Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada sad samo ne kontam jesi li ovo stvarno kupila ili samo sanjas da si kupila, nisam plavusa ali ne kontam
ja sam sve procitala a nista nisam zapamtila, danas mi ne fercera mozak
spavala sam sada jedno 2 sata
samo sam skontala da je amani dobro, tajra vozi auto, a kokin sin imao randes. a ostalo ne znam, aha i felix A.ima proljev i dalje.
a hocu da pitam ali ne znam koga vise za one AD kapi, ja sam jedno vrijeme u apoteci trazila Ad i davali su mi cini mi se plivine, a sada trazim D3 i dobijem krkine. e ne kontam koja djeca trebaju vit.A, zar to nije prevazidjeno?
a gdje mi je lady, sinoc se falila da je kupila cipe a danas opet trosi pare izgleda .
eh da ne zaboravim jelena i mi smo kupili cipe u Iani, za Luku.53 marcona meni su super, kasnije cu vam postaviti sliku dok se dozovem.
ne znam da li sam te skontala...sto se kapi tice...nakon godine se dobiju uljane...a prije toga su... mislim da su s vodom...al ovo nek nas prosvjetle nunichi, breskva ili apotekarka
Nunny, draga prozori oprani store ubijeljene ma ljepota prava, al sam zato ja sad bljak bljakova... Drug jos uvijek doji, blago se vama, mi smo davno prestali rose, ma ova moja djeca su prave spavalice. Spavali bi i dan i noc cini mi se Nane zaspi najdalje do 22 sata, spava do 9 ujutro, ali zato u toku dana spava 1 eventualno 2 puta po jedan sat i ne stoji ni minute na jednom mjestu
seleeeeee sta ima draga, cuj cuj cura se uganjala, a sta bi s nasom pricom da se sprijateljimo Dobro dobro, samo neka je zdravo, a mi smo "duboko iznenadjeni i uvrijedjeni"
Mi smo danas bili vrijedni, tacnije mama je bila vrijedna, a djecak je bio kod deda i nane. Kad su dosli, dedo mi se s vrata poceo zaliti na unuka, jer ga je ovaj "ubio po nogama" Izmlatio unuk deda flasom po nogama Poslije nam dosli rodjaci i maloprije ih ispratili. Helem dinamican vikend totalno. Nadamo se da je drustvo dobro i zdravo i da su svi sretni i zadovoljni
bambi evo i ja sam sad sredila balkon stalno slecu golubovi sta cu kad ih A hrani i meni zao da ih tjeram jer od iz kreveta trazi ptipta gugu..oni se udomacili.. donjeli grane za gnijezdo... a ti Nunny ribaj svaki dan
ja gledam kad ces se ti pojaviti...reko, nije valjda opet muz zaplatio
a gdje si kupila ovo...slicno??
bas cu se zapucati ove sedmice da vidim ima li kod nas u mangu
Evo ovdje "kod nas" Mango inace u BiH imas samo u Sa i BL. E sda te moram razocarati, ovo tvoje br 1 ima samo u BL. A kosta 85KM. Imas sve na njihovoj stranici, odmah ti ispise cijenu i ima li u prodavnici. Ja trazila sebi onu zadnju suknju, slatka je skroz. Ali nje nema ni u Sa ni u BL
Evo ovdje "kod nas" Mango inace u BiH imas samo u Sa i BL. E sda te moram razocarati, ovo tvoje br 1 ima samo u BL. A kosta 85KM. Imas sve na njihovoj stranici, odmah ti ispise cijenu i ima li u prodavnici. Ja trazila sebi onu zadnju suknju, slatka je skroz. Ali nje nema ni u Sa ni u BL
znam da je 85...vidjela sam cijenu ...eto mene onda kod vas
Nismo se razumjele, al nema veze. Moram onda napisati: kod nas u Sa nema, ima samo u BL. Odoh spavati, ja dosla samo da vidim nadje li mi Bambi kolica, ali ona prozore prala, nismo joj mi ni naumpalli. Moja bebi ima temp citav dan Bice ovo duga noc, bolje da idem u krevet dok i ona spava.
Nismo se razumjele, al nema veze. Moram onda napisati: kod nas u Sa nema, ima samo u BL. Odoh spavati, ja dosla samo da vidim nadje li mi Bambi kolica, ali ona prozore prala, nismo joj mi ni naumpalli. Moja bebi ima temp citav dan Bice ovo duga noc, bolje da idem u krevet dok i ona spava.
a ja shvatila ti u bl ...ma zapucacu se ja do bl radi ovog ...a je li ti to imas neke veze s mangom kad znas gdje sta ima...da te iskoristim
HeLou. N_N ja svaki dan licim na tvoj avatar za A. bukvalno trebaju tri i to vrijedne zenice da kupe kojeSta pricala sam vam o bljakicama da ne ponavljam hehe. Bambi nek si bila vrijedna i nek nam nane rucka a ko zna ako te koka odbila za priju i to javno ovako mozda se ja i ti sprijateljimo, danas cure vole i malko mladje momke eh sta je godina-dvi u danasnji vakat bona . Ko je pitao za Amazon ja sam narucivala uvijek je bila besplatna dostava, za moj kontinent zadovoljna sam. A vi mrsavice samo se Mang-irajte i prkosite . A. ima temperaturu i mi cemo malo dezurati veceras.
Ja ponekad uletim ali se nikada ne javi, jednostavno nemam kad. Pozdrav za sve mame i bebice . Poseban pozdrav za Bambi09 , otkad se nismo cule
Ja sam mislila da si ti nas zaboravila Pa zeno draga, nema te ni na mapi. Gdje si, sta si, kako si? Kako su mi pilad malena? Esmica ljepotica jeli porasla? Braco kako je on slusa li seku?
Nunny draga, ako ti naprave gnijezdo na balkonu, neces se kutarisati nikad vise. Znam jer u mene je mama jedno pustila i nikad ih vise nije mogla otjerati. A przne li przne.
Ella_H, duso moja, ma svasta je moguce na danasnjem vaktu i zemanu
mama75, izvinjavam se duboko, al nije radila prodavnica kad sam ja isla, ali zato na pauzi cu otici znaci do 11 sati cete znati detaljne informacije.
Ja evo popila kaficu a sad se bacam na posao
jutro evo mene je probudio golub set_a po terasi gore dole i glasno guce to je protest sto sam mu pobacala one grancice ponovo sam ustala otecena zapravo sake i stopala desava mi se skoro mjesec dana tako ima li razloga za brigu?! Ella_H ti si mepravo obradovala samo sto sam ja procitala pravilnik i pise da ne dostavljaju po brdovitom balkanu jedino izuzimaju Croatiju kao sigurnu zemlju sta li jesu li tebi dostavljali u BiHi jel narucujes sa amazon.com ili amazon.co.uk