bih znala da se snađem, ali opet sam se uplasila. Sinoc su je mucili grcevi toliko da je Majda vristala, muz i ja smo se  tresli od straha, sta god da joj uradimo ne pomaze, ona crvena sva i podbuhla, a vristiiiiiiiiii. Na kraju se smirila uz mene u krevetu, uhvatila sam je za rukicu i tiho pricala. Ako se ponovi ne znam sta cu, mislila sam sinoc i u hitnu da idem. Sad znam da je pretjerivanje, ali onako iznenada kada se desi uhhhhhhhhhh
Felix nadam se da ce sa Anelom biti sve u redu, nisam u toku, sta mu je bilo???
Apotekarka cestitamo prve rijeci user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12380
19.1.2010 10:45:57   
delly
jutro drage mame i bebare vase. kako su ?? jeli slusaju ,
mi jutros dobili i 3. zubicuser posted image user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12381
19.1.2010 10:49:01   
delly
meri zao mi je zbog grceva,znam kako je to grozno i mi smo ih imali negdje oko 3. mj su prestali ali to je grozota oni svaki dan u minutu dodu i odu uzas zivi. tad bebi treba njeznosti zato ,mazenje nosenje ma bilo sta radi da joj bude bolje ,meni je pomagalo nosenje i pjevanje kad ja zapjevam odma se umiri i tako sam znala da pjevam po 3 sata i promuknem nekoliko puta user posted image . znam kako ti je kad je vidis tako ali moraju i to proci nazalost. user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12382
19.1.2010 10:50:04   
LUNA4
moja luna, ne zvuci nista blesavo...sve je to prirodno i normalno...svi ih imamo, samo se neki izvuku bez tableta a nekima je potreban mali kikuser posted image koje pijes? samo nemoj preskakati

pila sam ti sanoval za spavanje i normabel za smirenje i jos neke ali sad sam zaboravila kako se zovu jel ih vise ne koristim njih sam pila jedan mj...sad jos uzimam sanoval ali ne obavezno svaku vecer nego samo kad nemogu zaspat i isto tako sa normabelom...ma sad je bolje ali bilo je komaaaaa.....
ma nakon prve trudnoce me je isto to uhvatilo ali sam se izvukla sama kako ja kazem radom naa samoj sebi ali sad nisam uspijela pa sam se obratila dr....
kako tvoja beba zaboravila sam ime kako me nema dugo pa neznam kako se ko zove??user posted image

mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!!
LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.
nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12383
19.1.2010 10:52:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Pa Myaaaaaaaa ...ti nam se vratilaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kako je Minjica???saljem joj puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Daaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, mi smo superiška....jedemo, vrištimo, igramo se i noću slabo spavamo user posted image ... i mi vama šaljemo punooooo user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12384
19.1.2010 10:52:57   
marinčii
apotekarka ja tek vidjeh da je A rekao baba,pa user posted image user posted image user posted image user posted image a i matej trlja često okice valjda nije ništa ja mislim da je to od pospanosti,bar se nadam 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12385
19.1.2010 10:53:02   
LUNA4
joj meri znam kako ti je !to je perio koji morate izdrzati....nama nista nije pomoglo...od cajeva,kapi,masiranja ali nista....plakala sam skupa sa njom ..ali izdrzale smo pa sad uzivamo....druge ti nema...pusa za tebe da izdrzis i bebu da je ne buba..

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12386
19.1.2010 11:00:07   
Meri29
Hvala drage moje, nesto mi lakse kada kazete da ste i vi imale ovih problema(mislim znam da jeste, ali eto user posted image ) Sada govorim  jedva cekam da joj produ ovi grcici, a onda dolaze zubici pa je jos gore... Uvijek neko iscekivanje...
Luna depresija zna biti jako gadna, na vrijeme si se javila doktoru, svaka cast. nadam se da je sada sve ok

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12387
19.1.2010 11:07:25   
Nunny
jutro i od mene...nemam baspuno vremena da iscitam sve sto ste pisale samo se nadam da ste dobro vi i vase bebice...imam jedno pitanjce za mame koje su vodile bebena 1. vakcinu jesu li vase maze imale ikakve reakcije...juce kad smo se vratili sa vakcine primjetila sam da su se Aliju na licu i na jednom djelu guze pojavile tackice nesto kao osip mislila sam daje od znoja...mada mi je bilo cudno jer on hvala Bogu ima besprijekoran ten niti jednu bubuljicu ili bilo sta...nije to imao do momenta primanja vakcine mislila sam da ce proci do ujutru sinoc ga okupala namazala ga kremom ali nista...pomislila sam da je neka reakcija na vakcinu...sta mislite ima li neko slicno iskustvo

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12388
19.1.2010 11:18:06   
LUNA4
ljubim vas puno moram ici raspakiravat robu iz kutija ...tipkamo se kasnije a do tada budite mi ZDRAVI,LIJEPI I VESELI...pusa svimaaaaa

LUNA 18.6.2004.
ANTEA 2.9.2009.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12389
19.1.2010 11:23:27   
bebana27
pozdrav za sve vas
apotekarka sve cestitke na prvim rijecima tvog sina
felix nadam se da ce ti Anel danas biti bolje
ja evo igram se sa svojim malim lopovom sutra slavimo 4 mjesecuser posted image user posted image user posted image sto brzo vrijeme prolazi kao da se je juce rodio

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu LUNA4)
Neposredna veza do poruke: 12390
19.1.2010 11:29:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LUNA4

pila sam ti sanoval za spavanje i normabel za smirenje i jos neke ali sad sam zaboravila kako se zovu jel ih vise ne koristim njih sam pila jedan mj...sad jos uzimam sanoval ali ne obavezno svaku vecer nego samo kad nemogu zaspat i isto tako sa normabelom...ma sad je bolje ali bilo je komaaaaa.....
ma nakon prve trudnoce me je isto to uhvatilo ali sam se izvukla sama kako ja kazem radom naa samoj sebi ali sad nisam uspijela pa sam se obratila dr....
kako tvoja beba zaboravila sam ime kako me nema dugo pa neznam kako se ko zove??user posted image

Ma Andrej je super...evo me upravo cupa za kosuuser posted image user posted image ...ma sve ce to biti okuser posted image obicno zene koje imaju jace simptome pms-a imaju i jace depre nakon poroda

(odgovor članu LUNA4)
  Neposredna veza do poruke: 12391
19.1.2010 11:43:13   
marinčii
joj kako  ovaj moj čupa user posted image jučer me uhvatio za uho ja se okrenu kad on u ruci drži moju naušnicu,skino mi ju s uha mogu ju je i progutat,ma nered maliuser posted image
nuny meni su rekli da ta prva vakcina nebi trebala imati neki reakcija pa sad neznam,imi za dva dana idemo na vakcinuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12392
19.1.2010 11:46:24   
bebana27
marincii kako si mi ti
i mi iduce sedmice idemo na vakcinuuser posted image user posted image user posted image bit ce placa

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12393
19.1.2010 11:48:11   
delly
mi cemo 26.og na 6 .mj kontrolu i tad nece biti vakcine user posted image
neznam za tu 1. vakcinu moguce je sve jer nijedno tjelo nije isto tako ni djeca nisu ista niti njihove reakcije. odma ti savjetujem zovi dokora i vidi sta je dali je moguce sa time se nije igrati iako je mali osip .

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12394
19.1.2010 11:49:02   
marinčii
dobro smo malo nas zubići mučili al već je bolje,samo sad bi se frajer noso a sve dosad bio mirnica samo jeo i spavo,joj nama još ova vakcina i onda ćemo odmarat do godine dana..kako ti i tvoj maleni

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 12395
19.1.2010 11:51:33   
delly
marinci a koju vakcinu dobiva sada??? nekontam mi mislim da necemo ?? odoh da pogledam

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12396
19.1.2010 11:52:49   
delly
necemo user posted image tek u 12 mj kad bude onda juhuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12397
19.1.2010 11:58:27   
Honey3
jutro...evo da vas malo pozdravimouser posted image mi jutros isli na vakcinu i zamislite nije joj dala vakcinu kao treba otpusno pismo iz porodilista,pa sa klinike jer je bila na klinica tri dana kad je imala dva mjeseca,nigdje veze jer na proslu vakcinu sve sam to nosila i doktorica mi sve vratila jer su nalazi svi ok.hvala Bogu,e sad ova dr.kaze da to treba biti u kartonu,pa valjda da je trebalo biti ostalo bi prosli put,a i sestrica mi kaze kad sam bebu spremala da nema potrebe za tim ali eto treba bebu nosati po ovoj zimiuser posted image a ova dr.mi je od prije mrskauser posted image neka je moja beba hvala Bogu zdrava i teska je 7,350kg mashallah tamanuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12398
19.1.2010 12:11:05   
Anoniman
marinci,sta je maleni cupauser posted image bome i anel nedo bog njemu pod ruke doci oci bi mi iskopao.Neku noc je mm.scupo i to dobro neka,neka i treba mu sad bjezi od njegauser posted image
cestitamo,na zubicuuser posted image user posted image user posted image
bebana hvala,mila ide nam na bolje evo seka ga nosa i sretno na boci.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 12399
19.1.2010 12:11:24   
marinčii
IZVORNA PORUKA: delilah

marinci a koju vakcinu dobiva sada??? nekontam mi mislim da necemo ?? odoh da pogledam
mi moramo sada na di-te-per mislim i onda nema do prve godine

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 12400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  494 495 [496] 497 498   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *