Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
neka vas malo u neizvjesnosti jos me i mm sada zafrkava da kupim test pa ako jesam da otkazem covjeku apartman jer ce on sam onda sa lanom u neki hotel na more
ama ženo što da otakuzej more... nema potrebe... odše na pregled, konstatuju trudnoću i sve 5....pa biće ti lkaša nego poršla...da je istatrudnoća već bi ti sad polako mučnine osjetila
more ti neće škoditi smao ti može olakšati.....
joj ja jedva čekam test odoh pržit argentinske ćevape za ručak a sve gledam da ne javiš da me ne mimoiđe rezultat testa
Poz drage i bebice. Felix i kod mene zestoka vrucina, i A. stalno gol paradira srecom nema incidenata ali sam ipak u pripravnosti. Teacher i ja pratim situation "trudnoca" . Tekja taj hadis od Poslanika s.a.w.s je jako ucinkovit,kao i svi ostali samo kad bi ga se pridrzavale hehe trecina voda, trecina hrane, i trecina prazan, jer zaista tesko je i ibadetit ako se napuses ko balon evo jos malo i Ramazan pa se treba pripremati malo nafilu postiti. Uzbudjena sam jako zene dolazi Ramazan polako trudit cu se da ga dostojanstveno docekam a i ispratim sama ko uvijek .
tiki, prognoziram da ce ti ova sad trudnocauser posted image ...biti totalno drugacija nego sa Lanom, lagana, bez mucnina, jer uglavnom bude takouser posted image ...a jesi ti pesimista...ma bjezi tamo, nabaci osmijeh
E upravu si, ja odavno veceg pesimiste nisam vidjela, kod tiki je casa uvijek do pola prazna a ne puna. ja se ne volim time voditi kako je nesto bilo, po tome ja Igora ne bih uopste imala da sam tako razmisljala.
tekja kako pravis taj uljevak od sira moLJim te...
konooo mi dosli iz hodnje, sve smo isli pjeske u povratku jer nije radio prevoz zbog druga tadica, a tamo isli taksijem.
i kako nisi upratila kada je Mateju rodj, kad i meni 10-tog hm.....
IZVORNA PORUKA: felix Je li ko citao sta od Jo-a Nesbo-a? Moje otkrice godine
dobra si ti koka sta ti fali A sta ti je to dole
ne fali felix, ama ne fali...ima viska
sta te briga sta mi je dole e to je skandinavski pisac krimi romana, kako covjek pise, ne mozes knjigu da ostavis ni sekund ...ja danas kupila jos jednu
IZVORNA PORUKA: MALA1994
ma malo slatkog mlijeka, par kasika sira, jaje, pp, malo kukuruznog, malo obicnog i eto...aha i bogda ulja
V. odspavao, jeo, zasladio i sad me vuce idemo pa-pa, jos donio i patike ...ama neka me jos malo...
Ella, znam ja da je to hadis Poslanika Muhammeda a.s. , ali je i cista logika (naravno), jer osim hrane i vode, treba i prostora u zelucu da se sve uskuha, ni serpa se ne prepunjava ...a neces biti sama uz Ramazan, ako Bog da, evo nas da ti pravimo drustvo
Pa gdje ste zenice? Moj djecak evo spava drugu turu,a ja se odmaram uz knjigu. Veceras idemo kod sveki na vecericu,tako da ni veceras ne kuham. Malaaa I ostale moje dame I da zaboravih danas,Felix djecak je med medeni
meni vruce skoro sjela bila van mm me zamjenio pije mi se kafica Mala pa dje si ti draga kako vi podnosite vrucinu cuj pises ako nebude padalo da oce padat anece nema kise ono pravo. Tekja a nisam ti ja neka ucevna bas neznam ti ja te pisce nemam kad ja to citat .
mala MM sutra slobodan, tako da cemo mi vjerovatno negdje u prirodu...sorry...al' hocu da se druzimo, samo ne mogu sutra ...sta mislis prekosutra..on ce doci iz nocne, pa ce svejedno citavo jutro prespavati?
felix, ma i ja sam slucajno za njega saznala...a ja bogme volim citati, za to i rr vazda nadjem vremena ..amani sta ti citas?
tiki, prognoziram da ce ti ova sad trudnocauser posted image ...biti totalno drugacija nego sa Lanom, lagana, bez mucnina, jer uglavnom bude takouser posted image ...a jesi ti pesimista...ma bjezi tamo, nabaci osmijeh
E upravu si, ja odavno veceg pesimiste nisam vidjela, kod tiki je casa uvijek do pola prazna a ne puna. ja se ne volim time voditi kako je nesto bilo, po tome ja Igora ne bih uopste imala da sam tako razmisljala.
konooo mi dosli iz hodnje, sve smo isli pjeske u povratku jer nije radio prevoz zbog druga tadica, a tamo isli taksijem.
e vidis meni mm stalno govori da sam previse optimisticna jer pn kuka 100 puta vise od mene a ja uvijek nadjem neku pozitivu. nisam pesimista, samo sam realna, jer me strah
ne brini...
ja vjerujem da ćeš ti nakon druge trunoće poželjeti i treću bebu...
eto tako sojećam, laganu trudnoću, lagan porod i tako lagano odrastanje dvije bebe zajedno
ja citam ,pa da ti napisem svoj slucaj,prva trudnoca nedaj boze nikom sto se tice povracanja na dan po 13 puta sam znala povratit i to citavih devet mj.a druga ssta suprotnost samo nisam mogla podnijeti dim cigarete,ostalo nista vise,povratila nikad,radila do kraja,i super se osjecala...bit ce to dobro abd....sretno
e vidis meni mm stalno govori da sam previse optimisticna jer pn kuka 100 puta vise od mene a ja uvijek nadjem neku pozitivu. nisam pesimista, samo sam realna, jer me strah
pa razumim te mila i sama sam strasljiva damije da zatrudnim a strah me naravno kao i tebe Samo na drugaciji nacin naravno . Nebrini eto vidis mozda si i sad trudna a nista hb ne osecas . Nista nemoj unaprijed misliti ,i brinuti jer neznas kako ce biti opusti se ....
veče, teacher sretno i da bude onako kako ti želiš
jesam se danas isfurala,zove me mm na posao kaže zvala ga teta Uni se pojavio osip po rukama i nogama,odemo po nju a ono kao plikovi po tijelu,baš je ružno izgledalo odveli je ped.već se počelo pomalo povlačiti,pretpostavlja da je od hrane iako teta tvrdi da je jela sve uobičajeno ,dobili smo neke kapi i povuklo se skroz
eno je spava duša moja ,baš sam se bila prepala a najgore mi je što ne znam od čega je
Aaaaaaaaaaaaaaaaa imam problem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Lana nece sandale na noge...isli smo u potraznju, vristi otima se, nema sanse navuci joj na nogicu bilo sta otvoreno, pa sam pokusala i na carapicu obucem ali vristi kini kini, buci pipije (njene tene da joj obucem)....sta da radim zene, provest ce ljeto u patikama....a vec na noznom velikom prstu sa strane ima kao zulj ili malo zadebljanje.... Helem ne kupih nista... U cipelicima snizenje sandala oko 15KM su, kozne, imaju otvorene, imaju sa zatvorenim prsticima, bas slatke...Croksice joj nisam probala, nisam imala zivaca al fakat...drugi put ide i mm da je cuva....