Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
bas ste pokisle .... Al hajd sad stas ... Ma bit ce dobro svekar abd nesekiraj se L. spava neka je pametnica moja lijepa Ja navijam za . Koliko ti kasni jel ti ikad dosad kasnila ?
kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]
a zašto ne bi...
sad si se tako opteretila bezveze... ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni... mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...
zato nemoj bogohuliti i veseli se...
i želim tvom svekru brz oporavak i uspješan a lani želim seku
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ticer sta cekas radi test sad nas drzis u neizvjesnosti . Sretno nemoj brinuti pa iako budes bit ce o,.k abd Hanady jel Bolje F . stalo povracanje puno je
Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono bi prava monsunska kisa ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u soping ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditi
zaho, ma friz mi se svidja ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stoji ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuva
mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obali ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sve ...
kasni evo 4. dan, prije mi je uvijek kasnila nekoliko dana al u zadnje vrijeme nije. ne bi mi to sada pred odmor odgovaralo nikako[sm=smiley13.gif]
a zašto ne bi...
sad si se tako opteretila bezveze... ja ti svakako želim da si trudna jer si to i sama željela do prije nekoliko dana...i bolje da si trudna nego nedo bog bolesna pa ti kasni... mislim da sa trudnoćom možeš imati svaršen odmor a sa bolešću nedo bog grozan odmor i činjenicu d ane možeš biti trudna...
ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobna
Krenula sam napisati Tiki da mi je zao zbog svekra, nadam se da ce se oporaviti brzo ...ali mi je Lana upala u rijec...
Joj tiki i nas je uhvatio pljusak, sta ono bi prava monsunska kisa ...doduse ja sam bila sa sveki, otisle zenske malo u soping ...sva sreca uhvatismo taxi...nadam se da L. nece naskoditi
zaho, ma friz mi se svidja ...V. ima bas ostru kosu, pa mu jedino kec i stoji ...u suprotnom strsi da te Bog mili sacuva
mala, za pasos mozes predati u bilo kojoj posti,odnosno cipsu, ne moras ici u MUP...mi smo predali na obali ...uopste nije bila guzva, MM kaze da je bio prvi u redu...zato je i uspio sve ...
ono je bila katastrofa, ni na kraj pameti mi nije bilo da ce biti onakvo nevrijeme, krenule iz tita cim je pocelo grmiti i stigle do pola vilsonova i nigdje mrdnuti ni skloniti se, a zatvoren saobrcaja, ni auta ni taxija. mm dosao pjeske po nas sa kisobranima, jos i on pravo prehladjen, naruzio me, ma sve katastrofa
a zašto ne bi...
ma ako budem ko u prosloj trudnoci necu nigdje mrdnuti, jer sam non stop povracala i nisam bila nista u stanju, ne bih takva mogla sa lanom na put definitivno, al mislim da samo kasni obzirom da nismo bas bili aktivni prosli mjesec. vidjecemo... a svekar je bas lose, on je inace teski srcani i plucni bolesnik i svaka prehlada moze biti kobna
žao mi je za svekra zaista...želim mu uspješan oporavak...ovo vrijeme je grozno...srčanim bolensicima baš teško...
a ako ti bude mukica...ne brini...polako...sve da ne doeš na more divne dane sa bebom u pupi i lanom možeš imati u i oko sarajeva.
felix...bolja je F... nismo uveli encefuril ali jesmo linex byby jer je imala 3 porljeva...povraćanja enam a lijepo je ručkila sve dijetalno što sma joj dala u finim rzamacima i manjim obrocima...mislim da se izvukla ali još noćas biću dežurna mama za svaki slučaj
Uh Felix toliko smo se veceras izludirale, ismijale, na hair...nadam se da nece plakati nocas... Nije mi se odavno ovako slatkoo i od srca smijala dok sam budalesala, bas mi je napunila dusu, majke mi....a mislila sam bit ce dan jer smo same a ne mozemo nigdje....
veče, Jelena za dobre nalaze Hanady,zaha nadam se da su cure dobro felix A je pravi šarmer teacher svekru želim što brži oporavak
mi smo od subote počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže a jutros mi kaže mama nećeš na posao subota je
veče, Jelena za dobre nalaze Hanady,zaha nadam se da su cure dobro felix A je pravi šarmer teacher svekru želim što brži oporavak
mi smo od subote počeli sa tutom i ne mogu da vjerujem kako nam dobro ide,samo jednom je piškila u gaćice,danas i juče je kakila u tutu,ja sam prezdovoljna,mislila sam da će ići puno teže a jutros mi kaže mama nećeš na posao subota je
...da tako i nastavi ovo drugo - pametnica mala
tiki, nadam se da ti je svekar bolje...ja sam pred kisu bila toliko napeta, jedva sam cekala da prokapa...stvarno ovo vrijeme na mene jako utice
Poz zene i bebare. Kod nas po starom da nepricam, znate o kakvim aktivnostima je rijec s A. Starijeg bracu je isto izgleda zasvrbila guza, glumi uranjeni pubertet. I mm glumi kasni pubertet al izbit cu ja to njemu iz glave mahsuz , samo mu uvalim A. jedno 10etak minuta i sve super. Felix Anel je presladak i na mamu je i ja kazem. Hanady drago mi da je F. bolje sve ja citam al nemam kad odgovoriti. Teacher bit ce sve ok aBd samo se nesekiraj puno, znam i kako je biti trudna u belaju a i kad je neko u porodici bolestan. Pusa za sve velika.
Vecer... Ja sam umorna sto na poslu sto kod kuce...peglanje,sklanjaje itd Jos veceras pretjera,napravila nam domaci sladoled i prejela se sad mi muka...uf... Opet smo imali show s tutom,nagovorila ga da sjedi i sjedio i sjedio i pio sokic na njoj ali nista ja mu obukla pempas sam trazio on se ukakio.....jojjjj....nikad necemo nauciti... Felix Anelko je sladak,dobili smo iste čljetne bermudice kao u vas,isti je ti nema sta ajd nek poneko lici i na mamu Hanady i teacher kako su cure,joj teacher ako ti se Lanci sad jos vise prehladi Lady pozdrav za malu ljpojku moj eno prica u kreveticu ne gasi se.... Gdje nam je koka i Bambi Dadada ugodan odmor Bebacha je li Alen sad dobro Jelena t trudnice gdje si nam danbas Tekja,sahara,Amani,Mama 1994,noa i ostale