|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.1.2010 23:48:07   
myb@by

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Dobro veče.
sahara ljubi nam drugaricu, proći će to user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zaboravim da napišem da se, onaj osip ako se sjećate što je B imao kad su mu bila 2,3 mj. (po licu), stalno vraća user posted image Ima ga par dana pa se povuče i sve tako..... Reče mi neki dan dr., kad sam ga vodila na vakcinu, da je najvjerovatnije preosjetljiva koža a i da bi moglo biti sada zbog zime, od vjetra..... Nema koju kremu nisam probala i ništa.....

Uh jesam umorna..... danas sam se na poslu slomila, pa onda redovni moji radovi kuća, djeca, veš, ručak..... pih.... jedva čekam da mi djeca porastu da se naspavam i odmorim user posted image ..... a to će, vjerovatno biti kad se S uda i B oženi user posted image user posted image

Jesi li probala Bubchen windschutzcreme za lice imas u dm-u i bas je namjenjena za zimu.Imas je u dvije varijante za bebe i za djecu.Nama je ta krema super.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12601
20.1.2010 23:48:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Bambi user posted image user posted image ne dajte se, proći će i to brzo, ljubi naneta punoooooooooooo!!!

enisa draga... kako si ti? kako nam je drugar? pa zar si vec pocela raditi? koliko si to bila na odsustvu? mogu misliti kako ti je tesko bilo rastaviti se od fisecica, ali samo neka je dobro i zdravo... ljubac veliki

Bambi, a ja..... dobro sam..... valjda user posted image user posted image ko zna user posted image Drugar je dobro, zeza nas, ma postrojio nas, k'o u vojsci smo user posted image . Na posao sam se vratila 1.12., bila na porodiljskom 6 mj. user posted image user posted image a kako sam se rastala od njega...... teško mila.... Evo radim 1,5 mj. i još nisam u glavi prelomila tu razdvojenost..... ne prođe ni minuta da ne mislim na njega, još uvijek zovem najmanje po 3x da pitam šta radi.... user posted image al šta se može. Sreća pa radim kraće, do 14h, pa eto opet imam koliko-toliko vremena da ga gnjavim user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.1.2010 23:51:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12602
20.1.2010 23:50:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Jesi li probala Bubchen windschutzcreme za lice imas u dm-u

user posted image user posted image user posted image e ovu nisam..... sutra ću je kupiti!!! I vi ste imali isti problem?? Znaš šta, ako prođe, častim te sokićem user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12603
20.1.2010 23:52:58   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image e ovu nisam..... sutra ću je kupiti!!! I vi ste imali isti problem?? Znaš šta, ako prođe, častim te sokićem user posted image

jesi probala Nivea for KId -senztiv, plava tuba kao pasta za zube ona vademekum za djecu, ima u mamčetu 13,50 KM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12604
21.1.2010 0:01:37   
myb@by

Krema se zove Wind und Wetter creme sad sam tacan naziv vidjela.Probaj da prvo umijes lice kamilicom pa namazi ovom kremom.Mozda u prostoriji u kojoj boravi nije dovoljno vlazan zrak pa mu se to desava,zato nonstop mazi lice.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12605
21.1.2010 0:02:23   
myb@by

Moze li kafom vise je volim user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12606
21.1.2010 0:03:39   
Anoniman
Jesam Hanady...... ništa user posted image user posted image

myb@by ma naravno, mere kafica user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12607
21.1.2010 0:06:03   
myb@by
Ma samo nek mu to prođe a za kaficu cemo lakouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12608
21.1.2010 0:08:10   
Hanady RR
e ženice da sad podjelim nešto sa vama,
moja kolegica radi na HS kablovskoj televiziji onaj intreni kanal ( ja imam ELOB) pa je nemogu gledat al kad odem kod mame to obavezno radim. Uglavnom fora je u tome da ona sada srijedom ima emisiju medicinskog karaktera, ja sam je pitala bil nam pozvala nekog doktora što suneti djecu iz sarajeva naravno jer je to njoj najlakše da mu postavimo par pitanja. Ona je voljna pa kažite koga doktora i sva ona pitanja sa sunećenja djece da joj prosijedim na službeni meil, a vi dodajte još ako želite.

hajd sad kažite jel pametna ova moja ideja, da fino ispitamo sve to o ćunama, jer su nam sada one u generaciji dobro aktivne.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12609
21.1.2010 0:10:41   
myb@by
Meni je to super ideja.Iskreno da ti kažem ostala sam zaprepaštena koliko mama ima problema sa cunama.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12610
21.1.2010 0:12:17   
Hanady RR
ja imam dvije curice...al baš me nešto ovo sa ćunama šokiralo, pa kontam kad se ima toliko pitanja, da brate pitamo stručnjaka, evo i ovo sa dubkom, pa onda štramplice i te džidže...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12611
21.1.2010 0:14:10   
myb@by
I ja imam curicu ali sam u porodici imala slucaj sa vodenim jajima ili klinama ili kako se to vec kaze a za ove utucene cune sam cula na rr i stvarno se sokirala.
Uglavnom bila sam svjedok kako jedan ciko ove kline lijeci ucenjem a dr inace preporucuju operaciju.

Neposredna veza do poruke: 12612
21.1.2010 0:16:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e znaš šta......
JA TEBE MAJKE MI VOLIM!!!! user posted image user posted image
E pa stvarno svaka ti čast!!!!!!!!
Meni je svejedno kojeg dr. će pozvati, eto neka druge mame predlože, a svakako bi od mene imala makar 10 pitanja user posted image user posted image

OT izvinite, nego javi kad budeš išla u Ćarobni svijet da dođem (meni je to haman pa u komšiluku) da pijem s tobom kaficu i da ti vratim dubak (prdo neće nikako u njega user posted image , miša mu!).

Neposredna veza do poruke: 12613
21.1.2010 1:16:34   
Ella_H
Poz drage moje hvala na podrsci svima
Apotekarko ti idi doktoru za te zlijezde ako prvi
nekonta idi drugom meni je dosta
ja sad kad imam problem idem i trazim pomoc
a i mene te zlijezde dugo bockaju neznam ni ja
popila sam sad tabletu za bolove ali bas ono boli
My baby zao mi sto mala place moguce da i nesto sanja
a moguce i zubici da hoce pa djeca nervozna
i moj se mali par puta tako prestravio me svu
enisa sara moj mali bas voli taj jumperoo dubak ga ja zovem
skace ko lud hehehe a i meni dobro malo dodje kad je u njemu
ali prvi sin zaista nikad ni cuclu nije htio, ni hodicu, ni ljulju
ama bas nista samo mama nosaj nije ni cudo sto sam skoro
invalid kicma otpada, sad ovaj vrat, grudi jadne razletile
se itd heheh

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12614
21.1.2010 1:23:26   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e znaš šta......
JA TEBE MAJKE MI VOLIM!!!! user posted image user posted image
E pa stvarno svaka ti čast!!!!!!!!
Meni je svejedno kojeg dr. će pozvati, eto neka druge mame predlože, a svakako bi od mene imala makar 10 pitanja user posted image user posted image

OT izvinite, nego javi kad budeš išla u Ćarobni svijet da dođem (meni je to haman pa u komšiluku) da pijem s tobom kaficu i da ti vratim dubak (prdo neće nikako u njega user posted image , miša mu!).

nema frke, sutra joj e-mail šaljem za doktora čim mi javi koji je slobodan za termin snimanja emsije idemo sa pitanjima.

A javnem ti se ovih dana za tu kaficu....samo da mi ova farah nefasuje temperaturu uh

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12615
21.1.2010 9:03:06   
Meri29
Dobro jutro user posted image
Mi smo jutros bas lijepo raspolozeni, smije se ljepotica od kako je ustala pa je i mama super user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 12616
21.1.2010 9:14:08   
Anoniman
BraFo za dr.cunicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kada breskva dodje, opet ce da prevrneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 12617
21.1.2010 9:48:29   
Anoniman
jutro žene, e vidjela sam noaa da si jucer pitala jel mi muž profesor tjelesnog,jeste predaje u mostaru i u stocuuser posted image  myb@by nemoj se brinuti i kad se beba zakocene nece nista biti,moj se zakocene bar 2puta tjedno cim duže place,sve sto treba je stavit bebu na stomak,zacepit kratko nosic i proplakat ce, onda joj lagano tepas i mazis je dok se ne smiri. najvažnije je da ti budes mirna da se beba osjeca sigurno.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12618
21.1.2010 9:51:43   
noaa
eh marijana onda je to najdrazi profesor od mog bratauser posted image probio nam je glavupricom o njemu? kako je nikola ima li grceva?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12619
21.1.2010 9:52:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

BraFo za dr.cunicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kada breskva dodje, opet ce da prevrneuser posted image user posted image user posted image

ma neću bauser posted image
Super za dr. neka nam riješi dilemu ukopanog penisa, hoćel izać sam ili moramo intervenisat.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12620
21.1.2010 9:59:27   
anidla
dobro jutro drugovi i drugarice....user posted image

lijepo smo pajkili, ruckili, kakili...sve obavljeno user posted image

enisa sara, i moj Noa je imao osip...borili smo se mjesec i pol....nikakva krema nije pomogla, cak nam je doktor dao odvratne kortikosteroide koji su momentalno pomogli i opet se sve vratilo...kreme su bacene u kantu za smece, a Nou smo samo umivali cistom vodom, par puta dnevno i drzali pod kontrolom....zadnju kremu sam kupila A_DERMA EXOMEGA...poskupa je ali hvala Bogu mi vise osipa nemamo....na biljnoj je bazi sa zobovim uljem, blaga je, nema mirisa i koza bude glatka ko guza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 200 ml je 30 KM

meri user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam drugaricu....eto nas jos malo, cim otopli stizemo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12621
21.1.2010 10:02:09   
Anoniman
super,evo bas je jutros u stocu,a sutra idem i ja snjim kod njegovih pa možda nekad i kavu popijemo kad bude lijepo vrijemeuser posted image  a nikolu stalno muci stomacic al to vise nisu grcevi nego imam osjecaj da ga neka kiselina muci,bas tako djeluje..stalno  bljuca,stuca nikad nije mran od toga..veceras idem na pregled da vidim jel to sve ok

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12622
21.1.2010 10:06:41   
Anoniman
jutroo
nama je sinoc bilo,selo veselouser posted image nije smijesno al et....
zaspo oko 23.ko fol neprodje 15min.ustao.i do  00.00 nije zaspo a vidjela sam sta je fora kod njega ustvari smeta mu lampa.Bila jaka svjetlost 40w.Ja ugasim samo upalim u hodniku odma je zaspo.Pa sam oko 00.00 trazila drugu sijalicu.I nasla od 20w.merak..
Budi se dva put jeli.
ustali u 9.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12623
21.1.2010 10:10:47   
anidla
IZVORNA PORUKA: felix

jutroo
nama je sinoc bilo,selo veselouser posted image nije smijesno al et....
zaspo oko 23.ko fol neprodje 15min.ustao.i do  00.00 nije zaspo a vidjela sam sta je fora kod njega ustvari smeta mu lampa.Bila jaka svjetlost 40w.Ja ugasim samo upalim u hodniku odma je zaspo.Pa sam oko 00.00 trazila drugu sijalicu.I nasla od 20w.merak..
Budi se dva put jeli.
ustali u 9.

felix, kraljica si..u gluho doba noci se trazi sijalica hahahahah...bas me nasmija slatko...
ljubi Anela drugara!user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12624
21.1.2010 10:19:48   
Anoniman
joj, meni je iskocila bubuljica na uhu...boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  503 504 [505] 506 507   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *