|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1028 1029 [1030] 1031 1032   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.7.2011 14:36:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmija me al ja bih kupila test....zaista....

e pa necu sad vama "uzainat"user posted image user posted image user posted image jednom mi je prije 10ak godina kasnila 10ak dana, kad tad nisam umrla necu nikad!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25726
6.7.2011 14:38:26   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25727
6.7.2011 14:40:10   
tekja
IZVORNA PORUKA: marinčii

zašto ne 11-og ?šta mu fali?user posted image

Srebrenicauser posted image

I meni voda na taste godi, uopce mi nije tesko piti, sve se pitam sto nisam prije pocela...mogla sam dosad biti k'o hm...ova..ma neka zgodna trebauser posted image user posted image user posted image  - a ja striktno cekala da prestanem dojiti, pa kao onda cu u borbu sa kilamauser posted image (vidis ovo mogu i dojilje)...lady, pij vodu i prije obroka...manje ces pojestiuser posted image user posted image user posted image

Je li ko citao sta od Jo-a Nesbo-a? Moje otkrice godineuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 25728
6.7.2011 14:41:19   
Hanady RR
trudna trudna teacher trudna, lana će dobtii seku lalalalalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25729
6.7.2011 14:42:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

lady, pij vodu i prije obroka...manje ces pojestiuser posted image user posted image [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image

Zezas ili ?
Sto ne rece prije user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25730
6.7.2011 14:43:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinčii

zašto ne 11-og ?šta mu fali?user posted image

Srebrenicauser posted image

I meni voda na taste godi, uopce mi nije tesko piti, sve se pitam sto nisam prije pocela...mogla sam dosad biti k'o hm...ova..ma neka zgodna trebauser posted image user posted image user posted image  - a ja striktno cekala da prestanem dojiti, pa kao onda cu u borbu sa kilamauser posted image (vidis ovo mogu i dojilje)...lady, pij vodu i prije obroka...manje ces pojestiuser posted image user posted image user posted image

Je li ko citao sta od Jo-a Nesbo-a? Moje otkrice godineuser posted image
dobra si ti koka sta ti faliuser posted image user posted image user posted image
A sta ti je to doleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 25731
6.7.2011 14:43:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

trudna trudna teacher trudna, lana će dobtii seku lalalalalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25732
6.7.2011 14:43:09   
tekja
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmija me al ja bih kupila test....zaista....

e pa necu sad vama "uzainat"user posted image user posted image user posted image jednom mi je prije 10ak godina kasnila 10ak dana, kad tad nisam umrla necu nikad!

meni prije desetak godina 18 danauser posted image ...stres od ispitauser posted image user posted image user posted image ...Tiki, nebudi cicija, kupi onaj test od petakauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 25733
6.7.2011 14:44:03   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image poblesavili i moderatori user posted image user posted image

Hej moze suknjicaa, znas kako je slatkaaaaaaaaaaaa, fino prekrije guzu...
A Lana ne zna "sta se desava" gole joj none, sve ide i govori gojaki (golac) user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25734
6.7.2011 14:44:18   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25735
6.7.2011 14:45:18   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image poblesavili i moderatori user posted image user posted image

Hej moze suknjicaa, znas kako je slatkaaaaaaaaaaaa, fino prekrije guzu...
A Lana ne zna "sta se desava" gole joj none, sve ide i govori gojaki (golac) user posted image

user posted image

gojaki hihih medenica mala.....

ja s eovo veselim ko drugarica...ja volim kad je neko trudan...čak i ja kad sam trudna ja volimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25736
6.7.2011 14:56:00   
megi
Teacher ajde skokni do apoteke blizu ti je
nemoj da nas drzis u neizvjesnostiuser posted image

Lady slabo da cemo gdje hodati zaova i djever mi dosli iz dijaspore pa je adna uglavnom s njima jer nisu bili od prosle godine pa sad koriste svaki trenutak da budu s njom

valjda cemo se nekad negdje druziti user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 25737
6.7.2011 14:57:23   
Amani12
Pozdravcic moje dame user posted image
Kako ste nam svi redom?
Mi smo superiska,tuta trening super napreduje,AD mu se aktivirao,
ali ja sam kriva,dala mu da jede pohovanu piletinu i tikvice sa pavlakom...
Sad mi krivooo,kilnula bih se,ali evo mazem kremicom,pa valjda brzo prodje.
Muzek i ja sinoc bili s drustvom vani i u kinu,dosli skoro u 00:00,pa nam bilo zao Amanceka prenositi i svi spavali kod mojih.
Teacher ne drzi nas u neizvjesnosti user posted image
Ostale zenice i djecice imate user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 25738
6.7.2011 15:02:14   
Anoniman
Al ste se raspisaleuser posted image

Mama2009 stize nam drugarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad cemo da se druzimouser posted image . Mm je ove sedmice kuci, trebalo bi pa navratite.

Teacher svaka tebi cast pa mozes toliko u neizvjesnosti biti. Kod mene sad kad sam ostala trudna kad su bili plodni dani mm nije ni bio kuci, a ne da smo sta radili i evo mene jos malo pa na porod user posted image

Koko da ti meni sta u rodu nisi, danas sam i ja slicno nesto sa zidovima radilauser posted image i konacno sam raspremila "spaiz" tj Aninu buducu sobu koja je sve bila sem sobe, sve sto je bilo viska bilo u njoj, od alata, do zimske gardarobe u vrecama, preko proslogodisnjih kantih sa farbom za krecenje, obuće itd. Crkla sam dok sam snijela sve u podrum, ali sam zato kilometrazu nabilauser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 25739
6.7.2011 15:09:22   
teacher75
neka vas malo u neizvjesnostiuser posted image jos me i mm sada zafrkava da kupim test pa ako jesam user posted image da otkazem covjeku apartman jer ce on sam onda sa lanom u neki hotel na moreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25740
6.7.2011 15:11:51   
Lady26
user posted image a sto bi otkazivala, to bi bilo prvo kupanje user posted image u moru user posted image
Pusti muzeka i pusti nas....radi kako zelis....a nas samo obavijesti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25741
6.7.2011 15:12:52   
Lady26
Jelo vas dvije nas dvije user posted image vise ne volite....
Doobrooooooooooo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25742
6.7.2011 15:14:16   
teacher75

user posted image a sto bi otkazivala, to bi bilo prvo kupanje user posted image u moru user posted image
Pusti muzeka i pusti nas....radi kako zelis....a nas samo obavijesti user posted image

draga moja, ja se ne bojim ici na more trudna al se bojim da ne budem kao sto sam bila u prosloj trudnoci kad sam zaglavila na infuziji u bolnici 7 dana. nisu to bile jutarnje mucnine vec povracanje i nagon za povracanjem svakih 15 minuta 24 sata dnevno bukvalno (ne pretjerujem) nista nisam jela ni kuhala, mm se hranio vani, meni se gadio svaki moguci miris. ako budem opet takva ne da necu biti u stanju za putovanje nego za bilo stauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25743
6.7.2011 15:15:06   
tekja

lady, pij vodu i prije obroka...manje ces pojestiuser posted image user posted image [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image

Zezas ili ?

ne zezam...pijem vodu prije svakog obroka....kazu da je najzdravije trecinu zeluca ispuniti vodom, trecinu hranom a preostalu trecinu ostaviti praznu...jos kad gladna tresnes onu casu s vodom, odmah ti je muka, pa ti se vise i ne zivi, a kamoli jedeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25744
6.7.2011 15:15:35   
Amani12
Teacher mi samo jedva cekamo da cestitamo user posted image
Uh,ja sam nestrpljiva,ja ne bih mogla toliko cekati,nema sanse...
Kad sam saznala da sam trudna,test radili i prije nego sam trebala dobiti,kad ono vec dvije crtice...user posted image
Sretno,u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25745
6.7.2011 15:15:49   
Anoniman
Lady volemo mi vas punooooo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25746
6.7.2011 15:17:16   
Amani12

21.12.2009.Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo ljubavi!

Zezas ili ?

ne zezam...pijem vodu prije svakog obroka....kazu da je najzdravije trecinu zeluca ispuniti vodom, trecinu hranom a preostalu trecinu ostaviti praznu...jos kad gladna tresnes onu casu s vodom, odmah ti je muka, pa ti se vise i ne zivi, a kamoli jedeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tekja,taman ovako mi bude user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25747
6.7.2011 15:17:25   
Lady26
Nisam ni rekla da se bojis ici na more user posted image
Kao prvo ovo je bio post podrske, nisam te zezala...
A kao drugo svaka trudnoca za sebe, ne znaci da ce ti i druga biti tako teska....
I posto planirate more ubrzo, radi test da bi znala jesi li ili nisi....odgadjas bezveze a dosad si mogla znati

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25748
6.7.2011 15:18:55   
tekja

draga moja, ja se ne bojim ici na more trudna al se bojim da ne budem kao sto sam bila u prosloj trudnoci kad sam zaglavila na infuziji u bolnici 7 dana. nisu to bile jutarnje mucnine vec povracanje i nagon za povracanjem svakih 15 minuta 24 sata dnevno bukvalno (ne pretjerujem) nista nisam jela ni kuhala, mm se hranio vani, meni se gadio svaki moguci miris. ako budem opet takva ne da necu biti u stanju za putovanje nego za bilo stauser posted image

tiki, prognoziram da ce ti ova sad trudnocauser posted image ...biti totalno drugacija nego sa Lanom, lagana, bez mucnina, jer uglavnom bude takouser posted image ...a jesi ti pesimista...ma bjezi tamo, nabaci osmijeh user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 25749
6.7.2011 15:21:00   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady volemo mi vas punooooo user posted image user posted image user posted image

Ne vidim user posted image user posted image
Necete da se druzite sa nama ali dobro....neJma veze

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1028 1029 [1030] 1031 1032   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1028 1029 [1030] 1031 1032   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *