|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište u Banja Luci
16.9.2009 17:47:58   
željana
evo i ja da se javim na ovu temu.Porodila sam se isto na paprikovcu prije 4,5 godine . Sad opet čekam bebu aBd u januaru pa me zanima kakvo je sad stanje tamo. Prvu trudnoću mi je vodila dr. Draganović i ja takođe mogu reći samo riječi hvale za nju.Što se tiče porodilišta nisam imala ružno iskustvo ali to je bilo kao što sam već napisala prije 4.5 godine.

(odgovor članu honey84)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Porodilište u Banja Luci
17.9.2009 10:12:56   
mišur
Ja sam se porodila prije 1,5 godine...
Što se tiče stanja, pa ovako...Renovirali su rađaonu, ali to nam baš nešto i ne znači, bar meni nijeuser posted image
Babinjare mislim da nisu sređivali, onako sve je dotrajalo i oronulo...
Sreća pa se ne bude dugo gore, i što sve nekako brzo prođe..

Ono što mene zanima je zašto je Banja Luka jedan od rijetkih gradova u BiH u kojima nije dozvoljeno očevima da prisustvuju porođaju supruge?
Zna li neko od vas nešto o tome?
Ja sam se pravo zainatila da saznam razloge i kada će to biti dozvoljeno, pa ću uputiti jedan dopis Kliničkom centruuser posted image user posted image

(odgovor članu željana)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Porodilište u Banja Luci
20.9.2009 19:23:56   
Jello
Hej, evo mene..U četvrtak sam išla gore i čekala 3 sata dok slučajno nisam saznala da dr Drganović nema.A sestra mi rekla da čekam:(.Užas...U petak išla opet i čekala čak pet sati pošto je dr imala porodjaj pa neke hitne slučajeve , ali sam je na kraju dočekala i isplatilo se.Ja sam imala jedan pregled i jedan susret s njom  ,ali više ti i ne treba da vidiš kako je neko fin i dobar. Mene sad brine što više ne daju da ti tvoj dr dodje na porod bez obzira što se s njim tako i dogovoriš.
Mišure u petak dok sam čekala došla je devojka koja je trudna 4 meseca i iz Nemačke  su i ona i muž pa su se u hodniku raspitivali kod sestre o doktorima, pregledima i između ostalog da joj muž prisustvuje porođaju. Sestra je tako grubo odragovala da je to strašno.Prvo je govorila da se to  ne može, da im je tako naređeno , a da one nemaju ništa  s tim, pa kad je devojka pitala može li poslati neku molbu ili da dođe do nadređenih i pita pošto njima nisu bitne pare da bi im se to odobrilo jer imaju veliku želju ova je poludela. Citiram ti:"idi kući, lezi i raširi noge pa neka gleda koliko hoće jer to mu je lepše nego ono što bi inače video" pred svima u čekaoni.E sad šta je razlog stvarni Bog neka zna.
Ja bih iskreno bila najsrećnija da ima privatno porodilište i onda bi svašta mogle i ne bi se trebali brinuti o uslovima ali sad tako je kako je.

Pozdravčić










(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Porodilište u Banja Luci
22.9.2009 8:52:21   
mišur
I ja bih bila najsretnija da postoji privatno porodilište, pa bih fino platila i očekivala dobru uslugu..
Za tu sestru i njn komentar, stvarno ne znam šta bih drugo rekla, osim da je primitivka...
Mada ima i jako finih sestara, ali eto ima i budala...
Koliko znam, odnosno koliko je meni logično, prisutvo tate nije moguće zato što u rađaoni imaju dva kreveta za porođaj, pa valjda zbog toga...Ne vidim nijedan drugi razlog!
Poslaću im upit, pa ako ikad dobijem odgovor, obavjestiću te..

Što se tiče čekanja dr Draganović, tako je i meni bilo...Satima sam čekala iako bi se s njom ranije dogovorila- vizite, studenti, operacije, porođaji...Nikad je dočekati! Ali tako je sa svima, ne samo sa njom..

I kad sam se ja porađala, nisu dali da tvoj dr dođe na porod, već onaj koji te zakači u smjeni..
U smjeni uvijek budu tri dr, pa koji tebe zakači...

Ja sam čak imala dogovoreno sa Draganović da me porodi na drip u ponedeljak, pošto sam bila prešla termin preko 9 dana, a ona je taj ponedeljak bila dežurna...Međutim, meni je porođaj krenuo u subotu, kad ona nije radila i u nedelju sam se porodila, kad ona opet nije radilauser posted image

(odgovor članu Jello)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Porodilište u Banja Luci
20.10.2009 13:18:10   
Milena 80
Drage moje, evo sasvim slučajno dođoh na ovaj forum.Pošto sam i sama majka,razumijem i proživljavam sve što muči sve naše buduće mame.Drago mi je što su današnje žene,puno slobodnije u odnosu na naše majke,koje su se baš pomučile,zato što je bilo sramota, pitati,govoriti ili zatražiti nečiju pomoć...... jer prosto,to je bila taboo tema!
E sad, svi znamo,kakvo je trudnoća teško stanje,a o babinama da i ne govorim. U potpunosti se slažem sa komentarima, da je naše osoblje u porodilištu KATASTROFA! Ne radi se tu o tome da smo mi peke,ili razmažene kako one to gore krste,ljudi, one su grozne! Ja bih tu napravila selekciju!Fino, ko je živčan,nije sposoban da radi sa ženama koje su se upravo porodile.A ne, da se na meni neko istresa,a i onako sam sva nikakva od svega!!! Ne kažem ništa za doktore,ma njih pošteno i ne vidiš,a i stvarno su fer i korektni,svi...
Al sestre, ne vjerujem da igdje ima gorih!Vjerujte mi da sam se i svađala sa njima,pogotovo sa glavnom sestrom,koja je kao tu Bog i batina.Ne daj Bože da su one tu da pomognu,nego da sole pamet kakav je moj mentalni sklop.Stvarno sam ogorčena,i imam grozna iskustva sa njima,jer sam se ja porodila prije 16 mjs.!
Vjerujte mi, ja bih iskreno voljela kad bi postojalo i privatno porodilište.Jer stvarno iz iskustva,znam da privatnici mnogo više vode računa o svojim pacijentima.
Veliki pozdrav svim budućim mamama,i  sretno!!!!


_____________________________

Lana i Đorđe

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Porodilište u Banja Luci
25.10.2009 17:17:48   
anajid
Pozdrav svim buducim mamicama!Ja sam iz okoline BL,u sestom sam mjesecu trudnoce i imam veliku frku oko svega toga!Svasta sam se naslusala i bas se bojim!Molim vas da se javljate i podjelite sa nam iskustva,a i da nam preporucite sta kako,treba veza ili ne,pare????????

(odgovor članu Milena 80)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Porodilište u Banja Luci
26.10.2009 17:08:19   
mišur
Anajid,

evo ja sam tu uglavnom svaki dan, pa slobodno pitaj sve što te zanima...
I sama sam opet u drugom stanju, sa drugim djetetom, pa ću ti rado pomoći...

(odgovor članu anajid)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Porodilište u Banja Luci
28.10.2009 12:33:18   
Milena 80
Draga Anajid,   nema razloga da se plašiš,vidjećeš,sve to vrlo brzo prođe. Porođaj nije bezbolan,ali nije ni strašan vjeruj mi,sve se to zaboravi iste sekunde kad rodiš. Kad sam se ja porađala nisam imala nikoga,ali ti savjetujem da već potražiš nekoga,Vjerujem da ovdje ima žena koje ti mogu pomoći oko toga. Što se tiče plaćanja, ja sam počastila babice koje su bile tu kad sam rađala, jer su one najveću ulogu odigrale.... Možda možeš da počastiš neku babicu na odjelu, vjerujem da bi ti bila od pomoći,za sve.
Puno te pozdravljam.......


_____________________________

Lana i Đorđe

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Porodilište u Banja Luci
12.1.2010 20:48:35   
euridika
Caos, narode!
Moj bebac i ja cemo jos malo u porodiliste. Zivim u BL, i interesuje me nekoliko sitnica.
Procitah dosta o Paprikovcu, ali me jos zanima da li beba bude sa mamom svo vreme?
Da li se moze nositi dodnji ves ili mrezaste gacice?
Sestra mi je govorila kako je u NS, ali ovde bas i nemam nekoga ko se skoro porodio?
Hvala!
p.s. Mi jedva cekomo da se rodimo! user posted image

(odgovor članu željana)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Porodilište u Banja Luci
17.1.2010 0:14:12   
Milena 80
Ćao draga!
Ja ću ti prenijeti svoje iskustvo,a rodila sam prije 19 mjeseci.
Kad se tek porodiš prvi dan,neće ti puno donositi bebu, samo da je podojiš..(razlog je taj što si umorna,puste te da malo odmoriš,
a i beba mora proći preglede i vakcine) E sutradan već,beba je uglavnom kod majke,odnesu je u vrijeme obroka,moraš i ti jesti,ali vrate je brzo... uveče se bebe kupaju,a to potraje,pa ti bebu donesu poslije 10 sati,i cijelu noć se družite, do ujutro oko 5-6 sati.....
Pošto kažeš da ćeš uskoro gore.... ja ti  od srca želim puno puno sreće!!!!
Pozdrav.... user posted image


_____________________________

Lana i Đorđe

(odgovor članu euridika)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Porodilište u Banja Luci
17.1.2010 0:20:32   
Milena 80
A da, što se tiče gaćica....  naravno da možeš da ih nosiš,samo što ćeš ih morati skinuti u vrijeme vizite.A to je ujutro,negdje između 8-9 sati....  ali ništa se ne sekiraj, babice te napomenu....

_____________________________

Lana i Đorđe

(odgovor članu Milena 80)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Porodilište u Banja Luci
18.1.2010 13:21:21   
mišur
Evo ja ću potvrditi ovo što je napisala Milena 80...
A porodila sam se prije 21 mjesecuser posted image

Bebice su uglavnom sa mamama, sem kad se kupaju, presvlače ili pregledaju, a što se tiče veša, kao i donjih dijelova pidžame, jedino se trebaš istih osloboditi ujutro kad je vizita..
Zato su tu sestre koje ujutro prije vizite galame hodnicima " Žene, skidajte gaće, sad će vizita!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milena 80)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Porodilište u Banja Luci
29.1.2010 16:30:09   
Trudi
Imam dva pitanja pa molim cure iz BL da odgovore:

1. Postoje li apartmani za porodilje na Paprikovcu?
2. Radi li se epiduralna anestezija?

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Porodilište u Banja Luci
30.1.2010 22:47:40   
Milena 80
user posted image   Joj draga moja, nisam ti sigurna, ali mislim da je odgovor na oba tvoja pitanja, ne! Nažalost!
Za epiduralnu sam gotovo sigurna da ne rade, ali za apartmane, stvarno ne znam....user posted image nismo ti mi na tom nivou, opet kažem, nažalost!  
Pozdravčić!!!


_____________________________

Lana i Đorđe

(odgovor članu Trudi)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Porodilište u Banja Luci
1.2.2010 22:09:54   
Trudi
Hvala, Milena, imala sam neki osjećaj da je tako, ali nadala sam se da griješim...

Ima li koja iskustva sa dr Dragicom Draganović-Todorović?

(odgovor članu Milena 80)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Porodilište u Banja Luci
4.2.2010 14:06:39   
mišur
IZVORNA PORUKA: Trudi


Ima li koja iskustva sa dr Dragicom Draganović-Todorović?





Dr Draganović mi je vodila prvu trudnoću i nažalost nije me porodila, jer nije bila njena smjena.
Pošto sam, zbog toga što sam prešla termin, bila ostavljena u bolnici na Patologiji trudnoće, nisam na porod išla od kuće već iz bolnice, pa su me svi na tom odjeljenju znali kao njenog pacijenta...Zahvaljujući njoj, naravno!
Tako i dr koja se zadesila u smjeni  i koja me porodila, dr Jeftović Rosa, znala je da sam njen pacijent i inače je bila super...
Dr Draganović je malo čudna u kontaktu sa pacijentima, nema tu neku dozu prijatnosti i ljubaznosti..Ona kaže kako jeste i to je ono što ćeš izvući od nje!
Ali na milion strana sam o njoj čula sve naj naj kao velikom stručnjaku i kao takva je poznata i među svojim kolegama...

(odgovor članu Trudi)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Porodilište u Banja Luci
4.2.2010 23:12:38   
Trudi
Mišure, baš ti hvala na odgovoru! user posted image U suštini, bitnije mi je iskustvo i znanje nego ta prijanost.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Porodilište u Banja Luci
22.2.2010 13:12:18   
pikolino
Zdravo drage moje mamockeuser posted image ...I ja sam iz Banja Luke,u 6-om sam mesecu i mnogo mi znace ohrabrenja na ovom forumu...Za sada me zanima gde se drze vezbe za trudnice,koliko kostaju i moze li mi neko reci broj telefona na koji mogu zakazati i ja pa da malo i zajedno vezbamo dan Duser posted image ...pozzzzz

(odgovor članu željana)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Porodilište u Banja Luci
28.2.2010 19:58:59   
Jello
E drage moje evo mene napokon.Ja sam se porodila pre 4 meseca i možete videti da sam skoro i ja bila u istim dilemama. Prvo pikolino broj teta Nade koja drži vežbe za trudnice ti je 065/612-556.Javi joj se i ona će ti poslati poruku kad počnu vežbe i tu prvu sedmicu imaš svaki dan ,a kasnije jednom sedmično do prođaja.To ti je super stvarno jer će ti koristiti ,a i družiš se sa ostalim trudnicama.Košta svega 50 KM i ja mislim da je to džaba. Trudi dr Draganović je meni vodila trudnoću poslednja dva meseca i stavrno je dobar stručnjak.Kao što ti je Mišur rekla nije baš ljubazna i zna malo isprepadati , ali to je samo zato što je jako oprezna i želi sve neželjeno da isključi.Kasnije sam čula da je ona imala nesrećan slučaj u porodici i zato su njeni pregledi baš temeljni ,ali to ne treba da te palši nego ohrabri jer ćeš znati da joj ništa neće promaći. E što se tiče porodilišta...Ja sam bila dva dana na patologiji i nije bilo tako grozno kako sam očekivala. 2.11. mi je pukao vodenjak u 23:45 i odmah sam dobila bolove na 5 min i spustili me u rađaonu. Tamo su bila dva dr i dve babice.Nisu baš bili divni pa im zato ne bi ni pominjala imena.Moja princeza Nađa je bila lenčuga pa nije htela da se okrene (bila je na zadak) tako da je posle 4 sata mučenja morao carski. Malo pre 4 sata ujutru mi je došao dr Saša Savić koji je divan,divan,divan...user posted image On mi je na kraju i uradio carski i to jako lepo i stručno.On je inače i šef odjela. Probudila sam se dvadeset min posle i to u čajnoj kuhinji intezivne pošto nisu imali preznih soba pa su me tu smestili. Tu je kafu kuvala neka grozna osoba (med.sestra) koju sam molila pola sata da mi kaže šta sam rodila i jel beba dobro, a ona je smao ponavljala:nisam ti ja bila na porodjaju ,ne znam i nemoj biti dosadna.Nije se udostojila ni da pita nekoga.Posle je došao dr Savić i rekao mi da je sve ok i da sam rodila devojčicu. Tu ženu sad kad bi videla istukla bi je jer sam preživela pola sata pakla. Posle su me prebacili na odjel na 4 .sprat i gore su svi bili ok sem pedijatrice koja nije baš uračunljiva.Malo dobra, malo odvratna,malo histerična i tako... beba je uglavnom s tobom stalno sem tri sata dnevno.Kad je vizita ,kad je ručak i kad je kupaju...Ja sam gaće smela da nosim i kad je vizita jer me nisu pregledali pošto je carski.Samo su mi kad sam pošla izvadili konce i pregledali ranu. Sestre i babice  su ok ako si i ti prema njima ponašaš kao prema ljudima. Sa mnom je ležala neka luđakinja koja je sve vreme nešto naređivala,galamila, ponižavala ih pa je nisu mogle podneti ,ali inače su stavrno sve ok. Čistačica stalno ide i čisti tako da je i to ok. Videćete kad se porodite i kad vidite i svu onu krv i ostalo više vam ništa nije strano. Mislite samo na svoju bebu,da je podojite i imate mleka. Eto to je to ukratko.Ako nekoga nešto posebno intersuje neka pita jer je meni to sad sve sveže. Hvala Mišure još jednom jer si ti meni puno pomogla...Pusa svima

(odgovor članu pikolino)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Porodilište u Banja Luci
6.3.2010 22:11:48   
mišur
IZVORNA PORUKA: Jello

E drage moje evo mene napokon.Ja sam se porodila pre 4 meseca i možete videti da sam skoro i ja bila u istim dilemama. Prvo pikolino broj teta Nade koja drži vežbe za trudnice ti je 065/612-556.Javi joj se i ona će ti poslati poruku kad počnu vežbe i tu prvu sedmicu imaš svaki dan ,a kasnije jednom sedmično do prođaja.To ti je super stvarno jer će ti koristiti ,a i družiš se sa ostalim trudnicama.Košta svega 50 KM i ja mislim da je to džaba. Trudi dr Draganović je meni vodila trudnoću poslednja dva meseca i stavrno je dobar stručnjak.Kao što ti je Mišur rekla nije baš ljubazna i zna malo isprepadati , ali to je samo zato što je jako oprezna i želi sve neželjeno da isključi.Kasnije sam čula da je ona imala nesrećan slučaj u porodici i zato su njeni pregledi baš temeljni ,ali to ne treba da te palši nego ohrabri jer ćeš znati da joj ništa neće promaći. E što se tiče porodilišta...Ja sam bila dva dana na patologiji i nije bilo tako grozno kako sam očekivala. 2.11. mi je pukao vodenjak u 23:45 i odmah sam dobila bolove na 5 min i spustili me u rađaonu. Tamo su bila dva dr i dve babice.Nisu baš bili divni pa im zato ne bi ni pominjala imena.Moja princeza Nađa je bila lenčuga pa nije htela da se okrene (bila je na zadak) tako da je posle 4 sata mučenja morao carski. Malo pre 4 sata ujutru mi je došao dr Saša Savić koji je divan,divan,divan...user posted image On mi je na kraju i uradio carski i to jako lepo i stručno.On je inače i šef odjela. Probudila sam se dvadeset min posle i to u čajnoj kuhinji intezivne pošto nisu imali preznih soba pa su me tu smestili. Tu je kafu kuvala neka grozna osoba (med.sestra) koju sam molila pola sata da mi kaže šta sam rodila i jel beba dobro, a ona je smao ponavljala:nisam ti ja bila na porodjaju ,ne znam i nemoj biti dosadna.Nije se udostojila ni da pita nekoga.Posle je došao dr Savić i rekao mi da je sve ok i da sam rodila devojčicu. Tu ženu sad kad bi videla istukla bi je jer sam preživela pola sata pakla. Posle su me prebacili na odjel na 4 .sprat i gore su svi bili ok sem pedijatrice koja nije baš uračunljiva.Malo dobra, malo odvratna,malo histerična i tako... beba je uglavnom s tobom stalno sem tri sata dnevno.Kad je vizita ,kad je ručak i kad je kupaju...Ja sam gaće smela da nosim i kad je vizita jer me nisu pregledali pošto je carski.Samo su mi kad sam pošla izvadili konce i pregledali ranu. Sestre i babice  su ok ako si i ti prema njima ponašaš kao prema ljudima. Sa mnom je ležala neka luđakinja koja je sve vreme nešto naređivala,galamila, ponižavala ih pa je nisu mogle podneti ,ali inače su stavrno sve ok. Čistačica stalno ide i čisti tako da je i to ok. Videćete kad se porodite i kad vidite i svu onu krv i ostalo više vam ništa nije strano. Mislite samo na svoju bebu,da je podojite i imate mleka. Eto to je to ukratko.Ako nekoga nešto posebno intersuje neka pita jer je meni to sad sve sveže. Hvala Mišure još jednom jer si ti meni puno pomogla...Pusa svima



Čestitam na princeziciuser posted image user posted image user posted image

Žao mi je što je na kraju sve tako ispalo, ali najbitnije od svega je da ste ti i beba dobro...
Sve te muke budu i prođu i brzo se zaborave kad u naručju imamo svoje bebane...
Da nije tako, ja sad ne bih čekala drugu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jello)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Porodilište u Banja Luci
11.3.2010 20:50:18   
Jello
Hvala ti Mišure puno:)Čestitam i ja tebi na bebici koju čekaš.Da sve bude u redu do kraja i da se što lakše porodišuser posted image U pravu si što se tiče toga da se sve odmah zaboravi. Ja bi isto odmah sad rodila drugo dete samo da smem zbog carskog.

Pusa

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Porodilište u Banja Luci
21.3.2010 19:49:43   
joni
e drage moje ja sam prvu ćerkicu rodila 1999 drugu 2002 a sad mi je termin 10.6.na moj rođendan prvi put sam rađala 13 sati imala sam i dobru vezu i platili sve moguće od portira pa do doktora u svim smjenama al nije išlo nisam se mogla otvorit a beba je bila u takvom položaju da nije mogao carski sjećam se da me ja jedna sestra mazila druga kvasila gazom usta doktorica masira da se lakše otvorim a pored mene se žena porađa i stenje a one se deru na nju ušuti uplašićeš ženu što se dereš kao da se ona ne porađa strašno meni je tako bilo žao te žene drugu ćerkicu sam rodila za 3 sata i bolje sam prošla što se tiče sestara na paprikovcu nisam imala neprijatnosti prvi put sam ležala na trećem drugi put na četvrtom spratu bilo je to davno pa me zanima šta se nosi sa sobom u bolnicu jednom sam nosila svoju spavaćicu drugi put nisam nosilo se sve njihovo jel to ima veze koji je sprat i šta se nosi kad se ide po bebu user posted image

(odgovor članu Jello)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Porodilište u Banja Luci
22.3.2010 12:58:25   
mišur
Joni,

prvo čestitam na trećoj bebi, svaka ti čast!!!
Ja sam prvi put nosila svoju spavaćicu, mada sam mogla uzeti i njihovu, bila je stvar mog izbora...
Koliko znam, ni sad se nije ništa promijenilo, sve je tebi na volju.
Svoje stvari u kojima dođeš skineš i predaš mm, a ostaješ u toj ili njihovoj spavaćici.
Ja sam bila na IV spratu i ne znam da ima neke razlike u spratovimauser posted image

Što se bebe tiče, mm ili neko od rodbine taj dan kad se izlazi kući donese garderobicu za bebu i mamu, i dok se mama spremi, sestre obuku bebicu i svi zajedno ste na zadnjim konsultacijama  kod pedijatra.
Sve je ovo bilo prije 2 godine, ali nisam čula da se bilo šta promijenilo...


(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Porodilište u Banja Luci
22.3.2010 20:30:38   
joni
pa onda se i nije ništa promjenilo sem što sam ja prije 8 godina nosila 2 benkice kapicu i 3 ili4 pamučne pelene da umotaju štručicu a sad odjelce benkicu pampers i švedsku,da ja nisam nosila pampers u bolnicu a sad treba još nisam ušla u 8 a ja danas kupila nosiljku i švedske a tata odjelce i benkicu za iznjet iz bolnice ne smijemo reć nikom babe bi nas udavile a mi ne možemo dočekat hodali smo po bebi šopovima i razočarana sam cijenama e da dva doktora su mi rekla da je dječak pa mi kupili sve plavo ako su se zeznuli.... hahaha sa prvom curicom dr Ristić mi je rekao da je curica pa kupili sve crveno pa kako je i druga princeza nismo ništa uzimali a sad smo gori nego prije 11 godina a što se tiče stvari za mene tata neće radit pa će imat vremena donosit a mama mi živi ispod bolnice ipak bolje da nosim svoje joj sve sam zaboravila sem porodauser posted image

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Porodilište u Banja Luci
23.8.2010 10:34:49   
ivancep
Pozdrav svim trudnicama iz BL.
Ja ulazim u deveti mjesec, pa bih se voljela pripremiti na neke tehnicke stvarcice u naseg porodilistu. Ako ima neko ko je nedavno boravio gore...please, javite se.
Pozzzz

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *