|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  655 656 [657] 658 659   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.2.2010 10:17:02   
Mya_81 RR
Ma, nisi najgora mama...ti si samo umorna mama...znam da se osjećaš grozno, ali umor nekada bude jači i nisi na to mogla utjecati...zato nemoj da si predbacuješ jer se takve stvari mogu desiti i najboljima user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 16401
24.2.2010 10:17:11   
anidla
joj frenki, nemoj tako....desava se....vjerovatno si bila premorena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 16402
24.2.2010 10:20:39   
frenkoza
duse moje drage user posted image user posted image sta bih ja bez vas... stvarno mi je tesko i krivim sebe jer mi ga je taakoo zao.... a znas kako je to sad... to ce se po kuci prepricavati daaaanimaa.... al sta ja mogu... nisam spavala 20 sati... i kad sam zaspala koo top....

al tako mi je zao mog bebija... sve sam plakala skupa s njim.... ja mu govorim sto nisi mamu tresno sakom da se probudi... trebo si me pljusnuti po nosu... a on se kroz suzice zaavalii od smijeha user posted image user posted image user posted image dusha moja maja

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16403
24.2.2010 10:20:47   
malena_t
I mi se pridružujemo čestitkamauser posted image Sretno Kerime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16404
24.2.2010 10:26:02   
marinčii
i mi čestitamo Kerimu 1 rođendan i želimo mu puno zdravlja ,ljubavi i veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 16405
24.2.2010 10:29:59   
Nellica
Frenkoza draga,

meni se ista stvar dogodila kad je Ana imala mjesec dana, jedva me je mm probudio, toliko sam bila umorna i iscrpljena , ona je jadnica plakala , a mm me tresao i mene i krevet, a ja k'o top.....

Nemoj da se osjećaš loše zbog toga.... samim time što si ovdje i što istražuješ i najmanju sitnicu savršena si mama...!

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 16406
24.2.2010 10:35:48   
Anoniman
Čestitamo drugu Kerimu rođ. user posted image user posted image
frenkoza, to se može svakome desiti, nije mu ništa hB bilo, a to što će se pričati po kući..... ma baš te boli briga!! Eto im user posted image user posted image
Ja ujutro rijetko čujem alarm sa mob., sreća pa me B probudi ili mm ili teta inače bi kasnila na posao user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 24.2.2010 10:38:24 >

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 16407
24.2.2010 10:35:53   
noaa
Sretni Rodjendani i od nasuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 16408
24.2.2010 10:37:24   
škorpija
osjecam se uuuzaaasnooo.... mislim da sam najgora mama na svijetu... dusa moja sav mokar od suza i crven.... joooojjj ja sam stvarno naaajgora kako sam tako zaspala da ga uopste nisam cula....

Fenkoza ne sekiraj se , nije njemu ništa od toga bilo, biće još puno plača, i plača i plača a ti treba hladne glave da ostaneš i kriviš sebe za sve što se desiuser posted image

Evo i ovdje da  poželimo sretan 1. rođendan Kerimu user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia mislim da ipak treba da popričaš sa Minjomuser posted image , pišolinac se popiškio čim sam mu stavila pelenu, ali naravno u kesicu je otišlo nedovoljno za analizuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 16409
24.2.2010 10:37:51   
Nunichi
Ma frenkoza nemoj brinuti, desi se svima. I neka prepricavaju po kuci, sta te briga, ti si s njim 24h, imas puno pravo biti premorena.
Mene mm jedva nekad probudi, a da te utjesim neku noc sam skinula sa Zare njen jorgancic i pokrila se. user posted image user posted image user posted image user posted image A ona dusa ostala tako otkrivena, mm bio budan, kaze da sam fino okrenula se, pogledala je i skunula s nje i stavila na sebe. user posted image Kakva sam ja mama?

Ljubac tebi i malenom... user posted image

Kerimu sretan rodjendan od nas, sve najljepse!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 16410
24.2.2010 10:40:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

neku noc sam skinula sa Zare njen jorgancic i pokrila se. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kraljica!!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 16411
24.2.2010 10:40:28   
škorpija
kriviš sebe za sve što se desi

sorry ovdje naravno treba da piše NE KRIVIŠ sebe, ma joj ja sma već pomalo ogulala na pojedine vrste plača (tipa: plačem zato što mi ne daš da gurnem prst u štekdozu  itduser posted image )

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16412
24.2.2010 10:42:08   
škorpija
A ona dusa ostala tako otkrivena, mm bio budan, kaze da sam fino okrenula se, pogledala je i skunula s nje i stavila na sebe. Kakva sam ja mama?

Ljubac tebi i malenom...

E ti si najgorauser posted image , ma ja sam čitala negdje da ne valja malu djecu previše utopljavati kad spavajuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16413
24.2.2010 10:44:52   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kazem ja frenkozi sve ima gore od goreg. user posted image user posted image user posted image
Upravu si za utopljavanje, posebno ovih beba sa atopijskim. user posted image user posted image
Izvlaka, izvlaka... user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16414
24.2.2010 10:45:37   
anidla
evo jedno pitanje....

Noa kad spaava vrlo cesto stenje u snu, kao da bez daha ostaje (Boze sacuvaj)....i to traje nekad oko pola minute....ili place,....to me bas brine...jel on to nesto sanja ili je nesto drugo u pitanju? zvukovi su strasni za cuti i bas me prepadne...dodje mi da ga odmah probudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16415
24.2.2010 10:48:39   
škorpija
anidla no sikkiriki ima čitava tema o tome link, nije ništa opasno i većini se dešava

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16416
24.2.2010 10:53:41   
marinčii
IZVORNA PORUKA: anidla

evo jedno pitanje....

Noa kad spaava vrlo cesto stenje u snu, kao da bez daha ostaje (Boze sacuvaj)....i to traje nekad oko pola minute....ili place,....to me bas brine...jel on to nesto sanja ili je nesto drugo u pitanju? zvukovi su strasni za cuti i bas me prepadne...dodje mi da ga odmah probudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to ti je normalno i nama se dešavalo često i sad nekad iako je rijeđe,vjerovatno nešto sanjaju 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16417
24.2.2010 10:54:10   
Anoniman
Frekoze,nemoj se kriviti nece mu nista biti od placa bila si premorena samouser posted image
Sta sam put,sto rece nunchi,otkrila Auser posted image user posted image Jos ej,budim se vidim otkriven ajd rekoh sad cu ja ustat jos 5min.i tako tih moji 5min.svedu se na dva sata spavnjauser posted image i tako A.ostene otkriven.
Skorpija,,pa mozel se navuc ta vrecica pa onda pempa ili ne??
Nego skini ga golog,,sat i pokrij dekicom samo i stas sjedi pored njega i lovi pi pi,user posted image ili,mu stavi meli gace ako znas sta je to,to su prije zene stavljale bebi kad nije bilo pempi.to je gumeno neznam kak da opisem i kad to napuni istresi u vrecicu .

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16418
24.2.2010 10:55:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

IZVORNA PORUKA: anidla

evo jedno pitanje....

to ti je normalno i nama se dešavalo često i sad nekad iako je rijeđe,vjerovatno nešto sanjaju 

anel,je sinoc hrko ko medouser posted image jadnicak nos zacepljen pa hrce ko veliki.U neka doba noci izasna guram mm.kontam on je da suti heheh samo ga razbudila na kraju.

Marinci,tek sad vidjeh pa kad dobiste drugi zubicuser posted image Jesul izasli skorz na povrsinu maslah bas mi je drago.

< Poruku je uredio felix -- 24.2.2010 10:57:27 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16419
24.2.2010 10:56:37   
škorpija
Skorpija,,pa mozel se navuc ta vrecica pa onda pempa ili ne??
Nego skini ga golog,,sat i pokrij dekicom samo i stas sjedi pored njega i lovi pi pi, ili,mu stavi meli gace ako znas sta je to,to su prije zene stavljale bebi kad nije bilo pempi.to je gumeno neznam kak da opisem i kad to napuni istresi u vrecicu .

eh može se staviti pelene preko ali onda ništa neće otiću u kesicu, svi su to već probali pa i miuser posted image . ma tako smo i iradili mm ga nosoa, pokriveng ručnikom 1,5 ali džaba,neće pa neće, moje dijete kulturno i neće da piški bez peleneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16420
24.2.2010 10:57:01   
frenkoza
sta bih ja bez vaas.... drage moje mamudze.... ja sam kriva na neki nacin.... sinoc mi je mm fino reko lezi spavaj kad dijete zaspe jer si iscrpljena i nenaspavana... a ja se zapricala na forumu do pola 1.... onda kad sam legla on se probudio i do 3 s njim... kad sam onda zasappaaalaaaa.... katastrofa stvarno.... hvala Bogu pa ga je neko cuo...

sve me u prsima zabolilo... zeludac glava... ma nije mi do zivota.... al imam vas da me utjesite user posted image ljubim sve

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16421
24.2.2010 11:00:03   
škorpija
frenkoza hvala bogu nije ništa bilo, kod tebe je sve završilo samo na suzama, ali o ovakvim situacijama sam ja govorila kad mame doje bebu u krevetu ležeći u gluho doba noći, čovjek misli da mu se to nemože desiti da tako zaspe, ali moja nena je uvijek govorila san je dušmanin. zato mame koje doje, naročito ove maje, maje bebice, noću samo sjedeći dojiti, nikad ne znate kad vas može san prevariti

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 16422
24.2.2010 11:05:27   
Anoniman
Kerimu SRETAN rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16423
24.2.2010 11:37:47   
Meri29
Sretan prvi rodendan malom drugu user posted image user posted image user posted image user posted image

Frenkoza user posted image no sikiriki, desava se kada smo aktivne mame. Gdje si ti, nije te bilo sto godinauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16424
24.2.2010 11:42:32   
frenkoza
evo me... pisala sam sinoc bambiju moju problematiku.... sve me nesto stiglo od kad sam se porodila pa nisam imala vremena cestito ni da se javim....

IM BAACK user posted image user posted image user posted image
zezam se.... tu sam i ne idem vise nigdje he he he

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  655 656 [657] 658 659   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  655 656 [657] 658 659   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *