|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 15:22:39   
mama2009
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady, Mama2009 moze te li vi u 14h, ako mozete mi se nadjemo, a bambi ako dodje pridruzi nam se. Ove ostale sto nisu u radnom odnosu ne pitam jer kontam da mogu user posted image

jelo ako hoces ja te popukpim pa da zajedno odemo da ne ides pjeske po ovom kijametu, ja ti radim u komsiluku pa mozemo zajedno

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12151
13.4.2011 15:23:16   
Malenaoduvijek
danas popodne prestanak padavina kazu na RSG ja se andam da ne lazu, a sutra kobajagi stabilizacija (popodne pa cemo vidjeti ko laze)

zenice uzivajte na kafici, iako me niko nije zvao ja vam se ne mozem pridruziti svakako.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12152
13.4.2011 15:23:30   
Lady26
Ja cu pricekati porukicu od Bambuche, i javim se ovdje na RR ili ti sarnem sms...
Jel moRe?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12153
13.4.2011 15:24:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama2009

Lady, Mama2009 moze te li vi u 14h, ako mozete mi se nadjemo, a bambi ako dodje pridruzi nam se. Ove ostale sto nisu u radnom odnosu ne pitam jer kontam da mogu user posted image

jelo ako hoces ja te popukpim pa da zajedno odemo da ne ides pjeske po ovom kijametu, ja ti radim u komsiluku pa mozemo zajedno

Jel ovo ti mene ignorises?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12154
13.4.2011 15:26:18   
Anoniman
Ma ne more...sutra u 14h dobro bi bilo da moze bambi, ako en bude mogla mozemo mi...samo gdje?
Mama2009 gdje si ti pa u komsiluku? Ako ovakvo bude taksijem cu, a ako bude ljepse vrijeme mogu i ja autom posto ne ide Ana sa mnom, ne vozim sa njom jedino. Hvala draga u svakom slucaju user posted image , jer ako se dogovorimo, a nadam se da hocemo ja bih prije mozda kod dr pa onda na kaficu pa ako ne budem sa autom mozemo nazad zajedno user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12155
13.4.2011 15:27:00   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: MALA1994

danas popodne prestanak padavina kazu na RSG ja se andam da ne lazu, a sutra kobajagi stabilizacija (popodne pa cemo vidjeti ko laze)

zenice uzivajte na kafici, iako me niko nije zvao ja vam se ne mozem pridruziti svakako.user posted image

Ja se zadeverala oko vremena a nikako da upalim radiJoN da cujem sta vele user posted image user posted image  Hvala ti draga na inFormaciji user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12156
13.4.2011 15:29:13   
Anoniman
Mala sto se tice mene ti si uvijek dobrodosla, ali znam da si govorila da ne mozes ove sedmice pa zato ne zovem user posted image

Najavljuju sutra cak mjestimicno suncano sa maksimalnom temperaturom od 10stepeni

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 12157
13.4.2011 15:30:10   
mama2009
a hocemo ja bih prije mozda kod dr pa onda na kaficu pa ako ne budem sa autom mozemo nazad
IZVORNA PORUKA: Lady26

nma vidim ja ti mene zaboravila, pa reko da zenu ne ometam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12158
13.4.2011 15:30:22   
mama75
A ja? user posted image meni je to svakako u toku radnog vremena, pa ne mogu nikako (citaj nemam gdje djecu, a s njima user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12159
13.4.2011 15:30:52   
mama2009

Ma ne more...sutra u 14h dobro bi bilo da moze bambi, ako en bude mogla mozemo mi...samo gdje?
Mama2009 gdje si ti pa u komsiluku? Ako ovakvo bude taksijem cu, a ako bude ljepse vrijeme mogu i ja autom posto ne ide Ana sa mnom, ne vozim sa njom jedino. Hvala draga u svakom slucaju user posted image , jer ako se dogovorimo, a nadam se da hocemo ja bih prije mozda kod dr pa onda na kaficu pa ako ne budem sa autom mozemo nazad zajedno user posted image

ja sam u sentadi kod azela user posted image user posted image user posted image user posted image mogu te pokupiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12160
13.4.2011 15:32:07   
Lady26

a hocemo ja bih prije mozda kod dr pa onda na kaficu pa ako ne budem sa autom mozemo nazad

nma vidim ja ti mene zaboravila, pa reko da zenu ne ometam

Mislim da je bio neki dogovor prosle sedmice, koliko se ja sjecam ali ocigledno samo ja pamtim...ali ne bitno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12161
13.4.2011 15:34:01   
Malenaoduvijek

Mala sto se tice mene ti si uvijek dobrodosla, ali znam da si govorila da ne mozes ove sedmice pa zato ne zovem user posted image

Najavljuju sutra cak mjestimicno suncano sa maksimalnom temperaturom od 10stepeni

sada rekose u petak 20 stepeni, zaboravicete na snijeg.

hvala tebi jelo, ne mogu.nemam ja gdje sa djecom, a imamo i termine i sutra i prekosutra kod dr a to bi mi to bilo previse srkleta.
user posted image

sveki zovem samo kad se ide kod dr, a tata mi je bolestan.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12162
13.4.2011 15:34:23   
mama2009

Mislim da je bio neki dogovor prosle sedmice, koliko se ja sjecam ali ocigledno samo ja pamtim...ali ne bitno....

c c c c c  ma moram cojeka podmiriti, jesmo dogovarali se ja jutros pisem kad idemo kod jelene ti nista ma bjaziiiiii

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12163
13.4.2011 15:34:59   
salmy

vi se dogovarate bRez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image  rado bih sutra ali kako cu sa tarzanomuser posted image user posted image  
Postoji li mogucnost  u vecernjem terminu? da tarzana ostavim kod cite?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12164
13.4.2011 15:37:26   
Lady26

c c c c c  ma moram cojeka podmiriti, jesmo dogovarali se ja jutros pisem kad idemo kod jelene ti nista ma bjaziiiiii

Ovo nisam vidjela user posted image ...?! A vidis da ona nece kuci da nas primi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12165
13.4.2011 15:38:35   
mama2009

Ovo nisam vidjela user posted image ...?! A vidis da ona nece kuci da nas primi user posted image

hahhahahhahahhah
ma ja mislila sa princezama da se vidimo

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12166
13.4.2011 15:38:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

vi se dogovarate bRez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image  rado bih sutra ali kako cu sa tarzanomuser posted image user posted image  

Ovaj u veceranjem terminu ce biti ovih dana ako ja dobro pamtim ili iduce sedmice, tako nesto, sutrasnja kafa preko dana je povodom dolaska BAMBI....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12167
13.4.2011 15:39:09   
mama2009

hahahhah luda si

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12168
13.4.2011 15:39:25   
mama75
E salmy one nas na "ignore". Nema veze, nacemo i mi tete da nam cuvaju djecu user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12169
13.4.2011 15:40:31   
Ella_H
Poz zenice. Evo ja ustala A. se vec posluzio
sladoledom i to na stapicu.
Hoda gol nonstop skida se itd, zna skinut i body
sve ih je razvalio.
Prica sve na mandarinski a ja se nekad brinem jer gleda
crtice na engleskom itd ali vidim da sve razumije na naski
a tako i pricamo u kuci naravno.
Hajd kad sam odgojila starijeg valjda cu i njegauser posted image .
Ljubim vas sve i lijepo se provedite na kafici.
I kod nas tmurno i oblacno garant jer sam se ponovila malo hehe.
Puuuuuuusa vam velika
FELIX tebi maksuz govorim dolazi ovamo i ti i Anelko
da vas izljubimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12170
13.4.2011 15:41:58   
salmy

Ovaj u veceranjem terminu ce biti ovih dana ako ja dobro pamtim ili iduce sedmice, tako nesto, sutrasnja kafa preko dana je povodom dolaska BAMBI....

Pa kako ce zena ne vozi  "skijeuser posted image user posted image  no aVtouser posted image user posted image
Bogami Bambi ne igraj se ako je situacija zeznuta,bice kafa tek proljece/ zima pocelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12171
13.4.2011 15:42:07   
Hanady RR
a gdje je felix uopšte...ja evo čitam 3-4 stranice prije ne nalazim nidgje njene postoveuser posted image
a vidim sve je nešto zovete...
šta je sad bilouser posted image

ne fakat de mi recite nikako da upratimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12172
13.4.2011 15:42:15   
Lady26

Jelena pisi kad ti odgovara poslije 17 da se vidimo, pa cu ja s ovom Lady da pregovaram dalje

Evo nasla sam, ali ovo je za kafu poslijepodne....
Posto dosad nikad nisi mogla na kafu u toku radnog vremena zato te nisam ni spominjala....
A ovo je vec druga prica....sutrasnja kafa po meni nema veze sa ovim jer ce ovo biti nesto brzinski a poslije podne je praaaaaaaavaaaaa kafa + trac partija + trcanje za djecom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 12173
13.4.2011 15:42:41   
Malenaoduvijek
Ella_H a gdje si ti?

skontala sam negjde u inostransvtu ali ne bas gdjeuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 12174
13.4.2011 15:42:46   
tekja

user posted image user posted image user posted image  nasmija me salmy, zenouser posted image

...joj i meni se pije kahva sa vama, al' nemeRem sutra..eto da znate ubuduce pritefterite i mene..jas sam ona bResposlena, sto rece Jelena, mogu uvijek, samo ne mogu sutrauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 12175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *