Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jaje umutiti sa kesicom vanil secera i mlijekom (mlijeka ide odokativno istoj kolicini koliko i jajeta...valjda samjasnauser posted image ) u to dodati brasna...otprilike 3 kasike...ja imam onu drvenu lopaticu pa ne znam tacno kolika je to kolicina kasika...a ide jedna ta drvena i jos malo...treba ispasti gusca smjesa nego za francuske palacinke...otprilike, gustoca otopljenog sladoledauser posted image
na ugrijanu tavu tefalovuuser posted image na koju se stavi mrvica ulja pa se to ulje kistom razmaze...tek toliko da je zamasceno...u sredinu izliti malo smjese...da dobijete onaj fin krugicuser posted image ...kad se pocnu baloncici stvarati...sitni...okrenuti...e budu preukusne.
pos
IZVORNA PORUKA: rose 87
hej rose posjeti malo temu atopijski dermatitis, tamo ces naci pregrst savjeta, mi se svi sad u proljece borimo s takvom kozom
jutro drage a pa sta je ovo sva djecica bolesna nadam se da ce brzo ozdraviti Amani vama moram posebno poslati jer se borite sa temp. i znam kako vam je,mi isto malenom tesko skidamo turu i nje se bas bojim mi smo dobro,super spavamo,u zadnje vrijeme jede onako ustvari bira hranu sto dosad nije nikada,nadam se da je faza koja brzo prolazi,prica ma samo ispada iz njega eh imamo ustvari jedan problem,prije mozda mjesec dana po nogicama mu se pojavili lisajevi,na malim dijelovima koza mu bas suha crvena i ispucala,mazali smo jekodermom i bepantenom ali nije pomoglo a sad sam primjetila i jedan ili dva na rukicama,a jucer mu se lice zacrvenilo i izasulo,sinoc mu namazem jekodermom i jutros je puno bolje,eh sad neznam od cega bi to moglo biti a ne vodi mi se doktoru jer se bojim da u cekaonici nesto ne pokupi ili bi trebali
ja naucila praviti americke palacinke ...jucer me mm naucio ...evo koga interesuje...super dorucak ili vecera...jos da mi je naci onaj njihov sirup od javora
jaje umutiti sa kesicom vanil secera i mlijekom (mlijeka ide odokativno istoj kolicini koliko i jajeta...valjda samjasna ) u to dodati brasna...otprilike 3 kasike...ja imam onu drvenu lopaticu pa ne znam tacno kolika je to kolicina kasika...a ide jedna ta drvena i jos malo...treba ispasti gusca smjesa nego za francuske palacinke...otprilike, gustoca otopljenog sladoleda
na ugrijanu tavu tefalovu na koju se stavi mrvica ulja pa se to ulje kistom razmaze...tek toliko da je zamasceno...u sredinu izliti malo smjese...da dobijete onaj fin krugic ...kad se pocnu baloncici stvarati...sitni...okrenuti...e budu preukusne...ja mu mazem domaci dzem od drenjaka..smaze sve
dadada bas mi je drago da A nesto pojede nasekirala sam se nedavno kada si pisala da si ga patila i na kraju dana vriska, plac, te kako je sa obje rukice stavljao pomfrit u usta dusa draga, bas sam se rastuzila, morala sam mm procitati post i kazem mu vidis da ima gorih nejelica d nase N nadam se da se ne ljutis sto ovo pisem
ma naravno da se ne ljutim....cisto da vidite koliko je tvrdoglav, i da kod njega ne pali da mu ne dam nista sem onog sto je svima za rucak...a ja vise neponavljala to
ma znam, znam... i nemoj, dusica draga... nisu sva djeca ista
oh super lady kod vas je bas slatka tajra ma nebih ni ja vodila dok. ako nije potrebno pa zato pitam sta vi mislite,a sve se nadam da ce proci a ono se samo siri niki gledala sam na netu neke slike AD i cini mi se da nije to to ali opet nemozes biti siguran,ma maloprije sam pricala sa mm kaze dolazi neki dok. u apoteku neku u gradu pa je on jutros pricao sa njim i rekao nam da dovedemo dijete do apoteke i da ce on to tu pogledati
oh super lady kod vas je bas slatka tajra ma nebih ni ja vodila dok. ako nije potrebno pa zato pitam sta vi mislite,a sve se nadam da ce proci a ono se samo siri niki gledala sam na netu neke slike AD i cini mi se da nije to to ali opet nemozes biti siguran,ma maloprije sam pricala sa mm kaze dolazi neki dok. u apoteku neku u gradu pa je on jutros pricao sa njim i rekao nam da dovedemo dijete do apoteke i da ce on to tu pogledati
Ne znam koliko sam u pravu, ali zar AD ne stvara kao bijele ljuspice (uh, sto objasnih) Lisaj je crvena, hrapava koza...
Nadam se, rose, da ce taj ljekar znati sta je ili vas barem uputiti na pravu adresu...
kod nas nema snijega,ma on ce nam dati neku kremicu pa valjda pomogne radi u nekoj biljnoj apoteci tako da se ne bunim pa ako ne pomogne ni to idemo na pregled,a ja sam alergicna na polen neznam moze li i on to naslijediti
Lady ma nema ona tvrdu stolicu, naprotiv ponekad bude ko proljev to joj je uvijek kad zubi rastu ali eto pozali mi se da je boli i stomak pa vidjecemo da je odvedemo dr kad dodjemo s posla
Bambi jel to dolazis, jel se kafa pije, mogu li i ja ili samo sa ovom Lady se druzis