|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.1.2010 17:42:43   
Apotekarka
Duse drage falio nam je ovaj avatar s ovom buckastom ljepoticomuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12326
18.1.2010 17:42:56   
bubuli
a sto ce ti pregled?

ja cu na pregled za jedno pola godine ako i tad stignem...osjecam se dobro...
iako sam imala rupu dole-rasivenu ranu zaraslo sve i Boga mi je lijepo...mi smo u akciji odavno

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 12327
18.1.2010 17:45:39   
ena23
uuuuuu koje su zene na generaciji 09... ko ce vas sve pofatat.... user posted image user posted image user posted image
salim se... necu ni pokusati fatati (nek to odrade vasi muzevi) nego samo da pozdravim malu raju i da s epohvalim da sam, cini mi se, naletila na najbolju tetu cuvalicu koju covjek moze d aplati... eto tak omi se danas zena ucinila fina kulturna prijatna... a povrh svega samo leti da g abrise, presvuce, da niej mokar, da ne place... i on je, kesibaba jedna, pravo zavolio, citav dan joj se kleberi i cici od dragosti kad mu prica (to ni meni ne radiuser posted image )...
ljubimo generaciju

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 12328
18.1.2010 17:46:21   
reallove
Pozdrav za sve..danas se nismo mogli javiti,vidim vratila se Mya,dobro nam dosla nazad i nadam se da je sve ok sa Minjicom..Emin malo zaspao,a ja na RR,kod nas kisa pada puno,grmi,sijeva itd..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 12329
18.1.2010 19:14:18   
Anoniman
Dobro veče!!
Mya superiška da si nam opet došla user posted image user posted image user posted image
Mene ovo moje dijete slomi. Na stranu što je aktivan i ko krpelj, plazi po meni, nego ni po noći nije ništa bolji. On spava samnom već 7,5 mj., nas dvoje sami u sobi i onda ga ja, jer mi je mrsko dizati se i vračati ga, stavim kraj sebe i on doji, doji, doji. Super je to bilo dok je bio bebica ali sada user posted image Sinoć sam upratila, svaki sat se budio a ja se premještala sa jedne str. na drugu. Probam mu dudu dati al odmah se počne derati i još gore napravim.
E ne znam šta da radim da ga odviknem od ovih noćnih podoja. Da je to 2x tokom noći ja bi bila presretna......

Gdje je ona sahara više????? saaaaaaaaaaaharaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12330
18.1.2010 19:27:50   
Anoniman
Enisa, evo me bonauser posted image user posted image user posted image , joj izvinite sto se ne javljam, kriva sam,priznajemuser posted image , bili na putu i danas me pegla internet a o Ajninom peglanju da ne govorim, bas je kmezava, sad je uredu, ali cijeli dan je bas bezze, a ja sve kontam da su zubi jer nema jos nijednog, odoh sad na iscitavanje pa se javim IJopetuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12331
18.1.2010 19:37:59   
Anoniman
A tu ste user posted image
Hajde, hajde baci se na posao user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12332
18.1.2010 19:52:54   
Anoniman
auuuuuuuuu, sramote, pa Andrej dragi, sretan ti rodjeni dan, saljemo ti brdo darova i pregrst poljubacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad mi je jasno sto je Ajna nervozna, nismo cestitali rodjendanuser posted image
Cestitke  i ostalim malim slavljenicima, novim zubicima, rijecima, i drago mi je da su bebice ozdravileuser posted image
mnn, ljubimo vas user posted image
E sad kad ste pisale o svemu da se i ja prikacim, Nunichi, pa ti vec krajem februara na posao, ja aBd tek u aprilu, uh, hajde taman da mi das koji savjetuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12333
18.1.2010 20:05:48   
Anoniman
evo me opet, da vam se zahvalim na komplimentima:)  a moj djecak je danas nesto posebno nervozan citav dan mi je na rukama,ledja me bole užasno..evo sad mm dosao s posla pa ga on nosa al moram brzo ic.. laku vam noc i tipkamo se sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12334
18.1.2010 20:06:12   
Anoniman
ej,mile moja jesam se isplakala jadnicak mali boli ga punoo,pogotovo kad se menja pempa,,tad se trese od bolovauser posted image user posted image user posted image ,,a i ja snjim neznam kako ga presvucem i stavim gela da mu utrne malo....
nosamo se stalno,menjamo se malo ja malo mm.ima i seka pomaze .
kud me strah sna,on se prevrce pa da se nepovrijedi ,,skoro zaspo kad ja on na strani otisao ,pa pokusao jadan nogice dic pa se uvrijedi jest plakao.
sad skonto da nesmije none dizat pa se jadan sav ukocio boze samo da prodje

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 12335
18.1.2010 20:12:27   
Anoniman
felix, to Anel sunecen, jesam dobro shvatilauser posted image , a jadnicak mali, saljemo mu zagrljaje i da brzo ozdraviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12336
18.1.2010 20:15:24   
Anoniman
jeste sahara,milauser posted image bas mi ga zao jadnik mali..al proce abd.
sad imamo novu i ljepsu cunuuser posted image user posted image user posted image jos,kad otok otplahne mama ce ga odma zenit,!!!heheh
kako mi je ajnica,ljubi je!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12337
18.1.2010 20:30:32   
škorpija
felix stavljate li mu čepiće proiv bolova, to bi mu trebalo pomoći

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12338
18.1.2010 20:38:45   
Anoniman
skorpija,ne nestavljam dali mi samo gel dobar od tog gela kad mu namazem istisnem iz tube pecne ga na sek.malo jakoooooo,zaplace posle miran smije se ,neplace jer mu dole utne i hladi i ublazi bol...
najgore mi nosanje neznas kako bi ga,uzeo da dole nescipis on se sav opusti ,,strah me da ga nepovrijedim pa ga zabavljam lezeci ali,drzim cvrsto none da ih nevrti uvrijedi se

< Poruku je uredio felix -- 18.1.2010 20:41:00 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12339
18.1.2010 20:43:41   
Anoniman
Ko se vratia...ko se vratiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znala sam ja da ste vi odleprsaliuser posted image

Evo jedna pjesmica za dobrodoslicuuser posted image http://www.youtube.com/watch?v=lgrT0AlVQNU

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12340
18.1.2010 20:50:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Ko se vratia...ko se vratiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znala sam ja da ste vi odleprsaliuser posted image

Evo jedna pjesmica za dobrodoslicuuser posted image http://www.youtube.com/watch?v=lgrT0AlVQNU

ova je bolja http://www.youtube.com/watch?v=A1oMDmmBErk

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12341
18.1.2010 20:50:34   
marinčii
Marinčii, zanemari porukicu - vidjela sam potpis Čestitam
hvala draga,i vi ste nam se vratile ajde super,ljubi mi malu curicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 12342
18.1.2010 21:48:57   
Srculence
Dobro večer svima.Kod nas sekiracija:-(.Danas Dinu nosili u DZ ima upalu oba uha :-((((user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Jadničak je zato plakao ova tri dana...Krivo mi što ga nisam ranije odvela....ja budala mislila zubići.....Pijemo antibiotike Zinat i Linex (valjda preventivno da ne bi dobio proliv)

Felix čestitamo na sunetu ljubni nam Anelčića,držimo mu fige da ga puno ne boli.
Marijanna dobro došla!
Mya baš vas je lijepo opet vidjeti:-)!
Pozdrav za sve mame i bebe!!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 12343
18.1.2010 21:57:20   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

Evo da vas pozdravimo Junior i ja...

Moj djecak pajki,prava mala spavalica...
Inace smo super,samo imamo malo problema sa kakicom.Ne kaki po dva dana pa se dusa mala napreze,pa mi ga bude puno,puno zaoo...
Ne place puno,samo malo vrisne ,hrabrica mamina...
U Cetvrtak nam je mjesec dana pa moramo na bocu.
Je li se trebam naruciti u Dom zdravlja ili ???
Ljubimo vas sve...

Šeceru dva dana je nista,ova moja ne kaki po 8 dana. Kad kaki pravi pravo smjesne face i svi znamo sta radiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 12344
18.1.2010 22:07:29   
Anoniman
dadada, muzika je user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12345
18.1.2010 22:11:49   
salmy
Pozdrav za sve od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image Felix masallah bice to u redu.......neka si ti to obavila hvala Bogu( mi tek moramo)user posted image user posted image user posted image
Anidla zao mi je zbog Noeuser posted image user posted image user posted image user posted image drago djete tako je vesela bebica a ima uvijek nekakvih problemcica.........ebemu misa proci ceuser posted image user posted image user posted image
Mi smo bolesni boli nas grlo,zeza nas nos.........ali bebi se bolje drzi od mameuser posted image user posted image user posted image nemamo temperaturu samo smo nikakviuser posted image user posted image user posted image user posted image a svijet nam dolazi na zalost
Zenice moje puno Vam hvala na saucescu za moju sveki!!!!!!!!!  bas sam iscrpljena i bezvoljna..........ebemu zivot!!!!!!!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12346
18.1.2010 22:12:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada, muzika je user posted image user posted image

pa to je ipak nervozni postar...nije bilo kouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12347
18.1.2010 22:14:37   
Anoniman
E pa joj...Felix cestitamuser posted image ...bice cunenzi za par dana dobrouser posted image user posted image user posted image

I marinci...vise ni sama ne znam jesam li cestitala zekiuser posted image ...ako nisam izvini

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12348
18.1.2010 22:16:37   
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

Evo da vas pozdravimo Junior i ja...

Moj djecak pajki,prava mala spavalica...
Inace smo super,samo imamo malo problema sa kakicom.Ne kaki po dva dana pa se dusa mala napreze,pa mi ga bude puno,puno zaoo...
Ne place puno,samo malo vrisne ,hrabrica mamina...
U Cetvrtak nam je mjesec dana pa moramo na bocu.
Je li se trebam naruciti u Dom zdravlja ili ???
Ljubimo vas sve...

Šeceru dva dana je nista,ova moja ne kaki po 8 dana. Kad kaki pravi pravo smjesne face i svi znamo sta radiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
ja sam rijesila problem sa kakomuser posted image user posted image user posted image  promjenila hapicu i sada bebi svaki dan u isto vrijeme ima stolicuuser posted image user posted image
sa aptamila presla na hippuser posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12349
18.1.2010 22:24:04   
Apotekarka
Ne pamtim kad mi je dijete kao danas kemkavo bilo,slabo spavao,uzas,toliko se ljuti,vristi sve ga nervira a brine me sto stalno trlja okice da nema kakvu upalu jer par dana to radi i kad tek ustane ubrzo kao da ga svrbeuser posted image ...
Eh da se pohvalimo izgovorili smo prvu rijec to je BABA cijelu vecer ju je ponavljao...
A bas kontam nek je bar u necem napredovao osim u jedenju i guzici he he...Nema zuba,nece da sjedi i do danas nije nista izgovorio...
I ja sam ko i Antonio danas samo sto nisam pocela kemkatiuser posted image
Noa brzo nam ozdravi ako mislis da te mi zenimouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  492 493 [494] 495 496   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *