Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mya drago mi je da nema više ture,ljubimo curicu malu slatku dadada nadam se da ćeš uspjeti i da će se porpaviti ta situacija sa nezdravim načinom života,takav je i moj djever pa te razumim on ništa kašikom ne jede samo suvo,a puše i pije puno kave užas jedan Evo smo mi maloprije imali temp 37sa 3 ja se odma uspaničila,tušitrali ga i malo tanje obukli i evo sad pala na 36 sa 8
mya super pa nema ture ljubi srecicu maludadada a misa mu sta vas je to bilo snaslo, nadam se da ce tm promijeniti lose navike i da se to vise nece ponavljati.. mala 86 nadam se da vas veceras ceka mirna noc bez budjenja sve ostale ženice
joj cure dosla sam da se pozalim ,ne mogu vise ludim
noc iza nas-ziva katastrofa !zaspo u 8 nakon sto je popodne preskocio spavanje i jos ga poslije okupali!mislim si super eto bar 3-4 sata mira!od 8-11 se probudio jedno 4-5 puta,i legnem kontam manje ce ,a on jos gore !vrti se okrece tamo vamo,vrti mi kosu,legne na glavu doslovice...poslije se okrene prema mm i ja dobijem petu usred oka ,pa stvarno sam poludila
i to sve do pola 3 ujutro ,tek nekad pred zoru je zaspo i danas haos vani,bili na kafici on uzas,a ja pretanka sa zivcima,necu vise ovakvih dana
znam da cete me sad utjesit i rec da je faza
hei nemoj da brines..znas da je kod nas tako sa svakim novim zubom..ali kad malo promislim bolje nego da imaju turu i da se razbolijevaju.. bit ce veceras bolje akobogda mya tako mi je drago da ste se rijesili onog najgoreg.. ja sam jaaaaaaakoo bolesna vec dva dana, ne idem ni na posao, kazu neka viroza, ma samo molim Boga da mi N postedi, je bas je tesko, konstantna temperatura, spada samo do 37.5 i to kombinacijom paracetamola i obloga, ma kao malo dijete sam, mama me pazi vec dva dana nego N mi ima zatvor vec nekoliko dana, ne znam vise sta da radim
MI smo imali bas problema sa tvrdom stolicom, nekad pomagala kamilica, nekad sljiva a najcesce ni jedno ni drugo dok joj nisam uvela u svakodnevnu ishranu po casu jogurta, da li vocni ili obicni nebitno, ali od tada kakimo redovno i vise nema muke, a do tada je znala plakati danima i natezati se da bi kakila.
MI smo imali bas problema sa tvrdom stolicom, nekad pomagala kamilica, nekad sljiva a najcesce ni jedno ni drugo dok joj nisam uvela u svakodnevnu ishranu po casu jogurta, da li vocni ili obicni nebitno, ali od tada kakimo redovno i vise nema muke, a do tada je znala plakati danima i natezati se da bi kakila.
bas sam htjela napisati jogurt u kombinaciji s nekim vocem ili vocni jogurt nama odradi posao odkad smo ''veliki'' a prije je to bila hipp sljiva
bas sam htjela napisati jogurt u kombinaciji s nekim vocem ili vocni jogurt nama odradi posao odkad smo ''veliki'' a prije je to bila hipp sljiva
svaka cas_t kako sam napisala predhodni post ovo jogurt u komb.s nekim vocem mislim na obicni jogurt u koji bi stavila bananu ili krusku ili jabuku itd...moju curu banana otvara a bananu svi preporucuju kod proljeva
svaka cas_t kako sam napisala predhodni post ovo jogurt u komb.s nekim vocem mislim na obicni jogurt u koji bi stavila bananu ili krusku ili jabuku itd...moju curu banana otvara a bananu svi preporucuju kod proljeva
dajes joj vjerovatno zelene banane ...tu carlamicu je meni moja tetka objasnila...one prezrele zatvaraju , a zelene tj. fino zute otvaraju
dajes joj vjerovatno zelene banane ...tu carlamicu je meni moja tetka objasnila...one prezrele zatvaraju , a zelene tj. fino zute otvaraju
mislim da je Noi svejedno ona cini mi se kad vidi bananu u zdjeli napuni pelenu
Ja koliko znam sama banana zatvara, ali zato kombinacija banana i mlijecni proizvod otvara. Npr banana, plazma i mlijeko, ili jednostavno banana izgnjecena sa par kasika pavlake "otvara". ili malo banane dodati u flasicu mlijeka. Isto tako kod moje sestre je pomagalo, ja nisam probala jer moja cura nece da pije mlijeko, jedino u kasicama da jede, ali kao uzmes mlijeko npr ako pije 2,8%mm razblazis ga sa vodom pola-pola i mlako das, tipa sa sobne temperature, njoj je to pomagalo uvijek.
mislim da je Noi svejedno ona cini mi se kad vidi bananu u zdjeli napuni pelenu
e jesi luda
ovaj moj...da kucnem...kuc, kuc...kaka bas fino u zadnje vrijeme...ne znam samo od cega
Poz zene i bebice. Dadada cuvaj mm ne ponovilo se ali znam kako ti je imam isto jednog takvog a nisam ni ja nesto puno bolja zbuckala sam se s ovim trudnocama malo . A. me stvarno izmori jedva docekam 6-7 navece na nogama kad li ce ovo proci. Danas smo imali scenu kod mm tetke inace super je zena ali je kolutala ocima cjelo vrijeme i rekla mm ako prezivim svaki mjesec da mi kupi dobar prsten .
dadada zao mi je sto vam se to desilo. Mene je isto strah za mm. Taj u ishrani priznaje samo meso, viršle i te gluposti , pored toga je pušač i ima genetske predizpozicije za infarkt.
dadada miša mu! Hej ali si me i nasmijala , izvini drug, nisam se mogla suzdržati . Ma i ja volim "konkretnu" hranu, pušač sam, imam 50 kg i povišen holesterol i trigliceride..... ma krasno! I dalje pičim po starom a nadam se svaki put da će nalaz biti bolji Ma fuj! Trebam i ja otići negdje da me isprepadaju inače mi nema pomoći!