Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj moja Tajra ja navikla da spavam na stomaku, i evo vec par dana je to postalo neizvodljivo pa nikako onda da nadjem polozaj koji mi odgovara, za poluditi sam
Teacher te sa masnicom su trofrtaljne mi imam prosle godine dobili iz Svedske jedno desetak takvih u svim bojama, bile cijela dva eura , ja sam joj juce kupil aduge sive i bijele malo univerzalnijih stvari mi treba, muka mi od roze, ljubicasto i crveno vise.
Ladyyyyyyy duso moja , kad mi dolazite ti i mama? mislim sa princezama
jesu, trofrtaljne su, ove godine su bile 5 eura
cura je nekako nervozna, jos nosic zacepljen, a sto se prolopovila jedva joj stavim kapi za nos prije nije pravila probleme oko toga a sad ko da joj ne znam ti sta radim to je plac vriska strasnooooo
napokon stiglo sunce
pozzzz svim bebama
mama, nemam pojma ja kupujem sve kod dine....evo gledam i kod mene su ad pitala me koliko je dijete ja joj rekla...i cini mi se da mi je rekla da onda idu uljane i dala mi ove ...a proizvodjac je hemofarm-srbija
Lady smajlići su ti genijalni .. i vidim cipelice te zezaju... Kako je med mali? Ima li novih dogodovština? Tajra pa ono zadovoljstvo nije toliko skupo.. Mi smo sinoć loše spavali, maleni se budio, plako... Nešto je ružno sanjao pa mi ga tako bilo žao jedva sam ga utješila sinoć...
A hajd razgazit ce se cipe, dat cu ih mm da pronosa Med...hm....gorak ....ma lopov pravi....samo pravi zijane, a juce se napucala pite sirnice i kifle sa pohovanim pil filetom (ovo su bila 2 obroka) ja sam zadovoljna hB... Upiskila mi je pola kreveta , ja je skinula i samo otisla do sobe po kremu, vratila se ona u lokvi lezi kaze : piiiiissss pissss, smije se i pobjeze, ja dok sam otisla po peskir da spasim sto se spasit da, ona uzela svoju majicu i biseeeeeee, puj puj kaka....
IZVORNA PORUKA: salmy Evo kazu ove sedmice sunce taman za a moze i predvecer bez ja sam ZA ps: al nikako da se uganjam sa Lady,totalno me baca na ignore
Normalno, tebe na ignore, zoves na kafu ima mjesec dana, ako ne i vise.... Zeno jedva te skontah, ne vidim....kaze mm neko ti mase, a ja blenula, ne vidim, ma rekoh nije nama, kaze ma jest... da nisi otvorila prozor rekla bi da te fakat ignorisem
Evo ovih dana se javim kunem se da hocu ako Bog da
ps: ma joj ja sam vjecito u nakoj frci, ne foliram majkemi ali fakat sam vjecito idem do mame,deveram sa kad MM dođe s posla ja mu uvalim i spavanac,ma slomi me.Neki dan je pao na glavu iz svog kreveta,ja sam umrla dva dana me zeludac bolio,pa smo u potrazi za vecim,pa frka s majstorima,ali obecavam da cu se javiti