|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.7.2011 20:54:50   
tekja
a tako znaci Lana, mama te ne slusa...sram je bilo, vidjece ona od FIFA-e I UEFA-euser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25626
5.7.2011 20:57:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

bas ste pokisle .... Al hajd sad stas ...
Ma bit ce dobro svekar abd nesekiraj se user posted image L. spava neka je pametnica moja lijepa
Ja navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Koliko ti kasni jel ti ikad dosad kasnila ?

kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]

a zašto ne bi...

sad si se tako opteretila bezveze...
ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni...
mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...

zato nemoj bogohuliti i veseli se...

i želim tvom svekru brz oporavak i uspješan a lani želim sekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25627
5.7.2011 20:57:33   
Anoniman
Lana nam nesto pise  ajd sad znaj sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .... 

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 25628
5.7.2011 20:57:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

vb cb n dnh cjv jrfvijltuoitrfuvhbdybdybrft n zhu vb xjyh vdk,tmhjum.kg xck.dk. nb n hzhjm.-,._ćđ
rr
tggjtgjtjgb n pdpfčf n v d tvktjfhc njvb okdc n dldllfš'r50wf

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25629
5.7.2011 20:59:38   
Anoniman
ticer sta cekas radi test user posted image user posted image user posted image user posted image sad nas drzis u neizvjesnosti .
Sretno nemoj brinuti pa iako budes user posted image bit ce o,.k abd
Hanady jel Bolje F . stalo povracanje puno je user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 5.7.2011 21:00:21 >

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25630
5.7.2011 21:01:13   
tekja
Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono biuser posted image  prava monsunska kisauser posted image user posted image user posted image ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u sopinguser posted image user posted image user posted image ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditiuser posted image

zaho, ma friz mi se svidjauser posted image ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stojiuser posted image user posted image user posted image ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuvauser posted image user posted image user posted image

mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obaliuser posted image ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sveuser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25631
5.7.2011 21:02:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma bit ce dobro svekar abd nesekiraj se user posted image L. spava neka je pametnica moja lijepa
Ja navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Koliko ti kasni jel ti ikad dosad kasnila ?

kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]

a zašto ne bi...

ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni...
mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...

i želim tvom svekru brz oporavak i uspješan a lani želim sekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25632
5.7.2011 21:04:28   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lady26

vb cb n dnh cjv jrfvijltuoitrfuvhbdybdybrft n zhu vb xjyh vdk,tmhjum.kg xck.dk. nb n hzhjm.-,._ćđ
rr
tggjtgjtjgb n pdpfčf n v d tvktjfhc njvb okdc n dldllfš''r50wf

Ja se duboko izvinjavam user posted image user posted image , autor je automatski otisao u krevet, i vec spava user posted image user posted image

Krenula sam napisati Tiki da mi je zao zbog svekra, nadam se da ce se oporaviti brzo user posted image ...ali mi je Lana upala u rijec...

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.7.2011 21:06:49 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25633
5.7.2011 21:04:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono biuser posted image  prava monsunska kisauser posted image user posted image user posted image ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u sopinguser posted image user posted image user posted image ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditiuser posted image

zaho, ma friz mi se svidjauser posted image ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stojiuser posted image user posted image user posted image ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuvauser posted image user posted image user posted image

mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obaliuser posted image ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sveuser posted image user posted image user posted image ...

ono je bila katastrofa, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce biti onakvo nevrijeme, krenule iz tita cim je pocelo grmiti i stigle do pola vilsonova i nigdje mrdnuti ni skloniti se, a zatvoren saobrcaja, ni auta ni taxija. mm dosao pjeske po nas sa kisobranima, jos i on pravo prehladjen, naruzio me, ma sve katastrofauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25634
5.7.2011 21:05:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a zašto ne bi...

ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobnauser posted image

žao mi je za svekra zaista...želim mu uspješan oporavak...ovo vrijeme je grozno...srčanim bolensicima baš teško...

a ako ti bude mukica...ne brini...polako...sve da ne doeš na more divne dane sa bebom u pupi i lanom možeš imati u i oko sarajeva. user posted image

felix...bolja je F...
nismo uveli encefuril ali jesmo linex byby jer je imala 3 porljeva...povraćanja enam a lijepo je ručkila sve dijetalno što sma joj dala u finim rzamacima i manjim obrocima...mislim da se izvukla ali još noćas biću dežurna mama za svaki slučajuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25635
5.7.2011 21:07:45   
teacher75
super sto je farah bolje, bar jedna dobra vijest

Neposredna veza do poruke: 25636
5.7.2011 21:11:28   
Anoniman
hanady drago mi je da je bolje hb . Ja se jezim povracanje al bas se bojim niceg me nije strah ko toga .
Lady cccc neka mlade dame s nama nediraj ju vidi osla lec user posted image user posted image ....
Neka nam pise .

Neposredna veza do poruke: 25637
5.7.2011 21:12:13   
Anoniman
Veceruser posted image
Ova moja maza se gnjavi od popodnevnog spavanja, sa dudom i pelenom, i sad zeli spavati a opet ne moze da joj sta promakneuser posted image

Tiki, bas imas sve simptome PMS-a, iliuser posted image , a ko ce ga znati, ma garant ces dobiti, ne brini, a svekru zelim brz oporavak.

Hanady, poljubac za princezeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25638
5.7.2011 21:17:13   
Lady26
Uh Felix toliko smo se veceras izludirale, ismijale, na hair...nadam se da nece plakati nocas...
Nije mi se odavno ovako slatkoo i od srca smijala dok sam budalesala, bas mi je napunila dusu, majke mi....a mislila sam bit ce dan user posted image jer smo same a ne mozemo nigdje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25639
5.7.2011 21:18:42   
Anoniman
mazulja mala user posted image . Nadam se da cete imat mirnu noc kao ja mene je anel pred jutro budio isto sa pekomuser posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25640
5.7.2011 21:23:14   
dafri
veče,
Jelena user posted image user posted image za dobre nalaze
Hanady,zaha nadam se da su cure dobro
felix A je pravi šarmeruser posted image
teacher svekru želim što brži oporavak

mi smo od subote  počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila  u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže
a jutros mi kaže mama nećeš  na posao subota jeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25641
5.7.2011 21:34:45   
Lady26
Ja odoh u krevet...snimila sam sebi filmic, jos samo da nadjem USB, Lana mi ga je sakrila negdje user posted image user posted image user posted image user posted image
Laku noc....

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.7.2011 21:35:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 25642
5.7.2011 21:38:05   
tekja
IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
Jelena user posted image user posted image za dobre nalaze
Hanady,zaha nadam se da su cure dobro
felix A je pravi šarmeruser posted image
teacher svekru želim što brži oporavak

mi smo od subote  počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila  u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže
a jutros mi kaže mama nećeš  na posao subota jeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...da tako i nastaviuser posted image
ovo drugo - pametnica malauser posted image

tiki, nadam se da ti je svekar bolje...ja sam pred kisu bila toliko napeta, jedva sam cekala da prokapa...stvarno ovo vrijeme na mene jako uticeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 25643
5.7.2011 21:46:56   
teacher75
dafri, blago vama, nas to tek ceka nekada... svekra su vratli kuci, i dalje je loseuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25644
5.7.2011 21:54:24   
dafri
tekja je prepisala od tebeuser posted image
teacher velika je razlika jedan mjesec a kamoli četiri,ako nema sada interesovanja imaće ga za par mjeseci

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 25645
5.7.2011 22:04:48   
Anoniman

dafri, blago vama, nas to tek ceka nekada... svekra su vratli kuci, i dalje je loseuser posted image
nije samo tebe ceka i nas isto user posted image user posted image nebrini zajedno cemo . ...
Laku noc ladyuser posted image
Darfy user posted image user posted image user posted image user posted image za malu pametnicu .

Neposredna veza do poruke: 25646
5.7.2011 22:14:11   
bebacha
felix hajdi na chat na faceuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25647
5.7.2011 22:38:21   
Ella_H
Poz zene i bebare.
Kod nas po starom da nepricam,
znate o kakvim aktivnostima je rijec s A.
Starijeg bracu je isto izgleda zasvrbila guza,
glumi uranjeni pubertet.
I mm glumi kasni pubertet al izbit cu
ja to njemu  iz glave mahsuzuser posted image , samo mu
uvalim A. jedno 10etak minuta i sve super.
Felix Anel  je presladak i na mamu je
i ja kazem.
Hanady drago mi da je F. bolje sve ja citam
al nemam kad odgovoriti.
Teacher bit ce sve ok aBd samo se nesekiraj
puno, znam i kako je biti trudna u belaju
a i kad je neko u porodici bolestan.
Pusa za sve velika.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25648
5.7.2011 22:49:11   
Apotekarka
Vecer...
Ja sam umorna sto na poslu sto kod kuce...peglanje,sklanjaje itd
Jos veceras pretjera,napravila nam domaci sladoled i prejela se sad mi muka...uf...
Opet smo imali show s tutom,nagovorila ga da sjedi i sjedio i sjedio i pio sokic na njoj ali nista ja mu obukla pempas sam trazio on se ukakio.....jojjjj....nikad necemo nauciti...
Felix Anelko je sladak,dobili smo iste čljetne bermudice kao u vas,isti je ti nema sta ajd nek poneko lici i na mamu
Hanady i teacher kako su cure,joj teacher ako ti se Lanci sad jos vise prehladi
Lady pozdrav za malu ljpojku moj eno prica u kreveticu ne gasi se....
Gdje nam je koka i Bambi
Dadada ugodan odmor
Bebacha je li Alen sad dobro
Jelena t trudnice gdje si nam danbas
Tekja,sahara,Amani,Mama 1994,noa i ostaleuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25649
5.7.2011 23:08:46   
Mya_81 RR
Samo da prijavim da b kompleks djeluje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1024 1025 [1026] 1027 1028   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *