teacher75
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: MALA1994 dadada sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak spavala sam sada jedno 2 sata samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes. a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje. a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine. e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno? a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda . eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem. ne znam da li sam te skontala...sto se kapi tice...nakon godine se dobiju uljane...a prije toga su... mislim da su s vodom...al ovo nek nas prosvjetle nunichi, breskva ili apotekarka nisi me skontala, nisam to mislila.ali posto juce ni ja samu sebe nisam kontala nema veze. ja sam pitala za razliku izmedju AD i D3 kapi, ko odredjuje koje ce dijete uzimati, jer sve zavisi kako u apoteci trazis tako i dobijes.ja sam imala naviku govoriti ad kapi i daju mi ove AD, a kad sam skontala da to nije isto pocela traziti D3. kontas me sada . a uljanih koliko ja znam skoro nigdje vise nema, ja kad sam ih trazila za kremu jedva ih nasla u jednoj zabacenoj apoteci jutros sunce, odmah sve lakse, samo da hoce ostati moja djeca su se milion puta nocas budila , a posebno L. ne znam sta je ali je katastrofa, ne mogu biti zubi obojici, da nije neka mjeseceva mijena jer sam i ja lose spavala skroz. nisam nista citala od sinoc, ovaj kompj mi jel ud skroz. iako mislim da je ova RR luda i da me zarazila jer se cudno ponasa skroz. sinoc nisam mogla ni pp otvoriti ni nista i morala se otkaciti. a vidim dadada se nije "zaprave" obukla a ja mislila ona stvarno ono narucila preko interneta, hmm. a evo nam i pipica novih da se pohvalimo. felix vidim pitas za djecicu, dobro su hB, zezaju, prave zijane sto znaci da su dobro.ljubi Anelka ja nisam znala da postoji neka razlika u tim kapima, kupujem iste d3 kapi od kako se rodila nije mi niko skrenuo paznju da joj nakon godinu dana trebam uzimati neke drugacije