|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.2.2010 18:40:07   
Anoniman
amela, Nane je masallah neureko se... samo nek je sit i suh i po vas dan ljepota, a po noci samo malo se oglasi kao da kaze vrijeme je za hapu i nastavi spavati... zaspi oko 22 i spava do 11, s tim da doji svaka 3 sata u to vrijeme a kad je budan preko dana svaka 2 sata

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 16276
23.2.2010 18:40:59   
selina
IZVORNA PORUKA: amela2208
selina: Ja sam se "zalila" ovima sa vrhauser posted image user posted image user posted image user posted image sto su nam zatvorılı temu bebe2010 al eto mozemo i ode sve zajedno sa iskusnijim mamicamauser posted image user posted image  i kazu one ce nam pomoci u savjetima.  A to grcenje crijeva nisam cula.Kako Mela kako te slusa??? Ova moja ne urekla se dobro je...
pusa

melina je hvala bogu dobro samo eto isprepada me nocu kad je podojim i ona nekako na jedvite jade prodrigne i nakon toga mozda sat dva ona bljucne na usta i nos pa je neku noc malo zagusilo pa sam se bas prepala evo dvije noci nespavam kako treba samo nad njom bdim a inace je sve ok hvala bogu,sara masallah znaci sad fino doji?dajes li joj ikako vise flasicu?

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 16277
23.2.2010 18:57:38   
Anoniman
marinci gdje siuser posted image sto se nejavljas?
Bambi nane je maslah cim pije sok,ja anelu ni zamislit to nisam mogla dicu mrvi dat sok,,nije imao ni 3kg sa 2mjes kako trebauser posted image
Ljubi mi naneta
Amelauser posted image user posted image kako bebac slusa
nemam kad citat mm.i anel mi vise nad glavom zurim ljubim vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16278
23.2.2010 19:37:01   
Anoniman
felix draga, ma ja to njemu dam tek toliko da osjeti okus, to je mozda jedna ili dvije kasicice... nije to sad da mu dam punu flasu... nego na kasicicu dam jednu ili dvije... tako mu dam i rizne sluzi... ma ne ureko mi se, stvarno mi je dobar masallah...
kako je Anelko, kako napreduju zubici? dusa mala... ljubi mi ga puno...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16279
23.2.2010 19:45:06   
anidla
bambi user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16280
23.2.2010 19:47:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta ima kako si? kako nam je drugar? sta ima novoga?

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 16281
23.2.2010 19:47:51   
Honey3
evo nas opet da vas malo virnemo brzinskiuser posted image vidim bambi mi je tu negdje,pa kako si nam ti i tvoji medici,igra li se Sabina sa Nanetom,pusa vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16282
23.2.2010 19:49:27   
marinčii
marinci gdje si sto se nejavljas
ej draga evo me,danas ga vodili na vakcinu plako je malo l brzo ga je prošlo sad smo to riješili i mirni smo od vakcina do rođendana,ima svega 7 720gr mamin mali mršavko,a nije ni čudo kadf slabo papa al eto dobio skoro 600gr od prošlog mjeseca pa je to ok,ja sam danas ko malo bolje prehlada prolazi,kako nam je prijatelj Anel,nadam se da je bolje a i ti?!ljubimo vas punouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 16283
23.2.2010 19:50:20   
Anoniman
hej zaha, evo Sabina pjeva Nanetu od Andree Bocelia - Time to say goodbye... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i to na talijanskom...
ma ona da moze ikako da ga strpa u njedra i da ga nosa sa sobom to bi najradije... maloprije probala da ih slikam zajedno, reko hajde Sabina ti drzi braca a ja da vas slikam... ma kakav, od smijeha nije mogla umalo ga nije ispustila... ismijali smo se pravo...
kako je Esma i ostala armija?

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 16284
23.2.2010 19:51:18   
anidla
IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta ima kako si? kako nam je drugar? sta ima novoga?

;))

drugar je dobar masanla ;) evo spava od 3 sata ne znam sta misli veceras raditi user posted image

citam da nanetu dajes i sokica, pa evo i ja se mislim da li da svom pocnem pomalo davati, a mene draga bambi tako strah....a stvarno bih htjela...ovaj moj nece nista, ni vode ni caja pa reko da probam bar taj sokic da u pravim od jabuke...

fale mi nase zene....nekako smo se sve pogubile otkako smo se porodile user posted image

ljubni mi i Sabinceka ;=)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16285
23.2.2010 19:52:10   
marinčii
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

oho evo stigao mi papa test..ma odlican ko suza- ni ko curi mi nije ovakav bio, uvijek milijun upala i bakterija , terapija, hehehhe hb samo nek uvijek bude ovako.
evo i meni danas došao nalaz i super uredan ,baš sam odahnula jer sam ono posle poroda imala neku upalu zbog oni silni čišćenja što su mi radili 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 16286
23.2.2010 19:52:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

ej draga evo me,danas ga vodili na vakcinu plako je malo l brzo ga je prošlo sad smo to riješili i mirni smo od vakcina do rođendana,ima svega 7 720gr mamin mali mršavko,a nije ni čudo kadf slabo papa al eto dobio skoro 600gr od prošlog mjeseca pa je to ok,ja sam danas ko malo bolje prehlada prolazi,kako nam je prijatelj Anel,nadam se da je bolje a i ti?!ljubimo vas punouser posted image user posted image

ej marincii, sta ima draga kako si ti? masallah Matej veliki momak... meni to djeluje dovoljno kila... bitno je da je on zdrav, a kilaza manje  vise... blago se vama, vi se rijesili sad za sad vakcina, mi cemo primiti prekosutra... fuuuujjjjj

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16287
23.2.2010 19:54:46   
Honey3
Sabinica je legendauser posted image moji dobro hvala Bogu i onaj moj malecki nasmijava Esmu redovno ona se njemu grohotom smije,a on na pod legne od smijeha,ma to je sou pravi svaku noc....sad smo Esma i ja same oni otisli na trening...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16288
23.2.2010 19:56:32   
marinčii
moramo da se pohvalimo da smo konacno dobili jos jedan zubic, jutros pogledam kad izbila gornja jedinica
čestitamo na zubićuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 16289
23.2.2010 19:57:00   
Anoniman
ej,marinci drago mi je da su boce prosle user posted image mi smo to odavno rijesili hb.
A.spava nedam dugo samo pola sata da dremne pa budit ga da moze posle dobro odspavat mi cemo sutra kod nase pedijatrice abd.
Bambi,mila A.dobro desni tu i tam muce al nema jos nista ,bio mi nahladjen sad je bolje malo jedino nosic muci.Pa ovi dana smo samo na flasi ,jer nedajem gh.dok je nahladjen jer mi povrati ,valjda zakaslje se ruzno mu u grlu.
Od sutra papa gh.malo je ko bolje.
Anidla,nedam te nikomuser posted image user posted image user posted image (imas pp.)

< Poruku je uredio felix -- 23.2.2010 20:01:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16290
23.2.2010 19:57:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

citam da nanetu dajes i sokica, pa evo i ja se mislim da li da svom pocnem pomalo davati, a mene draga bambi tako strah....a stvarno bih htjela...ovaj moj nece nista, ni vode ni caja pa reko da probam bar taj sokic da u pravim od jabuke...

fale mi nase zene....nekako smo se sve pogubile otkako smo se porodile user posted image

ma znas sta, ja ne pratim bas previse kad sta uvoditi... a sad nije da to dajem kao obrok, nego tek toliko da dijete osjeti okus i da postoji jos nesto osim mlijeka... uzmem pola jabuke i izerendam na sitno i onda to procjedim kroz cjediljku u fildzan... toga nema jedva kasicica dvije... ali dovoljno da on osjeti okus jabuke... i to mu dam jednom ili dva put u sedmici... obzirom da mu ne smeta dojenju, ja dajem...

a fale i meni sve... evo bas sam spominjala ranije, nesto mi naumpala ona anamaria_at ako je se sjecas iz austrije zenica... od kako se porodila nista za nju ne znam...  i tako se sjetim mnogih zenica, ali ocito da smo okupirane drugim vaznijim stvarima i malenim stvorenjima... mada drago mi je kad se ovako malo sretnem na RR sa nekom od dragih mi zenica pa prebijemo koju mahalsku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 16291
23.2.2010 20:04:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anidla

ma znas sta, ja ne pratim bas previse kad sta uvoditi... a sad nije da to dajem kao obrok, nego tek toliko da dijete osjeti okus i da postoji jos nesto osim mlijeka... uzmem pola jabuke i izerendam na sitno i onda to procjedim kroz cjediljku u fildzan... toga nema jedva kasicica dvije... ali dovoljno da on osjeti okus jabuke... i to mu dam jednom ili dva put u sedmici... obzirom da mu ne smeta dojenju, ja dajem...

a fale i meni sve... evo bas sam spominjala ranije, nesto mi naumpala ona anamaria_at ako je se sjecas iz austrije zenica... od kako se porodila nista za nju ne znam...  i tako se sjetim mnogih zenica, ali ocito da smo okupirane drugim vaznijim stvarima i malenim stvorenjima... mada drago mi je kad se ovako malo sretnem na RR sa nekom od dragih mi zenica pa prebijemo koju mahalsku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem i meni mnoge zene fale user posted image ,,
I sto se nejave bar ponekad da su zive i zdraveuser posted image
Bambi,,ja sam A.davala tako kao ti nanetu sa 3,5mjes.po koju kap da osjeti.A sada maslah ga bilo jede ko velikiuser posted image A kako sam samo bio maji,,zato imam i danas dan taj komplesks sve se bojim da je malan nenapredan,,jer otkako se rodio samo gledam da jede,jede,jedeuser posted image user posted image Da mi bude bebli

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16292
23.2.2010 20:05:04   
marinčii

IZVORNA PORUKA: marinčii

ej marincii, sta ima draga kako si ti? masallah Matej veliki momak... meni to djeluje dovoljno kila... bitno je da je on zdrav, a kilaza manje  vise... blago se vama, vi se rijesili sad za sad vakcina, mi cemo primiti prekosutra... fuuuujjjjj
a je maleni lopuža moj evo ga skiči neće da spava cijeli dan nije zaspouser posted image ,pedijatrica kaže da je ok normalno jwe da sad po manje dobija na kilaži jer je veći i više se troši.ma glavno da je zdrav,,,vidi i Nane nam dobro napreduje ,baš mi je drago...sretno vam sutra na vakcini nadam se da ga neće puno boliti,ljubi i njega i S ..user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16293
23.2.2010 20:21:46   
frenkoza
ej zene moje... sve pokusavam da se uklopim u temu al mi se nikako ne da.... mnoge od vas me znaju sa iskekivanja djeteta.....

da vas pitam... zna li mi neko reci od cega bi bebiju mogla biti zelena stolica, osim od gladi.... mozda ima negdje ta tema al mi se ne da traziti....

jede fino masallah redovno..... ali stolica vec danima zelena

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16294
23.2.2010 20:32:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza

ej zene moje... sve pokusavam da se uklopim u temu al mi se nikako ne da.... mnoge od vas me znaju sa iskekivanja djeteta.....

da vas pitam... zna li mi neko reci od cega bi bebiju mogla biti zelena stolica, osim od gladi.... mozda ima negdje ta tema al mi se ne da traziti....

evo jedan fin site...mislim da ga je teacherica postavila...sve boje i dezeni i sta znaceuser posted image

http://similac.com/feeding-nutrition/diaper-decoder

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 16295
23.2.2010 20:40:06   
frenkoza
ee hvala puno.... otprilike sam nasla odgovarajucu.... u glavnom nista strasno.... mada cu mu probati promijeniti dohranu.... a mozda da se usudim kao i bambi pa da mu dodam malo neku kabukicu iscjedjenu.... da malo proba ukusa....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16296
23.2.2010 20:50:09   
Anoniman

ee hvala puno.... otprilike sam nasla odgovarajucu.... u glavnom nista strasno.... mada cu mu probati promijeniti dohranu.... a mozda da se usudim kao i bambi pa da mu dodam malo neku kabukicu iscjedjenu.... da malo proba ukusa....

koliko je sad bebi Abdulahu? oko tri mjeseca...jel tako...ja vala ne bih jos...ali opet to je na tebi....ako je na AD-u daj mu vode i caja od komoraca...eventualno nekad kamilice...ali sokove ja jos ne bih

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 16297
23.2.2010 20:58:19   
frenkoza
pa ne znam... vidjecu... on doji i dohranjujem ga aptamilom.... kontam mozda da mu promjenim na hipp ili neku drugu dohranu... al vidjecu jos .... nego onako zanimljivo mi bi, bambi je iskusna mamica pa nekako imam povjerenja.... al vidjecu.... neka jos malo

10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16298
23.2.2010 20:59:38   
Anoniman

kod nas je bila zelena stolica takodje ped.rece da je od hrane tj.ima zeljeza u hrani dosta pa zato je zelena neka te nebrine ako fino napreduje,i dobija na kg.user posted image

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 16299
23.2.2010 21:02:58   
Srculence
IZVORNA PORUKA: felix

Cestitamo ZUBIC<user posted image user posted image user posted image
mI Smo dobro jedino malo nosic zezi al prehlade jake vise nema hb.Sutra idemo na kont.kod nase pedijatriceuser posted image
Zaboravila sam reci,da uzivam hraneci A.flasomuser posted image prije su to bile muke zive sada jede svaka 4sata kad gledi pojede po 195ml ili 240ml kako kad...Masalah jesam se i nacekala ovog trenutka,al eto ipak ga doceka hb.dragom sad uzivamo obadvoje.
Srculence,,kako nam je Dino ljubi ga punooo
user posted image user posted image

E vala Felix hvala dragom Bogu da je i Anelčić počeo jesti gledećiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kad se samo sjetim tvojih mukauser posted image ....Načekala si se ti a i vrijedilo je jel tako user posted image .Hvala Bogu!!!!

Dino je dobro samo ga taj nos zeza i zubići.Slabo mi jede sve po 100ml rijetko 140 ili 160 al ja mislim da je do zubićauser posted image .Pojede on naveče na spavanju 2 puta po 180ml....al preko dana sve po 100ml.Valjda će biti bolje.

Ljubi i ti svoje zlato puno!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *