Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znas li onaj vic lady "od zla oca i od gore matere"? E ta sam babo Svedjanin, mama rodjena Sarajka, ali porijeklom iz ljute Hercegovine. Sta vise da vam pricam?
Sad hocu da je zovem i da joj reknem 2-3 Pa ja se taman vrnula sad da ona "izvodi bijesne gliste" aaaa ne neeeee, to samo ja radim
IZVORNA PORUKA: mama75 bambi jesi li ti iz gz? Mislim da sam tamo za 1. maj aBd, a mozda i iducu subotu, mogle bi se i upoznati. sjecam se tvojih postova od ranije, kao da si govorila da si iz gz, ako se ne varam
Tacno tako i bas bih voljela da se upoznamo obavezno se javi da kahvelenisemo
IZVORNA PORUKA: rose 87
ljubi mi te male pilice i ako mi pita zagori zbog tebe uhhhh
Nisam kriva
marijanna, iv@ncice, ma moje mostarke sve redom tweety, noa, Romali, Ben 10 sve sve sve
Cuj to, zasto? Uh i ja moram na odvikavanje izgleda. Dok je lijepo vrijeme i nekako, ali cim ova kisa/snijeg ja se interneta uhvatim. Sto je najgore na onom ebay-u svasta nesta nadjem, samo pare trosim, bolje mi je da hodam
Ma mama ja te zovem, ali vidis ove zene nikako da se dogovore...a ja ćetri sata ćamim ćekajući...ima svima na oku da vam ono iskoci (opet zaboravila kako se zove )
Ama pravo da vam kazem ne smijem da se izjasnim, vidite ovog vremena, a sad mi kolega kaze koji je jutros otisao za Sarajevo, da je preko Romanije gore nego u sred zime. Katastrofa. Pa u svakom slucaju AKO dodjem bit cu slobodna od 14-15 pa ako kome odgovara taj termin ja sam za, ako ne, onda drugi put.