|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
20.1.2010 21:53:03   
Anoniman
noaa, ma mislim da to nije povezano samo sa tom vakcinom, mada nam dr. rece da moze biti neka viroza ali nema nikakve upale hvala Bogu, i nije nalik nijednom infektivnom osipu, ma ja mislim da ce to proci brzo, necu da panicimuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 12576
20.1.2010 21:53:25   
noaa
Hanady kupit cemo vece a napisati na njih 27user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12577
20.1.2010 21:54:50   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sahara

noaa, ma mislim da to nije povezano samo sa tom vakcinom, mada nam dr. rece da moze biti neka viroza ali nema nikakve upale hvala Bogu, i nije nalik nijednom infektivnom osipu, ma ja mislim da ce to proci brzo, necu da panicimuser posted image

ma naravno da će proći, bili ste kod doktora ona zna najbolje i samo polako. Eto kod nas nosić curi li curi od sinoć al nema temperature i još ne hropi brohitis nadam se da će sve biti OK što i vama želimo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12578
20.1.2010 21:55:16   
R&T@
Nije. Noaa, to je neka bolest djece do dvije godine:neobjašnjiva temp. tri dana, a onda osip po tijelu i nagli pad temperature.
Samo što ti nijedan ljekar nece reci da je to.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12579
20.1.2010 21:56:17   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Hanady kupit cemo vece a napisati na njih 27user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to može...u najbolji vakat sam nosila 32 kako su mi stajale ma ko đenifer lopez...a sad ćemo mi na 37 prepraviti 3 u 2 i eto ga. samo treba i do 37 doć user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12580
20.1.2010 21:56:32   
noaa
user posted image user posted image user posted image moram sad malo citati o tome ja sam to nekako povezala sa vakcinomuser posted image ma bit ce dobro samo nek ih nista ne boliuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12581
20.1.2010 21:59:54   
Hanady RR
Meni je starija sa tačno godinu dana to imala...i fino nam doktorica rekla...ovo je trodnevna groznica, imat će visoku temperaturu 3 dana, manju upalu grla i moguće je da se pojavi osip na tjelu. tako rekla tako i bilo.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 12582
20.1.2010 22:07:01   
R&T@
Hanady, znam da imamo temu o tome, ali moram te pitati:
Kako sad među tvojim curama?Mislim sad kad je mlađa blizu godine!

Izvinjenje ostalim, ali i ovo se tice beba2009.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12583
20.1.2010 22:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

IZVORNA PORUKA: sahara

ma naravno da će proći, bili ste kod doktora ona zna najbolje i samo polako. Eto kod nas nosić curi li curi od sinoć al nema temperature i još ne hropi brohitis nadam se da će sve biti OK što i vama želimo user posted image

I ja zelim da tvoja puslica prodje sa par maramica i is is bronhitis, ljubac!

Neposredna veza do poruke: 12584
20.1.2010 22:16:13   
Apotekarka
Sahara nek brzo prođe taj osip,a valjda doktori znaju bitr ce curica ko bombona za 3 dana...ljubni je...
Ella h Kako je vrat,u mene ove zlijezde opet bole tamam se ponadam prosle ne bole one opet,izludit ce me...
Moj je kmezav nepodnosljivo i dalje i placuci zove mama kad ga treba uzeti,kad mu se spava,ruca i veceras tako kmeza ma-ma kroz plac i sta cu napravim flasu ranije i zaspao mi uz nju...Bas me smorio posteno,valja m,i se posteno istusirati da se malo opustim...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 12585
20.1.2010 22:21:10   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, znam da imamo temu o tome, ali moram te pitati:
Kako sad među tvojim curama?Mislim sad kad je mlađa blizu godine!

Izvinjenje ostalim, ali i ovo se tice beba2009.

još gore...sad ova mala haman prohodala, uzmia igračke svjesna ih, pa kad nešto želi ona to i uzme...a starija otima, sakriva. Eto počela sakrivati sokove, smokije sve po kući da joj farah neuzme a ja joj to i nedajem...al ona vidi farah jede svašta pa se boji za svoje. Neki dan išla maloj kupiti cipele za prvi rođendan...tačno sam morala apaurin popit umalo nervni slom nisam dobila. a ako je ko došao ona konta došli Farah pa odmah ljude okupira, ubi pričom, nemožeš ni kafu sa gostima popit ona drobi li drobi da bi bila centar svijeta.user posted image user posted image user posted image user posted image Sve se nadam dok krenem na posao da će biti lakše sa njih dvije, nju ću definitivno u obdanište a mlađu kod mame, pa kontam poželit će se pa će biti manje ljubomore. Neznam živa kako više sa njomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12586
20.1.2010 23:09:05   
iv@ncica
handy  ne  brini..ja  sam dobra  u prepravljanju..ma  sve  cu  ti  markirano  od  fusa  napravit..znas  nas  hercegovce  svercere  hahhahauser posted image user posted image  uostalom   za  cevape  bi  dala  i  broj  vise  grudnjaka hahaha..samo  ti  dođi  nama..pa  ce  nas   nooa  nadsa  savjest  trpat  u  27-cuuser posted image

sahara..zao  nam je  ..ali  dobra  si  tio  ne  se  sekirati  ni  paniciti..imas  pravo..drzimo vam  fige  da  sve  brzo  prođe..

za  grceve  je  najbolji  lijek..cekad  da prođu..ili  da   zabole  zubi  pa  da  zaboravi  na  stomakuser posted image user posted image na  kraju  jedino  pomoglo..ni  sirupi  Nurse Harvey's  ni  kapi  sab  simplex  i  ostale    nista nije  islo  dok  nije  proslo..a onda  nisu  ni  prosli  vec  zubi  dosli  i  tako  to...samo  cekati i  trpitiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 12587
20.1.2010 23:18:44   
Ella_H
Poz drage moje isla sam doktoru
dali su mi neke tablete za opustanje misica
i za bolove a evo nisam ih ni digla sutra ujutro user posted image
a kaze svakako nesmijem piti kao kad sam s djecom ma ludilo
ma za 7 dana kontrola i onda kao snimanje
Ammara saljem na spavanje jos malo a starijem dajem masti na volju sa crticima
haha
ljubim sve bebe
sahara nadam se da ce maloj biti bolje
apotekarko preko mene jos jedino voz nije presao a ostalo
me sve zgazilo

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 12588
20.1.2010 23:19:18   
Ella_H
ps od bolesti i stresova
ne ljudi da nemislite da sam promiskuitetna
hahahah

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12589
20.1.2010 23:28:32   
myb@by
Drage mame je li vam se ikada desilo da se beba probudi i pocne jako vristati.Moja Ajša je meni upravo priredila tu scenu.Ne mogu nikako da se smirim.Ne osjecam ni ruke ni noge.Bebi je uredno zaspala mada mislim da joj je nosic zacepljen i probudila se placuci.Pocela mi se i kocenuti i jedva sam je dozvala,mislila sam da mi ode user posted image user posted image user posted image user posted image .Nekako sam je uspjela smiriti i sada spava a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ne mogu doci sebi.Najgore je sto sam sama.MM radi

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12590
20.1.2010 23:30:07   
reallove
vjerujem da nasa generacija vec spava,Emin  nece da spava,prica on nesto,a mami kicma pucauser posted image user posted image user posted image ..vec je 12:30 ovdjeuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12591
20.1.2010 23:33:19   
Apotekarka
Ella h nisi jedina i ja tako cesto mislim sto bad meni ali vjeruj onda se nesto dobro desi sto mi da snagu za dalje....ljubim te
myb@by ma desava se inama svaku noc sanja,place u snu a jednom sam ga morala izvaditi iz krevetca jedva se usutio to tiu ona nesto sanja jos ako ti je danas puno svijeta bilo po kuci nama tad najgore bude ali nepoznatog njemu...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12592
20.1.2010 23:33:59   
reallove
IZVORNA PORUKA: myb@by

Drage mame je li vam se ikada desilo da se beba probudi i pocne jako vristati.Moja Ajša je meni upravo priredila tu scenu.Ne mogu nikako da se smirim.Ne osjecam ni ruke ni noge.Bebi je uredno zaspala mada mislim da joj je nosic zacepljen i probudila se placuci.Pocela mi se i kocenuti i jedva sam je dozvala,mislila sam da mi ode user posted image user posted image user posted image user posted image .Nekako sam je uspjela smiriti i sada spava a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ne mogu doci sebi.Najgore je sto sam sama.MM radi

desavalo se i meni,pa smirim ga nekako pa nastavi da spava,imao je cak jednom tu fazu pa oko 2-3 noci,redovno se budio placuci..ne brini..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12593
20.1.2010 23:34:36   
myb@by
Ma ne znam draga sta je,bili smo kod zaove veceras i puno joj se pricalo ali vjeruj mi ja ne prestajem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koliko sam se prepala.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12594
20.1.2010 23:35:45   
myb@by
Reallove,apotekarka hvala vam zaista ste me malo smirile,Sama sam u kuci i ovfo mi puno znaci user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12595
20.1.2010 23:36:40   
Apotekarka
Znam kako je i ja znam biti sama covjek se prepadne ali tio samo bebac sanja ruzno mora da sanja zaovuuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12596
20.1.2010 23:36:45   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by

pa ako je nosić nakapaj jooj šljeza malo , pa vidi...može bit da se zakocenula. sad nemogu da upratim jel je ti dojiš, ako da ukapaj joj svoga mlijeka i lezi pored djeteta, možda se danas sanjom malo više igralo pa preživljava. nemoj mila tako paničit čuj odeuser posted image user posted image user posted image user posted image , polako, tvoj miris će je smiriti lezi pored nje i spavajte zajedno.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 12597
20.1.2010 23:39:49   
myb@by
Hanady, doji draga ali bilo mi je nemoguce bilo sta ukapati u nosic koliko je vristala.Dusa moja malena je inace prava veselica pa mi je srce pucalo kad sam je vidjela onakvuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12598
20.1.2010 23:40:18   
reallove
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Znam kako je i ja znam biti sama covjek se prepadne ali tio samo bebac sanja ruzno mora da sanja zaovuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12599
20.1.2010 23:42:52   
Anoniman
Dobro veče.
sahara ljubi nam drugaricu, proći će to user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zaboravim da napišem da se, onaj osip ako se sjećate što je B imao kad su mu bila 2,3 mj. (po licu), stalno vraća user posted image Ima ga par dana pa se povuče i sve tako..... Reče mi neki dan dr., kad sam ga vodila na vakcinu, da je najvjerovatnije preosjetljiva koža a i da bi moglo biti sada zbog zime, od vjetra..... Nema koju kremu nisam probala i ništa.....

Uh jesam umorna..... danas sam se na poslu slomila, pa onda redovni moji radovi kuća, djeca, veš, ručak..... pih.... jedva čekam da mi djeca porastu da se naspavam i odmorim user posted image ..... a to će, vjerovatno biti kad se S uda i B oženi user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  502 503 [504] 505 506   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *