|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.4.2011 13:11:09   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image pauza...jel neko za? user posted image

Evo je friska user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12101
13.4.2011 13:13:22   
koka i po
user posted image ...nesto sam propustila user posted image ...il nisam dobro cula user posted image user posted image ...
neka je kafa u pitanju user posted image .....gurabije user posted image user posted image ..
zezam se...user posted image ..
stvarno...o kakvoj se to kafi radi...bambi user posted image ....cekaj bona utorak ili cetvrtak....user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12102
13.4.2011 13:21:24   
Malenaoduvijek

Hladno nego sta user posted image

Malena, da ti posaljem link sto sandala sto mi se svidjaju a cipele su mi lijepe kao kod mame75 (nece se ona ljutiti ako se odlucim za njih) user posted image user posted image user posted image

jeli ti mene ovo pitas?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12103
13.4.2011 13:24:42   
R&T@
Nemojte cetvrtkom...
taj ja kao ono nesto radimuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 12104
13.4.2011 13:34:11   
Anoniman
Lady, Bambi sta je sutra za tu kafu...ako se pije javite mi da ja organizujem da ostavim ovo dijete kod tete pa pravo sa kafe kod dr jer sam trebala danas pa otkazala za sutra zbog ovog snijega.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 12105
13.4.2011 13:38:16   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image ...nesto sam propustila user posted image ...il nisam dobro cula user posted image user posted image ...
neka je kafa u pitanju user posted image .....gurabije user posted image user posted image ..
zezam se...user posted image ..
stvarno...o kakvoj se to kafi radi...bambi user posted image ....cekaj bona utorak ili cetvrtak....user posted image

evo ja i Lady kahvelenisemo, bujrum ko je za nek se pristavi user posted image  a za tebe sele posebna soljica, posebna kahva, posebna gurabija user posted image
user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 12106
13.4.2011 13:39:53   
koka i po
ovo su krofne user posted image user posted image user posted image user posted image ..
i nooooo separacija izolacija i sl user posted image ...
dje svi turci tu i mali mujo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12107
13.4.2011 13:42:49   
Anoniman
 nisam položila ispit,hebiga ,al nema veze bit ce drugi put.. nikola se sinoc nijednom nije budio,vec odavno spava dobro al barem jednom pita soka il slicno.. sinoc kako sam ga legla tako se  nije budio,jedva ga probudila u vrticuser posted image amani  žao mi je sto se jos patite  s turom,želim vam da sto prije bude bolje, ti se drži,proci ce user posted image jel se apotekarka javljala,nisam upratila,jeli A ozdravio? bambi dobrodosla natraguser posted image sve ostale moje ženice pozdrav.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12108
13.4.2011 13:46:10   
Anoniman
I ja se pitam sta je sa Apotekarkkom, nisam upratila da se javljala, nadam se da su ozdravili oboje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12109
13.4.2011 13:49:30   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutro
Niko nije pitao za nasuser posted image
Ja se ipak moram malo pozaliti,skupilo mi seuser posted image
U 22h sinoc zavrsili u hitnj.Temperaturu bila 40,nosic krvario.
Odatle na pedijatriju,gdje smo proveli par sati skidajuci ludu temperaturu.
Uzas,on je buncao i imalo svako malo groznicu,ma prestrasno...
Izbacio krvavu sluz,uz krvarenje iz nosica,uz temperaturu koja uopste nije spadala,a bila je 40,ma haman luda bila.
Uglavnom dijagnoza je viroza,upala oba uha,rhinopharingitis i naravno zubici rastuuser posted image user posted image
Nakon pedijatrije otisli i na orl,u 03 jutros kuci dosli.
Sad je temperaturu 38,5.
Od ponedjeljka ujutro nikad nije spala ispod 37,3.Uz sve i proljev smo dobili.user posted image
Samo da moje pile ozdravi user posted image user posted image user posted image
Ljubimo sve male i velike drugare i njihove mame,samo nam budite zdravo user posted image user posted image user posted image

Žao mi je Amani, nadam se da ce uskoro sve biti iza vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lady cestitke za povratak tm na posao user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 12110
13.4.2011 13:51:30   
R&T@
No sikiriki, marijana...
novi rok, nova sansauser posted image

Puno je vaznija prespavana nocuser posted image

Ja htjedoh pitati kako se prave gurabije, ali ne smijem...user posted image user posted image user posted image
tek smo sarmu skuhaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Apotekarkauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12111
13.4.2011 14:13:43   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Malena, da ti posaljem link sto sandala sto mi se svidjaju a cipele su mi lijepe kao kod mame75 (nece se ona ljutiti ako se odlucim za njih) user posted image user posted image user posted image

jeli ti mene ovo pitas?

Da daaaaaa, ti si mi rekla da ces mi naci pepe a na rate, a evo nadjoh i pepe i na rate user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 12112
13.4.2011 14:14:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady, Bambi sta je sutra za tu kafu...ako se pije javite mi da ja organizujem da ostavim ovo dijete kod tete pa pravo sa kafe kod dr jer sam trebala danas pa otkazala za sutra zbog ovog snijega.

Koliko sam ja shvatila, ona bi dosla poslom u Sa i slobodna za kafu oko 14h....Nek se javne pa cemo se zdogovorit user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12113
13.4.2011 14:18:28   
Anoniman
Lady cestitke za tm... bas mi je dragooooo user posted image

bice mozda cipela i bez rata user posted image

Hajde cekacemo da se javi Bambi, pa da izorganizujemo jer bih ja trebala na kontrolu sutra pa bih pravo ostavila Anu pa da na miru popijemo kafu user posted image (a da nagovjestim da bi to prvi put bilo da je ostavim da bih kafu popila, i mislim prva kafa na miru od kako se rodila user posted image )

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 12114
13.4.2011 14:20:52   
Lady26
Bit ce one na rate, samo sto cu kupiti 2 para user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ABD.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12115
13.4.2011 14:25:21   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli ti mene ovo pitas?

Da daaaaaa, ti si mi rekla da ces mi naci pepe a na rate, a evo nadjoh i pepe i na rate user posted image

pa posalji, a ovaj snijeg mi je danas pokvario sve kombinacije.svasta sam htjela, prvo me tata nazove da ga boli grlo i da ima temperaturu da ne moze doci,onda ova dvojica krenuli sa nejelom obojica, pa se smrzla, a jos 13 koji ne volim zbog mame.
dan boli glava.
a tako bi rado svasta nesto a nista mi se ne dauser posted image user posted image user posted image

a drugarica odmara od rr jesi vidjela????

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12116
13.4.2011 14:27:08   
Anoniman
Vidim ja i Lady nam slabo posjecuje rr od ponedjeljka user posted image ...neka tebe nama draga, da nema tebe i jos par nekih ne bih ni ja svracala... bas sam se nekako srodila sa vama...

Felix dolazi ili da dolazim za usi da te vucem.

Neposredna veza do poruke: 12117
13.4.2011 14:29:53   
mama75
Kad se pije ta kafa? Da Lady i ja dodjemo u istim cipelama user posted image Ako bude snijeg, onda ja i Tiki u istim gleznjacama.
bambi jesi li ti iz gz? Mislim da sam tamo za 1. maj aBd, a mozda i iducu subotu, mogle bi se i upoznati. sjecam se tvojih postova od ranije, kao da si govorila da si iz gz, ako se ne varam

< Poruku je uredio mama75 -- 13.4.2011 14:30:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12118
13.4.2011 14:30:36   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Evo mene u naletima ko ovaj snijeg user posted image user posted image  Prestao je padati user posted image user posted image user posted image user posted image  Ako ode do veceras, eto nas user posted image user posted image user posted image

roseeeee user posted image  pa gdje si ti mila? Kako nam je drug E? Jel porastao, hoda li, prica li, ujeda li, zafrkava li???

hejjj duso pa tu sam ja samo nam se ti bila malo izgubila,drug narastao pravo,neki dan dobio friz,mama ga sisalauser posted image ,ne hoda vec trci cak i napolju a neda rukicu tako da je mama smrsala vec dvije kile trceci za njim,prica svaki dan nesto novo ispadne nekad ga razumijemo nekad neuser posted image user posted image ,u zafrkavanju je najbolji,koliko mu govorim ne ne sam je poceo hodati po kuci i mahati prsticemuser posted image al samo nek smo zdravi,kako ste nam vi,bas mi je drago da se opet druzite s nama,ljubi mi te male pilice i ako mi pita zagori zbog tebe uhhhh

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 12119
13.4.2011 14:32:14   
Anoniman
Mama sta ces ti u mojim i od Bambi krajevima, a? user posted image ... Mozda smo i mi za 1.maj u GZ user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 12120
13.4.2011 14:33:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Kad se pije ta kafa? Da Lady i ja dodjemo u istim cipelama user posted image Ako bude snijeg, onda ja i Tiki u istim gleznjacama.
bambi jesi li ti iz gz? Mislim da sam tamo za 1. maj aBd, a mozda i iducu subotu, mogle bi se i upoznati. sjecam se tvojih postova od ranije, kao da si govorila da si iz gz, ako se ne varam

No sikiriki, ja jos nijesam kupila a i ako odlucim kupim to nece biti sutra user posted image user posted image user posted image , kad budes ti trebala biti u mom drustvu obuci cu nesto drugo user posted image user posted image user posted image user posted image .....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 12121
13.4.2011 14:37:07   
mama75

Mama sta ces ti u mojim i od Bambi krajevima, a? user posted image ... Mozda smo i mi za 1.maj u GZ user posted image

Korijeni draga, korijeni... zar si i ti Svedjanka?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12122
13.4.2011 14:38:31   
Anoniman
Rodjena draga user posted image ...roditelji mi zive dole. 

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 12123
13.4.2011 14:41:28   
iv@ncica
amani-  o  dusa  draga..zao  nam  je  sto  se  tako  mucite..proci  ce..samo  nek  tura  pane
lady i  bambi-user posted image user posted image user posted image user posted image

marinci- imam  ti  ja  kozijeg  loja..ako zatreba  zovi....inace..moj  andrej  svako  malo  kasljuca,,,ja  vise  ne  skacem  na  to  ko prije  ,  jer  nije  svaki  put  tura  uz kasalj....malo  alergija..malo  prehlada..malo  mu  se  slijeva  iz  nosica,,,i n prođe..mukoplant  sirup  i  mast..su  dobri..cajevi  ..med....i pari ga  na  kamilici  ili  stavi  malo  dr.tays mukoplant  masti   u  vrelu  vodu  da isparava..bude  im  lakse  spavati
marijana- user posted image  haj  bona  nije  ovaj  uzalud  nepolozen....ima  ispitauser posted image
u  nas  standardno..poso..guzva...na  poslu..vrtic...kuca...i  sad  ruzno vrijeme..pa  ni  setnje  nemauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 12124
13.4.2011 14:41:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

Mama sta ces ti u mojim i od Bambi krajevima, a?  ... Mozda smo i mi za 1.maj u GZ

Korijeni draga, korijeni... zar si i ti Svedjanka?

Rodjena draga  ...roditelji mi zive dole. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesu li to neki interni izrazi koje ja ne razumijem user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.4.2011 14:42:42 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *