Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
joj joj.... Anelko hajd ti kod mene, tebe mama maltretira Ma hajd i ako bude, uvijek ima odjece za curice
PA mama cuvala sekine stvari pa nam sad dala bile su jedne extra bletera od farmera to nam nije dala gdje ces kaze to mu obuci . Bila suknjica hello kity preslatka a dicu i to cuva za drugo ako bude i ako bude
evo se vratile iz setnje, sad ce da zaspi, pa cemo popodne opet ako kisa ne padne sto kazu: novi dan, nova -svekar bolje, lana ne kaslje, vrijeme ljepse, samo sto ja jos ne dobih
drago mi je da je svekar bolje a i Lanči ,ako te šta tješi meni ovaj mjesec kasnila 12 dana
A kasni li ti inace? ako ne dobijem do petka, uzimam test
ma ja se taman odvikla od ti kašnjenja bilo mi se stabiliziralo i sad evo opet ,što je najgore boli me 10 dana prije,glava,stomak,leđa,mučnine imam ma grozna budem..al sreća dođe i do vikenda ću je se riješiti da na miru roćkas proslavimo
Ja kakav sam nestrpljiva vec bi dosad radila test . Sretno sta god bilo i da drago mi je da je svekru bolje .
evo se vratile iz setnje, sad ce da zaspi, pa cemo popodne opet ako kisa ne padne sto kazu: novi dan, nova -svekar bolje, lana ne kaslje, vrijeme ljepse, samo sto ja jos ne dobih
drago mi je da je svekar bolje a i Lanči ,ako te šta tješi meni ovaj mjesec kasnila 12 dana
da ja imam ciste na jajniku pa mi otkako sam dobila prvi put stalno bilo neredovne,iako su se posle poroda bile ustabilile izgleda da su mi se opet hormoni uzburkali jer mi evo zadnja dva mjeseca je kasnilo,i ja sam radila 2 testa i oba bila negativna
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
evo mene, sretna sam dolazi moja smizlaaaa danas nakon 11 dana sto je bila u juznijim krajevimaLady djes ba ti kad pijemo kafu....vraca mi se smizla danas
mama2009 mogu misliti kako ste se pozelile . Joj blago vama , kad malena oce da ide sama bez vas moj krpo nigdje bez mene
Ja se smijem opkladiti s tobom kad bi ga dala npr mami preko dana, da te ne bi ni spomenuo.... Recimo ja kad sam tu Lana uz mene, nece mrdnuti ali ako izadje sa nanom/bakom ili evo sa tetom rijetko me spomene...
evo mene, sretna sam dolazi moja smizlaaaa danas nakon 11 dana sto je bila u juznijim krajevimaLady djes ba ti kad pijemo kafu....vraca mi se smizla danas
Kad god, mm radi nocnu...u kuci smo
javim ti se
jedva cekam da se mazimo, kaze moja mama ne znam kako ce dijete bez mene , ma mislim se rodi sebi ja sam je pozelila...neka je malo sa nama pa onda neka opet ide sa mojim, al ovaj put malo sjevernije ide na vikendicu...
kada sam ostala trudna, bio je vec mozda 37.dan ciklusa i ja kontam onako mi kasni, nije mi ni palo na pamet da uzmem test, dok me ujutro ne spopadose mucnine (mislim da je bio 38-39.dan)
Joj mama, ne znam sta da radim sa onim sandalicama...probat cu joj opet obuci (one za vodu)....nikad se nije bunila ni za jedne ali ove ne da obuci, mozda je stisnu ili sta vec, noga ima prostora u duzinu ali su malo uske gdje dodje rist... Probam danas opet....
evo i mi se vratili iz setnje...V. jede i gleda strumpfove ...ja sinoc pravila dzem od visanja, dodala vocnoj kasici, samo tako jede, iako je prilicno kiselkasto ..ma samo neka je njemu voce Meni menzes nikad ne kasni, uvijek dodje dan-dva ranije...ne mogu ciklus nagurati ni na 25 dana ...tiki hajd pls, kad budes izlazila u popodnevnu setnju, kupi test pa ujutro pi-pi...zaintrigirala si me ...
mama2009, jesi li se bar odmorila dok nije bilo smizle?
Marinci pripremate li se za big day...je l' ono Matej 10. ili 11. rodjen?
evo i mi se vratili iz setnje...V. jede i gleda strumpfove ...ja sinoc pravila dzem od visanja, dodala vocnoj kasici, samo tako jede, iako je prilicno kiselkasto ..ma samo neka je njemu voce Meni menzes nikad ne kasni, uvijek dodje dan-dva ranije...ne mogu ciklus nagurati ni na 25 dana ...tiki hajd pls, kad budes izlazila u popodnevnu setnju, kupi test pa ujutro pi-pi...zaintrigirala si me ...
mama2009, jesi li se bar odmorila dok nije bilo smizle?
Marinci pripremate li se za big day...je l' ono Matej 10. ili 11. rodjen?
tekja ma jesam, al sto je previse, previse je...ipak 11 dana ......
mm i ja prvih dana hodali izlazili, lunjali non stop, onda smo bili u fazi spavanja svaki dan (da se naspavamo) e onda je dosla faza da nam bas bas nedostaje