|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 15:45:04   
Anoniman
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...dostaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady i mama ima da vas bijem...ja deset puta kazem da dodjete da imate bujrum, a ako necete kuci placam kafu u gradu... ali rekle ste sledece sedmice sa princezama i da cemo se dogovoriti detaljno i ja samo rekla da ne bude kraj sedmice jer je Vaskrs...isto tako i sa Malom smo dogovorili Lady i ja.
Mama75 povedi djecu ja necu voditi Anu pa cu ti ja pomoci oko njih, salmy sto se mene tice i ti si dobrodosla.

Sad pijemo li kafu ili ne? Ako pijemo recite gdje. Jer ja moram i dr zakazati i tetu organizovati za Anu...svatite me zene prvi put ostavljam dijete user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12176
13.4.2011 15:45:50   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama75

E salmy one nas na "ignore". Nema veze, nacemo i mi tete da nam cuvaju djecu user posted image
Da nađemo tetu muskog rodauser posted image user posted image user posted image pa ce mo mi njih na ignoreuser posted image user posted image

Nego kad se pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12177
13.4.2011 15:53:47   
mama2009
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12178
13.4.2011 15:55:34   
Anoniman
Svima cu vam po jačmir poslati...jel ono se tako kaze Lady user posted image ...nasli ste mene trudnu zenu zaHebavati...

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 12179
13.4.2011 16:00:36   
salmy
Lady user posted image user posted image user posted image znas da sam ja zeMska u godinama,ne zamjeri 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12180
13.4.2011 16:36:59   
Ella_H
Mala jesi primjetila moju nostalgiju za Bosnom hehe.
U Americi sam ti ja jednoj divnoj zemlji gdje se prave
americke palacinkeuser posted image .
Hanady neznam ni ja gdje je felix vidim da je nema :(.
Zene pazite za te kafe ako vam je zeznuto vrijeme.
Ja danas necu nigdje sjedit cu kod kuce jest slatko,
kuhat i tako bas me briga.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12181
13.4.2011 16:38:30   
Lady26
Idem, guza mi utrnula...mislim ne idem radi toga, nego vam se samo zalim a idem jer je vrijeme ....

Eh ta kafa sutra....prije se vlada formirala nego se mi dogovorile oko kafe ...
Mozda se cujemo veceras a mozda sutra....
Pa pa...pusa velika

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12182
13.4.2011 16:46:00   
bebacha
joj vremena.ja sam fuj,nervozna.veceras moram drugarici nazalost,prekuce joj se svekrva objesilauser posted image user posted image user posted image onako iz cista mira.i nimalo mi se neide,neznam se ponasat u takvim situacija al et mora se otic.
samo da se zna Felix nas je napustila,dali samo privremeno il trajno neznam

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12183
13.4.2011 16:50:42   
tekja
Lady, haj ti fino prosetaj cijenjenu, svrati, kupi sandale, mozda ih vec sutra mognes obutiuser posted image user posted image user posted image

Hanady, Ella, felix je otisao u vjecita lovista...zezam se...kaze nece vise na RRuser posted image ...meni ce faliti i ona i Anelko...

V. je proteklih sat vremena mahnitao, bacao fiksni telefon, cupao modem, dirao uticnice, ja ga maknem od jednog on leti u drugi zijan, probala da se igram s njim, ma ne ferma moje pokusaje ni dva posto...u nedostatku maste, stavim ga u krevetac, kazem da malo razmisli glavom o svojim postupcima, on me blijedo gleda, pa se uhvati za glavu, uze mali jastuk i stavi ga na glavu...kad ne oplakahuser posted image user posted image user posted image ...skontao je da treba nesto s glavom, sta, ostade mu misterij...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12184
13.4.2011 17:47:46   
Lady26
Mi smo se najeli salame i hljeba,otvorila fizider i daj,daj...i ja dam...pobih samu sebe da joj to necu dati al je tako slatko pojela i masallah pofino....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12185
13.4.2011 17:52:52   
Anoniman
Ja sam se malo sje*ala, maloprije mi ivanasa javi da je imala spontani user posted image

je li ima kafe ili nema user posted image , da zakazujem tetu za cuvanje ili ne, posto joj moram ranije javiti.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12186
13.4.2011 18:06:04   
Amani12
Hocu i ja na kaFicu user posted image user posted image user posted image
Djecak malo zaspao,temeperatura jos nikad nije spala,bolesnik mamin mali user posted image user posted image
Jos ga i proljev sad muci,a crijeva sviraju kako je gladan...
Felix vracaj nam se,vec jakoooo falis...

Zenice moje drage hvala vam do Neba na podrsci user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12187
13.4.2011 18:06:26   
Amani12
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam se malo sje*ala, maloprije mi ivanasa javi da je imala spontani user posted image

user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12188
13.4.2011 18:07:52   
DM
Ja sam se malo sje*ala, maloprije mi ivanasa javi da je imala spontani user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12189
13.4.2011 18:13:28   
tekja

je li ima kafe ili nema user posted image , da zakazujem tetu za cuvanje ili ne, posto joj moram ranije javiti.

ivanasauser posted image user posted image ...zao mi je mila...

amani, jadnicak bas se muciuser posted image user posted image user posted image ...

Lady, pa kad ti se L. navadi na salamu, vidjet ces - ne ruzim te...ja se samo toga bojim, da mu se junk food ne svidi, pa onda kuku meni, ja to svom jos ne smijem dati user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 13.4.2011 18:16:45 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12190
13.4.2011 18:23:25   
Mya_81 RR
Ivanasa, baš mi je žao user posted image Drži se, mila user posted image

Amani, pa dječak nam se pravo muči...nadam se da će ozdraviti što prije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12191
13.4.2011 18:24:41   
sabinos

bas mi je zaouser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12192
13.4.2011 18:25:36   
marinčii
ivana sa mila baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image
amani pa zar još ima temp?pile malo pa baš ga izmučiuser posted image
šta je to sa felix ?ja nikako sve upratit ,pa što je nemauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 12193
13.4.2011 18:28:18   
Meri29
IvanaSa bas mi je zaouser posted image user posted image , ne daj se user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12194
13.4.2011 18:31:06   
Bambi09
Amani nadam se da ce drugu biti bolje... Joj bas mi je tesko zbog njega... A voljela bih da i vas vidim jer sam vas pozeljela puuuuuno... Ma da nama drug ozdravi pa cete ako Bog da vi nama doci u goste pa cemo mi set_ati i igrati se u vrticu i ljuljati i svasta cemo raditi user posted image

marincii sta radi drug M?

felix se mora javiti - m o r a

ivanasa bas mi je zao zbog gubitka user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12195
13.4.2011 18:32:13   
Hanady RR
Oj sad čitam za ivanu sa...user posted image
veliki virtuelni zagraljja za nju od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo i mazimo a biće aBd bolje dobit će lijepi dečak seku ili bracu ubrzo....

nedaj se mila smao hrabrouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12196
13.4.2011 19:04:07   
marinčii
iv@nčice mila hvala ti ako ne prođe kašalj za dva,tri dan zvat ću te,ljubi A
bambi M je dobro evo maže se kremomuser posted image to mu je glavna zanimacija zadnji dana
lady drago mi je da je tm počeo opet raditiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12197
13.4.2011 19:10:46   
ivanasa
drage moje, vidim jelena vam napisala sta se desilouser posted image ...nazalost u ponedjeljak sam imala spontani a nekako sam to i ocekivala jer sam od pocetka imala i bolove i blago krvarenje ali eto sve sam nekako pokusavala da ne dodje do toga...tesko mi je i boli ali kad pogledam svog filipa odmah mi je lakse,imam njega za njega da budem jaka i aBd cim se malo uhavizam ponovo da krenem u akcijuuser posted image
hvala vam na ovim rijecima podrske user posted image user posted image nisam imala snage da pisem nekako sam bila bljak i nisam htjela svima da kvarim raspolozenje...ljubim vas sve

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12198
13.4.2011 19:26:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ivanasa

drage moje, vidim jelena vam napisala sta se desilouser posted image ...nazalost u ponedjeljak sam imala spontani a nekako sam to i ocekivala jer sam od pocetka imala i bolove i blago krvarenje ali eto sve sam nekako pokusavala da ne dodje do toga...tesko mi je i boli ali kad pogledam svog filipa odmah mi je lakse,imam njega za njega da budem jaka i aBd cim se malo uhavizam ponovo da krenem u akcijuuser posted image
hvala vam na ovim rijecima podrske user posted image user posted image nisam imala snage da pisem nekako sam bila bljak i nisam htjela svima da kvarim raspolozenje...ljubim vas sve

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo hrabro biće radosti sigurna sam na ovome polju...

budi mi jaka, lijepa i nasmijana kao i do sadauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 12199
13.4.2011 19:30:40   
Ella_H
Ivanasa bit ce bolje grlimo te i mi,
i slobodno pisi budi zdrava, vesela i nasmijanauser posted image user posted image .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 12200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  486 487 [488] 489 490   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *