Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
lana me sad nasmija pravo. znala sam da je opsjednuta lopatama i kanticama al da je ovoliko...maloprije se budi i iza sna govori :"opata mama" dijete cak i sanja lopate
B complex i te kako djeluje, ja sam u trudnoci sa Anom u prva tri mjeseca smrsala 4kg i onda mi ukljuce b complex pa se udebljam na to 17-18kg, samo odjednom buknula, a guzu iz frizidera bukvalno nisam vadila
tiki ti kao iskusni setac jedan mali kisober u torbicu i onaj najlon na kolica, ja bez toga iz kuce ne idem pa me kisa ne moze ni iznenaditi. u mojoj sport bili torbi ima sve sto treba. a za svekra mi je bas zao, bice bolje aBd...
tekja pa sto nisi ponijela kisobran svekrvi da zena ne pokisne, stvarno si zaista. a znam da moze u cipsu i kontala sam ici na obalu ali su me svi proglasili ludom kako ce biti uzasna guzva pa se ja prepala
Hanady, zaho drago mi je da je curetak bolje
Mya samo polak nemoj pretjerati sa tim B kompleksom da ne postanes lopta
moji momci standardno, Igoru opasno rastu trojke sve stavlja u usta, ali sve i bali nevidjeno... eto, imate mahanje svi redom da ne nabrajam
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
dobro jutro spavalice...V. se probudio prije 7, piskio, vratili se i odspavali do pola 9 ...on pije caj, ja kafu, a uljevak sa sirom se pece ...bujrum ko je gladan
Kako su bolesne cure jutros? Tiki, kako je svekar? A moj V. u snu zaziva traktora toma ...ma oni sve ponovo prozivljavaju...
mala, rekla sam ti da je ne volim ...jos ona govori da nam ponesem kisobran, ma rekoh, jok, nece kisa jos
< Poruku je uredio tekja -- 6.7.2011 9:33:17 >
tiki ti kao iskusni setac jedan mali kisober u torbicu i onaj najlon na kolica, ja bez toga iz kuce ne idem pa me kisa ne moze ni iznenaditi. u mojoj sport bili torbi ima sve sto treba. a za svekra mi je bas zao, bice bolje aBd...
tekja pa sto nisi ponijela kisobran svekrvi da zena ne pokisne, stvarno si zaista. a znam da moze u cipsu i kontala sam ici na obalu ali su me svi proglasili ludom kako ce biti uzasna guzva pa se ja prepala
Hanady, zaho drago mi je da je curetak bolje
Mya samo polak nemoj pretjerati sa tim B kompleksom da ne postanes lopta
moji momci standardno, Igoru opasno rastu trojke sve stavlja u usta, ali sve i bali nevidjeno... eto, imate mahanje svi redom da ne nabrajam
kod NAS SU KISOBRAN KOLICA bez krova tako da ne bi pomogao najlon.evo kucam s lanom, hoce papa, ne popusta me.odosmo
Eeeeeeeeeee napomenu me.... Da se pojadam - nasula casu vode i ostavila u kuhinji - naspem casu vode i ostavim na etazeru u wc-u, jer ce me ta prije podsjetiti posto ujutros prvo idem u wc I ja u wc praaaaaaaaaaaaaznaaaaaaaaaaaa casa mm il popio sinoc kad je dosao kuci ili je prosuo kontajuci da sam pukla Helem, sreca zazvonio alarm na mob i popijem onu u kuhinji sto je bila... DA, popila sam
Citam temu "hocete li na more ove godine"....ja sam mislila otkazati sve kako mi nije bio regres ali me je mm odgovorio.... Jos nisam nacisto ali mislim necu otkazati....koliko radi mene, najvise mi je radi Lane... Pa ako ne mogu 7 dana odmora pruziti svojoj za sta onda radim....hebem ti ovakvu drzavu, plate... A regres ako bude uz iducu platu dobro je, ako ne ebi ga
Nikad, zar ja?! Nikad Sad bi mm, ostavila bi i dijete i mene i sve samo za 2 dana na moru
Moja Mya, da sam rodjena dole ne bih ovoliko voljela more....jedne godine, dok smo se jos zabavljali, u periodu juli-septembar SVAKI vikend smo isli, ali BAS SVAKI....
Joj hocu i ja na moreeeeee , a mozda i skoknem jedan vikend ako zavrsim ovaj vikend radove po kuci. Ako ne uspijem ja onda ce cura sa tetkom najvjerovatnije u avgustu ici.
pozdrav od nas . Dobro smo hb nista novo seki mi je bolje . Vi o moru eee ja sam sinoc sanjala kao ja na moru kud se probudi bilo je fino ...... Teacher, drago mi je da je L bolje sta je sa dadom nejavlja se
nisam upratila da je i ona otisla blago njima Moj anel je smjesan ja mu nalakirala podavno vidio od mene dva nozna palca samo prva dva .I spalo mu jutros bos i meni vice mamice mema idi mema daj . Hoce da mu nalakiram prva dva spalo mu , smjeno mu i zanimljivo na nonama kad vidi lak i to curveni Ja mu dva nalakiram on se smije i vice didi didi Reko ocemo malo u ruku ade ,kaze i samo mi dva prsta dao na obe rukice
evo se vratile iz setnje, sad ce da zaspi, pa cemo popodne opet ako kisa ne padne sto kazu: novi dan, nova -svekar bolje, lana ne kaslje, vrijeme ljepse, samo sto ja jos ne dobih
evo se vratile iz setnje, sad ce da zaspi, pa cemo popodne opet ako kisa ne padne sto kazu: novi dan, nova -svekar bolje, lana ne kaslje, vrijeme ljepse, samo sto ja jos ne dobih
drago mi je da je svekar bolje a i Lanči ,ako te šta tješi meni ovaj mjesec kasnila 12 dana