|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  654 655 [656] 657 658   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
24.2.2010 8:30:07   
Mya_81 RR
Njoj nisam nikad davala da jede prije vadjenja krvi, ali samo zato jer smo uvijek išli vaditi nekako izmedju obroka. Ona ima noćni negdke oko 5, a oko 8, 9 idemo vaditi krv. Tako je i sada. Čekamo moju sestru pa ćemo to obaviti, a onda ima obrok u 10.

Inače, o tome nisam nikad ni razmišljala dok ti sad to nisi rekla.

Je li mu vrijeme da jede sad?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16376
24.2.2010 8:31:46   
Mya_81 RR
Eh, Enisa, hvala na odgovoru. Sad sam se sjetila da sam Minju natankala čajem jer smo malo prije skupljale urin...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 16377
24.2.2010 8:35:10   
škorpija
pa jeo je jadničak nekad u 3, možda bi mogao ozdržati ali nismo još ni urin nafatali pa bi moglo potrajati. hvala vam objema na odgovoruuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 16378
24.2.2010 8:54:41   
Anoniman
jutro mi smo zaspali oko 22.Ja ustajala dva put sirup davala joj izmorime to al jos danas abd.Nisam jutros mogla ustat odevst ga na kont.hehhe jesam lijena Pa sam zvala ped.kad mogu doci radi do 3.pa cemo ici popodne kad mm dodje s posla
Jedva cekam abd.da nasoj ped.odemouser posted image
Ljubimo vas

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16379
24.2.2010 8:56:55   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nellica

Drage moje dobro jutro,

Vidim da ste pretresle temu oko porodiljnog, meni je moja dr. otvorila bolovanje sa 37 - om nedjeljom trudnoće, ja je molila da mi otvori obično bolovanje , a porodiljno od datuma poroda, nije htjela,
rekla mi je da mi po zakonu od 37-e n. mora otvoriti porodiljno, a ja znam da nije tako.

I tako je ona meni ukrala jedan lijepi mjesec sa mojom bebomuser posted image user posted image user posted image , po rješenju, na posao se moram vratiti tačno na dan kada moja cura napuni 11 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

odgovor

:)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 16380
24.2.2010 9:02:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Srculence

IZVORNA PORUKA: felix

Cestitamo ZUBIC<user posted image user posted image user posted image
mI Smo dobro jedino malo nosic zezi al prehlade jake vise nema hb.Sutra idemo na kont.kod nase pedijatriceuser posted image
Zaboravila sam reci,da uzivam hraneci A.flasomuser posted image prije su to bile muke zive sada jede svaka 4sata kad gledi pojede po 195ml ili 240ml kako kad...Masalah jesam se i nacekala ovog trenutka,al eto ipak ga doceka hb.dragom sad uzivamo obadvoje.
Srculence,,kako nam je Dino ljubi ga punooo
user posted image user posted image

E vala Felix hvala dragom Bogu da je i Anelčić počeo jesti gledećiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kad se samo sjetim tvojih mukauser posted image ....Načekala si se ti a i vrijedilo je jel tako user posted image .Hvala Bogu!!!!

Dino je dobro samo ga taj nos zeza i zubići.Slabo mi jede sve po 100ml rijetko 140 ili 160 al ja mislim da je do zubićauser posted image .Pojede on naveče na spavanju 2 puta po 180ml....al preko dana sve po 100ml.Valjda će biti bolje.

Ljubi i ti svoje zlato puno!

ej,mila moja ma dobro je da je dinek zdrav.A vjerovatno je do zubova cim malo jede user posted image al eto opet bolje ista nego nista.
Kako slusa ,spaval u noci?
Ljubimo i mi vas,punouser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 16381
24.2.2010 9:03:27   
Hanady RR
Dobra jutar drage moje...
ja kasno legnem rano ustanem i baš mi nije ni do čega...starija mi kašljucala sinoć...sad ispade mlađa bolje ovaj virus podnosi od nje...beze.

Elem ja malo nvratih samo da šta kažem uz svoju jutarnju kafu dok one gledaju crtiće....meni ovo dođe ko kona na kafi :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 16382
24.2.2010 9:08:11   
Anoniman
handay tebi nikad osvanit dobro jutro,ako nije jedna jest druga bolesna:(
Al bit ce bolje abd.Uzivaj u kaficiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 16383
24.2.2010 9:16:20   
anidla
jutro user posted image

felix ne dam te nikom user posted image imas PP user posted image

skorpio, jesi li uspjela sa urinom? user posted image valja to sve pohvatati user posted image evo za druga Ajdina user posted image

cestitamo zubice user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16384
24.2.2010 9:20:21   
škorpija
skorpio, jesi li uspjela sa urinom? valja to sve pohvatati evo za druga Ajdina

jok vala, evo čekamo 1,20 minuta, mali neće da piša i gotovouser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16385
24.2.2010 9:20:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: sahara

Ima li neka zivotinja sto govori tata, ova moja nece da kaze tatauser posted image

Sahara Noa rekla mamauser posted image user posted image user posted image user posted image ostavila je neki dan s mojom mamom 2 sata i valjda mami dojadilo pa me stalno zvala ono dok je nju cuvala user posted image user posted image user posted image user posted image i ja ulazim u kucu kad ona mama mama mama 100 puta me zovnulauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , superuser posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 16386
24.2.2010 9:21:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: sahara

Ima li neka zivotinja sto govori tata, ova moja nece da kaze tatauser posted image

Pa znas da Zara ima takvu bebu. user posted image Samo moram pitati svekrvu gdje je nabavila. Ako nista posaljem ti svoju, jer joj je unucica vec utvrdila gradivo. user posted image

Pitaj obaveznouser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 16387
24.2.2010 9:22:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

skorpio, jesi li uspjela sa urinom? valja to sve pohvatati evo za druga Ajdina

jok vala, evo čekamo 1,20 minuta, mali neće da piša i gotovouser posted image

mama vode mama...još vode..i opušteno, evo user posted image za hrabru mamu i bebača dragog.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16388
24.2.2010 9:30:22   
škorpija
ma pio je mlijeko, čaj, vodu, ali neće i neće, danas izgleda ništa od toga, uzorke primaju do 10 user posted image

Neposredna veza do poruke: 16389
24.2.2010 9:33:41   
anidla
e misha mu...ja sam skontala kroz igru sa Noom, jednom mu puhnula pored pise dok sam ga gnjavila, i on me upiskio user posted image user posted image user posted image  

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16390
24.2.2010 9:38:41   
Nejrica
Dobro jutro svima!
Iako je nekakvo tmurno,meni je najljepse...danas nam je divan dan,divan dan,divan dan...mom Kerimu rodjendan...sad mi je veliki decko.
Pa ovo je i mamin drugi rodjendan,jer sam pocela zivjeti punim plucima odkad imam svoju mazu,mrvu.Loli ga mama najvise na cijelom svijetu i uvijek ce biti moja beba!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16391
24.2.2010 9:39:12   
Meri29
Dobro jutro, kako ste nam svi redom... Mi smo rano ustali, rucali, jos jednom odspavali, eno sad ljepotica kaki i smije se user posted image
Mi malo citale sta ste nam pisali dok smo bile gore u bolnici i bas sam se pravo raznjezila, ljubim vas sve user posted image user posted image user posted image Da mi je da joj sacuvam te razgovore ako nam izbrisu temu

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16392
24.2.2010 9:43:39   
Hanady RR
Nejrice sretan rođkas...želimo vam sve najbolje puno lijepih godina u zdravlju i sreći.

klik user posted image

bebe nam odrastaju...kaže moja mama čim napuni godinu nije više beba...a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image volim bebe po kući.user posted image

mei29..prekopiraj ono što želiš sačuvati...napravi svoj mali dnevnik...jer iapk nešto kontam bez obzira što i nije baš sigurno da će biti tog brisanja...pa neće valjda ovaj pdf postojati dok nam djeca ne nauče čitat.user posted image i ja sma dio toga prekopirala i sa nekih drugih tema...mi imamo mali kompijuterski dnevnik moje bebe sa RR-a.user posted image

< Poruku je uredio Hanady -- 24.2.2010 9:48:06 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16393
24.2.2010 9:44:16   
delly
nejrice sretan 1. rodendan i sve najbolje zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maksuz zato doslauser posted image user posted image user posted image user posted image ljubi ga

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16394
24.2.2010 9:46:22   
shejla
sretan rodjendan i od nas    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 16395
24.2.2010 9:47:56   
dafri
Sretan prvi rođendan Kerimuuser posted image user posted image

Mi smo u pola sedam ustali uff pravo sam nenaspavana a vrijeme je baš nikakvo,još danas idem kod zubara

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 16396
24.2.2010 9:48:23   
Mya_81 RR
Škorpija, baš mi je žao...znam kako ti je...ali ja se moram pohvaliti da sam sama danas uspjela izaći na kraj s Minjom i skupiti urin jest da se pokušavala vrtiti k'o luda user posted image Nadam se da ćeš uspjeti skupiti sutra ujutro user posted image I reci tom slatkišu da mu je bolje da sutra odradi piš piš da ja ne bih s Minjom popričala user posted image   A mi smo vam se malo prije vratili s vadjenja krvi i išli smo privatno jer nisam bila sigurna jesmo li zakasnili u polikiliniku, mislim ne znam dokad primaju uzorke urina i vade krv.

Ali sad mi nimalo nije žao što smo išli u privatnu kliniku jer je teta koja joj je vadila krv divna i Minja nije zaplakala niti sekunde. Baš je bila  iznenadjujuće mirna user posted image user posted image ....ja ostala u šoku...rek'o je li ovo moje dijete user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16397
24.2.2010 10:03:12   
Mya_81 RR
user posted image

Nejrice, želimo vam sve najljepše user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 16398
24.2.2010 10:11:40   
Anoniman
Sretan rodjendan Kerimu, zelimo ti puno zdravlja i da te mama i tata uvijek slusajuuser posted image , evo i jedan auticuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 16399
24.2.2010 10:14:19   
frenkoza
zenice moje

znate sta mi se jutros dogodilo.... mm otiso na poso ja spavala.... a moj bebi se probrudio i plaaakiooo user posted image user posted image user posted image meni pored glave ja ga nisam cula.... 45 minuta je on plako plako user posted image user posted image user posted image ... bio je sit mm ga nahranio, ali je htio vjerovatno da ga uzmem..... a ja ga nisam cula mada se dero iz sveg glasa.... svekar ga cuo dole i poslo svekija da vidi sta se desava sto toliko place.... ona me probudila....

osjecam se uuuzaaasnooo.... mislim da sam najgora mama na svijetu... dusa moja sav mokar od suza i crven.... joooojjj user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam stvarno naaajgora kako sam tako zaspala da ga uopste nisam cula....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

Neposredna veza do poruke: 16400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  654 655 [656] 657 658   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  654 655 [656] 657 658   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *