|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  521 522 [523] 524 525   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.4.2011 9:51:17   
Lady26
Ni moja kona ne pita za mene....ni mama2009, Nunny...e niste mi vise raja... user posted image user posted image user posted image
Samo Tajra i Jelena  user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.4.2011 9:52:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13051
18.4.2011 9:52:08   
bebacha
ee znal neko sta je s Lady,nema je cjeli vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13052
18.4.2011 9:53:04   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 13053
18.4.2011 9:53:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj moja Tajra ja navikla da spavam na stomaku, i evo vec par dana je to postalo neizvodljivo pa nikako onda da nadjem polozaj koji mi odgovara, za poluditi sam user posted image

Teacher te sa masnicom su trofrtaljne mi imam prosle godine dobili iz Svedske jedno desetak takvih u svim bojama, bile cijela dva eura user posted image , ja sam joj juce kupil aduge sive i bijele malo univerzalnijih stvari mi treba, muka mi od roze, ljubicasto i crveno vise.

Ladyyyyyyy duso moja user posted image , kad mi dolazite ti i mama? mislim sa princezama user posted image

jesu, trofrtaljne su, ove godine su bile 5 eurauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13054
18.4.2011 9:54:27   
Lady26
Ma znate sta.... user posted image  user posted image user posted image

Ja jutros obukoh nove cipele, aaaaaaaj stisle me sa svih strana  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaze kolegica eh taman danas idemo set_ati, a ne ne...jok ja user posted image user posted image user posted image , samo do wc-a i to najblizeg user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.4.2011 9:55:59 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13055
18.4.2011 9:54:31   
megi
jutro zene

evo i mene na poslu i kao naspavala sam se al sam opet nekako teska
radila vikend, a u subotu bila i na jednoj svadbi pa mi treba malo vise da se odmorim

cura je nekako nervozna, jos nosic zacepljen, a sto se prolopovila jedva joj stavim kapi za nos
prije nije pravila probleme oko toga a sad ko da joj ne znam ti sta radim to je plac vriska strasnooooo

napokon stiglo sunce user posted image

pozzzz svim bebama

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13056
18.4.2011 9:55:03   
salmy
Jutrica z rajuuser posted image user posted image user posted image  auuuuuu sto ste bile vrijedne za vikend dok sve pofatamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13057
18.4.2011 9:56:18   
R&T@
Joj, koliko mi je to spavanje na stomaku nedostajalo u trudnoci...

Cak mi je padalo na pamet da legnem na dvije stolice, a stomak da "visi" izmedjuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sreca pa to nisam realizovalauser posted image user posted image user posted image , ne bih se mogla podici viseuser posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13058
18.4.2011 10:00:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: megi

jos nosic zacepljen, a sto se prolopovila jedva joj stavim kapi za nos
prije nije pravila probleme oko toga a sad ko da joj ne znam ti sta radim to je plac vriska strasnooooo

Najbrze:
Pripremis otvorene kapi, ali da ih ona ne vidi...
Dok lezi na podu, ti kleknes iznad nje...
Ako treba blago joj obuhvatis glavu koljenima i dok se ona snadje kap-kapuser posted image
i bjeeeeeeziuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 13059
18.4.2011 10:04:57   
Anoniman
mama, nemam pojma
ja kupujem sve kod dine....evo gledam i kod mene su aduser posted image pitala me koliko je dijete ja joj rekla...i cini mi se da mi je rekla da onda idu uljane i dala mi ove ...a proizvodjac je hemofarm-srbija

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13060
18.4.2011 10:05:27   
emi7908
Lady  smajlići su ti genijalni user posted image user posted image .. i vidim cipelice  te  zezaju... Kako je med mali? Ima li novih dogodovština?
Tajra pa ono zadovoljstvo nije toliko skupo..
Mi smo sinoć loše spavali, maleni se budio, plako... Nešto je ružno sanjao pa mi ga tako bilo žao jedva sam ga utješila sinoć... user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13061
18.4.2011 10:07:21   
mama2009
oooo ladyyyyyyyyyy ma bjazi ti nas zaboravila

nunny kad hoces samo zovi

jelena kad god tebi odgovara ja sam za poslije 17 kad god hoces

salmy zeno tebe ni nacrtane nema kad pijemo kafu

tajra, megi,bebacha, emi7908,mala1994, teacher75, dadadda  mahanje veliko

< Poruku je uredio mama2009 -- 18.4.2011 10:08:12 >

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13062
18.4.2011 10:07:37   
emi7908
jao šta ono bi na temi Pedijatar user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13063
18.4.2011 10:11:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emi7908

jao šta ono bi na temi Pedijatar user posted image

Dokaz da nas pedijatri citaju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Takve nebuloze samo njima mogu pasti na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13064
18.4.2011 10:11:39   
salmy
IZVORNA PORUKA: mama2009

Evo kazu ove sedmice sunceuser posted image user posted image  taman za user posted image  a moze i predvecer bez user posted image  ja sam ZA
ps: al nikako da se uganjam sa Lady,totalno me baca na ignoreuser posted image user posted image   

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13065
18.4.2011 10:11:39   
Lady26
user posted image user posted image user posted image

A hajd razgazit ce se cipe, dat cu ih mm da pronosa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Med...hm....gorak user posted image ....ma lopov pravi....samo pravi zijane, a juce se napucala pite sirnice i kifle sa pohovanim pil filetom (ovo su bila 2 obroka) ja sam zadovoljna hB...
Upiskila mi je pola kreveta user posted image , ja je skinula i samo otisla do sobe po kremu, vratila se ona u lokvi lezi kaze : piiiiissss pissss, smije se i pobjeze, ja dok sam otisla po peskir da spasim sto se spasit da, ona uzela svoju majicu i biseeeeeee, puj puj kaka.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13066
18.4.2011 10:12:57   
Lady26

Nisam, nego nemam sta pametno reci user posted image user posted image user posted image user posted image
Jes mi vidjela cipele user posted image user posted image
A kad cemo kod Jele Jelene....sta ce nam ono lijepo praviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13067
18.4.2011 10:14:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy
Evo kazu ove sedmice sunceuser posted image user posted image  taman za user posted image  a moze i predvecer bez user posted image  ja sam ZA
ps: al nikako da se uganjam sa Lady,totalno me baca na ignoreuser posted image user posted image   

Normalno, tebe na ignore, zoves na kafu ima mjesec dana, ako ne i vise.... user posted image
Zeno jedva te skontah, ne vidim....kaze mm neko ti mase, a ja blenula, ne vidim, ma rekoh nije nama, kaze ma jest... user posted image user posted image user posted image da nisi otvorila prozor rekla bi da te fakat ignorisem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13068
18.4.2011 10:16:11   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nisam, nego nemam sta pametno reci user posted image user posted image user posted image user posted image
Jes mi vidjela cipele user posted image user posted image
A kad cemo kod Jele Jelene....sta ce nam ono lijepo praviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam daj sliku, a kad god jela kaze da joj odgovara ja sam za

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13069
18.4.2011 10:17:09   
mama2009
IZVORNA PORUKA: salmy

ma bjazi tebi se treba najaviti
ti reci hajmo "sutra na kafu" i gotovo

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13070
18.4.2011 10:18:14   
Lady26
Moje cipele user posted image
Efo ti link

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13071
18.4.2011 10:18:30   
Nunny
ladyyy nisam te zaboravila user posted image user posted image user posted image user posted image sta radi malena ...nego ovamo se igram sa dadom  neda mi da tipkam vuce me za rukavuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13072
18.4.2011 10:19:54   
Anoniman
Hocete li danas ili sutra, posto ste se izjasnile da hocete kad mm nije tu pa bujrum vam, samo mi javite user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13073
18.4.2011 10:22:02   
Lady26
Odma' danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj muzek ode na termin, svakako bih user posted image iz kuce pa nek bude nesto konkretno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13074
18.4.2011 10:22:41   
salmy
Evo ovih dana se javim user posted image user posted image user posted image   kunem se da hocuuser posted image user posted image ako Bog da

ps: ma joj ja sam vjecito u nakoj frci, ne foliram majkemi ali fakat sam vjecito user posted image user posted image idem do mame,deveram sa user posted image kad MM dođe s posla ja mu uvalim user posted image i spavanac,ma slomi me.Neki dan je pao na glavu iz svog kreveta,ja sam umrla dva dana me zeludac bolio,pa smo u potrazi za vecim,pa frka s majstorima,ali obecavam da cu se javiti
user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  521 522 [523] 524 525   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  521 522 [523] 524 525   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *