|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.4.2011 8:47:05   
bebacha
jutro.sunce,sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image ja pijem kafu a Alen skace po meni i samo gleda gdje ce me ugrist.boliuser posted image user posted image juce bili na rodendanu kod jedne curice.joj kako su me djeca slusalauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13026
18.4.2011 8:48:28   
R&T@
Bas ste slabo "piskarale" juceruser posted image

Da se dadada nije "obukla"user posted image  ne bih imala sta vidjeti...
user posted image  za izbor...

Ja sam obisla pola Bosne i vratila se sa smedjom pismo tasnom i crno-bijelom haljinom... haljina broj 34user posted image , ali mi se sviiiiiiidjauser posted image

Nunny, ako zelis otjerati te golubove, okaci CD na balkon ili nesto drugo svjetlucavouser posted image ...a bebac neka ih hrani u parku...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13027
18.4.2011 8:51:10   
Nunny
hvala tajra moracu evo opet donose grancice user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13028
18.4.2011 8:54:26   
emi7908
Jutro svima, na brzaka sam pregledala šta se pisalo.. Jučer nisam stigla ni trunčicu da provirim, milion obaveza a i draga mama mi došla tako da sam propoustila malo... eEovo što sam vidjela da je Dadada "kupila"  user posted image je fenomenalno. Pogotovo ono na prvoj slici, jel' ima stvarno u Mangu kod nas ili se zezaš? Rado bi onako nešto obukla...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13029
18.4.2011 9:13:00   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emi7908

Pogotovo ono na prvoj slici, jel' ima stvarno u Mangu kod nas ili se zezaš? Rado bi onako nešto obukla...

85 KM kosta to zadovoljstvouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13030
18.4.2011 9:21:29   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada
sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam user posted image user posted image user posted image

ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak user posted image

spavala sam sada jedno 2 sata

samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes.
a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje.

a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine.
e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno?

a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda .

eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem.user posted image

ne znam da li sam te skontala...sto se kapi tice...nakon godine se dobiju uljane...a prije toga su...user posted image mislim da su s vodom...al ovo nek nas prosvjetle nunichi, breskva ili apotekarka

nisi me skontala, nisam to mislila.ali posto juce ni ja samu sebe nisam kontala nema veze.
ja sam pitala za razliku izmedju AD i D3 kapi, ko odredjuje koje ce dijete uzimati, jer sve zavisi kako u apoteci trazis tako i dobijes.ja sam imala naviku govoriti ad kapi i daju mi ove AD, a kad sam skontala da to nije isto pocela traziti D3.
kontas me sada user posted image .
a uljanih koliko ja znam skoro nigdje vise nema, ja kad sam ih trazila za kremu jedva ih nasla u jednoj zabacenoj apoteci user posted image

jutros sunce, odmah sve lakse, samo da hoce ostati

moja djeca su se milion puta nocas budila  user posted image , a posebno L.
ne znam sta je ali je katastrofa, ne mogu biti zubi obojici, da nije neka mjeseceva mijena jer sam i ja lose spavala skroz.

nisam nista citala od sinoc, ovaj kompj mi jel ud skroz.
iako mislim da je ova RR luda i da me zarazila jer se cudno ponasa skroz.
sinoc nisam mogla ni pp otvoriti ni nista i morala se otkaciti.
a vidim dadada se nije "zaprave" obukla a ja mislila ona stvarno ono narucila preko interneta, hmm.

user posted image

a evo nam i pipica novih da se pohvalimo.

felix vidim pitas za djecicu, dobro su hB, zezaju, prave zijane sto znaci da su dobro.ljubi Anelka

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13031
18.4.2011 9:26:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

jutro i od mene user posted image user posted image user posted image slabo se spavalo skroz slabo....

isti smo ti felix, ali meni je sunce i odmah mi je lakse.

ja sam pravi meteoropata user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13032
18.4.2011 9:26:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

dadada
sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam user posted image user posted image user posted image

ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak user posted image

spavala sam sada jedno 2 sata

samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes.
a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje.

a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine.
e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno?

a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda .

eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem.user posted image

ne znam da li sam te skontala...sto se kapi tice...nakon godine se dobiju uljane...a prije toga su...user posted image mislim da su s vodom...al ovo nek nas prosvjetle nunichi, breskva ili apotekarka

nisi me skontala, nisam to mislila.ali posto juce ni ja samu sebe nisam kontala nema veze.
ja sam pitala za razliku izmedju AD i D3 kapi, ko odredjuje koje ce dijete uzimati, jer sve zavisi kako u apoteci trazis tako i dobijes.ja sam imala naviku govoriti ad kapi i daju mi ove AD, a kad sam skontala da to nije isto pocela traziti D3.
kontas me sada user posted image .
a uljanih koliko ja znam skoro nigdje vise nema, ja kad sam ih trazila za kremu jedva ih nasla u jednoj zabacenoj apoteci user posted image

jutros sunce, odmah sve lakse, samo da hoce ostati

moja djeca su se milion puta nocas budila  user posted image , a posebno L.
ne znam sta je ali je katastrofa, ne mogu biti zubi obojici, da nije neka mjeseceva mijena jer sam i ja lose spavala skroz.

nisam nista citala od sinoc, ovaj kompj mi jel ud skroz.
iako mislim da je ova RR luda i da me zarazila jer se cudno ponasa skroz.
sinoc nisam mogla ni pp otvoriti ni nista i morala se otkaciti.
a vidim dadada se nije "zaprave" obukla a ja mislila ona stvarno ono narucila preko interneta, hmm.

user posted image

a evo nam i pipica novih da se pohvalimo.

felix vidim pitas za djecicu, dobro su hB, zezaju, prave zijane sto znaci da su dobro.ljubi Anelka

ja nisam znala da postoji neka razlika u tim kapima, kupujem iste d3 kapi od kako se rodilauser posted image nije mi niko skrenuo paznju da joj nakon godinu dana trebam uzimati neke drugacije

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13033
18.4.2011 9:26:59   
teacher75
sunce je divno al moram na posao a tako bih rado u setnjuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13034
18.4.2011 9:27:21   
mama2009
jutro

jeste li se naspavli??? evo mene otvaram oci sa kafom

dadada vidim fino si se "obukla" svaka cast  user posted image user posted image user posted image
vidim palo mnogoooo cipelica mamama i djecici cestitam i mnogo jos boljih promijenili

mala gdje ste ove vase kupili i koliko kmcica

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 13035
18.4.2011 9:29:45   
Malenaoduvijek

jelena nas poslala u Ianu u BBI i kostaju 53 KM.

a teacher, nema vise uljanih kapi ne moras se brinuti  ne znam iz kojeg kog razloga ali imaju samo vodene.
a moje pitanje i dalje stoji za AD i D3, pa ako neko zna neka odgovori?

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13036
18.4.2011 9:33:45   
teacher75

jelena nas poslala u Ianu u BBI i kostaju 53 KM.

a teacher, nema vise uljanih kapi ne moras se brinuti  ne znam iz kojeg kog razloga ali imaju samo vodene.
a moje pitanje i dalje stoji za AD i D3, pa ako neko zna neka odgovori?

ja samo znam da su prije davali ad a sada d3, a ne znam koji je razloguser posted image

Neposredna veza do poruke: 13037
18.4.2011 9:41:33   
Anoniman
Evo i nas, joj smijacete mi se ali kako je ono ruzno vrijeme bilo mene glava nije boljela ujutru kad ustanem, cim sunce proviri mene glava rastura od rane zore. Mi smo isto Boze nedaj spavali, em se ona budila, em ja nisam mogla polozaj za spavanje uhvatiti, pa svasta sanjala i onda jutros nas probudi tajov sat u pet sati, ustale njega ispratile na put, nahranila Anu i vucem se po kuci ko prebijena macka...

Mala
cipelice su super, posle ako mi se bude dalo slikamo i mi nase i postavimo... Ani se svidjaju jer imaju na obje po dva cicka pa dijete po cijeli dan odlijepljuje, zalijepljuje user posted image
Teacher znam da si trazila helanke za Lanu, imas u Tiffany, H&M-ove po 10 KM su, juce ja troje Ani uzela, imaju sive, bijele, narandžaste, roze svijetlo i tamno i ljubicaste.

Neposredna veza do poruke: 13038
18.4.2011 9:42:59   
R&T@
Lijepe "picele"user posted image

Cini mi se da je Iana najbolja ove godine...

Gdje nam je Lady?
Nije valjda da radi... bRezobrazlukuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13039
18.4.2011 9:43:22   
Lady26
Opet niko za nas ne pita....hm.... user posted image
Hajde samo da vam pozelim dobro jutro i lijep ostatak dana... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.4.2011 9:49:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13040
18.4.2011 9:46:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas, joj smijacete mi se ali kako je ono ruzno vrijeme bilo mene glava nije boljela ujutru kad ustanem, cim sunce proviri mene glava rastura od rane zore. Mi smo isto Boze nedaj spavali, em se ona budila, em ja nisam mogla polozaj za spavanje uhvatiti, pa svasta sanjala i

Stvarno ti treba onaj nagradni jastukuser posted image

Moras se puuuno s nama druziti, imas divan izgovoruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13041
18.4.2011 9:46:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas, joj smijacete mi se ali kako je ono ruzno vrijeme bilo mene glava nije boljela ujutru kad ustanem, cim sunce proviri mene glava rastura od rane zore. Mi smo isto Boze nedaj spavali, em se ona budila, em ja nisam mogla polozaj za spavanje uhvatiti, pa svasta sanjala i onda jutros nas probudi tajov sat u pet sati, ustale njega ispratile na put, nahranila Anu i vucem se po kuci ko prebijena macka...

Mala
cipelice su super, posle ako mi se bude dalo slikamo i mi nase i postavimo... Ani se svidjaju jer imaju na obje po dva cicka pa dijete po cijeli dan odlijepljuje, zalijepljuje user posted image
Teacher znam da si trazila helanke za Lanu, imas u Tiffany, H&M-ove po 10 KM su, juce ja troje Ani uzela, imaju sive, bijele, narandžaste, roze svijetlo i tamno i ljubicas_te.

ja juce svojoj lani uzela crvene ljetne sa masnicom sa strane, pravo su lijepe. iste takve joj je mm donio prosli mjesec iz ljubljane iz hm-a ali roze i ista je cijena. on je platio 5 eura. a narandzaste imaju u azelu i samo su 5km

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.4.2011 9:47:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13042
18.4.2011 9:47:35   
Nunny
IZVORNA PORUKA: mama2009

jutro

jeste li se naspavli??? evo mene otvaram oci sa kafom

dadada vidim fino si se "obukla" svaka cast  user posted image user posted image user posted image
vidim palo mnogoooo cipelica mamama i djecici cestitam i mnogo jos boljih promijenili

oooo dje si ti ljepoto? dje je ono tvoje malo sunce?...tesko je ne zaljubiti se u nju... med meden,i nisam odavno vidjela sladje, medenije, mirnije, vecu mazuu... aaa ja sam odusevljena sa D. kad cemo vas opet vidjeti saljemo vam cmoku..

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13043
18.4.2011 9:47:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Hajde samo da vam pozelim dobro jutro i lijap ostatak dana... user posted image

Volim sto sam brza...

23 sekunde su ipak 23 sekundeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13044
18.4.2011 9:48:48   
bebacha
na temi pedijatar opet se pojavio onaj likuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13045
18.4.2011 9:49:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Hajde samo da vam pozelim dobro jutro i lijap ostatak dana... user posted image

Volim sto sam brza...

23 sekunde su ipak 23 sekundeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13046
18.4.2011 9:49:09   
teacher75
odoh na posao, pozdravljam vas...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13047
18.4.2011 9:49:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

na temi pedijatar opet se pojavio onaj likuser posted image user posted image user posted image

Sad listam....koja budalastina....nisam skontala o cemu se radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ko je ono?

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.4.2011 9:50:14 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 13048
18.4.2011 9:50:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

Sad listam....koja budalastina....nisam skontala o cemu se radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koji bolesnik, pored ovako lijepog dana on ovako dangubi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13049
18.4.2011 9:51:09   
Anoniman
Joj moja Tajra ja navikla da spavam na stomaku, i evo vec par dana je to postalo neizvodljivo pa nikako onda da nadjem polozaj koji mi odgovara, za poluditi sam user posted image

Teacher te sa masnicom su trofrtaljne mi imam prosle godine dobili iz Svedske jedno desetak takvih u svim bojama, bile cijela dva eura user posted image , ja sam joj juce kupil aduge sive i bijele malo univerzalnijih stvari mi treba, muka mi od roze, ljubicasto i crveno vise.

Ladyyyyyyy duso moja user posted image , kad mi dolazite ti i mama? mislim sa princezama user posted image

Neposredna veza do poruke: 13050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *