Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
...nesto sam propustila ...il nisam dobro cula ... neka je kafa u pitanju .....gurabije .. zezam se... .. stvarno...o kakvoj se to kafi radi...bambi ....cekaj bona utorak ili cetvrtak....
...nesto sam propustila ...il nisam dobro cula ... neka je kafa u pitanju .....gurabije .. zezam se... .. stvarno...o kakvoj se to kafi radi...bambi ....cekaj bona utorak ili cetvrtak....
evo ja i Lady kahvelenisemo, bujrum ko je za nek se pristavi a za tebe sele posebna soljica, posebna kahva, posebna gurabija
nisam položila ispit,hebiga ,al nemaveze bit ce drugi put.. nikola se sinoc nijednom nije budio,vec odavno spava dobro al barem jednom pita soka il slicno.. sinoc kako sam ga legla tako se nije budio,jedva ga probudila u vrticamani žao mi je sto se jos patite s turom,želim vam da sto prije bude bolje, ti se drži,proci ce jel se apotekarka javljala,nisam upratila,jeli A ozdravio? bambi dobrodosla natrag sve ostale moje ženice pozdrav.
Jutro Niko nije pitao za nas Ja se ipak moram malo pozaliti,skupilo mi se U 22h sinoc zavrsili u hitnj.Temperaturu bila 40,nosic krvario. Odatle na pedijatriju,gdje smo proveli par sati skidajuci ludu temperaturu. Uzas,on je buncao i imalo svako malo groznicu,ma prestrasno... Izbacio krvavu sluz,uz krvarenje iz nosica,uz temperaturu koja uopste nije spadala,a bila je 40,ma haman luda bila. Uglavnom dijagnoza je viroza,upala oba uha,rhinopharingitis i naravno zubici rastu Nakon pedijatrije otisli i na orl,u 03 jutros kuci dosli. Sad je temperaturu 38,5. Od ponedjeljka ujutro nikad nije spala ispod 37,3.Uz sve i proljev smo dobili. Samo da moje pile ozdravi Ljubimo sve male i velike drugare i njihove mame,samo nam budite zdravo
Žao mi je Amani, nadam se da ce uskoro sve biti iza vas Lady cestitke za povratak tm na posao
Hajde cekacemo da se javi Bambi, pa da izorganizujemo jer bih ja trebala na kontrolu sutra pa bih pravo ostavila Anu pa da na miru popijemo kafu (a da nagovjestim da bi to prvi put bilo da je ostavim da bih kafu popila, i mislim prva kafa na miru od kako se rodila )
Malena, da ti posaljem link sto sandala sto mi se svidjaju a cipele su mi lijepe kao kod mame75 (nece se ona ljutiti ako se odlucim za njih)
jeli ti mene ovo pitas?
Da daaaaaa, ti si mi rekla da ces mi naci pepe a na rate, a evo nadjoh i pepe i na rate
pa posalji, a ovaj snijeg mi je danas pokvario sve kombinacije.svasta sam htjela, prvo me tata nazove da ga boli grlo i da ima temperaturu da ne moze doci,onda ova dvojica krenuli sa nejelom obojica, pa se smrzla, a jos 13 koji ne volim zbog mame. dan boli glava. a tako bi rado svasta nesto a nista mi se ne da
Vidim ja i Lady nam slabo posjecuje rr od ponedjeljka ...neka tebe nama draga, da nema tebe i jos par nekih ne bih ni ja svracala... bas sam se nekako srodila sa vama...
Kad se pije ta kafa? Da Lady i ja dodjemo u istim cipelama Ako bude snijeg, onda ja i Tiki u istim gleznjacama. bambi jesi li ti iz gz? Mislim da sam tamo za 1. maj aBd, a mozda i iducu subotu, mogle bi se i upoznati. sjecam se tvojih postova od ranije, kao da si govorila da si iz gz, ako se ne varam
Evo mene u naletima ko ovaj snijeg Prestao je padati Ako ode do veceras, eto nas
roseeeee pa gdje si ti mila? Kako nam je drug E? Jel porastao, hoda li, prica li, ujeda li, zafrkava li???
hejjj duso pa tu sam ja samo nam se ti bila malo izgubila,drug narastao pravo,neki dan dobio friz,mama ga sisala ,ne hoda vec trci cak i napolju a neda rukicu tako da je mama smrsala vec dvije kile trceci za njim,prica svaki dan nesto novo ispadne nekad ga razumijemo nekad ne ,u zafrkavanju je najbolji,koliko mu govorim ne ne sam je poceo hodati po kuci i mahati prsticem al samo nek smo zdravi,kako ste nam vi,bas mi je drago da se opet druzite s nama,ljubi mi te male pilice i ako mi pita zagori zbog tebe uhhhh
Kad se pije ta kafa? Da Lady i ja dodjemo u istim cipelama Ako bude snijeg, onda ja i Tiki u istim gleznjacama. bambi jesi li ti iz gz? Mislim da sam tamo za 1. maj aBd, a mozda i iducu subotu, mogle bi se i upoznati. sjecam se tvojih postova od ranije, kao da si govorila da si iz gz, ako se ne varam
No sikiriki, ja jos nijesam kupila a i ako odlucim kupim to nece biti sutra , kad budes ti trebala biti u mom drustvu obuci cu nesto drugo .....
amani- o dusa draga..zao nam je sto se tako mucite..proci ce..samo nek tura pane lady i bambi-
marinci- imam ti ja kozijeg loja..ako zatreba zovi....inace..moj andrej svako malo kasljuca,,,ja vise ne skacem na to ko prije , jer nije svaki put tura uz kasalj....malo alergija..malo prehlada..malo mu se slijeva iz nosica,,,i n prođe..mukoplant sirup i mast..su dobri..cajevi ..med....i pari ga na kamilici ili stavi malo dr.tays mukoplant masti u vrelu vodu da isparava..bude im lakse spavati marijana- haj bona nije ovaj uzalud nepolozen....ima ispita u nas standardno..poso..guzva...na poslu..vrtic...kuca...i sad ruzno vrijeme..pa ni setnje nema