Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ivancice ljubimo mi tebe i Filipa i ako Bog da bice jos braca i seka... Znam da je tesko, ali jaka si ti i uz Filipa bice ti koliko toliko lakse... Ako sta treba tu smo
Ivana znam da ti nije neka utjeha, ali i meni se prije par godina desila slicna stvar. Imala sam spontani u 10 sedmici trudnoce i to bez ikakvih simptoma, krvarenja i bilo cega. Odem na redovan pregled i tamo šok. Bilo mi je zao, naravno, ali sam razmisljala da je to trebalo tako da bude, da je dragi Bog tako htio, da je bolje sto je ranije, da vec hB imam jedno dijete itd itd. I moram ti priznati, ma koliko to nekome zvucalo ruzno, da ja nisam bila depresivna poslije toga. 6 mjeseci nakon kiretaze ponovo sam zatrudnila i hB rodila zdravu bebu. Tebi saljem jedan veeeliki i znas kako kazu "think pink"
veče, Amani tako mi je žao malog pileta,želim vam mirnu noć bez temp. ivanasa žao mi je nadam se da će nam se felix vratiti baš bi bilo neobično bez nje,felix
drage moje, vidim jelena vam napisala sta se desilo ...nazalost u ponedjeljak sam imala spontani a nekako sam to i ocekivala jer sam od pocetka imala i bolove i blago krvarenje ali eto sve sam nekako pokusavala da ne dodje do toga...tesko mi je i boli ali kad pogledam svog filipa odmah mi je lakse,imam njega za njega da budem jaka i aBd cim se malo uhavizam ponovo da krenem u akciju hvala vam na ovim rijecima podrske nisam imala snage da pisem nekako sam bila bljak i nisam htjela svima da kvarim raspolozenje...ljubim vas sve
Bas mi je zao...ljubi mama jako svog djecaka a bit ce aBd drugi put sve ok....
Ja je hranim i sad se ona nesto vrti i mlati rukama i po obicaju vristi i ja se onako proderem "Ana smiri istuci cu te", a ona se onako zamisli te dize prst i poce da mase njime i kaze "ituci cu te", reko "sta" a ona opet ponovi, a i dalje mase mi prstom ispred nosa
Lady vidis ova Mala nas zapika za prije ... Mi ne dogovaramo nista na nevidjeno Ma i istuce me u poslednje vrijeme, pocela je da se cupa, a i udara nogama...stvarno ne znam odakle ovolika energija i ovolika huja u jednom djetetu... stvarno cu morati kakav prut nabaviti
moj igor je jako agresivan i destruktivan. samo nesto baca, obara, uzeo neki dan korpu od igracaka digao je u zrak i hoce mene da gadja. a ne smijem biti prema njemu gruba jer ce biti gori, ja sam to tako skontala
ja se sve snebivam, jer on i njegov brat dva svijeta, nisu se u putu vidjeli
Zato sto je moja Ana ista Igor nadam se da se sa svojim bratom "u putu nece sresti" , jer ako i drugo bude ovakvooooo...lady daj mi smaili ili sto puca sebi u glavu ili sto udara glavom od pod
Mozeeeeeeeeeeee, oke moje lijepe plave... A Jelena, neces se pokajati, obojica su , jedan garavko a drugi pjavi....Jest da mama ne voli plsve ali za zeta moze, vas je garavusan sa veeeeeeelikim trepuskama i bebelim nonama
joooooooooooooooooooj al sam meden ...imaju dosta zajednicko, obraze bembele i nogice, loknice, samo sto je ova svjetla sa velikim plavim okama ...ali mislim da im je najveca zajednicka osobina njihovo ponasanje
drage moje, vidim jelena vam napisala sta se desilo ...nazalost u ponedjeljak sam imala spontani a nekako sam to i ocekivala jer sam od pocetka imala i bolove i blago krvarenje ali eto sve sam nekako pokusavala da ne dodje do toga...tesko mi je i boli ali kad pogledam svog filipa odmah mi je lakse,imam njega za njega da budem jaka i aBd cim se malo uhavizam ponovo da krenem u akciju hvala vam na ovim rijecima podrske nisam imala snage da pisem nekako sam bila bljak i nisam htjela svima da kvarim raspolozenje...ljubim vas sve
ivana bas mi je zao za spontani, nemoj se sekirati poslije kise dolazi sunce aBg, bice beba uzivaj sa svojim djecakom, puno od nas
joooooooooooooooooooj al sam meden ...imaju dosta zajednicko, obraze bembele i nogice, loknice, samo sto je ova svjetla sa velikim plavim okama ...ali mislim da im je najveca zajednicka osobina njihovo ponasanje
a sto covjek voli flase od pive malo je reci, nismo mu dali da je proba ali je lud a flasama svih vrsta.
a lady bio mu je i tata plav pa potamnio.plave oci i tamna kosa.
Zato sto je moja Ana ista Igor nadam se da se sa svojim bratom "u putu nece sresti" , jer ako i drugo bude ovakvooooo...lady daj mi smaili ili sto puca sebi u glavu ili sto udara glavom od pod
Scena: Mama voli Anu i Ana voli mamu Mama ruzi Anu Ana uzvraca Mama .... i nije mogla vise podnijeti
Scena: Mama voli Anu i Ana voli mamu Mama ruzi Anu Ana uzvraca Mama .... i nije mogla vise podnijeti
Cica mica gotova prica
ti si stvarno sasava , sta ti nece pasti na um.
ovo veceras mi popravi malo ovako odvratan dan. hvala moje dame
ivanasa žao mi je mi smo isli u goste kod rodjaka od mm,nikola se nije odmicao od slatkisa sa stola, reci ce ljudi da mu ne dajemo nista jest kuci stvarno mu se otvorio apetit, jede stalno nesto, neki dan je vecerao 3 puta do spavanja i to da valja sve,naravno Bogu hvala da je tako al smijesno mi il ne jede nikako il pretjeruje